„RUSINE! RUSINE! RUSINE” – zice vizitatorul Ed_____

PNL, nato, ueAveam mari sperante la partidele PLDM, PL si AMN, dar se pare ca ele se topesc vazand cu ochii…

Pur si simplu aceste 3 partide se comporta ca si PPCD, dar unul care a ajuns singur la putere fara PCRM !!!

Am inteles la un moment dat ca PLDM, PL si AMN cereau tuturor celorlalte partide din RM ca sa nu mai participe la alegeri pentru ca opozitia sa aiba sansa sa bata pe comunisti ! ESTE UN LUCRU EXTREM DE DUREROS sa ceri unui partid (neparlamentar, mai ales) sa nu mai lupte politic, sa nu mai candideze, pentru ca este tocmai TELUL SUPREM, DE ASTA SE SI FORMEAZA un partid politic.

Dealtfel si eu chiar eram de acord cu aceasta cerere si desi acum imi fac mea culpa, si chiar scriam pe aici dnei Pavlicenco sa nu fie egoista si sa vada interesul national.

Dar acum vine intrebarea: A MERITAT ?

A inteles PLDM, PL si AMN ca au 1%…7% de fapt procente oferite de partide precum PNL ??? Au transmis ele din BUN SIMT mai departe niste mesaje clare precum a avut intotdeauna PNL ???

NU!

Acum stau si imi dau seama ca NU A MERITAT EFORTUL !

PLDM, PL si AMN in lupta lor stupida de concurenta politica interna si de nu cumva sa se erodeze, nu mai gandesc direct la interesul national sau macar la SPUNEREA ADEVARULUI si cel mai important lucru in Rep.Moldova care s-au scris rauri de articole si comentarii REDOBANDIREA IDENTITATII SI RESPECTULUI NATIONAL PROPRIU !

Ce face AIE in schimb ? Incepe sa o dea de gard, incepe sa se comporte ciudat ! Aceasta JENA DE A SPUNE ADEVARUL IN FATA doar doar nu o pierde procente imi aduce aminte de faza cu Voronin cand vorbea cu Filat imediat dupa evenimentele din 7 aprilie.

Asa ii vad si pe cei 3 lideri PLDM, PL si AMN rusinati in fata cui ar trebui de fapt sa dea cu pumnul in masa!

RUSINE ! RUSINE ! RUSINE !

Si macar daca ar face totusi o incercare, chiar daca ar pierde in procente 1-7% care oricum nu sunt procentele lor ci a celorlalte partide CARE S-AU JERTFIT CA EI SA AJUNGA ACOLO ! Dar nici macar nu au fost sinceri 5%!!!

Incep sa REGRET FOARTE MULT ca poate oameni care au renuntat spre binele tuturor propus atunci la alegeri NU trebuiau sa renunte si poate ajungeau singuri acolo si sa spuna lucrurilor pe nume. Adica oameni precum dna Pavlicenco ar fi meritat sa ajunga in Parlament si sa fie cineva sa ii intrebe in fata CUM RAMANE CU PROMISIUNEA DE A SPUNE ADEVARUL ?

Am ajuns ca sa vad o Rep.Moldova condusa de o putere foarte „democrata” si mai ales foarte radicala inainte de alegeri ca acum sa o vad LA FEL DE FRICOASA ca si PCRM !

Le este frica de orice referendum ! Sa le fie rusine ! Nu sunt in stare sa SPUNA ADEVARUL si sa AJUTE OAMENII SA NU LE FIE FRICA DE ADEVAR !

Cauta solutia usoara, voturi repede, chiar si de la comunisti daca se poate, sa ascundem adevarul ca poate vin fractiuni de comunisti la noi, si noi partidul PLDM, PL sau AMN vom fi cei mai tari din Rep.Moldova ! Au inceput sa fie ca PPCD si chiar mai grav, sa doreasca sa se hraneasca cu un cadavru PCRM ! Dar nici macar canibalism nu poate fi numit pentru ca PCRM nici nu a murit !

AIE sau macar PLDM, PL si AMN aveau datoria ZI DE ZI sa invete populatia ADEVARUL ISTORIC SI DE NETAGADUIT !

– in Rep.Moldova se vorbeste limba romana

– poetii nationali si scriitorii nationali ai Rep.Moldova (predati si in scoli) spun ca se vorbeste limba romana

– nu are limba romana nici o legatura cu Unirea (este cu totul alta problema)

– limba rusa trebuie scoasa din actele centrale pentru ca este limba unei minoritati (asta hai ca se mai poate negocia o perioada de tranzitie, dar daca „limba romana” este limba oficiala la Uniunea Europeana de catre Rep.Moldova atunci de ce nu poate fi recunoscuta inauntru?), dar limba rusa trebuie sa fie respectata ca limba materna a minoritatii ruse care trebuie sa aiba toate drepturile precum in UE

– trebuie recunoscut ca Romania nu este un dusman, CI DIMPOTRIVA faptul ca Romania ESTE SINGURUL STAT CARE VA AJUTAT LA DECLARAREA INDEPENDENTEI, Romania ESTE SINGURUL STAT CARE VA RESPECTA GRANITA (aveti doua mari granite – de vest si de est) (in Vest ROmania va respecta granita si va protejeaza, Ucraina in schimb fura din teritoriu pentru autostrada spre Reni!!, de Transnistria sa nu mai spun!!), Romania ESTE SINGURUL STAT care va ajutat ECONOMIC prin sume proprii sau cooptarea de bani de la UE pentru dezvoltarea regionala la granita de Est a UE, si mai noi prin cooptarea de bani pentru voi pentru ca voi sa treceti criza, in speranta ca aderati la UE (deci si-a pus fundul la bataie RO pe promisiuni ale AIE voastre)

– recunoasterea faptului ca dupa 20 de ani singura RM nu reuseste deloc nici cu OSCE nici cu ONU sa scoata Rusia de pe teritoriul RM oficial

– recunoasterea faptului ca „stat neutru” nu se poate declara un stat ocupat!!! ci unul neocupat si ca acest „stat neutru” in constitutie de fapt AJUTA LA DISTRUGEREA STATALITATII REP.MOLDOVA

– recunoasterea faptului ca TREBUIE sa iesiti din CSI ca sa aderati la UE

– recunoasterefa faptului ca TREBUIE incepute IMEDIAT negocierele de aderare la NATO dupa scoaterea „statului neutru” din Constitutie

DECI ESTE DE MUNCA INDEAJUNS ! Fiecare din ce am spus SUNT ADEVARATE si SUNT CLARE, si sunt de NETAGADUIT din punct de vedere istoric, logic, legal,etc.

Adica cum au pregatit PLDM, PL si AMN populatia Rep.Moldova pentru referendum ?? pai cum sa nu le fie FRICA DE REFEERNDUM acestor partide daca ele insele au stat in apa calduta a minciunii (prin omisiune) !!!

RUSINE!

Au facut si lucruri bune, nu neg, inteleg si faptul ca poate economia este prioritara si ca trebuie rezolvata viata de zi cu zi a oamenilor, dar macar colateral un mesaj clar in privinta limbii, neutralitatii? nimic! Si atunci ma mai mir de ce le este frica de REFERENDUMURI care sunt fata in fata cu cetatenii !

Oamenii carora le este frica sunt si vor ramane mici politicieni. Sa fii cumpatat, sa ai tact, inteleg, dar sa taci malc ca un peste, sa ascunzi, sa minti prin omisiune mi se pare marsavesc.

Declaratia dlui Filat (care a fost cel mai pro limba romana in Constitutie) a fost urmatoarea: „Ar fi bine ca să omitem parantezele că vom ajunge şi să gândim aşa în paranteze”

Asta a fost cea mai pro-ADEVAR declaratie a unui om politic AIE din Rep.Moldova ! RUSINE! RUSINE!

Ii este rusine sa spuna un adevar simplu CA VORBESTE LIMBA ROMANA si TREBUIE INTRODUS IN CONSTITUTIE LIMBA ROMANA ! Si ca acest fapt nu inseamna subminarea statalitatii Rep.Moldova, ca nu ne ocupa Romania, ca doar Romania ne ajuta cel mai mult dintre toate statele ca RM sa fie independenta, ci pur si simplu pentru ca este un adevar LINGVISTIC, ACADEMIC, si ISTORIC si orice tara, care se respecta, isi pune Tricolorul, Imnul si Limba in Constitutie !

Loading Facebook Comments ...

262 Comments

Add a Comment
 1. Comisia de la Veneția: Parlamentul R. Moldova trebuie dizolvat și organizate alegeri parlamentare anticipate! Răspunsul Comisiei provoacă opinii diferite în AIE!

  Parlamentul R. Moldova trebuie dizolvat și organizate alegeri parlamentare anticipate. Aceasta este concluzia Comisiei de la Veneția, trimisă prin intermediul unei scrisori către autoritățile moldovene.

  „În Moldova, Parlamentul poate fi dizolvat nu doar în cazul incapacității de a învesti Guvernul, dar chiar și dacă acesta eșuează în a alege președintele țării. Dizolvarea Parlamentului este în detrimentul stabilității, dar dacă acesta nu reușește să aleagă un președinte, legislativul trebuie să fie dizolvat”, se precizează în documentul instituției europene, dat publicității astăzi.

  Potrivit concluziilor Comisiei de la Veneția, data dizolvării Parlamentului trebuie să fie fixată într-un termen rezonabil.

  „Este important să menționăm că perioada de un an pentru a dizolva Parlamentul începe din data dizolvării ultimului Legislativ și nu din data de la eșecul de alegere a președintelui țării”, se mai precizează în raportul membrilor Comisiei de la Veneția.

  În cadrul unei emisiuni televizate, Mihai Ghimpu, președintele Parlamentului și președinte interimar, s-a arătat indignat că Moldova trebuie să execute recomandările comisiei. „De ce Comisia de la Veneţia să ne spună ceva, până a le prezenta noi proiectul. Am şi eu o întrebare pentru Comisie. Parlamentul poate organiza un Referendum, potrivit Constituţiei. Codul Electoral a fost expertizat de către Comisia de la Veneţia. De ce trebuie să ne conducem de Constituţie, de această lege sau de recomandarea Comisiei de la Veneţia? Deciziile politice le luăm noi, comisia doar ne recomandă. Şi anterior Comisia de la Veneţia a recomandat să nu fie interzise blocurile leectorale şi să fie scăzut prgul electoral”, a mai precizat Ghimpu în seara zilei de astăzi.

  Prim-ministrul țării, Vladimir Filat s-a arătat convins că Moldova nu trebuie să modifice Constituția dacă în rezultat va rămâne fără sprijinul european. „Obiectivul nostru este de a ne integra în UE. Putem să atingem acest obiectiv doar cu sprijinul partenerilor europeni. Nu văd niciun sens să modificăm Constituţia, dacă vom rămâne fără sprijinul european. Am comunicat cu foarte multă lume. Am primit un mesaj constant. Poziţia Comisiei de la Veneţia este determinantă pentru noi. Mă miră isteria, care au provocat-o „tovarăşii”. Noi am vorbit că trebuie să consultăm cetăţenii. Atunci când punctul de vedere al partenerilor europeni va fi unul negativ, noi vom căuta alte soluţii”, a mai precizat șeful cabinetului de miniștri.

  Serafim Urechean, prim-vicepreședintele Parlamentului, este de părere că Moldova trebuie să pregătească rapid proiectul unei noi Constituții: „Noi ne grăbim, dar întârziem. Dacă Comisia de la Veneţia nu va da un aviz pozitiv, vom căuta alte soluţii. Trebuie să pregătim şi să prezentăm proiectul noii Constituţii”, a ținut să sublinieze oficialul moldovean.

  „SUA sau Rusia ar putea să discute pe un aşa ton: noi decidem şi voi recomandaţi. Dar noi?”, s-a întrebat retoric și președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov.

  UNIMEDIA amintește că membrii Comisiei europene au fost invitați la Chișinău de către președintele interimar Mihai Ghimpu. Ulterior, după discuțiile cu oficialii moldoveni, Comisia de la Veneția a lăsat să se înțeleagă că dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor anticipate, în viziunea acesteia, sunt inevitabile. Ministrul Justiției, Alexandru Tănase, declara anterior că invitarea instituției europene în Moldova a fost o greșeală.

  Sursa: UNIMEDIA

 2. pentru Valenta!UNIMEDIA.MD ACUM ESTE A LUI VANTU ,CA SI PUBLIKA.TV , asa ca sa nu te mire faptul ,ca au aparut „Dodonii „pe aici , vor mai aparea si altii, ca baietii destepti ,dar tradatori de neam de la unimedia.md, iubesc mai mult banul decat poporul.S-au vandut pe 30 arginti!.CU ALTE CUVINTE ,NU NE AJUNGEAU COMUNISTII NOSTRI, AU MAI VENIT SI DIN ROMANIA.Ne-au inconjurat. VANTU ESTE MAFIOTUL MOGUL MASSMEDIA , IMBOGATIT PE VREMEA LUI ILIESCU, IUBITOR DE .. GEOANA..care are in prezent multe dosare penale . Dar nu stim cand o sa infunde puscaria, caci si-a transferat deja o parte din capital in Moldova /UNIMEDIA .MD SI PUBLIKA.TV/ Poate vrea sa se mute la smirnov? Nu este exclus. E RAU CA NE INCONJOARA IARASI COMUNISTII , MAI VIN SI DIN ROMANIA , dar cel mai rau este ca iarasi dreapta se lupta cu dreapta , ca nu mai intelegi cine sunt adevarati anticomunisti si cine sunt cei falsi.Ne asteapta vremuri grele.

 3. @ VP:

  „Adunati-va fortele ca eu am in cap inca multe articole pe care va trebui sa le comentati. Numai sa va reziste inima..”

  Inima avem, puneti-ne la incercare..

  @ DOR:

  Deci, ca sa judece lumea: intai spui ca eu sint acela care „incepe a injura, recurge la ofense etc., daca este contrazis”.

  Apoi, la final:

  „eu raman la impresia ca e un dezechilibrat, un las si un mincinos ordinar.”

  Deci d-le DOR, cine e cel care „incepe a injura, recurge la ofense etc. daca este contrazis”?? Nu cumva tu, personal? Pe cine incerci sa convingi? Nu vezi ca iti dai singur cu piciorul undeva, ca sa nu zic unde? Ipocrizie la maxim.

  Bun, hai sa zicem ca te-ai „grabit” la faza cu Enghels, si tu mititelul nu ai fost „atent”. Dar sa folosesti cuvinte gen „grafoman” fara sa le stii sensul, nu mai zic de gogomania „literatura beletristica” (nici acum nu mi-ai indicat teancurile de carti, macar un titlu unde se poate intalni o asemenea aberatie) – la acestea ce scuze mai ai? Recunoaste macar ca nu esti cel in drept care sa corecteze pe cineva si care sa se dea mare cunoscator in ale gramaticii.

  „La intrebarea mea ..bla bla bla.. Nu putea sa nu stie, de vreme ce a citit articolul respectiv! 2. Nu putea sa nu stie, de vreme ce chiar eu i-am indicat un link, pentru a se convinge.”

  Pai sa o luam logic. Pasul 1: tu mi-ai indicat link-ul. Pasul doi: am intrat si am citit. Pasul trei: tu ma intrebi daca stiam de faza cu „Enghels” dinainte de a-mi da tu acest link. Pai, cum naiba sa stiu, daca tocmai tu ma informai? Nu vezi ce logica ai? Eram medium sa stiu eu toate articolele Stelei Popa? Pe blog-ul sau intru de aproximativ jumate de an. Si nu in mod constant asa cum iti inchipui tu. Eram „obligat” sa stiu tot ce posteaza, nu vezi ce aberatii spui?

  Pentru ce sa-mi cer scuze, pentru gargaunii unor din cap? 🙂 Glumesti, prietene..iar eu respect pentru cineva care se exprima badaran la adresa unei femei, nu voi avea niciodata.

  Nu mai zic de prostia cu blog-ul, cum ca eu as fi creat blog special pentru tine..iti dai prea multa importanta. Se vede ca esti nou pe aici, ca daca nu erai, ai fi stiut ca blog-ul meu e activ de aproximativ un an. De altfel asta se poate verifica, urmarind data postarii articolelor mele. Si d-na Pavlicenco poate sa iti confirme. Dar nu ai suporta rusinea si umilinta unui asemenea gest, nu-i asa?

  Apropo, te-ai convins ca am fost blocat pe acest blog? Ai intrat sa vezi imaginea cu captura facuta de mine? Esti destul de onest sa recunosti ca te-ai inselat si a vorbit orgoliul din tine?

 4. ei, iata ca si eu ma „grabesc”. Gogomania era „literatura artistica”. Astept exemple de carti si autori.

 5. DOAMNA VP , nu trebuia sa publicati textul din unimedia.md , caci ei au interpretat/comentat nitel gresit situatia.Daca veti citi documentul in original , mai ales ,concluziile/punctul 27/, veti vedea ca comisia interpreteaza situatia creata in R.M. d.p.d.v al Constitutiei existente si apoi da niste recomandari tot din prizma acestei Constitutii , dar RECOLMANDARI , nu cerinte. Asa ca mai ramane de vazut, ce va fi.In alta ordine de idei, faptul ca vor fi alegeri anticipate/daca vor fi / n-ar trebui sa va bucure, pentruca oricum a trecut putin timp de la alegerile din anul trecuit si chiar daca , poate , PNL-ul a crescut in sondaje , nu poate fi mai mult de 2-3 %/asta in cazul cel mai fericit!/ si nu treceti pragul electoral.S-ar putea sa se repete situatia din 5 aprilie , cand ,participand la alegeri , ati adus voturi comunistilor . Si de aceasta data comunistii au toate posibilitatile /daca dreapta se va bate cu .. dreapta / sa ia inca multe voturi.Nu stiu daca ar fi cazul ca recomandarile Comisiei sa fie chiar luate in consideratie , caci se poate ca alegerile anticipate sa ne aduca iarasi in situatii , care au mai fost si asta.. la nesfarsit , daca nu se modifica , intradevar , Constitutia macar la capitolui „alegerea presedintelui”. NU PUTEM SA FACEM ALEGERI IN FIECARE AN LA NESFARSIT..PENTRU O TARA SARACA E CEVA DE GROAZA.. in ani de criza. Mai este o IESIRE :UNIREA CU ROMANIA ! Dar asta este , nu stiu , utopica ?realista? , caci si in aprilie nimeni nu credea ca se va termina cu era lui voronin, dar s-a intampalt.DECI , TINERII DIN GENERATIA „7 APRILIE” VOR TREBUI SA DECIDA.IMBATRANESC ASTEPTAND SAU TRAIESC IN UE.

 6. Pentru Nina Gonta,
  „Mai este o IESIRE :UNIREA CU ROMANIA ! Dar asta este , nu stiu , utopica ?realista? , caci si in aprilie nimeni nu credea ca se va termina cu era lui voronin, dar s-a intampalt.DECI , TINERII DIN GENERATIA “7 APRILIE” VOR TREBUI SA DECIDA.IMBATRANESC ASTEPTAND SAU TRAIESC IN UE.”
  Perfect de acord cu dumneavoastra. Mai trebuie sa aratati si cum se pot realiza practic toate aceste frumoase deziderate, altfel raman deziderate. Exista o majoritate ACUM a electoratului moldovean care sa voteze, in cadrul unui referendum, unirea cu Romania? Exista ACUM forte politice aflate la conducerea Moldovei dispuse sa faca imediat toate diligentele pentru organizarea acestui referendum? Puneti-va aceste aceleasi intrebari si pentru partea romana si veti avea o imagine completa a situatiei in care ne aflam. Partea cea mai neplacuta, recunosc, este partea care priveste „generatia 7 aprile” si asta pentru ca „trairea in UE” a acestei generatii nu se hotaraste nici la Chisinau si nici la Bucuresti. Din pacate. Altfel toata lumea doreste timp frumos si la vara cald. Si am si eu o intrebare: Credeti intr-adevar ca era Voronin s-a terminat? Daca este asa de ce nu aveti nici acum un presedinte al statului moldovean? S-a transat deci din punct de vedere electoral situtia politica din Republica Moldova? Ma tem ca nu. Totul este deocamdata o amanare… Asta nu inseamna neaparat ca viitorul democratic al Moldovei este compromis. Dar…

 7. sa mai adaugam ca ambasadorul american la Chişinău, Asif J. Chaudhry, într-un interviu pentru Europa Liberă declara

  „Ca să aibă în continuare sprijinul nostru moral, (AIE) trebuie să respecte supremaţia legii şi ar trebui să întreprinda orice acţiune care este în conformitate cu Constituţia (actuala) şi legislaţia Republicii Moldova”

  cu alte cuvinte si SUA spun ca daca nu adopta o noua Constitutie practic ar trebui sa inceapa alegerile anticipate, dar A.I.E. ii este frica pentru ca trebuie sa dea fata in fata cu alegatorii sa sa explice de ce atatea minciuni (cel putin prin omisiune) !

  Greu pentru AIE dar si-au facut-o cu mana lor, in stanga PCRM in dreapta minciunile care ii ajung din urma.

 8. Pt ANTIOH

  Eu nu critic deloc dur AIE. PLDM+PL+AMN au functii in stat. PD nu are. Deci, nu au raspunderi – din fericire sau din nefericire…
  Nu cunosc acest cuvinti „LOBATZI”. Poate s-a vrut a se spune „faceti lobby”? Dar cui ii fac eu lobby? Lobby se face pentru a se obtine ceva. Eu nu cer de la nimeni nimic – doar sa se respecte legea si sa nu fi promovati din nou comunistii. Cititi mesajul despre Ungheni.

  Tocmai pentru a nu reveni PCRM la putere, spunem ce e incorect. V-a placut ieri In profunzime de la PRO TV? Dupa 5 aprilie am spus ca acei deputati nu trebuiau sa ridice mandatele in semn d eprotest ca romanii cu pasaport romanesc nu pot fi parlamentari. Si cu asta am spus totul.

  Daca miine PNL vine la guvernare, vom anunta, in afara de functiile politice, concursuri pentru orice functie. Si sint multi tineri buni, cu studii, oameni si mai in virsta, care nu au de lucru, iar incompetentii comunisti stau ca dopul si nu misca lucrurile, compromitind AIE.

  Si doar imi pare rau ca nu se stie ca PNL considera, la fel, ca „unica iesire este UNIREA CU TARA, pentru ca, singuri suntem faliti”. Chiar sintem.

 9. Pt Ed _________

  Este greu sa iti imaginezi cum de nu intelege lumea niste lucruri elementare…

 10. Pt nine gonte

  Sa fie clar – nu ma intereseaza cum comenteaza unimedia situatia. Judecati voi. Eu cred ca PNL este durerea cea mai mica de cap a voastra. Acum, dupa ce AIE a fost la guvernare, putem aduce voturi doar unora din AIE. Daca dupa alegeri tot pe comunisti lumea ii va vota, atunci halal de asemenea guvernare. In general, voi sterge mesajele cu „indemnuri de a ne retrage din cursa”. Nu pierdeti timpul cu asta. Mai bine recunoasteti cu totii ca RM e stat falit si trebuie sa proclamam unirea cu Romania. Ar fi cel mai bun lucru – pentru ca NIMENI nu ne poate scoate din mizerie, numai reintregirea paminturilor.

 11. Mii de scuze pentru mizeriile pe crae le face Jay din cauza ca tine mortis sa „polemizeze” cu mine, doamna Pavlicenco! Totusi, desi am spus ca imi provoaca voma, unele aberatii ale lui sunt chiar foarte amuzante, asa incat imi permit sa-i raspund inca o data. Nu stiu cat de tembel trebuie sa fii, ca sa insisti cu acest „literatura artistica”. Orice om normal ar fi cautat in DEX. jay, insa, fiind, rpobabil un caz mai special, se inversuneaza sa ignore si dex-ul, si manualele pe care i le-am recomandat cu toata sinceritatea!

  pentru beletristic, beletristică ▷declinări
  BELETRÍSTIC, -Ă, beletristici, -ce, adj. Care aparține literaturii artistice, privitor la literatura artistică. ♦ (Substantivat, f.) Literatură artistică. – Din germ. belletristisch, Belletristik.

  http://dexonline.ro/definitie/beletristica

 12. Pt cei pe care ii amageste Jay

  De blogul lui Jay stiu de mai multa vreme, din spusele lui, dar nu l-am vizitat niciodata.

  Nu am blocat pe nimeni pe acest blog. Nici pe Jay, ca dovada sint postarile lui, dar daca cineva va mai scrie obraznicii voi sterge postarile. Si articolul scris de Jay pe un blog nu stiu unde este o minciuna si o obraznicie. Daca nu mai aveti libertate pe blogul meu, v-am spus de o mie de ori – mergeti pe blogurile lui Filat, Ghimpu, Chirtoaca, Diacov, Lupu, Urecheanu, Untila, Petrencu, Braghis s.a. si polemizati cu ei. mai ales ca ei CONDUC statul. Iar ca dovada a obrazniciilor voastre sint postarile voastre, mai ales din campania electorala, care nu va fac cinste, fata si imagine. Folosindu-va doar de anonimat. Nu si Jay.

 13. Alt caz de deformare grava la nivel de gandire: „“La intrebarea mea ..bla bla bla.. Nu putea sa nu stie, de vreme ce a citit articolul respectiv! 2. Nu putea sa nu stie, de vreme ce chiar eu i-am indicat un link, pentru a se convinge.”

  Pai sa o luam logic. Pasul 1: tu mi-ai indicat link-ul. Pasul doi: am intrat si am citit. Pasul trei: tu ma intrebi daca stiam de faza cu “Enghels” dinainte de a-mi da tu acest link. Pai, cum naiba sa stiu, daca tocmai tu ma informai? Nu vezi ce logica ai? Eram medium sa stiu eu toate articolele Stelei Popa? Pe blog-ul sau intru de aproximativ jumate de an. Si nu in mod constant asa cum iti inchipui tu. Eram “obligat” sa stiu tot ce posteaza, nu vezi ce aberatii spui?”

  Intrebarea mea, de fapt, in forma initiala, adica nefalsificata de catre acelasi „Jay”, suna astfel: „La intrebarea mea daca i-a reprosat si idolului sau acelasi lucru, mi-a raspuns ca nu stie ca SP sa fi facut aceasta greaseala. 1. Nu putea sa nu stie, de vreme ce a citit articolul respectiv! 2. Nu putea sa nu stie, de vreme ce chiar eu i-am indicat un link, pentru a se convinge.

  Ar fi fost NORMAl si corect sa fi recunoscut ca a gresit, sa-si fi cerut SCUZE pentru atacurile asupra mea si sa admita ca si SP este, in fond, cel putin la fel de agramata ca si mine!”

  Jay prefera sa-si „traduca” textul meu, pierzand pe drum cateva nuante importante, asa incat sa-i vina mai usor sa bata apa in piua mai departe.

  „Logica”, Jay, consta in urmatoarele: greaseala SP sta si asteapta, in special pe tine te asteapta!, de MUUUUULT timp acolo, si… tot ce trebuia sa faca unul ca tine, care se apuca sa o „apere” de critici, era sa caute articolul si sa se convinga (motoarele de cautare abia asteapta sa te serveasca, dar probabil ca tu nu prea stii sa umbli la ele!)

  Or, m-ai convins inca o data ca nu numai ca HABAR nu ai despre ce vorbesti (si o aperi pe SP, fara sa fi citit macar bine CE si CUM scrie!) si, mai mult, chiar si atunci cand ti se ARATA greseala, nu stii sa accepti ca ai gresit si sa te porti ca un om ONEST. Cu alte cuvinte, doar ai confirmat impresia mea despre tine, cu toate ca, te asigur, NU ERA NEVOIE. 🙂

 14. Dna Pavliceco, uneori, dupa ce trimit un comentariu, imi arata eroare. Si mesajul nu-mi apare nici peste cateva zile Nu s-a intamplat de multe ori, desi n-am numarat de cate. Azi, spre exemplu, e al doilea comentariu pe care nu mi-l accepta…

 15. Concluzia mea, dupa ce am „polemizat” cu sarmanul Jay, e ca, cel mai probabil, este un om sarac cu duhul, iar eu, probabil, fac mare pacate, incercand sa-i arat ca greseste. Daca e asa cum presupun, atunci cred ca trebuie lasat asa, ca sa nu sufere si mai mult din cauza infirmitatii sale… Doamne, iarta-ma, ca nu mi-am dat seama de la inceput…

 16. O mare problema a spectrului politic de la Chisinau este si problema stangii. Stanga democratica este chiar necesara intr-o democratie. Din pacate nu asta este situatia in Moldova. Aici stanga este reprezentata de conglomerat de partide nostalgic sovietice:
  1). un partid de extrema stanga, disproportionat de mare, radical si anti romanesc declarat,
  2). o aripa nou creata a acestuia special infiitata pentru a produce confuzie si a aduce astfel voturi in plus ( un bolsevism mai putin radical, asa pentru variatie ),
  3). un partid care se declara „democrat” dar care in afara de de declaratii gongorice, cochetari discrete cu extrema stanga si derapaje anti romanesti, altceva n-a produs,
  4). un partid care se declara „social-democrat” dar care in realitate este un SRL care promoveaza comertul dubios cu oligarhia rusa.
  Componente ale acestei caractite diforme se afla si la putere si in opozitie desi pozitionarea fata de putere sau opozitie este mai de graba un halou.
  Fara a avea pretentia ca asta este problema cardinala in Republica Moldova intrebarea este: totusi cine apara interesele proletariatului deznationalizat romanesc majoritar in Moldova, interesele proletariatului in general, proletariat saracit sub limitele acceptabile si naucit de o propaganda postsovietica agresiva?
  Bineinteles va veti pune intrebarea legitima ce legatura are asta cu subiectul principal de discutie? N-o sa va vina sa credeti dar si situatia stangii contribuie intr-o masura chiar mare la mentinerea acestui haos generalizat si nici nu ofera o posibila altenativa care sa nu-ti dea fiori. Deci nu prea avem de ales ceea ce nu prea seamana a democratie, oricum am lua-o.

 17. Buna seara la toti.
  Am observat ca aici pe blog sunt citiva romani. Vreau sa va intreb daca nu cunoasteti careva bloguri cu tematica politica din Romania ?

 18. Pt DOR

  Nu-mi pot explica. Dar voi readresa problema baietilor de la unimedia.md

 19. pt Dna Pavlicenco

  Primul continea, probabil, vren cuvant interzis, ca inserasem acolo un banc putin cam deocheat, desi nu-mi dau seama ce cuvant putea fi cenzurat… In al doilea caz mi-a zis ca adresa de e-mail e invalida. Nu stiu de ce, poate ca gresisem vreo litera…

  Nu e vorba de ceva extraordinar de important (era tot ceva in legatura cu cearta ce-o port, se pare, de-o vesnicie, cu Jay), deci nu e neaparata nevoie sa le recuperati. Va spun doar, ca sa stiti ca se mai intampla si asemenea lucruri.

  Poate ca saracul Jay a patit la fel, si eu il banuiesc degeaba ca minte de ingheata apele? Va dati seama cum sufera, saracul, daca i-a fost respins vreun comentariu, si el avea mare nevoie sa dea replica „la timp si fara pierderi”? In acest caz, ar fi de inteles de ce s-a retras pe insula sa pustie…

 20. Pt DOR

  In opinia mea, Jay, pe care il cunosc personal, m-am intilnit cu el la Bucuresti, se poarta foarte obraznic. De ce o face, nu stiu – poate de aceea ca are niste simpatii si ele acum il dezamagesc, dar nu are curajul sa se supere pe idoli, adica sa recunoasca si ca a gresit, de aceea se „rafuieste” cu mine, incercaind sa isi ascunda adevarul.

 21. “Mii de scuze pentru mizeriile pe crae le face Jay din cauza ca tine mortis sa “polemizeze” cu mine..”

  Eu tin mortis? 🙂 Buna poanta 🙂 pai cine se incapataneaza sa continue acest dialog, in ciuda tuturor evidentelor? Eu cand iti spun ca suferi de ipocrizie, nu ma crezi..mai cere cateva mii de scuze, si apoi de la capat.

  “Nu stiu cat de tembel trebuie sa fii, ca sa insisti…”

  Eu tie ti-am mai recomandat si cu alta ocazie ca termenii de alint “tembel”, “tampit” si altele din bagajul tau sarac cu duhul sa ii pastrezi pentru mama-ta. Cu mine te exprimi normal.

  “…se inversuneaza sa ignore si dex-ul, si manualele pe care i le-am recomandat cu toata sinceritatea!”

  CARE MANUALE, frate? 🙂 CARE? 🙂 Zi un titlu de asa-zis “manual”, ca nu mi-ai recomandat niciunul..site-ul dexonline.ro il consideri tu “manual”? Acolo unde fiecare poate veni cu propriile contributii si definitii? Eu ti-am zis sa imi dai titlu de carte serioasa, nu site-uri. Site-uri iti dau si eu o mie.

  Inca nu m-ai lamurit si pe mine cum e cu “grafomania”..si acolo tot asa te-ai “grabit”? Sint curios daca si aici o intorci..ca avem acolo totul, luam citatul.

  Asa deci, acum si “falsific” intrebari.. 🙂 bine ca nu ai zis ca ma ocup cu “contrafacere” de intrebari..ce anume sa “recunosc”, stimabile, ce “scuze” sa cer, acelea cersite de orgoliul tau ranit? Te rog..nu-mi provoca zambete la ceas de seara. Eu sa cer scuze pentru “atacurile” asupra ta (mititelul!) si eu sa fiu indiferent la badaraniile tale la adresa oamenilor, inclusiv a mea? Te inseli amarnic.

  O, iata un progres! 🙂 Deci nu doar Stela Popa este “agramata” in opinia d-lui DOR, ci el insusi. Avem de-a face cu o clipa de sinceritate: “si SP este, in fond, cel putin la fel de agramata ca si mine!”

  Pai daca asa stau lucrurile, stimabile si onorabile, ce autoritate morala mai ai dumneata sa dai lectii altor oameni? Intreb si eu, desi raspunsul este mai mult decat evident. Dar vreau sa vad cat de departe poate merge ipocrizia unui om.

  “..greaseala SP sta si asteapta, in special pe tine te asteapta!, de mult timp acolo, si… tot ce trebuia sa faca unul ca tine.. era sa caute articolul si sa se convinga”

  Deci eu cumva trebuia sa intuiesc, sa ma autosesizez nestiind de existenta acestui articol si greseli, ca sa prevad ca in viitor voi avea de-a face cu un frustrat care imi va reprosa ca de ce am ratat unul din articolele Stelei Popa. Iti reamintesc, cu o cuvenita politete, ca in momentul in care un om sesizeaza o greseala a altui om, el trebuie sa vina cu adrese si link-uri si exemple, si nu eu sa stau sa caut prin cache-uri si sa rascolesc internet-ul, pentru a satisface orgoliul unui om care se chinuie sa demonstreze..ce? Ca nu e singurul om care face greseli in materie de gramatica pe lumea asta? Dar stim asta, d-le DOR..ai demonstrat cu prisosinta. Nu ne jigni inteligenta si memoria insistand pe un subiect care te depaseste, realmente.

  Reprosurile tale cum ca apar pe x sau y sau ca “nu accept” ca am “gresit” sa vina din partea unui om care la randul sa stie sa isi vada barna din ochiul sau si care stie sa lase nasul mai jos cand predica altora despre nivelul de cultura al celor din jur. ATUNCI, si NUMAI ATUNCI, d-le DOR, vom putea lua in discutie si mangaierea mandriei tale suferinde..

  “..cred ca trebuie lasat asa, ca sa nu sufere si mai mult din cauza infirmitatii sale..”

  Din cate observ pana acum, cel care sufera, dar sufera cu adevarat, in chinuri, este persoana ta. Altfel nu pot sa inteleg de unde atata sadism in a se face de ras postare dupa postare..

  “Doamne, iarta-ma, ca nu mi-am dat seama de la inceput..”

  Aici cred ca trebuie sa fim cu totii crestini si sa rugam pe Domnul sa te ierte si sa iti aline sufletul..

 22. pt dna Pavlicenco

  Deocamdata, vad ca se razbuna pe mine! Da nu-i nimic, eu l-am iertat deja, ca vad ca nu se poate astampara, deci sigur are o problema… 🙂

 23. pentru cei care nu stiu sa caute in DEX:

  GRAFOMÁN ~i m. Persoană care are mania scrisului. /Din grafomanie
  GRAFOMANÍE s.f. Impulsie patologică de a scrie mult si fără rost.; graforee. [Gen. -iei. / < fr. graphomanie, cf. gr. graphein – a scrie, mania – nebunie].

  http://dexonline.ro/definitie/grafomanie

 24. Pentru Mohabarat,
  In Romania toate blogurile personalitatilor politice sau culturale sunt cu tenta politica. Cautati o personalitate politica ce prezinta interes pentru dumneavoastra ( sunt zeci, sute ) si intrati pe blog. Veti constata ca majoritatea celor care intra pe respectivele bloguri sunt fie cunostinte fie fani ai respectivului personaj. Mai exista si bloguri ale televiziunilor sau radiourilor particulare cu fani previzibili. Aici, in Moldova, situatia este putin diferita. Blogurile sunt promovate de agentii de presa democrata pe Internet, ziare sau televiziuni anticomuniste create in timpul evenimentelor din 7 aprilie sau cu alte ocazii si au ca istoric rezistenta anticomunista. Noua situatie rezultata de ultimele alegeri din Moldova a diversificat atitudinea acestor organisme de presa si le-a facut mai interesante.

 25. @ VP

  “Pt cei pe care ii amageste Jay..De blogul lui Jay stiu de mai multa vreme, din spusele lui, dar nu l-am vizitat niciodata.”

  Cu ce anume “amagesc” d-na Pavlicenco? Blog-ul este acolo si se vad exact in ce zile sint facute postarile, cand e prima si cand e ultima. Eu amagesc? Vreti sa va trimit si dvs imaginea cu al meu comentariu blocat de dvs? Ca de intrat sa o vedeti la mine, inteleg ca e greu. Va dau si video daca doriti.

  Postarile mele in acest moment sint posibile pentru ca dupa ce am fost nevoit sa arat oamenilor cenzura la care am fost supus, ati schimbat tactica si ati dat drumul la comentarii. Asadar nu eu sint cel care “amageste”.

  Daca nu ati intrat pe blog-ul meu vreodata, si nu ati citit vreun articol al meu, cum de stiti ca este o “obraznicie” / “minciuna” sau nu? 🙂 Vedeti cum va dati singura de gol?

  Dvs tot reveniti la tema “anonimatului”. Credeti ca daca eu semnez cu un nume pe care il dau la intamplare, o sa va ajute cu ceva? Asta e natura internetului, oamenii pot folosi orice nume sau masca pentru a-si exprima niste ganduri. Altfel, puteti stabili niste reguli mai stricte, nu mai dam voie la nimeni sa posteze pana nu prezinta buletin sau act de identitate..inclusiv pentru cei care va aduc laude aici pe blog.

 26. pentru cei cu memorie cu probleme, citez dintr-un „clasic” in viata:

  „Cand am zis despre grafomanie, nu m-am referit la volumul de “maculatura” produsa, ci la calitatea (mai bine zis, la lipsa calitatii) textului. La incoerenta si la lipsa de eleganta a exprimarii.”

  Sursa: http://www.pavlicenco.md/2010/03/06/jurnal-tv-la-noi-%E2%80%9Cse-termina-si-rabdarea-si-imaginea%E2%80%9D%E2%80%A6/comment-page-1/#comment-18166

  Pai, de ce folosesti termeni, daca nu se preteaza la ideile tale? Daca tot vrei sa exprimi o idee, fa-o nene cum trebuie, folosind termenii cuveniti. Mersi ca mi-ai ridicat mingea la fileu.. 😉

 27. Pt Mincinosul Jay

  1. Cum sa dau voie la comentarii daca nu le postezi? Ai postat, ai intrat.
  2. Prima oara am intrat pe un linkul pus aici si nici nu stiu daca e blogul tau. Nu ma intereseaza. Dar din ce am citit, am vazut ca nu ai ce spune, dar vii aici pentru ca nu ai unde te manifesta in alte parti. Nimeni nu te observa.

 28. pt dna pavlicenco:

  din nou, doua mesaje, in care incercam sa raspund la comentariul Romanului referitor la stanga si dreapta…

  Imi da eroare… 405

 29. cred ca jay ar avea nevoie sa citeasca dex-ul din scoarta

  Jay, ai auzit de asa ceva:

  FIGURÁT, -Ă, figurați, -te, adj. (Despre cuvinte, expresii sau despre sensul lor) Întrebuințat cu alt înțeles decât cel obișnuit, propriu, de obicei pentru obținerea unor efecte stilistice. ♢ (Substantivat, n.) La figurat = într-un sens deosebit de cel propriu. ♦ (Despre stil, limbă etc.) Care conține (multe) figuri poetice; figurativ. – Din fr. figuré, lat. figuratus.
  Sursa: DEX ’98 | Trimisă de LauraGellner, 11 May 2004 | Greșeală de tipar

  FIGURÁT adj. metaforic, (înv.) metaforicește. (Lim-baj ~.)
  Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar

  Figurat ≠ propriu
  Sursa: Antonime | Trimisă de siveco, 3 Aug 2004 | Greșeală de tipar

  ps Vei fi mirat sa constati cat de usor poti intelege limba romana, daca vei reusi sa inveti cum sa cauti in DEX! E simplu, dar trebuie, mai intai, sa inveti alfabetul… 🙂

 30. Pentru Romanul
  Multumim de un raspuns atit de detaliat, am inteles ca in Romania sint foarte multe bloguri. Si deoarece mi-ati spus aceasta vreau sa va mai intreb ceva. De ce Dumneavoastra nu va publicati opinia sau sugestiile sau nu mai stiu ce pe acele bloguri care mi le-ati numit mai sus ?
  PS :”noua situatie rezultata de ultimele alegeri din Moldova a diversificat atitudinea acestor organisme de presa si le-a facut mai interesante.”
  Mai interesante in plan operativ ?

 31. OK… o sa incerc sa ma reconectez… poate ca e de vina calcultaorul meu…

 32. @ VP

  „..se poarta foarte obraznic. De ce o face, nu stiu..”

  Ma port in aceeasi maniera in care va purtati si dvs cu mine. In momentul in care incep sa va critic, apar si insultele la adresa mea. Dvs va considerati „nevinovata”?

  „..poate de aceea ca are niste simpatii si ele acum il dezamagesc, dar nu are curajul sa se supere pe idoli, adica sa recunoasca si ca a gresit..”

  D-na Pavlicenco, nu va auto-iluzionati. Cand voi fi „dezamagit” de oarecare „idoli”, dvs veti fi prima careia ma voi impartasi. Faptul ca avem opinii si simpatii politice diferite (legate de scena politica din Romania, in principal), nu ma impiedica spre exemplu, sa discut la modul cel mai civilizat si respectuos cu prietenul meu Toka, el avand alte preferinte politice decat mine. Aceasta este adevarata explicatie, d-na, si nu opiniile noastre diferite. Va amagiti singura. Eu pot sa port o discutie cu cineva chiar daca gandim diferit, singurul lucru pe care il pretind e respectul si limbajul civilizat.

  @ DOR:

  „Poate ca saracul Jay a patit la fel, si eu il banuiesc degeaba ca minte de ingheata apele?”

  Posibil, nu am idee. Fapt este ca nu imi mai apareau deloc comentariile, si abia dupa ce am schimbat adresa de mail, au inceput sa imi apara numai mie, cu mentiunea „Comentariul dvs asteapta moderare”.

  „Va dati seama cum sufera, saracul, daca i-a fost respins vreun comentariu, si el avea mare nevoie sa dea replica “la timp si fara pierderi”?”

  Pana acum singurul care da dovada de suferinta se pare ca esti tu..nu sincronizarea sau orgoliul ma face sa scriu, ci placerea pe care o am de a da peste nas unor indivizi ca tine.

  „In acest caz, ar fi de inteles de ce s-a retras pe insula sa pustie..”

  Aha 😉 ti-i ciuda ca nu ai si tu „insula pustie”? 🙂

 33. @ VP:

  „Pt Mincinosul Jay”

  Pai vedeti d-na Pavlicenco, cine incepe cu injuriile? Cum ar fi sa va numesc si eu „mincinoasa”, bine mi-ar sedea? Si mai aveti pretentii de la mine..

  OK, deci eu sint „mincinosul” si dvs spuneti „adevarul”. Daca e asa, de ce nu intrati sa vedeti imaginea unde scrie clar „Comentariul dvs asteapta moderare”? Poate pentru ca va e teama ca o sa vedeti cum dvs incercati sa manipulati aici? Sa va trimit imaginea pe mail, poate asa veti recunoaste ceea ce nu vreti sa admiteti singura?

  Daca „nimeni nu ma observa”, cum se face ca e atata inversunare din partea dvs si fan-ului dvs DOR, de a imi raspunde la toate comentariile? Nu va contraziceti singura?

 34. Cica DOR ma invata pe mine care e sensul figurat al unui cuvant 🙂 desigur, sursa lui de incredere e dexonline..

  Bun, si care e relevanta exemplificarii sensului de „figurat”? 🙂 macar du-ti ideea pana la capat..

 35. Bravo Jay – Durlestenii te sustin

 36. @ Mohabarat 🙂

  Mersi de sustinere dar sa nu se creada acum ca imi doresc glorie pe aici..spun doar ceea ce gandesc. Evident, pe unii asta deranjeaza al naibii de tare..

 37. Pt Jay

  Eu sint foarte suparata ca, de citeva zile, aici pe blog, cineva spune ca nu poti posta comentarii. In primul rind, dupa ce postezi aiureli si eu te dau la spam si tu iti faci alta adresa, sigur, cind pui prima oara esti blocat. Dar adevarul e ca in ultimele zile nu ai postat si ai facut-o doar – daca nu ma insel – duminica spre seara sau luni. Insa eu am fost in teritoriu, eu nu stau numai la calculator. Care e problema? Ar fi bine sa vorbesti la subiect, nu despre autorul postarii si, atunci, vei avea acces. Cum treci la autor, cum vei fi sters. Punct si mai mult nu discut pe tema asta. Incearca sa inveti ce ti-am spus si nu mai moraliza aici ca te sterg din nou.

  Si cum nu esti mincinos, daca ai scris acum un comentariu, eu nu ti-am raspuns, tu iarasi scrii un comentariu si amagesti ca eu raspund la orice comentariu al tau. Ia nu-ti mai da atita importanta pentru ca esti ca un tintar care biziie intruna si pisca pentru ca asa e el. tintar care musca sau pisca dat asa de Dumnezeu. Tintarul moare daca nu suge singele cuiva. Asa si tu, te stingi daca nu intri pe aici. De ce, insa, te tot intreb si nu raspunzi – de ce nu intri pe blogurile idolilor tai? Arata-ti acolo destptaciunea, nu aici ura. Acum, dupa ce spui ca eu raspund fiecarui comentariu, in care mai ai si intrebari, ceea ce nu e adevarat, ti-am scris acum din nou. Dar deja ma plictisesti. Ori comentezi subiecte, ori nu mai discutam.

 38. Pentru Jay, clar ca nu-ti doresti glorie aici. Eu am spus cele de mai sus dupa ce am viyitat blogul tau si am citit continutul.
  Durlestenii te sustin

 39. pai d-na Pavlicenco, haideti sa stabilim ceva: trecerea la „spam” echivaleaza cu blocarea acelui vizitator. Nu-i o simpla greseala, ca nu e prima data cand procedati asa cu mine. Eu intotdeauna vorbesc la subiect, numai ca subiectul in cauza adesea are legatura si cu actiunile dvs. Sau nu avem voie sa spunem nimic despre dvs?

  Ceea ce ma deranjeaza nu e faptul in sine, ca stergeti sau puneti la spam. Ci faptul ca nu spuneti asta si celorlalti vizitatori, ca apoi indivizi ca DOR sa se umfle in pene ca eu am „fugit” si vezi Doamne, a avut dreptate. Cand mai faceti acest lucru, macar precizati si aici, ca sa stie lumea.

  „Idolii” mei sint prea ocupati cu guvernarea celor doua tari, ca sa mai stea de blog-uri. Intre altele fie spus, cu unii din ei si corespondez. Deci partea aceasta o am acoperita. Sint convins ca si dvs daca ati fi la guvernare, numai de blog-uri nu ati avea timp.

  Si in genere, daca asa de mult va deranjeaza ceea ce scriu eu, am mai spus si o repet: e suficient sa imi spuneti la modul direct sa plec, si nu mai aveti batai de cap cu mine. O spun sincer. Spuneti clar: nu esti dorit aici, si pe cuvant ca nu mai calc.

 40. Mohabarat, Jay are o dragoste imposibila (pentru o femeie cuplata deja) si aici a gasit auditoriul perfect pentru a-si plange de mila… Arunca in stanga si in dreapta cu obiecte contondente, poate poate ricoseaza vreunul si il scapa de necaz pe veci! 🙂

 41. surpriza..iar sint cenzurat..acum tot „spamul” e de vina, d-na Pavlicenco?

 42. Pentru DOR
  SRI stule sa nu-l obijduesti pe Jay al nostru

 43. Jay – fratioare tu stii ca DOR si Romanul sint colaboratori titulari ai SRI ? Si primesc salariu pentru ceia ce scriu aici ?

 44. @ Mohabarat:

  Multumesc. Sananate.

  @ DOR:

  Da’ ce, ti-e ca ti-am furat femeia? 🙂 lasa bre, are balta peste..

 45. Mohabarat..nu stiu ce sa zic frate..la o alta postare eu si Toka eram „invinuiti” ca sintem „agenti” 🙂

  Daca sint, sa fie sanatosi, nu le poarta nimeni pica.. 🙂 si daca iau salariu, macar sa isi plateasca taxele 😉

 46. Pt Jay

  Eu nu sint la guvernare. Nu pe mine trebuie sa ma discuti si de aceea iti voi sterge mesajele. Discuta problema. Si daca idolii nu au timp de bloguri, atunci acolo unde intri stabileste clar ce limite ai. Vreau sa vad le poti identifica sau nu?

  De ce nu recunoscti ca nu ai fost pe blog multe zile in ultima perioada? Eu doar vad cine intra si cine nu…

  In resti – totul tine de bun simt. Ai un elementar bun simt sa discuti despre subiecte, nu pe Pavlicenco, intri, nu ai asemenea bun simt – ia tu singur decizia. Eu nu alung, eu sterg foarte rar mesaje si dau la spam si mai rar.

 47. dna Pavlicenco, va rod sa nu-l blocati pe Jay! Mai intai, ca e post si el, saracutul, e bolnavior. Si pe urma, e tare amuzant! Ne-ar fi trist fara el! 🙂

 48. Pt Jay. Sa-ti spun de ce te invinueau pe tine ca esti agent al cuiva.
  Baietii au fost la lectia asta – se preda la anul 2 la Academie. Principiul – muska primul. I-ti zic ca-s doi SRIiuni

 49. Doamne fereste, Jay, freasca-ma sfantul! LOL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *