Să facem împreuna lista prezidențiabililor

Am avut azi o discuție cu un coleg de partid. Căruia i s-a spus cam așa: ”Dumneata ești bun de Președinte, dar ai un handicap”. – ”Care?” – întreabă el. ”Pavlicenco”. Adică – PNL, obiectivul politic al Unirii. Colegul i-a dat un răspuns demn celui care l-a sunat.

PNL a scos la ultimul său congres din Program funcția de șef de stat și, cînd va avea voturile necesare, va purcede la lichidarea acesteia. 

După ce, însă, am văzut ce a spus Ghimpu, văzînd că AIE-2 este la ”mare greutate”, vă propun să facem noi aici o listă de oameni buni pt funcția de Președinte al RM.

Sugerăm Partidului Liberal să nu se dea bătut și să vină și el cu propuneri de prezidențiabili, să se inspire din lista noastră, să nu permită a fi debarcat și, apoi, să se plîngă de asta. Noi știm învinuirile aduse grupului Moșanu cînd a demisionat. Cunoaștem argumentele, plauzibile, privind acea situație, însă percepția multor oameni a rămas altfel – că nu trebuia cedată Puterea. PL are deputați, miniștri, trebuie să lupte pentru candidaturi românești, nu doar să vină alții, cu niște prezidențiabili ”pragmatici”, alias mankurți, în plan național. Noi construim un stat românesc sau rusesc? Pentru că ”moldovenesc” înseamnă, de fapt, rusesc. 

Deja am anunțat aici, dar și în unele emisiuni TV pe cine văd personal sau vedem noi, unii din PNL, în calitate de candidați. Haideți să încercăm să facem lista. Doar că am o rugăminte. Postați numai nume serioase, nu faceți aici – așa cum fac Tkaciuk, Roșca și unii analiști politici, care se laudă unul pe altul și își fac avansuri gratuite – propuneri de persoane de care rîd chiar ei în sinea lor, dar pe care le vocalizează în interese meschine și de grup… pentru a se evita banalizarea ideii, am să las propunerile la comentarii, sa le vada toti, dar la articol voi adauga numai persoane despre care cred ca merita sa fie luate in consideratie ca si candidaturi serioase.

Nu suntem categoric de acord cu ideea unui Președinte nepolitic. Toți sunt cu opțiuni politice, numai că avem nevoie de un om care să nu fi fost hoț și care să nu închine Republica Moldova Rusiei, adică să fie promotor şi apărător al identităţii şi a valorilor naţionale. 

Eu încep lista, pe care o completăm continuu, punind alaturi cine a propus:

1. Moșanu Alexandru (VP)

2. Matei Valeriu (VP)

3. Nedelciuc Vasile (VP)

4. Sturza Ion (VP)

5. Rusu Mircea (VP)

6. Can Alexandra (VP)

7. Caraman Anatol (VP)

8. Tănase Alexandru (VP)

9. Nagacevschi Vitalie (VP)

10. Costaș Ion – (Vestitorul)

11. Ilașcu Ilie – (Vestitorul)

12. Cosarciuc Valeriu (Duduletu)

13. Regele Mihai (Ioan Gura de Aur) – remarca: mai intii ii dam cetatenia RM, apoi e votat si Presedinte in restul Romaniei

14. Dungaciu Dan (luca)

15. Panțiru Tudor  (VP)

15. Druc Mircea (Spiritus Invictus)

16. Vidrașcu Anatol (VP)

17. Soltan Petru (traian vasilcau)

18. Muravschi Valeriu (HANS)

19. Duca Eugenia (Bogdan)

20. Constantinescu Emil (Romanul Basarabean), născut în Basarabia, are nevoie de cetățenia moldovenească

21.  Stolojan Theodor (Romanul Basarabean), născut în Basarabia, are nevoie de cetățenia moldovenească

22. Doga Eugeniu (Mircea Druc, prin e-mail)

23. Ungureanu Ion (Mircea Druc, prin e-mail)

24. Varta Ion (Dortmund)

Loading Facebook Comments ...

141 Comments

Add a Comment
 1. Multstimată doamnă, Pavlicenco! Îmi pare foarte rău de cele scrise în adresa dlui Ion Ungureanu.
  Cu privire la dl Matcaş şi dl Oboroc, cu-adevărat, sunt prea bine educaţi comparativ cu Roşca,Plugaru, Tulbure…Poate ei vă convin mai mult?

 2. Chirtoaca nu satisface cerintelor constitutionale, lasa sa mai manince maligutsa!

 3. Omul de afaceri Eugenia Duca, cea care a ajutat enorm la lansarea primei publicatii in grafie latina inainte de Independenta – Glasul Natiunii – si care cunoaste dezmatul judiciar din plin al Republicii Moldova.

 4. Pt cipi

  Cred ca ei convin dumitale, noi nu+i vedem in lista pe Rosca, Plugaru, Tulbure. Astia sunt ai prorusilor.

 5. Pt HANS

  Bravo, HANS! Ai inceput sa vorbesti mai aproape de obiectivitate. Mersi din suflet ca ai votat PNL. Sa stii ca nu ai gresit si te vei convinge de asta. Avind si o asemenea pregatire fundamentala – poate vii in echipa noastra, te invitam cel putin pentru o discutie, – nu vei regreta. In privinta lui Valeriu Matei – nu impartasim punctul de vedere expus de dta aici.

  Am vorbit cu Mircea Druc. Nu are cetatenie moldoveneasca, dar i-o putem da, nu? Daca dorim demnitate nationala… Il lasam in lista exact pt asta.

 6. Poate nu e etic ca va scriu exact pe blogul dvs, dar va recomand dna Vitalia sa fiti capul acestei liste deoarece sunteti cea mai indicata personalitate la aceasta functie, sunteti continuitatea dne L.Lari, noi va apreciem la fel de mult, si va mai recomand sa candidati si pentru senat sau camera deputatilor din Romania

 7. Pentru d-na Pavlicenco

  Stimată Doamă,
  Mercy mult pentru invitaţie. AM fost doar membru PFD.
  Sunt un mic oligarh local, prezenţa căruia poate dăuna imaginii PNL.
  În rest, Vă asigur în respectul şi susţinerea mea totală.

  Cu respect,

 8. Pt HANS

  Nu cred pina nu ma conving personal…

 9. blogul e cu virus

 10. Păcat, Doamnă.
  Dacă Matei în 1998 îmi vindea Moldtelecom-ul – el era Putin al Moldovei 🙂 !

 11. dumitru spune:
  14 februarie 2012, la 13:01

  „blogul e cu virus”

  Bata-i toaca de virusi, ei sun peste tot. „Internetii” virusati trebuie blocati…

 12. HANS spune:
  14 februarie 2012, la 12:12

  „Sunt un mic oligarh local, prezenţa căruia poate dăuna imaginii PNL”
  A fi „oligarh” nu este un viciu. „Oligarhul” si capitalul sa nu fie dubiosi.
  Referitor la Domnul Valeriu Matei permiteti-mi sa nu fiu de acord cu DVS. Eu am o parere deosebita de D.Matei. Daca ar fi sa votezi eu presedintele, il votezi cu mare incredere.

 13. HANS spune:
  14 februarie 2012, la 13:01

  „Dacă Matei în 1998 îmi vindea Moldtelecom-ul – el era Putin al Moldovei 🙂 !”

  Noi nu avem nevoie de un „Puţin”, avem nevoie de ceva mai valoros.

 14. Dodon se lauda ca are trei voturi, dar daca miimne de la PCRM mai ies un grup de deputati si vor dori alegerea sefului statului, vor mai avea valoare condttionarile pe care le face acum?

 15. Lorina Balteanu!!! Doar ea! Pentru ca ne-am saturat de tipalai zurbagii, de prostalai ametiti si ingimfati. Ea a facut pentru democratia moldoveneasca mai mult decat toate partidele, parlamentele si parlamentarii impreuna. Avem nevoie de inteligenta si o mana forte!

 16. Mircea Druc spune:

  Stimata doamna Pavlicenco,

  La intrebarea Domniei Voastre daca am cetatanie moldoveneasca raspund: Nu am decat cetatanie romana Vorbind „moldoveneste”, eu m-am „apreciat” demult, давно определился. Si la intrebarea de genul – Кто ты такой?, venita din partea rusofonilor, prezint urmatoarea carte de vizita sui generis:
  Мое имя – Мирча Друк.
  Я свободный фракиец, породы – «Дакия-Феникс».
  Уроженец Бессарабии.
  Воспитанник Буковины.
  Поклонник Трансильвании.
  Гражданин Румынии.
  Бывший гражданин бывшего Союза ССР.
  Идеология моя – Этносистемика.
  Мой моральный кодекс – «Замолксис».
  Мое кредо: Ago, ergo sum! Я действую, следовательно, существую!
  Родина моя – родная природа: Карпаты, Днестр, Тиса, Дунай и Черное море.
  Ganduri bune pentru toti unionistii

 17. E clar cu asta. Si era clar demult cu el. A facut-o lata deja acum doua decenii. E omul conflictelor: instabil, ambitios, egolatru, superficial. Sa beneficieze de pensia generos oferita de statul roman, sa se uite la televizor, sa mai bea ceai, sa faca bai de namol, ca ajuta bine la articulatii.

 18. Pentru dna Alexandra CAN

  Stimată Doamnă Can,

  În Rep.Moldova nu există capital nedubios, cel puţin nedubios. Că dl Matei este un om deosebit şi ne vace cinste – indiscutabil. Că merită postul de Preşedinte – precis îl merită. Voi nici acum nu înţelegeţi, chiar şi cei ce au condus întreprinderi şi ministere – fără un suport financiar adecvat partidele nu îşi pot valrifica capitalul intelectual şi oportunităţile. I-am lămurit aceste lucruri şi lui Matei, şi lui Gâscă, şi lui Gremalschi – nu s-a înţeles. Păcat. În rest – să Vă fie de bine!

 19. Da stimata Vitalia! Anume pe autorul doctrinelor economice pe care „cirmacii”nostri nu ar strica sa le studieze cu atentie.NU il cunosc personal pe st. domn Moldovanu, decit ideile d-lui.Da, daca e sa fiu cu totul sincer, apoi presedintele trebue ales numai de popor.Situatia in care am ajuns poate fi schimbata numai cu ajutorul „miinei de fier”Dupa ce scoatem „democratia pietii centrale din Chisinau”pe calea dreapta, trecem si la parlamentarizm.In rest JOS talharii comunisti, oligarhici,monopolisti de piete si de suflete omenesti.Traiasca oamenii in pace fara „binevoitorii „PARAZITI!

 20. Pentru ca tot ne jucam si facem liste, pe care dna Pavlicenco, pentru ca-i blogul dumneaei, vrea le largeste, vrea le reduce, mai propun cinci nume de oameni, care din punctul meu de vedere ar fi foarte potriviti si pentru uz intern, si pentru uz extern:
  1. acad. Leonid Culiuc
  2. Oleg Serebrean
  3. acad. Ion Bostan
  4. Arcadie Barbarosie
  5. Mihai Popov

 21. Mai degraba „sa facem impreuna lista visatorilor, noi – visatorii”. Noi, visatorii, care niciodata, nici unul dintre noi nu va deveni presedinte, sa facem o lista a celor care niciodata nu vor deveni presedinti. Mde, daca in realitate nu e posibil, haideti macar sa visam putin – sa fie viata mai vesela. Unele candidaturi chiar trezesc zimbete – cica Ilie Ilascu, erou national. Pai daca e asa national, de ce a fugit repejor in Romania, cind i s-a propus un loc caldutz? Tin minte si acum declaratiile sale, la putin timp dupa ce a fost eliberat – „eu nu am dreptul moral sa plec de aici, pina cind nu vor fi eliberati tovarasii mei”. Si, ce a urmat? In general asta e o chestie specifica moldovenilor: se dau mare patrioti si iubitori de tara, dar cu prima ocazie o tund din Moldova, la un loc mai caldutz. E usor sa iti arati dragostea de tara, fiind peste hotare, e insa mai greu sa fii in primul pe baricade (la figurat). Exemple, cite vrei – Leonida Lari (in Romania), Ion Druta (Moscova, Rusia), etc. Am mai vazut eu asa patrioti. D-na Pavlicenco, ginditi-va real ce tre sa faceti daca doriti presedintia, veniti cu strategii, nu cu liste de visatori. E ca si cum ati face o lista la tema „ce asi face daca asi avea un milion de dolari”.

 22. Pt Raul: te rog, frumos de tot, sa nu mai propui homosexuali la functia de presedinte al RM. Destul c-am avut unul.Pasat stie de ce.

 23. De asta si nu te-am propus. Pasat stie mai multe.

 24. Ce contrazicere. PNL declara ca nu este nevoie de presedinte a RM, dar pentru a atrage atentia publica, scrie lista persoanelor capabile sa detina acest post.
  De fapt, va asemanati cu DISCUTIILE DIN PARLAMENTUL COPIILOR. Mai ramane si sa-l alegeti si apoi sa informati autoritatile!

  Bravo, cineva a luat-o prea inainte!

 25. Jumate din lista e alcatuita din maldaveni sau anti-romani. Nu va e rusine sa propuneti pe putredul tradator al tuturor romanilor regele Mihai in aceasta functie???? cat si pe multi alti care sunt incolori:”ni ryba- ni myaso” cum zic rusii. M-am asteptat la o alta lista.Tot la voi trageti, unde-s oamenii, personalitati marcante ku”hrebet”?

 26. Regele Mihai-sluga rusilor care a tradat tara in unul din cele mai grele, cruciale momente pentru romani, iar acum sa il purtam in slavi? rusine lui pe veci…. de ce toate relele si nevoiele au cazut in capul lui Antonescu? toti au uitat ca pe timpul cela tara avea un presedinte(regele Mihai),care a abdicat si s-a vandut rusilor si ne-a vandut si pe noi….. Asa ca nici vorba de el! Eu il propun pe Traian Basescu!

 27. Intr-un cuvant: mergem inainte, privind INAPOI… ASA vom face oare UNIREA?

 28. Domnul Alexandru Tănase cea mai bună candidatură din toate punctele de vedere. Are toate calităţile de un şef de stat. Restul sunt nişte compromişi practic toţi din listă 98 la sută. Deştaptăte moldovene din parlament. Deşteaptăte Dodon, deşteptaţi-vă bunicuţilor Zinaida şi Vera.

 29. Moş Ion Roată: ” Apoi să ne scuzaţi , boierilor, dar eu iar n-am înţeles nimic. Îl lichidăm pe preşedinte ,sau punem unul de-al nostru?”

 30. DE LA LUCA-2

  Dragii mei, am o mare rugaminte. Va rog sa-l scoateti pe mihai de hohenzollern din lista. El a renuntat la calitatea de rege a Romaniei cand a abdicat. El de atunci nu mai este rege nici macar cu numele, inainte de abdicare a fost o marioneta. Daca a renuntat la calitatea de rege cand a fost mai greu pt Romania nu merita nici macar sa fie amintit.
  Dupa revolutia din 1989, s-a intors in Romania pt ca a gasit o portita sa mai suga din averea tarii. A primit aproape tot ce a avut inainte curtea regala, dar acele averi ar fi trebuit sa ramana la statul roman. Nu au fost aduse de familia de Hohenzollern cand au venit in Romania
  Din pacate in Romania, dar si in Moldova e tot mai pregnant curentul promonarhist, dar cine a trait in acele vremuri nu vor sa se repete.
  Am avut membrii ai familiei care au lucrat la curtea regala sau pt apropiati ai casei regale si nici unul dintre ei nu erau incantati de monarhie.
  Va saluta un frate de-al vostru de la granita cu ungaria

 31. Dan Balan, fratilor, mama sa din 2009 zice ca nu este candidat mai bun decit Dan.!Iak-asa!

 32. Vad că astăzi nu prea aveţi exerciţii pregrele pentru intelect. Vă propun unul:La aricolul d-lui Petrenco Anatol de pe Unimedia „Cu Unirea mai apoi” a apărut cineva cu „Apartiinicul”. Am încercat eu şi d-na Can să-i aduc anumite argumente în desbaterile noastre,dar poate că d-ră citind ce spune acest om,aveţi şi alte argumente mai convingătoare pentru ca dumnelui să înţeleagă esenţa criticilor aduse de unii PNL-şti, activităţii liderilor PL,posibil că din cei ce citesc ce se scrie aici,ca domnia sa, sunt mai mulţi, şi e bine ca şi d-lor să se clarifice.

 33. Dan Balan, fratilor, mama sa din 2009 zice ca nu este candidat mai bun decit Dan. Iak-asa!

 34. Pt Tira

  Daca nu una, apoi alta.

  Insa – nu sunt toti „de-ai nostri”, mai sunt si „de-ai lor”, pe care nu si-i mai recunosc. Insa se vede de la o posta ce oameni sunt. Avem personalitati, nu avem la putere caractere.

 35. Pt Valenta

  Fa dumneata Unirea cu cei pe care ii ai, care e problema? Intre altele, Ion Sturza a fost prtimul premier al RM care a spus ca trebuie sa iesim din CSI, care a pus posturi fiscale de-a lungul Nistrului si care a facut si alte lucruri bune. Cu toate greselile si interesele meschine care exista in orice Guvern, depinde masura…

 36. Pt Andrei

  Cui te adresezi? Citeste materialele de pe blog, fiecare are dreptul sa propuna. Nu sari la oameni pt ca propun.

 37. Pt Raul

  Mihail Popov are tarele unui trecut diplomatic sovietic. Cei cu bani vestici sint cosmopoliti si globalizati, nu impartasesc valorile nationale – sa ii propuna „pragmaticii”. Unii rectori se dau azi cu un partid, miine – cu altul. Din interese meschine. Nu mai sunt autoritati morale.

 38. Pt prisacaru

  De acord, nici noua nu ne trebuie, in general, Presedinte. Dar cit legea e cum e, sa contribuim si noi cu nume, poate luminam mintea cuiva dintre decidenti.

 39. Pt HANS

  Ba intelegem foarte bine. Iesiti din anonimat. Sunati-ma, sa discutam, nu va strica nimanui si nu va obliga pe nimeni la nimic. Tel.meu 069111682

 40. Pt Dumitru Crudu

  Cititi Programul nostru – pe site si pe blogul meu. Nu avem nici nevoie, nici timp sa mai scriem noi Strategii. Nu avem sansa sa avem Presedinte, dar nici nu avem dreptul sa tacem si sa ne suim in sicriu chiar de azi. Macar de poimiine… Ca viitorul sa se implineasca, prezentul trebuie sa propuna – spunea Eminescu.

 41. Pt patriciu

  Esti un mare entuziast si utopist. Pentru ca pe toti, mai ales pe cei „foarte motivati”, nu-i poti schimba. Eu nu consider ca e totul in puterile noastre.

 42. Pt ars

  Foarte simpatica propunere cu Dan Balan! Mai ales ca e si membru al PL. Nu ati auzit – inca nu l-au propus liberalii?

 43. HANS spune:
  14 februarie 2012, la 14:02

  „În Rep.Moldova nu există capital nedubios, cel puţin nedubios.”

  DVS probabil stiti mai bine.

 44. Pt Alexandra Can

  Raspunde, te rog, acestei postari, adresate direct tie:

  ”Prepeleacu says:
  14 February 2012 at 01:19
  http://anatolpetrencu.md/?p=4000

  Stimata doamna Can,
  Personal nu va cunosc . Va cunosc doar din rarele dv intrari pe unele bloguri unde ne-am intersectat…”in pareri’. Mi s-a parut MEREU ca sunteti o persoana echilibrata si , de ce nu? tocmai ,de aceea, potrivita pentru politica.Indraznesc mai mult sa spun: mi s-a parut chiar ca posedati ca… “persoana fizica” un ceva innascut si anume “arta negocierii”. Si nu e putin lucru.Poate gresesc eu, dar asa mi-ati last impresia. In rest nu va cunosc nici ca profesie , nici ca pregatire … Ma rog, in niciun fel.
  Raspunzandu-i d-lui “Patriciu”(alias prof. de istorie Anatol Marin) retin marele adevar al acestei dezbateri , pe care l-ati sezisat exact si foarte, foarte ingrijorator:”ATACURILE RECIPROCE INTRE PL SI PNL SUNT DEZASTRUOASE”. Cui suna sententios si neavenit observatia , nu are decat. In politica nu ne suparam unii pe altii si , repede , ne luam jucariile si plecam.
  In momentul aparitiei Programului politic al PNL(in urma congresului sau) am sezisat si am subliniat superioritatea acestui program comparativ cu al altor partide declarate a fi mai mult sau mai putin proromanesti. Asa cum spuneam atunci , asa o spun si azi, si nu-mi schimb parerea de la o zi la alta, conjunctural sau interesat. Nu am niciun interes politic pentru napastuita noastra provincie istorica , decat acela al iesirii ei la liman dimpreuna cu Tara noastra intreaga ,nenorocita de Tratatul Ribbentrop -Molotov si de Servetelul folosit in comun de Churchil -Stalin la… Ialta.In politica responsabila, patriotica daca vreti, meschinaria asta nu are ce cauta. Naruie ab intio si din start orice credibilitate si finalitate.
  Dar Programul politic nu face de la sine,prin el insusi, nici succesul, nici eficienta. Oricat de bine si stralucit ar fi formulat. “PNL” are ,asadar, in ceea ce pot eu sa constat, o superioritate strategica, fata de PL. Mi se pare mai clara si mai bine conturata. PL are in schimb o tactica mult mai bine pusa la punct, o disciplina de partid mult mai eficienta si mai necesara. (disciplina de partid nu este nici descoperirea nici apanajul comunismului, va rog sa retineti si sa nu incalecam conceptele!) Ceea ce se intampla insa intre PL si “PNL” este cu totul regretabil. Poate chiar ar fi mai potrivit sa spun ca intre doua partide plasate pe aceasi platforma proromaneasca e inadmisibil .
  Partidele moderne , cele de azi, nu pot conduce intre ele un razboi declarat sau nu , la nivel de lideri ai lor. Ele sunt partide de echipa si in echipa trebuie sa lucreze mereu si mereu in compexitatea vietii si lumii de azi. “Locomotivel” intr-un partid, fie ele si romanesti, si-au cam trait traiul. Iar acest lucru e vizibi deja si in Romania.
  In fine, inainte de a-mi incheia peroratia, v-as ruga sa observati ca am folosit de fiecare data la PNL si ghilemele. Nu le-am folosit intamplator.In opinia mea, ar fi cel mai bine daca ati evita cu desavarsire denumirea romaneasca a partidului din care faceti parte. Este un fel de calchiere, in ultima instanta. In primul rand pentru ca nu exista nici pe departe o suprapunere ideologica intre cele doua partide, in al doilea rand nu exista similitudini tactice si strategice. Ele sunt doar etnic identice, dar nu activeaza in aceleasi conditii , in aceeasi paradigma si in coordonatele acelorasi realitati. Mai mult m-as incumeta sa spun.
  Liberalismul PNL din Romania nu mai are decat declarativ liberalismul ca steag. A ajuns sa fie un fel de “tataranism”(de la aripa Tatarascu a PNL) care , sa ma ierte Dumnezeu, n-a imblanzit fiorosul URS(S) rasaritean, ci i s-a inchinat slugarnic si in deplin dispret …ursesc!!
  Dincolo , la PL am avea de avansat indemnul de a reflecta minutios ( si tactic si strategic) la sloganul foarte aplaudat si acceptat …”european”de vreo 3-4 ani incoace – NE REVEDEM TOTI ROMANII IN UE -!!! Orice lucru, daca nu e infaptuit la vremea lui(bate fierul pana-i cald) Mi se pare ca in multe cele a cam trecut baba cu colacii. Filat- pragmaticul, atata s-a miscat ca oul in …gainii, incat Parterneriatul estic devenindu-i (sau ademenidu-l intr-acolo …cineva!) a dat-o in bara!! Acum, poate sa se spele pe cap cu el.
  Intre timp s-au schimbat multe ,iar “R. Moldova” tot prin via Moscova are sanse de a se ferici in UE!!(cand va fi sa fie, bineinteles) Balcanii de Vest nu i-au suras defel, crezandu-i domnia sa si a celor din jurul sau(citeste clica lui) ca sunt mai departe decat frontierele bunei “vecinatati apropiate ” ale Rusiei pravoslavnice si cu calendarul iulian la capatai.Asa ca ,dl SCHEUBEL stia el ce stia si ce stie. Poate, si personal mi-as dori mult lucrul asta, PL sa se cam convinga despre cum devine treaba la viitoarea intalnire interguvernamentala romano-romana (sau sa zic “moldoveana”?). Nu cred ca ea se va desfasura post- Irlanda, ci ante -Irlanda. Altfel , cred eu, nici nu-si mai are rostul. Dar vom trai si vom vedea… Ce?- veti intreba pe buna dreptate. TRANSNISTRIA- scriu eu cu litere majuscule. Poate sunt cele mai potrivite.
  Cu stima, un …amic de dialog”

 45. Doamna Vitalia,

  Mai sus a postat din nou „luca cel fals” (luca spune: 14 februarie 2012, la 20:08) Cum e posibil aşa ceva? Eu ce să fac? Să schimb numele?

 46. Pt Alexandra Can

  Raspunde, te rog, acestei postari, adresate direct tie:

  ”Prepeleacu says:
  14 February 2012 at 01:19
  http://anatolpetrencu.md/?p=4000

  Stimate domnule Prepeleacu,

  Sunt de acord cu cele relatate de DVS.
  Eu nu sunt politician de prestatie. Domeniul meu de activitate in ultimii ani este sectorul industrial. In trecut am activat in diverse domenii, inclusiv in functii publice de diferit rang. Am acceptat sa fiu vicepresedinte al PNL pina vom identifica/ in cadrul partidulu/, una dintre persoanele tinere, bine pregatita, harnica, si cu „priza” la public. Sustin Programul politic al PNL. Ma regasesc in acest partid din mai multe motive. In acest partid politic se respecta principiile democratice si activitatea este transparenta. In partid nu avem persoane santajabile. Toti membrii au sanse egale. Incerc sa fiu de folos cu ce pot.
  Opiniile mele separate, referitoare la pozitia PNL in raport cu alte partide politice, prefer sa le expun in cadrul intrunirilor PNL, mai putin pe spatiul public de comunicare.
  Adresa mea electronica este: artima@mdl.net
  Cu stima,
  Alexandra Can

 47. luca spune:
  15 februarie 2012, la 02:02

  E un „montaj” ori…..

 48. luca spune:
  15 februarie 2012, la 02:02

  Cum a reusit sa faca un atare „filmuleeeet” ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *