Campania PNL pt înregistrarea în Registrul electoral.ro va fi sâmbătă și duminică la Căușeni, Ștefan Vodă, Hâncești și Nisporeni

IMG_9366Continuă campania de informare a basarabenilor care dețin cetățenia română privind modul de înscriere în Registrul Electoral, pentru alegerea, în toamnă, a Parlamentului de la București. PNL îi invită pe toți cetățenii români, indiferent de opțiunile politice, așa cum a fost în cadrul mai multor întruniri, să vină să completeze cererea de înscriere, cu anexarea copiilor buletinului/pașaportului românesc și a buletinului moldovenesc.

PNL îndeamnă partidele care se revendică drept naționale să se alăture acestei campanii nobile.

Totodată, conducerea PNL discută cu cei veniți despre situația politică din ambele state românești.

IMG_9311-300x225PNL din România a înaintat, prin grupul parlamentar, o inițiativă legislativă menită să faciliteze votul cetățenilor români aflați în afara frontierelor României. Dar până atunci mergem pe procedura legală, dacă ceva se va schimba, vom informa și asupra noii modalități de înscriere în Registrul electoral.

În acest week-end, echipa de informare a PNL se va deplasa în următoarele centre administrativ-teritoriale, conform graficului:

Sâmbătă, 30 iunile

CĂUȘENI –  Casa de cultură, sala mică, între orele 10.00-12.00

ȘTEFAN-VODĂ – Pizzeria de pe str.Libertății, vizavi de Liceul Român, între orele 14.00-16.00

Duminică, 31 iulie

HÂNCEȘTI – Primăria Hâncești, sala mică, între orele 10.00-12.00

NISPORENI – Casa Naționala, lângă Monumentul lui Eminescu, între 14.00-16.00

 

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *