UNIMEDIA | Blogs.UNIMEDIA | Vitalia Pavlicenco       RSS
Acasa Despre mine Program politic Istoric PNL
 • Galerie foto
 • Galerie video Scrie o petitie Contacte


  Comunicat de presă: ”Alexandra CAN nu se retrage din campania electorală!!!”

  Publicat la 19 mai 2018; 407 afişări;

  can nu se retrage

  Mă adresez alegătorilor din Municipiul Chișinău. Această campanie electorală pentru funcția de Primar al Chișinăului s-a arătat una foarte murdară. Dincolo de minciunile pe care le-au lansat candidații despre persoanele lor, au recurs la metode urâte și total provocatoare – ba au fost sunați membrii și simpatizanții PNL că Alexandra CAN se retrage în favoarea lui Codreanu, ba, ASTĂZI, de pe un site-cont FACEBOOK fals – http://moldovalibera.eu/alexandra-can-se-retrage-votati-valeriu-munteanu/ – se distribuie, în numele meu, al Vitaliei PAVLICENCO, știrea precum că aș anunța retragerea candidatului Alexandra CAN în favoarea candidatului Valeriu MUNTEANU.
   
  Sesizat, Valeriu MUNTEANU a declarat următoarele, în mesaj privat:” E o mizerie, nu stiu cine a dat-o. Iar altcineva a distribuit-o. Imi cer scuze. Am vorbit cu ai noștri să se desolidarizeze de acest act. Eu nu sunt implicat in asta, am vetificat inca odata pagina pe care ne-ati aratat-o, nu este a noastra, este o provocare. Va asigur ca noi nu suntem implicati in asta. Regret ca la aceasta provocare au folosit si numele meu. Mersi.”
   
  I-am sugerat PL, prin Valeriu MUNTEANU, să facă o declarație publică.
   
  Sesizăm organele abilitate să investigheze cine se ocupă de asemenea provocări și de propagarea unor asemenea minciuni.
   
  Alexandra CAN a deranjat, se vede, pe mulți, pentru că este o persoană curată, onestă, profesionistă, de orientare clară eurounionistă, neimplicată în afaceri murdare și incoruptibilă.
   
  Vitalia PAVLICENCO, președintele PNL
   
  19 mai 2018
  Loading Facebook Comments ...

  Lasă un comentariu  Un produs New Media Group ©2008
  Vitalia Pavlicenco | Blogs.UNIMEDIA | UNIMEDIA