Sunt foarte indignată de genocidul contra copilașilor…

img_0145Ca cetățean, ca bunică și ca om, sunt total indignată de cele ce se întîmplă legat de alimentarea copiilor cu produse alterate în instituțiile de stat. Știu că statul dă foarte puțini bani și, de aceea, se cumpără pentru copii ce este mai ieftin, mai rău, la limita admisibilului, acum – și sub admisibil. Dacă ființele astea firave, plăpînde, pentru care nu dormi nopțile și le crești atît de greu merită o asemenea atitudine, eu refuz să consider că în structurile decidente și printre agenții economici implicați în această crimă avem oameni, și nu fiare. Și asta se întîmplă în capitala condusă de cel mai tînăr primar ”proeuropean”? Cu ministru ”lib’ral”??? Toți – de sus și pînă jos – trebuie puși la răcoare și alimentați cu produsele alterate date atîta timp copilașilor.

Spun asta ca bunică ce cresc și duc zilnic, de aproape patru ani, la grădiniță o nepoțică ce va merge la anul în clasa întîi și care voi mai duce la grădiniță, de la anul, alte două nepoțele, gemene.

Și acest gen de corupție-genocid arată că nu putem fi stat, că trebuie să ne regăsim cu România, Patria-noastră-mamă, unde DNA sigur, dar încet, ajunge la toți criminalii.

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *