Doua treimi de romani contra lui Basescu, iar Antonescu – in rolul lui Lupu

busoi-si-antonescuIl ascult pe Basescu si ma minunez cum cultiva manipularea la romani. Ura, tensiunea, dezbinarea, ca metoda de coabitare politica. Sa cistigi numai o treime din voturi, cu toata tevatura asta de referendum. Dar daca nu era referendumul? Oare cite procente lua Basescu dupa atita scandal peste scandal? Si daca nu era nici turismul electoral? Este votul romanilor liber consimtit? Nu cred.

Basescu a luat un rezultat mic, desi a mobilizat toate autobuzele din Romania. Acest vot mic pentru Basescu este o palma enorma. El nu avea sa cistige nici atit decit prin falsificare. Imi imaginez cum va falsifica in turul doi.

Crin Antonescu, daca se mentin rezultatele anuntate prin exit-poll, a adus un frumos rezultat PNL si, iata, Basescu a si inceput curtarea. A uitat cumva pe unde «umbla» majoritatea aia cu Antonescu – pe la «Grivco», a uitat de Patriciu cumva?

Acum Antonescu poate fi in situatia lui Marian Lupu in  R.Moldova, dupa 29 iulie. Si vreau sa explic asta. Lupu, asemuit comunistilor, criticat pentru ca «s-a trezit, intr-un tirziu» si a plecat de la PCRM,  a devenit brusc invitat la dialog si curtat, spunindu-se ca «totul acum depinde de el». Inainte de 29 iulie PNL-Moldova a trimis scrisori cu propunere de cooperare unui numar de patru partide – PL, PLDM, AMN si PD. Am avut multe discutii in partid daca trimitem la trei sau la patru partide. Am trimis la patru. Stiati cine ne-a sunat? O singura persoana: Dumitru Diacov. Noi, insa, pornind de la spiritul care domina opinia publica, nu am indemnat, in campania electorala pentru anticipatele de la 29 iulie, ca lumea sa voteze si pentru PD. Am fi fost invinuiti de proPCRM, de toate nebuniile de pe lume. Le-am spus atunci colegilor: o sa vedeti dupa alegeri cum PD va conta imediat si stitudinea se va schimba fata de PD si Marian Lupu. Insa acum nu poti spune ceva proPD, ca nimeresti in gura lupului liberal, pentru ca «esti si pentru un Lupu devenit peste noapte democrat». De ce am spus asta?

Pentru ca rezultatul al treilea al PNL din Romania, al lui Crin Antonescu, il plaseaza pe acesta pe un loc mai important chiar decit este proportional numarul de voturi exprimate. Acum pozitia PNL e «de aur», ca si pozitia PD in Moldova. Acum de PNL depinde incotro va merge Romania, ce forte vor forma Guvernul, cum vor merge statul si societatea mai departe – cu scandal si hahaiala ori cu dialog, consens, compromis, toleranta, principii democratice, reforme liberale, standarde europene.

PNL-Romania are un rezultat bun si fara sa fie cu mina pe resursa administrativa, nu s-a erodat dupa o guvernare, care a fost buna chiar si impiedicata de Basescu, Blaga si Boc, de partidul struto-camila arogant PD-L.

O sugestie pentru PSD, care a luat un rezultat bun, nu putem nega asta. Ca in PD-L nu cred. Faceti totul ce puteti sa se imbunatateasca modul de votare. Asa cum este acum nu se mai poate.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

305 Comments

Add a Comment
 1. Pt pelangasubiect spune:

  La postari lungi am mai mult de raspuns, desi m-am convins, in aceste zile, ca argumentele nu schimba lucrurile. Nici macar cele de informare, nu de atitudine.

  Cind am spus „am vazut din postarile de ieri cit de simpatic v-a fost Antonescu” i-am avut in vedere pe toti care sustin asta si pe care nu-i cred, dupa ce am citit atitea comentarii.

  La „tirada: cu “mogulii din presa” cineva aici pe blog a dat o explicatie plauzibila. Vedeti-o. Insa eu nu cred ca geoana s-a aruncat „in bratele acelorasi mogului!”

  Daca cineva spune ca un Cristian Tusor Popescu nu i-a placut niciodata, nici ca jurnalist, nici ca analist politic etc., asta inca nu inseamna ca sa si este. este un ziarist apreciat de foarte multa lume si eu cred acea lume ca si sentimentul meu. Cred ca ce e scris in continuare in nici un caz nu poate fi atribuit acestui ziarist, mai ales ca ar fi „superficial”. Nu vreau sa spun despre fabula cu vulpea si strugurii „verzi”.

  Nu stiu viata Noricai Nicolai, nu consider adecvat cuvintul „moguli”, am spus si repet – daca cineva are o vina – sa fie tras la raspundere. Nu inteleg, insa, de ce oamenii il voteaza pe Vanghelie si pe alti din PSD. Nu va plac, nu-i votati – pe Vanghelie, pe baroni, pe cine mai e acolo. Mai mult – convingeti-i pe oameni sa nu-i voteze. Nu votati Geoana, votati Udrea si Cucos care rid de cei pe care ii amagesc.

  Legile se adopta in Parlament, dar se pregatesc in Guvern si amendamentele au fost inaintate dupa negocieri cu Guvernul. Pacat ca pe http://www.jurnaltv.md nu s-a pastrat emisiunea in care Pantiru explica amanuntit totul. Mai mult – aici pe blog s-a dat deja un raspuns deja. Ceea ce spuneti de amendamentele promovate de Pantiru si PSD este o crima morala.

  Eu nu numai ca am spus imediat ca ideea lui Geoana despre “loteria vizelor” este o prostie, eu am avut curajul sa ii scriu lui Totus Corlatean si sa ii spun lui Adrian Nastase ca s-a gresit, ca trebuie sa vina mai des in Basarabia si s adea semnale bune. Mai mult – le-am spus in 2006 PNL-istilor sa nu stea pe loc si sa faca o lege buna a cetateniei. Am vorbit la Forul UE-Ucraina la Kiev cu Norica Nicolai despre lege si ea pregatise una cu Melescanu. Unii de la PNL vroiuau s afaca o lege deja cu Iliescu, se vorbise si cu el. Apoi a facut Pantiru amendamentele.

  Geoana in campania electorala a spus mai mult despre Basarabia decit Basescu.

  Eu nu vad ca Geoana e omul Moscovei si nu vad ca PNL sustine un om al Moscovei. Nu vad. Unii vad pentru ca nu altceva ce sa spuna contra lor.

  Nu am uitat nimic privind “sustinerea” lui Basescu pentru Voronin. Insa Basescu nu a trebuit sa ne vinda de dragul propriei pielicele si sa se conformeze in fata Vestului – a trebuit, dimpotriva, ca roman, nu ca european, sa ii convinga sa nu faca asta. Insa acolo s-au dat bani MARI. Adica a dat Voronin celui care media si atragea sprijin. O stiu din SUA.

  Nu amenint cu ce va face Pantiru. Nu sintem intr-un partid. II sugerez sa fie selectiv si sa nu se consume cu cei pentru care a facut o lege buna si ei il voteaza pe Basescu, exact cel care nu a facut nimic pentru basarabeni in cinci ani.

  Nu stiu daca Pantiru a fost nomenclaturist. Mi se pare ca a lucrat in sistemul judecatoresc, nu in structurile de partid si sovietice.

  Dar pina acum cit postati intr-o veseslie diferite aberatii – nu va este respectat dreptul la opinie?

  Eu am venit mereu cu argumente, voi – cu lipsa de argumente, ci cu demagogie. Si, totusi, eu va lasa sa scrieti ce vreti.

  De Tomac, sprijinit de Roncea, Rosca, Contiu si altii ca ei nu am ce spune. I-am vazut si mi-au trezit dezgust.

  Cei care il voteaza pe Basescu sint manipulati. Asta e parerea mea si cred ca ei nu inteleg lucrurile, actionind cu instinctele primare pe care Basescu le trezeste si le alimenteaza – ura, ciuda, inversunare, intoleranta. Basescu pare sa fie in agonie si daca va cistiga, numai prin frauda va fi.

  Contiu de Tomac nu a scris prostii, ci l-a laudat. Asta a dat de banuit – cine e Tomac. Tomac a fost sprijinit de coalitia rosie-orange, de Roncea, PL sin Moldova si PD-L din Romania.

  Ati ajuns sa il comparati pe Basescu precum vorbeste cu Vanghelie? Eu cred lui Basescu, presedinte, nu ii e prea d eiertat. Iar Vanghelie e deja proverbial la acest capitol, lumea zimbeste, nu-l compara imediat cu Basescu.

  Eu stiu foarte bine cum e corect, dar nu confundati cu ce ii reproduc pe altii.

  Despre ce porniri vindicative fabulati? Un deputat, cind e sesizat, face interpelare la executiv. Deci, daca ramine acest Guvern, Pantiru va trimite interpelarile petitionarilor la ministrii PD-L-isti, daca nu – poate va schimba ceva in activitatea Guvernului, sa aplice exact Legea cetateniei.

  Dac „acest tip de mesaj al meu il poate determina si mai mult pe alegator sa convinga si pe altii sa voteze cu… Basescu, ca sa nu admita situatia in care i se va incrimina libertatea de alegere” – aveti motiv sa va bucurati.

  Ce inseamna minciuna cu alianta in jurul lui Johannis? Asa cum ar fi Jojannis al nimanui, asa era si Croitoru – mai rau, Croitoru nu a avut majoritate, iar Jojannis are.

  Din start nu accept discutiile pe tema „daca printre romani nu se mai gaseste DELOC “bun-simt”? Nu cred ca inainatarea lui Johannis la prim-ministru ar insemna „o insulta pentru electoratul roman”. Este antidemocratic si antieuropean, dar nu ma mira – e gindirea PD-L-ista.

  Ce ar putea face Johannis pentru saracia romanilor? Nu cred ca intrebarea e mai putin potrivita pentru un Croitoru sau Negoita, trasi de sfori de basescu. Tocmai acesti doi nu ar putea face nimic, iar Klaus Johannis ar putea.

  Proiectul de reformare a sistemului promovat de Basescu este o metoida de a distrage atentia oamenilor ca nu poate face nimic in calitate de Presedinte..

  Nu stiu despre ce profitori de pe urma sistemului “ilescian” vorbiti. Eu am dosar la CEDO contra lui Voronin, care a spus la televiziunea NIT ca am luat bani din Romania. Nu am luat nici un leu si de aceea ma judec cu el la Strasbourg.

 2. Pt solovastru

  Si de unde convingerea suta la suta ca PSD si PNL au facut acord numai pentru ca le sta lor Base ca praful in ochi? Ei il considera, pur si simplu, necooperant, debarcator, incorect si necinstit, om care nu se tine de cuvint si care rastoarna orice intelegeri, de aceea nimeni nu mai vrea sa aiba de a face cu acest om. E simplu.

 3. Pentru toata lumea vreau sa va dau doua vesti una buna si una trista
  Veste proasta este ca cca 8.000 de cetateni romani din Rep Moldova, manipulati si necunoscatori a adevaratului domn Traian Basescu, l-au votat si il cosidera presedintele tuturor romanilor.

  Veste cu adevarat buna este ca restul de cetateni romani din republica moldova au fost atit de interesati de faptul ca sunt romani si atit de mult le-au pasat de alegerile presidentiale incit nici macar nu au iesit la vot.

  Si la prima categorie si la a doua RUSINE!!!!

 4. # visatorul spune:
  25 November 2009, la 16:04

  „iti stau la dispozitie jay , UPS ne vedem cind doriti doar inca sintem in Romania Libera so VP ii place sa fie psd la putere”

  Buna, Visatorule !

  „Turnura politica” a PNL din Romania este inceputul sfirsitului lor.

  Se considera cumva Vozganian , Antonescu, Fenechiu /si alti acoliti ai lor / urmasii si mostenitorii „liberali” ai lui CONSTANTIN STERE ???
  Cred ca Garabet Ibraileanu se intoarce/ se vircoleste/ in mormint….
  Vom bea sampania de „Mosu Nicolai”, urindu-i actualului si viitorului Presedinte Basescu SANATATE, FORTA si SUCCES in a conduce tara spre un viitor mai bun! Pun pariu ca Basescu Va fi in continuare Presedinte !
  Numai bine.

 5. Free Wolly,

  Te grabesti sa judeci si, in mod evident, judeci gresit. Restul cetatenilor romani originari din RM au iesit la vot in… restul Romaniei (ca mine, de exemplu, care stau in Bucuresti) sau in alte state ale UE, pe unde lucreaza. Si pun pariu ca au votat tot Basescu, pentru ca Basescu a fost UNICUL presedinte roman care venit la Chisinau si a dat mana cu cetatenii RM, a fost unicul presedinte roman care a abordat problema identitatii noastre, deschis si fara teama, a fost unicul presedinte roman care nu s-a temut de Rusia si a insistat asupra notiunii de DOUA STATE ROMANESTI… ca sa nu enumar toate plusurile politicii lui fata de Basarabia.

 6. Se vede de la o posta cat de mult il urati, doamna Pavlicenco, pe Basescu. Dar Antonescu nici macar nu si-a amintit de romanii basarabeni. Sau Geoana. Spre deosebire de Basescu. Macar si-a amintit. Si nu o singura data. PSD e urmasul Partidului Comunist din Romania. Si atunci cu cine a facut alianta Crin Antonescu?
  Vor decide alegatorii, dar s-ar putea ca aceasta alianta sa-l „coste” pe Antonescu si partidul pe care il conduce.
  Dumneavoastra de ce nua ati facut alianta cu comunistii?
  Oare in locul lui Antonescu ati fi procedata la fel?
  Mai cinstit ar fi fost, dupa mine, din partea PL sa nu participe atat de activ si sa-si indemne alegatorii sa faca ei insisi alegerea.
  Dar eu nu sunt politiciana si, desigur, nu am atata rautate.
  Personal, il voi vota pe Basescu si indemn alegatorii s-o faca la fel.
  Apropo, fiindca v-am vazut la Ambasada Romaniei in 22 noiembrie, oare la 6 decembrie veti vota cu PSD???

 7. Stimate Unu, Doi si ceilalti…

  Cat de departe de DEMOCRATIE suntem cu totii… Cat de mult suntem despusi sa ne guduram pe langa putere…

  Apropo de Base, marinarul… Nu am avut noi sau cei din Romania presedinti de tara si pana la 90, dar am avut oare democratie? Pentru ca democratia inseamna PARLAMENT ales in mod LIBER si ne siliti de nimeni. Tocmaia asta NU AM AVUT!!! Bun sau rau parlamentul este exact ca societatea, tras la indirou, pentru ca o reprezinta plenar. Si cu cat e mai numeros parlamentul, cu atat mai bine reprezinta societatea. Votul romanilor vis-a-vis de reformarea parlamentului demonstreaza lipsa totala de experienta democratica. Intrebati-i pe americani, englezi s.a. cu parlamente bicamerale de ce nu le schimba de sute de ani? Pentru ca sunt 2 filtre prin care trec legile, care tot nu se schimba apoi zeci de ani. De unde, sarmanii de noi, sa stim toate acestea… Stim doar ca suntem saraci si ar fi bine sa nu cheltuim prea mult pentru parlamentari. Uitam, ca atunci cand cumparam sandale eftine le rupem mult prea repede.

  Basescu, din pacate, nu e jucator, ci un mic dictator, dar asta poti intelege doar, daca intelegi mecanismul democratiei. Vor mai trece vreo 20 de ani ca sa ajunga si la noi cei iesiti din comunism…

  Apropo de votul oferit lui Crin. Ganditi-va ca a fost votat de majoritatea celor cu studii superioare, preponderent de cei tineri si de bucuresteni. Si tot astea mai sunt si anti-Basescu… In Moldova cine a votat anti-Voronin??? Nu vreti sa faceti o mica analogie???

  Voi, Unu, Doi si ceilalti din ce tagma sunteti? Ce studii aveti? Unde locuiti? Cat de informati sunteti?

 8. Pt Ungureanu

  Nu urasc pe nimeni. Detest politica si comportamentul lui Basescu, cel care nu a reusit sa fie Presedintele tuturor romanilor, nici in Romania, nici in R.Moldova. Am explicat mai sus de ce.

  PSD-ul a fost intotdeauna cu o atitudine buna fata de Basarabia. Am explicat si a sta mai sus.

  Daca PSD e urmasul Partidului Comunist din Romania, ESTE RUSINOS CA BASESCU PRIMUL, IMPREUNA CU PD-L, A COOPERAT CU PSD. Numai ca eu asa nu cred. PSD e cu lucrurile sale bune si proaste. Si trebuie criticat pentru ce e rau. Dar nu e un partid ostracizat sau in afara legii. V-au placut ieri „mogulii” la Realitatea TV? Chiar mi-au placut si bine ca i-au chemat. Cred ca Basescu are impotriva lor faptul ca nu e cu el.

  Sa vedem il va costa sau nu pe Antonescu cooperarea cu PSD. Pe PD-L l-a costat cooperarea cu PSD?

  Noi am avut situatie ca si Antonescu – am facut alianta intre liberali si social-democrati in 2003-2005. Acum in Parlament liberalii sint cu social-democratii in alianta.

  Inca nu am decis ce fac pe 6 decembrie, dar pot spune ca ma enerveaza haosul organizarii aici a alegerilor.

 9. Silvia, gresesti de mai multe ori.

  In primul rand, baza democratiei nu este atat parlamentarismul, cat binecustele: echilibrul si separarea puterilor in stat. Degeaba ai un parlament MAROI (de exemplu, in comparatie cu parlamentul american, parlamentul Romaniei este supradimensionat – sigur, pastrand porportiile), daca nu exista contacutul direct cu alegatorul si daca celelalte puteri din stat (inclusiv presa – a patra putere, dupa cum stii) nu sunt LIBERE de constrangerea (politica sau economica) exercitata de Parlament sau de alta forta (executiva sau judecatoreasca)… Si tot asa. Nu o sa repovestesc aici manualele de politotolgie. Ideea e ca tu nu prea intelegi ce rol are Parlamentul, judecand dupa ceea ce scrii.

  BIcameralismul nu este nici o conditie obligatorie, si nici o garantie a democratiei. Dovada ca sunt destule state democratice, care au o singura camera (Suedia, Norvegia, Danemarca, Grecia, Finlanda, Portugalia, Estonia, Letonia, Lituania etc.) Esential este principiul separatiei puterilor.

  Mai multe despre bicameralism vs. unicameralism si esenta reformei preconizate de Basescu poti citi aici: http://parlamentunicameral.ro/

  Oricum, discutia e ca si cum inutila. Referendumul a aratat ca romanii vor aceasta reforma. Problema e CUM anume se va face reforma si daca va fi respectat acest vot al cetatenilor romani.

  Mai gresesti, si vad ca nu numai tu, atunci cand insulti electoratul lui Basescu, pretinzand ca ar fi unui „mizerabil”, prin comparatie cu electoratul lui Antonescu, care ar fi mai „elevat”. In primul rand, votul este egal – alegatorul cu studii superioare are acelasi drept la alegere ca si cel fara studii. Vrei sau nu vrei, asta e LEGEA democratiei moderne. O contesti, tocmai tu, care ai adus in discutie veridicitatea democratiei in conditiile unicameralismului? Poate ca nu-ti pasa prea mult de democratie, daca nu-ti pasa de egalitatea votului?

  Apropo, iata cum arata electoratul celor 3 candidati, impartit pe regiuni, categorii sociale si de varsta: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6542291-exit-poll-csop-ires-basescu-fost-invins-muntenia-moldova-bucuresti-cistigat-ardealul.htm

  Electoratul lui Basescu, dupa cum se poate vedea, este echiilibrat la cat. „studii” (la toate categoriile sunt cam 30%), dar cei mai multi (33%) au fost cei care au declarat ca au studii medii. Antonescu are, e adevarat, cei mai multi votanti care au declarat studii superioare (35%), Mircea Geoana cei mai putini votanti cu studii superioare (23%)… Deci, lucrurile sunt mai nuanatate.

  Pe de alta parte, pentru Basescu a votat majoritar Ardealul si diaspora.

  Si… o alta stire curioasa: Crin Antonescu a fost votat cel mai mult in… Rusia. http://www.mediafax.ro/politic/crin-antonescu-pe-primul-loc-la-votul-din-rusia-5134569

 10. P.S. Apropo, Silvia, absurda este si intrebarea ta despre nivelul de stii al celor care comenteaza aici. Chiar cezi ca un analfabet ar sta sa discute despre aceste lucruri? In plus, analfabetii se cunosc dupa felul in care scriu, dupra felul in care orotgrafiaza („eftin” in loc de „ieftin”, de ex.), dupa exprimarea incoerenta, dupa vocabularul cam sarac sau dupa aiureala care domneste in conceptia despre punctuatie (de exemplu, nu stie ca in gramatica romana, spre deosebire de cea ruseasca, nu se pune virgula inainte de „ca”) etc. 🙂

  Apropo de votul romanilor la referendum. Stiai ca cei care vor un parlament bicameral, dar mai mic, este mai mare decat alcelor care vor un parlament unicameral? Cred ca te grabesti sa judeci alegerea romanilor, fara sa iei in seama detalii importante. Sau: nu ai avut toata informatia, cand ti-ai format o parere despre asta…

 11. Pentru „pelangasubiect” si altii ca el

  Candva au fost si rusii sovietici in Romania si cind au plecat ,,, au luat cu ei si Bucovina si jumatate din Moldova…. Iar pentru ca ei eu fost singurii de pe acolo … au fost votati vreo 50 de ani.

  Nu v-ati saturat oare de demagogie ieftina ?
  Cum va puteti imagina ca un om care nu a facut nimic pentru cetatenii din tara lui va face ceva pentru cetatenii romani din afara Romaniei ?

  Cand o sa depasim toti oare mentalitatea de Tatuc pe care sovieticii au cultivato cu atita

  BASESCU nici macar Tatuc nu e … e un om singur … parasit de toti prietenii cu care a plecat la drum , care s-a autoizolat si care se va pierde cu tot cu partidul lui fantoma foarte curand

  Apropos … Basescu e si un golan care da pumni in fata copiilor de scoala generala pentru cei care inca nu stiu uitati-va in link-ul de mai jos si comentati dupa …

  http://www.youtube.com/watch?v=cNkh2Egr2LY

  Daca il vreti presedinte … luati-l la voi in Moldova si votati-l in proportie de 100%

  Succesuri !!!!

 12. Free Wiully, halal de tine. Nici macar nu te-ai intrebat daca e trucaj sau nu! Este limpede ca este tricaj. Si inca unul MURDAR detot. Dupa metodele KGB. Atat de disperat este alde Patriciu, incat se autodesconspira: foiloseste metodele kgbiste in lupta contra „dusmanul sau de clasa”… Poveste veche, si la Chisinau, in evenimentele din aprilie, fortele prorusesti au folosit aceleasi metode.

  P.S. Venind de la un ticalos pentru care calomnia este acceptabila, daca ii convine, toate ragumentele tale nu au pentru mine valoarea unui Zero cu litera mare.

 13. Free Willy, repet, e corect „succesuri” (dupa cum nu e corect nici „almanahe”, cum zice Vanghelie). Te sfatuiesc sa consulti DEX-ul!

  Cat despre Basescu, daca nu veti fi prosti sa votati pentru Geoana, o sa-l avem presedinte si in Basarabia. Important e sa nu fiti voi atat de tampiti, incat sa dati tara rusilor.

 14. erata „nu e corect”

 15. pelangasubiect

  Eu cunosc limba romana mai bine decat ai sa o inveti tu vreodata.

  Chestia cu „SUCCESURI” apartine domnisoarei Elena Basescu dupa cum bine stii … chestie care tu nu ai cum sa o afirmi pentru ca esti multe prea ocupat cu dezinformarea oamenilor din MD.

  PS: Nu e trucaj pentru ca a recunoscut Basescu azi in emisiunea lui

  Trebuie sa fii orb ca sa crezi ca e trucaj… sau in slujba tiranului

  Oricum e la vale Basescu … ocupa-te mai bine de altceva, pentru ca acest subiect e gata

  Succes prietene … oricum avansari nu se mai fac anul asta 🙂

 16. pelangasubiect …. uitasem sa spun unde a recunoscut … in emisiunea lui Razvan Dumitrescu … acum 5 ore !

  Esti curios ce a spus Basescu ?

  „Nu stiu poate a vorbit urat copilul … sau poate ia spus doamnei ceva urat”

  Si asta justifica oare ca un golan de 50 de ani sa ii traga un pumn in gura unui pusti de 7-9 ani ?

  Astept parerea fanilor lui BASESCU !!!!! .. pentru ca tu nu esti pe langa subiect … tu esti cel care vrea sa ii abata pe altii pe linga subiect

  Deci mai vrea cineva un pumn in gura de la tovarashul Basescu ?

 17. Mai free, daca ai fi citit comentariile mele, ai fi stiut ca stiu foarte bine ce e cu „succesurile „tale. Am scris despre asta in rasounsul catre dna Pavicenco. Si tot acolo i-am amintit de „perlele” lui Vanghelie.

  Nu a recunsocut nimic Basescu. Dimpotriva, a declarat ca nu a lovit niciodata un copil. Azi pe la 21.30. Vad ca nu prea esti la curect cu evenimentele din Romania! :)))

  Stai linsitit, aroganta ta ma lasa rece. Te consideri cumva superior, pentru ca te-ai nascut in dreapta Prutului? De fapt, nu m-as mira daca ai fi ATAT de prost. Un roman adevarat nu ar da Romania pe mana Moscovei!

 18. pelangasubiect : Era sa uit …. ZERO este cifra nu litera … e adevarat ca seama cu O dar ZERO este 0

  Adica mai pe intelesul tau ZERO este inclusiv viitorul politic a lui Basescu !

 19. Free Willy, este trucaj, si se vede cu ochiul liber. Sunt si martori oculari, care au spus CLAR ca Basescu nu l-a lovit pe baiat. Dar, KGBistul de Patriciu a vrut sa lucreze dupa metodele specifice alor sai conducatori. Dupa princiăpiul: calomniaza, calomniaza, ca tot va ramane ceva!

  Iti spun eu: reactia oamenilor va fi contrara asteptarilor voastre. Eu, de exemplu, pana acum n-am facut decat sa scriu pe ici pe colo niste comentarii. Acum insa nu o sa am timp sa fac pe aici conversatie, manajand orgoliile KGBeilor care fac propaganda pentru Geoana. De azi, nu va trece nicio zi, in care sa nu conving cel putin 5 oameni sa voteze cu Basescu. M-a inspirat acest film, vezi bine…. Pentru ca m-a iritat la culme! tampenia asta de film, lansata de Patriciu&co.

 20. Free, nici macar nbu ai haz! „Zero” e cuvant. Daca nu stii ca in acest caz se crie cu litere, inseamna ca esti exact ceea ce am avut in vedere: un analfabet nenorocit, care vrea sa para spiritual. Mai incearca. Si cauta-ti un public pe masura IQ-ului tau… Incepe cu copii de 4-5 ani. S-ar putea sa-i poti face sa rada.

 21. Ma simt mai superior doar pentru ca personal cunosc mai bine realitatile politice din Romania si chiar din Moldova spre mirarea ta …

  iar in incheiere am sa iti spun si ceea ce a spus Nicolae Iorga in clipa in care avea pistolul atintit asupra sa „Trage lasule… !!!” … doar asa a facut si Basescu cu pustiul ala ….

  Spre informarea ta … Iorga a fost asasinat datorita instabilitatii police pe care o instituise tot un om de calitatea umana similara lui Basescu, in urma razbunarii legionarilor.

  … poate pui mana pe carte si citesti putin si despre Carol al II -lea .

  E acelasi individ care a retras trupele romanesti din Basarabia pe 26 iunie 1940, fara sa traga un foc, de ne tot blestemati pe noi din Romania
  Dupa aia ca un las a abdicat …

  Iar pentru cultura ta generala tot cu una Elena o ardea … numai ca nu Udrea ci Lupescu si din cauza ei a neglijat toate treburile tarii si a fost o catastrofa pentru politica interna si externa a tarii

  Iti suna cunoscut scenariul ?

  Mai scuteste-ma cu ignoranta ta ….

  Citeste … si ai sa fii puternic sau superior … cum zici tu

 22. pelanga

  … nu am vrut sa am haz am vrut doar sa iti deschid putin mintea … iar daca nu se prinde la tine, mai sunt si altii care citesc ce se scrie pe aici .

  Sper sa iti foloseasca !

  PS 0 e cifra, iar O e litera … sper ca acum am vb pe intelesul tau 🙂

 23. Esti mai ognorant decat poti fi… Nu stiai ca „superior” nu are grade de comparatie? Vaaaai, dar cum de’? Ai cam neglijat oriele de romana in scoala primara! :)))

  Si, pe cat de ignorant la materia „limba romana”, pe atat de arogant esti. Dupa celebrul proverb, „prostul, daca nu e si fudul, parca nu e rpst destul”…

  P.S. Stai in Bucuresti. Votez aici de peste 10 ani. NU am votat niciodata cu partidele prorusesti.

 24. pelanga :

  „SUCCESURILE” nu sunt ale mele si nici ale tale … sunt ale urmasilor urmasilor lui Basescu …

 25. Freeewhatever,

  E „Z” mare, protutule. Lasa, ca inveti tu alfabetul. Peste vreo yece ani ai sa ajungi la litera „R”, si… pana la sfarsit, poate o sa inveti ca exista si litera „Z”… Ai rabdare… Doamne, ce mila mi-e de copiii subdezvoltati!

  Noapte buna! Sa nu faci pipi in pat de data asta, ca esti mare, stai noaptea la computer! Scrii prostioare anti-basescu pe forumuri… Ce mai ! Rusine sa faci pipi in pat! :)))

 26. Nu te supara, nu eu am scris „succesuri”, ci tu. Deci, sunt ale tale! Era o vorba din batrani: vezi, tot facand pe prostul, sa nu ramai asa!

  Noapte buna, tampitel mititel!

 27. pelanga ….

  Ai dreptate adjectivul „superior” nu are grad de comparatie … e ora de vina .. cand gresesc, recunosc imediat.

  Dar Basescu are grad de comparatie ? sau e superior ca sa stiu daca mai continuam discutia …

  Ma asteptam mai degraba sa comentezi de Carol al II lea … si de comparatia pe care ti-am facuto la care merita sa reflectezi inainte de a fi radical in opinii.

  Stiu ca esti recuperabil .. .de asta si vorbesc cu tine.

  Superiorule!

 28. pelanga …. esti cumva Patapievici ? ca numai ala are pretentii de intelectual si de fapt e retard

  Oricum aveti un lucru in comun curul lui Basescu pe care il pupati incontinuu ….

 29. Free, las-o balta. Pe cat de „doct” esti, pe atat de arogant – apanajul ignorantilor – asta e o regula.

  Cu mine nu ai de ce sa discuti. Nu ma vei convinge sa dau Romania rusilor. Cunosc PSD-ul din INTERIOR. Si PNL-ull, la fel. Am colegi in ambele partide. NU VOI VOTA NICIODATA un partid ai caror lideri fac tranzactii clandestine cu Kremlinul. PUNCT.

  P.S. Tine minte, sa nu faci pipi in pat, ca se supara tac”tu si nu te mai lasa niciodata sa te joci la computer!

 30. pelanga

  haahahahaha …. ce sa faci tu ma ???
  Sa nu da-i Romania rusilor … dar cine esti tu ca sa zici asta ?

  Am impresia ca toti fanii lui Basescu o iau razna si li se dezvolta bruscs un simt al puterii si al proprietatii.

  Nu da Rusia doi bani pe noi .. stai linistit … daca ne vroiau de cumparau de mult. Noroc ca au fost interesati doar de industria de aluminiu si atit

  Revenind la Basescu ca aici stiu ca te doare …..

  El e cel care a castigat pe o chestie emotionala plangand ca Stolojan nu mai poate candida…. si tot el va pierde pe aceeasi chestie emotionala pentru ca nu sa controlat si a scapat un pumn in fata unui copil inocent.

  Draga Stolo…. ihihihihi …..

  Betivul naibiii…

 31. Freee, se vede ca esti disperat, neavand argumente contra lui Basescu. Repet, calomniile voastre, ale KGBeilor, vor avea acelasi efect pe care il au antenele asupra mea. Ma uint NUMAI la antene, toata ziua (ca sa vad cata rautate si falsitate poate incapea in niste pigmei!), dar am votat cu Basecu. Si in in turul doi voi vota la fel, cu Basescu

  Repet, filmul este un trucaj la fel de tampit ca si cei care l-au lansat. Patriciu este disperat rau, probabil se teme ca l vor lichida rusii, cum au facut cu Litvinov, politkovscaia si altii, daca nu-l discrediteaza pe Basescu. In orice caz, asta a fost impresia pe care a creat-o ieri la Ora de foc. :)))

  P.S. Rusia? Batrana Rusie abia sufla, dar este MOARTA de ciuda din cauza ca pierde controlul asupra acestei zone. Lingaii Kremlinului, ca Patriciu si Geoana, insa, din cauza prostiei si a lacomiei lor, se tot „plimba”, clandestin, pe la Moscova”, poate poate vor mai primi vreun banut!…

  Repet, degeaba sperati sa ajungeti la putere! Cu toate „irealitatile” voastre, va faceti de ras. Asa cum te faci tu de ras, aratandu-ti aici ignoranta.

  Sa nu faci pipi, in pat, ok?

  http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6569516-traian-basescu-niciodata-viata-mea-nu-lovit-copil-ajuns-prea-departe-aceasta-campanie-murdara-asta-arata-disperare.htm

 32. Scuze, mii! Vroiam sa pun acest link: http://www.youtube.com/watch?v=0U4Pn1KWyp4

  E o demosntratie ca filmul este trucat. Acum va dati seama cat de mult iş urasc acesti degenerati pe Basescu? Au recurs la metodele KGB, numai ca sa nu ajungi la inchisoare… Exact ca si Voronin. Comunistii tot comunisti, chiar daca par sa se fi „reformat”…

 33. Uitati-va mai bine la domnul din stanga copilului care urmareste evenimentul cu ce mirare se uita la copil … si cu ce privire plina de teama se uita la Basescu

  http://www.gardianul.ro/index.php?pag=nw&id=149689&catid=11&p=imaginisoc-din-2004-copil-lovit-cu-pumnul-in-gura-de-basescu-presedintele-zice-ca-nu-a-lovit-niciodata-un-copil-vezi-video.html

  Apropos in photoshop se pot prelucra doar imagini statice … in Adobe Movie Maker se mai poate face cite ceva … dar cum ramane cu domnul din stinga copilului ? si ala tot trucat e?

  Plus de atit copilul se retrage cu mainile in pozitie de garda …

 34. Pt pelangasubiect

  Despre ce fel de separare a puterilor in stat putem vorbi cind Basescu vrea sa ia locul justitiei, invinuind fara a respecta prezumtia de nevinovatie, iar Guvernul Boc e Guvernul Basescu-Blaga?

  Si cine a spus ca nu exista contactul direct al parlamentarului cu alegatorul? Exista. Parlamentarii se deplaseaza mereu in teritoiriu si au birouri acolo.

  Presa peste tot e libera, dar este finantata, pentru ca necesita cheltuieli. Altceva e ca Televiziunea „publica” nu e publica nici la noi, in R.Moldova, nici in Romania.

  Parlamentul este expresia optiunii alegatorilor si alesii trebuie sa realizeze o intelegere, sa discute, sa dialogheze si sa gaseasca un compromis ori sa ia decizii prin vot. Cine intruneste o majoritate pentru o propunere, acela o voteaza si trece. Asta e legea democratiei. Dar adevarul adevarat il detine numai Cel de Sus si doar timpul arata daca deciziile luate au fost bune, optime sau proaste.

  Nici unicameralismul, nici bicameralismul nu este o conditie obligatorie, si nici o garantie a democratiei. Statele enumerate aici nu sint cele mai relevante. Mai importante sint cultura politica si curuptia minima, cele care duc la prosperitatea oamenilor si la o conflictualitate redusa.

  Participarea oamenilor la referendum a fost inconstienta. Nu au mai aratat romanii nimic precum ca vor aceasta reforma – au fost manipulati de gasca Basescu. Oamenii nici nu stiu ce e aia, dar li s-au dat declaratii si buletine si, cu … hurta, au votat. Daca ramine Basescu, nici aceasta reducere de Parlament nu va aduce nimic. Vor fi alegeri, Basescu mereu cautind o majoritate stabila, a sa, dar nu o va gasi. Nimeni nu mai crede in el. E un fel de Rosca de-al nostru.

  Pt Free Willy

  Faptul ca pentru Basescu a votat diaspora este un vot al periferiei neinformate.

  Cred ca faptul ca pentru Antonescu au votat mai multi in Rusia e ca acolo se afla oameni stapini pe ei, nu manipulabili.

  Si eu cred ca si votul din Basarabia e pentru ca votantii isi imagineaza ca Tatucul le va face ceva bun. Votul din R.Moldova, un spatiu postsovietic, nu este un indiciu in raport cu Romania, este o stare de spirit tributara mentalitatii sovietice.

 35. Dna Pavlicenco, in fond dvs. sunteti de acord cu mine: nici bicamaralismul, nici unicameralimsul nu sunt garantii ale democratiei.

  Ma intreb insa daca dvs. chiar va ingrijorati pentru democratia din Romania. Daca referendumul a fost considerat valid, comform Constitutiei Romaniei, nu ar trebui sa vorbiti despre inconsistenta Constitutiei, inainte de a sustine inconsistenta unui referendum VALIDAT conform acesteia? Nu e si asta o conditie de baza a democratiei? Altfel, intrebare despre unicameralism sau bicemeralsim este una compolicata. Tine de intelegerea mecanismelor statale. NU ORICINE chiar ARE o parere in aces sens. Dovada chiar Silvia, care scria mai sus niste prostii despre unicameralism si democratie. Deci, a functionat legea democratiei: cei care AU o pareare si au tinut sa si-o spuna au fost suficient de multi, ca referendumul sa fie validat. 100%, la in fosta URSS, dna Pavlicenco, intr-o democratie adevarata NU se poate intruni niciodata. Asta e o asteptare totalitarista. Conform, legilor romane, conforme cu practicile internationale (sa nu uitam ca Romania este membra UE) 50 + 1 este suficient pentru a valida un referendum.

  In ce priveste votul celor din Rusia, sa fim serios! Ce romani sunt in Rusia? Cu mici exceptii, tot moldoveni cu cetatenie romana. Or, stim foarte bine cum se informeaza moldovenii care lucreaza ilegal in Rusia – accidental, din surse dubioase, de regula de la TV rusa, care este controlata la cheremul Kremlinului… De unde deductia ca informatia controlata de Kremlin a cautat sa-l favorizeze pe Antonescu.

 36. Willy, reactia celor din jur putea fi la ORICE eveniment din acesl sector al multimii. Putea fi si un telefon mobil scapat jos, nu asta e problema Putea ORICE. TRuvajul este evident, jocul luminilor pe fata copilului este de o absurditate flagranta. Dar nu e numai asta. Stiu cum se lucreaza si in fotoshop, si in alte programe. Se poate face ORICE in zilele noastre.

  Ce m-a iritat este faptul ca posturile „vanturatice” si-au permis sa difuzeze informatia, fara sa o verifice. Un jurnalist care se respecta nu face asa ceva, macar sa-l. Concluzia? NU CRED in NIMIC spus de posturile care procedeaza astfel.

  Realitatea s-a laudat ca a dat lovitura mortala lui Basescu, supunandu-l la un examen psihologic. Gresit. Si-a dat sie insasi lovitura. Un telespectator care se respecta nu se va mai lasa manipulat in acest mod, si cred ca sunt destul romani care inteleg foarte bine ca e vorba de un film pastra SPECIAL pentruz campania electorala si, cel mai probabil, tricat special pentru aceasta.

  In ce ma priveste, nu am crezut propagandei acestor posturi, dar m-am uitat mereu la ele. In ideea ca trebuie sa cunosc si parerea celeilalte parti. Ei bine, de azi inainte NU MAI UIT si NU MAI CRED niciunei informatii care vine din zona televiziunilor mogulicesti. Acesta este efectul acestui „experiment” al „realitatii”. Poti sa le transmiti felicitarile mele. Spune-le ca polangasubiect nu va fi niciodata nici macar PE LANGA subiectele lor. :)))

 37. Well, am intrat in discutii, asa, ca vroiam sa pun la punct un „cetatean” care o injura pe dna Pavlicenco. De aici si nickul ales de mine: nu comentam articolul, ci comportamentul unuia dintre comentatori. Am speranta ca cel putin l-am pus pe ganduri, daca nu l-am convins ca asa nu se face.

  Am coimentat insa mai departe, chiar pe subiect, pentru ca subiectele mi s-au parut inetersante. Dar nu merita sa pierd timpul astfel. Nu pot accepta pozitia dvs, dna Pavlicenco. Nici argumentele dvs nu mi se par relevante. Sunt doar niste slabe reflectii ale tertipurilor folosite de adversarii lui Basescu, iar aceste tertipuri sunt JALNICE. Sigur, asta e parerea mea, nu trebuie sa fie neaparat una generala. Totusi, sper ca Basescu sa iasa cu bine din aceasta haituire dupa toate legile KGB-ului si sa-si poata realiza proiectul unei Romanii care sa cuprinda si Basarabia. Stiu ca asta nu convine nici Kremlinului, nici politicienilor de la noi, care, in majoritatea lor, profita de starea incerta in care se afla acum RM. Dar aceasta stare nu este in beneficiul cetatenilor simpli ai RM. Eu cred ca votul pentru Basescu demonstreaza anume acest fapt, si este cat se poate de constient. Al meu, cel putin, este unul CONSTIENT, pentru Basescu.

 38. pelangasubiect

  Uite … mi-a schimbat si nick-ul ca sa iti sar si tie in ochi sau in fata …

 39. Pt pelangasubiect

  Pai, in asta si consta democratia – vreti sa acceptam ca tertipul cu un referendum, neconvenit cu alte partide, prin dialog, toleranta si compromis, dar bagat oamenilor pe git fara ca ei sa inteleaga despre ce e vorba, doar cu ideea – „mai putini Mincai” -, ale carui rezultate au fost validate – e bun, dar majoritatea formata in Parlament – nu e buna si nu incape in democratie. Asa nu merge. Daca aplicam mecanic matematica majoritatii, sa o aplicam intotdeauna, nu selectiv si subiectiv.

  Eu cred ca moldovenii/romani si romanii/romani din Rusia care nu au votat Basescu sint mai informati decit cei din R.Moldova. Dar sa ii legi lui Antonescu Rusia de coada cred ca e prea de tot.

  Tocmai ca pozitia celor care nu accepta sa mai ramina Basescu este puternica si relevanta, ca si argumentele, in timp ce argumentele proBasescu sint absolut ilogice, neprobate si isterice. Adevarat – JALNICE.

  Eu cred ca Securitatea romana e in miinile lui Basescu – timp de cinci ani nu asta a facut, sa o ia in miini?

 40. pelingasubiect , dna Pavlicenco si restul vizitatorilor…

  Daca vreti sa ajungeti la o concluzie logica trebuie sa plecati de la fapte

  1 Traian Basescu este presedintele Romaniei si are in subordine:
  – serviciile , armata si mai toate institutiile de forta
  2 Emil Boc este Premierul Demis – si are in subordine toate ministerele inclusiv cele de Interne care au organizat alegerele
  3. Toti Prefectii din judete au fost schimbati cu prefecti PD-L

  Au furat bani din licitatii trucate pe care i-au bagat in campanie ca sa cumpere voturi

  Si cu toate astea AU OBTINUT DOAR 33%

  Crin Antonescu fara nimic din toate astea , fara moguli si fara servicii, cu un partid in spate doar de 15% a reusit 21%

  Geoana va fi presedinte … chiar daca nici macar mie nu imi convine…. daca as putea aleg altceva decit Traian Basescu

  Cu permisiunea dnei Pavlicenco am sa postez CV-ul lui Geoana pentru cei care nu stiu :

  Mircea Geoana a absolvit cursurile Facultatii de Mecanica, din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, iar in 1987 s-a inscris la Facultatea de Drept din Bucuresti.

  Mircea Geoana si-a completat experienta academica, fiind bursier al prestigioasei Ecole Nationale d’Administration-Paris, in 1992 si cu doctorat in Economie mondiala la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Recunoscut astazi ca fiind unul dintre principalii lideri politici care au contribuit la aderarea Romaniei in structurile euro-atlantice, Mircea Geoana a absolvit in 1994 Cursul despre Instituții democratice al NATO. In perioada in care a fost ambasador al Romaniei la Washington, a urmat Programul de dezvoltare manageriala al Grupului Bancii Mondiale, in cadrul Harvard Business School.

  Mircea Geoana si-a inceput activitatea profesionala in domeniul energetic, ca inginer constructor. In timpul Revolutiei din 1989 era adjunct de sef de brigada la Trustul Energomontaj Bucuresti si student la Drept.

  Vorbeste fluent engleza si franceza…

  Cand Geoana isi lua doctoratul in Economie , Basescu vindea flota
  Cand Geoana facea cursurile de administratie Basescu rupe guverne si partide
  Cand Geoana era Ambasador in AMERICA … Basescu negocia cu Lukoil-ul sa intre in Romania

  Apropos …. Geoana este sustinut de oricine numai de KGB nu … ar fi si greu dupa ce a fost Ambasador un USA nu ?

  Trageti concluziile singuri … si astept sa imi spuneti daca mai vreti marinari golani si carcotasi care nu au construit nimic in viata ci doar au distrut …drept Presedinte al Romaniei

  Romania nu mai vrea Traian Basescu!!!! .. mai sunt doar citiva intarziati … care inca nu isi dau seama cu cine au de aface

 41. dna Pavlicenco….

  Nu doar serviciile din Romania … ei cel putin sunt la datorie si sunt miitari, trebuie sa indeplineasca ordinele primite de la comandant au o scuza.

  Dar sunt si unii lideri politici din MD care sunt datori lui Basescu pentru fonduri si pentru sustinere … si ei tot datori sunt !!!!

  Si nu dau nume pentru ca se stiu ei foarte bine

  Dar sa vedem ce se intimpla dupa prima saptamania din decembrie cand TB va pierde alegerile …toti astia au sa fuga primii de el… Doar suntem romani .. tradarea sta in caracterul nostru indiferent de ce parte a Prutului locuim

  Demagogia ingroapa Romania !!!

 42. # UPS spune:
  26 November 2009, la 00:12

  # visatorul spune:
  25 November 2009, la 16:04

  “iti stau la dispozitie jay , UPS ne vedem cind doriti doar inca sintem in Romania Libera so VP ii place sa fie psd la putere”

  Buna, Visatorule !

  “Turnura politica” a PNL din Romania este inceputul sfirsitului lor.

  Se considera cumva Vozganian , Antonescu, Fenechiu /si alti acoliti ai lor / urmasii si mostenitorii “liberali” ai lui CONSTANTIN STERE ???
  Cred ca Garabet Ibraileanu se intoarce/ se vircoleste/ in mormint….
  Vom bea sampania de “Mosu Nicolai”, urindu-i actualului si viitorului Presedinte Basescu SANATATE, FORTA si SUCCES in a conduce tara spre un viitor mai bun! Pun pariu ca Basescu Va fi in continuare Presedinte !
  Numai bine.
  ASA SE NE AJUTE DUMNEZEU UPS!

 43. HE.HE, HE iata ca VP are dreptate! antonescu e chiar in rolul lui lupu! lupu se duce la moscova semneaza aliante cu edinaia rusia, antonescu semneaza cu comunistii in Romania aliante, doar geoana a fost la moscova de doua ori anul asta, ce sa mai bata si crin drumul pina acolo…apoi antonescu e votat de romanii din rusia ( cea mai buna gluma a deceniului auzita de mine…citi Doamne Iarta-ma romani or fi la moscova?!? in general romanii din ce stiu eu pleaca spre vest, romanii din alte tinuturi pleaca spre est ca ei cunosc limba mai bine… ), lupu de 1 Decembrie are alte treburi de facut, doar el nu e roman…daca ar veni Chirtoaca si Ghimpu in Romania de 1 Decembrie sigur cineva pe aici le-ar spune ca sint tradatori si ca au venit sa isi faca reclama. deci da! antonescu e in rolul lui lupu…spasebo tovarisci antonescu! noi, generatia de pionieri a anului 1977 va multumim din inima! ne era dor de comunism in Romania!

 44. Pumnul lui Basescu spune:
  27 November 2009, la 13:01
  Cu permisiunea dnei Pavlicenco am sa postez CV-ul lui Geoana pentru cei care nu stiu :
  Mircea Geoana a absolvit cursurile Facultatii de Mecanica, din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, iar in 1987 s-a inscris la Facultatea de Drept din Bucuresti.

  poate ne luminezi si de ce a spus ca a fost ospatar la Berlin in Bucuresti, asa a spus el cu gura lui la televizor acum 4 ani…

  poate ne spui si tac-su ce mare general era si cam ce facea el in armata romana…

  poate ne spui de ce a plecat de la taranisti dupa ce a fost bagat acolo de emil alt basarabean ( cum se leaga totul de basarabeni ) si a ajuns tocmai la comunistii lui ilici…

  multumim pentru sprijin

 45. Pumneace, si in Romania exista ambasador ru. Asta il face fan NATO? Sa fim seriosi. Ce treaba are unde e ambasador? Poti sa fi spion si agent in ce tara de pe glob vrei. Datoria te cheama. Asa si cu Geoana.

 46. „Plus de atit copilul se retrage cu mainile in pozitie de garda …”

  M-ai dat pe spate la faza asta..nu cumva a luat pozitie de jiu-jitsu apoi? Pozitie de garda, auzi..

 47. Ehe … e greu cu voi fratilor … voi nu vedeti padurea din cauza copacilor din fatza … .

  Si eu am lucrat in timpul facultatii … si nu imi e rusine de munca, dealtfel majoritatea studentilor lucreaza pentru a avea bani in plus.

  Apropos de asta
  Nu am spus ca Basescu a fost sef la Anvers si ca sa fie sef ii trebuia angajament cu Securitatea de dinainte de 89

  Nu am spus ca fratele lui Basescu si ficele si mai tot neamul lor is cu afaceri grele in Romania cam cum este Oleg si la voi ca sa intelegeti modelul

  Am spus doar ca Geoana este diplomat de cariera si are vacanta cam cita scoala aveti voi
  Nu se poate compara cu Basescu

  Apropos .. fac partea din catergoria oamenilor care il voteaza pe Geoana pt ca nu am de ales … candidatul meu nu a ajuns in turul II

  Nu am auzit nici o apreciere pozitiva asupra CV-ului lui Geoana care trebuie sa recunosteti ca e impresionant …

  Doar aprecieri gratuite asupra calitatilor lui Basescu …calitati care ii lipsesc cu desavarsire.

  Pt JAY : nu a demonstrat nimeni inca daca e fake sau nu … dar daca se va demonstra sunt gata sa imi cer scuze public .. chiar aici.

  Dar stai linistit ceea ce nu stii nu te poate atinge… desi ar fi tragic ca ignoranta sa devina un mod de viata

  Sunteti tineri si aveti tot viitorul in fata …

  Etapa cu JOS COMUNISMUL a trecut …. suntem in etapa cu JOS COMUNISTII si JOS ex-COMUNISTII

  PS: Ultimul clip electoral al domnului Basescu spune tot despre el

  http://www.youtube.com/watch?v=KWqxVsQaC3A

  Imi pare rau de afrontul adus intelectualilor veritabili care vor urmari clipul electoral al dlui Basescu dar „This is the MAN” si cu asta am spus totul !!!

 48. Visatorul …

  Daca tatal tau spre exemplu a fost agricultor este obligatoriu ca tu sa conduci un tractor?
  Oare ai avea dreptul sa ai propria mea viata si sa te desprinzi de el ?

  Cred ca cel mai mult pe Geoana l-a ajutat faptul ca fiind fiul unui ofiter i-a fost mai usor sa imbratiseze cariera diplomatica,

  In Romania exista o gramada de fosti generali si ofiteri superiori care in mod logic au o gramada de copii si nepoti unii chiar si stranepoti .. sa credem oare ca generatiile de dupa ei is proscrisi deja ?

  Dar daca ne gandim ca fratele lui Basescu are nenumarate afaceri cu armata si cu terminalul din Constanta unde el face legea ?
  Sa fi fost ei oare fii de generali ?

  Sau e vorba doar de abuzul unui singur om al carui nume spuneti-l tot cu mine in cor „TRAIAAAAN BAAASESCUUUU”

  Eu revin cu ideea initiala …daca il iubiti si il credeti bun, luati-l in Moldova si faceti-l presedinte acolo !
  Desi cu 8 mii de voturi sigur nu iese …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *