Cazul Caracal, România: Subscriu la Manifestul dur față de clasa politică, adresat de Alexandru Cumpănașu

De cind la Chisinau s-a creat o alianta periculoasa cu Dodon, inclusiv cu sprijinul tacit si, as spune, cu tradarea clasei politice din Romania, nu mai am niciun fel de respect fata de toti ”marii lideri politici” de peste Prut – fosti sau actuali Presedinti, lideri de partide, care au consimtit la re-cedarea Basarabiei dupa Pactul criminal Hitler-Stalin.

In toti acesti ani am pastrat o atitudine de ingaduinta, intelegere, iertare, fata de clasa politica de peste Prut. Acum nu mai am si nu voi mai avea aceasta atutudine. Dimpotriva, trebuia de mai multa vreme sa umplem de continut calitatea de cetatean roman, cu acte in regula, pe care nu din pomana ni le-au dat, ci pentru ca am fost privati de ele fara voia noastra, si sa ii taxam pe toti fariseii si dezbinatorii de la Bucuresti pe care noi ii tratam frumos, iar ei vin aici si ne jignesc, și ne dezbina.

In acesti ani, in special in ultimul deceniu, am inceput sa vad mai bine fariseismul lor. Iar recent, cind era mare vinzoleala cu ”recunoasterea Guvernului Sandu”, aliat cu exponentul ocupantilor sovietici si al expansionistilor de la Kremlin, un nemernic de pe la PNL din Romania, al carui nume imi e scirba sa il pronunt, ne-a jignit si m-a invinuit ca am folosi fraudulos noi, penelistii din al doilea stat romanesc, insemnele lor, de peste Prut. Noi, care ne revendicam de la PNL-ul din perioada interbelica, cel care a pierdut prin Siberia 550 de oameni, bunici si strabunici ai actualilor membri ai PNL.md, noi, care, in opozitie, am avut cinci congrese ale PNL, iar pentru trei ne-am judecat si ale caror insemne sunt legale, inregistrate la AGEPI si recunoscute de institutiile acestui stat, RECUNOSCUT de Romania!

Dupa care ajung la noi si vorbe ca ”mai marii” farisei de pe la PNL.ro discuta sa ne mai si dea pe noi, pe mine in judecata, cind, de fapt, eu trebuia sa il dau in judecata pe nemernicul ce ne-a jignit!!

Imi e scirba de conducerea PNL din Romania, de tot ce e legat de ea, de procesul de pedelizare care s-a produs, de toate personajele controversate pe care le-a tot trimis pe aici cu misiuni diferite, de gafele pe care le-au comis obraznic in raport cu Basarabia, cu PNL.md, conducere care nu are curajul sa recunoasca ce greseli a facut si sa-si faca ”mea culpa” pentru asistarea tacita la formarea, la Chisinau, a unei aliante dominata de calaii basarabenilor.

Si pentru ca Romania fierbe cu acest caz descoperit la Caracal, noi urmarind atent evenimentele si fiind convinsi ca e vorba de un proces ce a cuprins toata Romania, chiar i-am intreba pe oameni – ii vreti in continuare la putere pe acesti ”mirlani”, precum s-a exprimat „elegant„ ceva timp in urma, chiar actualul Iohannis?

Recent am publicat un articol, unde am scris un asemenea alineat: ”In Romania – si o spun raspicat, cuprinsa de o indignare inimaginabila – ”Cazul Caracal” mi-a zdruncinat ireversibil starea sufleteasca. Zi si noapte ascult toate emisiunile, privesc filmele despre retelele criminale cu traficul de arme, droguri, carne vie, prostitutie din Romania. Este SOCANT!!! Asta e clasa politica, incurcata financiar, legislativ, total amoral cu grupari de proxeneti, cu aceste clanuri mafiote in care sunt implicati si functionari, demnitari ai statului din institutiile de drept, din politie, din institutii anticoruptie si de pe unde mai vreti!? Si toti Presedintii au stiut acest lucru! Presa, care este la inaltime si si-a asumat rolul de anchetator, ii scoate pe toti la iveala, vine cu dovezi cutremuratoare despre politicienii extrem de corupti, imorali, degradati. De la astia noi asteptam consonanta in ”obiectivul de Țară”?

In continuare, repostez un Manifest dur semnat de Alexandru Cumpanasu, care este si unchiul fetei de 15 ani, sechestrata de niste proxeneti, ca multe alte victime cazute fara voia lor in malaxorul retelelor criminale impletite cu demnitari de toate rangurile, care nu fac nimic pentru a opri aceasta tragedie nationala cu rapirea fetelor de gruparile ce cistiga din prostitutie, vinzare de organe si alte ocupatii, protejate de clasa politica.

Vitalia PAVLICENCO, președintele PNL din Republica Moldova

Alexandru Cumpanasu:Mi-e scarba de jocurile voastre securisto-electorale pe seama nenorocirii de la Caracal. 

Ei au grija de jocurile lor bolnave, de impartit functii, de incurcat pe unul sau pe altul politic si cam atat. Aaa. Da. Si de interesele lor si ale familiile lor. BAAA ANIMALELOR, dar pe Alexandra o mai cautati??? Dar pe Luiza???.

CLANURILE din care faceti parte le mai protejati mult? Singura voastra grija este sa va aranjati protectia CLANULUI vostru, castigand functii. Politicieni de 2 lei, interlopi si imbuibati ce sunteti!. Am cerut Comisie Speciala de Ancheta in cazul Caracal. Ati tacut ca niste infractori. Nu ati stiut pana unde merge reteaua nu? Si cum si voi faceti parte dintr-un clan v-a fost frica sa nu va dati in gat unul pe altul. Dar ce conteaza cat timp familiile voastre sunt in siguranta ce fac amaratii de 99% nu?!! Ei sa taca, sa inghita, sa li se ia copii, sa fie respinsi si batjocoriti de autoritati iar voi va pregatiti sa mai trimiteti inca o data niste gargaragii ieftini sa-i insele si sa-i prosteasca.

NU ATI FACUT NIMIC in ultima luna. Ati fugit de mine ca dracu de tamaie nu care cumva sa ajung la fiecare dintre voi si clanurile voastre. Tragedia asta a trecut pe langa voi pt ca nu aveti suflet majoritatea ci CALCULE!!!

Cine ia mai multe voturi sa va asigure pe urma imunitatea CLANULUI vostru de la Cotroceni! Pacat ca oameni iubiti de poporul asta se lasa folositi si prostiti de niste golani ca voi. Sau, cine stie, poate ca si personajele astea nu sunt decat niste pioni agatati de mult timp si cu ambitii personale.

Oricum, mi e scarba de voi si de politica voastra in aceste vremuri. De cinismul si obtuzitatea voastra. Nu mi-ati dat o mana de ajutor institutional in toata aceasta perioada. Poate pt ca unii dintre voi ati fost la randul vostru la „degustare” de retele cu minore? Nu stiu. Dar acesta este un manifest de SCARBA si REPULSIE fata de intreaga clasa politica INDIFERENTA la dramele Romaniei.

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *