Ma gasiti la acest numar de telefon

In curind voi pleca la fiica-mea, unde voi ramine ceva vreme. Spre tristetea unora si spre bucuria altora. Din acest motiv, mi-am suspendat abonamentul la celularul, al carui numar de cartela il am din 1998. Voi fi temporar la numarul 069119118. Ma gasiti deocamdata si la sediul PNL – 211818 sau 211677. Dupa Craciun, pentru urgente, ma gasiti la telefonul german +491605702646.

Ma puteti contacta si pe vpavlicenco@yahoo.com, vitalia@pavlicenco.eu, pe facebook si pe odnoklassniki.ru, prin SMS si, desigur, pe blog.

In urmatoarele doua-trei luni, care vor fi pentru mine importante in plan personal, sper ca, in R.Moldova, lucrurile sa se lamureasca in directia apropierii de Romania, de NATO si de UE (vezi Declaratia PNL de mai jos) – acolo unde este locul moldovenilor de toate nationalitatile din al doilea stat romanesc. Voi urmari evenimentele si imi voi scrie mereu opinia.

Urarea de Craciun si de Anul Nou vor urma la momentul potrivit…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

58 Comments

Add a Comment
  1. Pt Ana.

    Cer scuze ,dar cine a spus că aceia ce avem noi cu Filat nu avem cu Diacov, Lupu, Voronin.

    Din împotrivă, despre aceia şi am vorbit la altă temă, că şi Filat, şi Diacov, şi Lupu l-au votat pe Voronin la 4 aprilie 2005.

    Aşa că 4 aprilie 2005 î-i pune pe toţi pe un cîntar, deoarece cu ajutorul lor a fost instaurat regimul comunist încă pentru 4 ani.

    Dacă D-stră nu ţineţi minte s-au aţi uitat, sau vă prefaceţi că aţi uitat, atunci eu nu am uitat, fiindcă am muncit pentru BMD , din care făcea parte şi Filat, şi Daicov care împreună cu comunistul Lupu l-au votat pe comunistul Voronin.

    Din componenţa BMD făcea parte şi Pavlicenco , dar ea a avut demnitate şi nu l-a votat pe Voronin, nu a trădat electoratul, deaceia şi sîntem astăţi alături de D-ei.

    eu tot timpul î.-i susţin nu pe acei cu bani, ci pe acei cu demnitate.

    Da D.stră?

  2. Cît despre Ghimpu,în 2005 nu se cunoştea nimic despre el.

    Avea şi el acolo un partiduţ mic, care din 1993 se tot chinuia să între în parlament şi fără succese, numai încurca la ăştea mai mari.

    Adică lui Urecheanu, Untilă, Pavlicenco, Ţaranu, conducerea AMN şi liderii BMD.

    Şi unii , de-al de d-stră î-i tot reproşau lui Ghimpu, de ce el nu-şi desfiinţază partidul, dacă tot una nu trece în parlament, numai încurcă la alţii…

    iată că situaţia s-a schimbat în 2009.

    Astăzi tipalaii strigă la Pavlicenco, Untilă, Urecheanu, de ce nu-şi desfiinţează partidele că îi încurcă lui Ghimpu.

    Ce e cu voi, lume?

  3. Am ramas stupefiat de declaratia comunistului Ciornai / Sotnik /de pe pagina sa Internet- ca trebuiau de impuscat democratii ca cainii pe Piata Mare in aprilie 2009.
    Intr-o tara normala din UE, dupa asemenea declaratii tipul ar fi tras la raspundere penala pentru declaratii de omucidere: este crima contra populatiei de a instiga la OMOR. Si asta de un lider de partid ! Credeti ca Voronin nu se exprima astfel in privat ?
    Ce face ministrul justitiei Tanase ? De ce nu reactioneaza ? Dar jurnalistii , presa ? Sau toti sunt preocupati numai cu divizarea functiilor ?
    De declarat ilegal partidul comunistilor imediat ! De judecat !
    Si pe Voronin si Resetnikov pt. asasinarea Lui Doina si Ion, Gr. Vieru, Lidia Istrati, Ion Vatamanu, Ion Dumeniuk, Gh. Ghimpu, etc. pt ca erau PRO-UNIRE !
    Iata criminalii ce vor la putere !
    RRRRRRUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSIIIIIIIIINNNNNNNNNNNEEEEEEE !

  4. Luati aminte: Ministrul Justitiei Tanase-
    cenzureaza mesajele de pe pagina sa !

    Acum cateva minute, scriam un mesal pe pagina lui Tanase de pe Unimedia, in care il criticam nitel pt. coruptia si mafia din Moldova, caci Domniei sale nu prea-i plac transformarile lui Saakashvili din Gruzia.
    Mai intrebam de ce nu a publicat mesajul lui Damian Hancu. Si am mai adaugat in gluma, ca voi face o interpelare la Starsbourg, la Consiliul Europei.

    Si, atentie :
    mesajul meu in prelucrare, tot cu pagina lui Tanase a disparut de pe ecranul meu, imediat ce am scris de Strasbourg.
    Abia acum inteleg ce se intamla de cateva saptamani, cu problemele mele de computer cu Unimedia.
    Va spuneam deja, ca de cateva saptamani, cand vroiam sa deschid Unimedia imi aparea pagina /fictiva/ BCR – banca comerciala romana de la Chisinau / la sigur diversiunea KGB/.
    Dar acum constat si mai grav ca Ministrul Tanase in cardasie cu KGB spioneaza pe cei dornici sa se exprime liber pe Internet si le creaza probleme de acces pe Unimedia.
    Cred ca e acelasi scenariu si cu problemele Dvs, de internet, Vitalia de la 28 nov. de ziua alegerilor.

    Iata adevaratul Tanase, Ministrul Justitiei.
    Declaratie:
    Intentionez ca in urmatoarele saptamani sa fac o demonstratie -protest cu placarde si cu alti studenti din Occident / il voi invita si pe Damian Hancu/, o manifestatie la Starsbourg, in fata Consiliului Europei contra justitiarului Tanase.

    N.B.
    Stiati ca Noua lege a procuraturii din RM, adoptata la sfarsitul anilor 90, este mai totalitara decat fosta lege URSS a Procuraturii ? Asta nu eu am spus-o, ci expertii de la Consiliul Europei. ? Acum intelegeti de ce Procuratura a actionat asa si nu altfel in aprilie 2009. caci asemenea torturi nu-si permiteau nici sovieticii de pana la 1990.
    Iar Tanase stie foarte bine de aceste analize a legii Procuraturii. Si timp de aproape de 2 ani, nu a facut nimic pt. a le schimba.
    Asa ca aveti dreptate, Vitalia, si Tanase, si partidul sau continua o alta dictatura sub o alta masca.

  5. Pt Madame Tkaciova

    Tkaciova a fost decanul Facultatii de limbi straine la USM. De ce Tanase tace? Pt ca nu e voie de la liderul prorus Filat. El cocheteaza cu comunistii si nu vrea sa ii supere.

  6. doamna,inca o data ati aratat capacitatea de a conduce un partid,ma refer la rezultatele alegerilor parlamentare..sint convins ca aveti foarte mule calitati ca om polotic si foarte bogata experienta,dar asta nu e suficient ca sa poti fi si lider.chiar nu vedeti ca nu reusiti? chiar nu are nimeni curajul sa va spuna in fata,cum o faceti dumneavoastra dese ori? chiar sinteti atit de incapatinata? chiar nu va pasa de soarta partidului cape nu reuseste sa treaca de cifra 0, in alegeri? nu vii rusine de fratii de peste prut din PNL care sint mai tot timpul la putere,sa nu zic de parlament? chiar orgoliul personal e mai presus de toate? pina si incapatinatul si siretul Diacov a facut un pas innapoi cind a vazut ca nu reuseste.puteti sa schimbati si mesajul,si doctrina si statutul,nu va ajuta la nimic,chiar nu se vede? de ce nu lasati pe altii sa incerce? de ce nu va retrageti cu fruntea sus si tineti neaparat sa dispara partidul de pe scena politica din lipsa de membri? credeti ca Ghimpu sau alt partid o sa stea de vorba cu un partid care are o denumire frumoasa,o sigla furata de la bucuresti si fara membrii care scoate 0, % in alegeri? partid fara filiale si fara oamenii in teritoriu? credeti ca,cu o floare se face primavara? vreti cu citiva sau citeva sute de memrii sa fiti un partid important cu care sa se negocieze? si va mai laudati ca faceti politica…. in politica sa negociaza cu numarul de voturi in spate,nu cu sloganuri si vise. va felicit din suflet pentru fata dumneavoastra,sint convins ca o sa fiti o bunica foarte buna si o sa ajutati la educatie,aveti un mare bagaj de informatii,folositile la ceva util.va sugerez sincer sa nu mai candidati in primavara,sa lasati cursa libera pentru oricare candidat care vrea dar si poate,si sa cistige unul bun care sa aduca voturi.deabea atunci o sa fiti implinita sufleteste cind o sa vedeti si PNL-ul din Moldova in parlament,si o sai povestiti nepotilor ca ati fost presedinta acestui partid,asa ni se pare corect si frumos,decit un esec total.mult noroc in continuare,si poate ne intilnim in germania la un ceai sa mai discutam:)

  7. Pt nuconteaza

    Nu conteaza ce spuneti. Vom candida mereu de azi inainte si ne vom consolida. Si vom reusi.
    Acum, punctual.

    1. Eu nu stau numai la calculator, ca sa dau peste fiecare clipa ok-ul la postari . Cind intra cineva nou, trebui sa ajung eu sa permit. Asa e blogul, pe care mi l-a creat unimedia.
    2. Am o foarte buna capacitate de a conduce un partid si asta am facut intr-o perioada extrem de grea, in care nu am avut scandaluri, dar am avut mereu pozitie fata de ce e in societate si fata de Putere.
    3. Acum am participat prima oara la alegeri parlamentare ca entitate aparte. daca la Balti s-au furat 66 d evoturi, suntem siguri ca a fost o cirdasie intre PL-PLDM-PCRM si ni s-au furat voturi.
    4. Noi consideram ca am reusit. Pentru ca am avut un mesaj interzis de decenii anterior, pentru prima oara, la numai un an de ceva mai multa libertate, nu si spatiu public accesibil, adica ramas cu subiecte tabuizate. Deci, avem peste 11000 devoturi, plus cele furate. Si e foarte bine. Avem multi care nu ne-au votat de frica nedispersarii voturilor, dar data viitoare ne vor vota. Si vom participa mereu la alegeri.
    5.Ba imi spune pe blog fiecare ce vrea si la toti le raspund. Si nu aveti dreptate. In general, nu voi, care nu votati pentru noi, trebuie sa ne si sa imi spuneti ce sa facem. Vom face si apreciem lucrurile cum vrem noi, in partidul nostru. Aveti rabdarea si curajul si priviti video d ela Delegatia noastra Politica Nationala. E pe blog.
    6.Nu sint incapatinata – sint perseverenta si muncitoare si lume avine mereu la noi.
    7.PNL a trecut 0 in alegeri, numai ca ni s-au furat voturile.
    8.Nu avem nici o legatura cu fratii d epeste Prut si e dreptul lor sa se comporte cum vor. Noi mereu i-am ajutat, ei – mai putin.
    9.Si noi vom fi in Parlament, chiar si fara ajutorul lor.
    10. Nu am nici un orgoliu personal. Am o foarte mare raspundere pentru oamenii din partid. Eu nu iau decizii singura. Toate sunt luate in colectiv.
    11.Eu sint presedinte pina la 9 mai 2011 si ciuda voastra este misoginism, Nu puteti admite in capul vostru ca o femeie are curajul sa spuna in fata tot adevarul greu si inevitabil. Asta va conduce sa scrieti rautati si s aofensati pe blog.
    12.Nu schimbam nici mesajul, nici doctrina, ci doar Statutul. Si o sa ne ajute totul si vom invinge si vom critica toate partidele liberale, care sint, de fapt, proruse.
    13.Eu ii las pe toti s aincerce, dar trebuie s aii accepte echipa si am spus in echipa – pregatiti-va sa preluati partidul. Eu l-am condus doua mandate, care s eimplinesc la 9 mai 2011.
    14.Eu nu tin „neaparat” sa dispara partidul de pe scena politica. Cum adica nu avem membri? La noi au venit numai in ultimul timp vreo 3 mii de oameni, acum procesam cererile pentru congres.
    15. Nu avem nevoie de partidul prorus PL al lui Ghimpu. Nu avem nevoie de nici o relatie cu partidul care il are in spate pe Lucisnchi.
    16. Nu am furat nici o sigla de nicaieri, nu am auzit sa fie interzisa Sageata ca sigla in RM. Si nu eu am luat-o, a propus-o echipa care a constituit PNL in 2006, cind eu nu am fost prima vioara. Noi avem filiale, noi avem sedii in toate raioanele si avem membri. De ce spuneti ceea ce nu stiti. Intrati pe http://www.pnl.md si luati adresele sediilor si filialelor noastre si mergeti sa discutati acolo cu oamenii, de ce scrieti minciuni pe blog? Cine va pune sa faceti asta?
    17. Nu avem nevoie de nici un fel de negocieri. Bagati-va bine asta la cap. La noi vor veni partide, noi nu mergem la nimeni niciodata!
    18. Nu ma laud ca fac politica… – unde ati citit asta? Arata-ti-mi si mie.
    19.Sa imi lasati fata in pace. Nu e de nasul unor risuri sa vorbeasca de familia mea.
    20 La primavara vom candida si la locale si, daca vor avea loc, si la parlamentare anticipate. Si la prezidentiale.
    21.Nu ma intilnesc in Germania cu nici o rautate dintre cele care scriu in necunosctinta de cauza. Ar fi prea mare onoare sa imi pierd timpul cu oameni needucati. Clar? Pa.

  8. Pentru toti romanii din lume,
    Acum cand se apropie Craciunul, ascultati minunatele colinde romanesti! Ascultati minunatele colinde romanesti, mai ales in interpretatrea Corului National de Camera “Madrigal”, formatie profesionista a Universitatii Nationale de Muzica, infiintata de catre maestrul Marin Constantin 11 aprilie 1963. Stiati ca, alaturi de manastirile ortodoxe pictate din Bucovina, bisericile de lemn din Maramures, manastirea Hurez din Oltenia, bisericile fortificate sasesti din Transilvania, dansul “Calusul” pastrat inca de pe vremea dacilor, doina, delta Dunarii, parcul national Hateg, din 1992 corul “Madrigal” a fost declarat Bun al Patrimoniului Universal UNESCO, find considerat cel mai bun cor de camera din lume? Tuturor romanilor, oriunde s-ar afla, sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *