CSJ ne-a respins cererile. Alegerile sunt fraudate din start

prostii-sunt-veneratisuccesul-nu-e-final
Noi ne-am petrecut această întreagă perioadă – după încheierea înregistrării candidaților la funcția de Președinte al R.Moldova – pe sub ușile instanțelor de judecată.

Azi am aflat că au fost respinse ambele Recursuri semnate de Vitalia Pavlicenco la Curtea Supremă de Justiție – împotriva Hotărîrilor CEC de neînregistrare a mea și de înregistrare a ultimilor patru candidați.

Ceea ce am auzit în ședințele din ultimele două săptămâni pe la Curtea de Apel, mă refer la modul de examinare a cererilor depuse contra CEC, m-au lăsat consternată.

Argumente false, lipsă de argumente oferite ca argumente, lipsă de răspunsuri. Date false, date falsificate, jonglări de tot felul cu cifrele, creștere de cifre invers logicii, din puțin – mult, când orice analiză detaliată a listelor de subscripție duce la micșorarea numărului de semnături. 

Declar cu toată răspunderea că dintre candidații înregistrați dacă au fost patru sau cinci persoane pentru care au fost adunate semnături în mod real de la om la om… Restul – ori prin pârghii administrative, mă refer la clanurile politice din Arcul Puterii – sau prin laboratoare de desenare a semnăturilor, pe birouri ale primarilor, de prin baze de date învechite, pentru că listele sunt pline de oameni decedați, care nu locuiesc unde era indicat, de alte minunății.

Cei care l-au sprijinit pe președintele PNL, Vitalia Pavlicenco, au colectat cinstit semnături, tocmai de aceea au fost probleme și obstrucționări la Primării.

Credem că cea mai bună dezlegare a acestui nod electoral fals este ca aceste alegeri să fie declarate nevalabile. Cunoaștem decepția oamenilor care spun că niciun candidat actual nu îi reprezintă.

Cei care ne-au preluat mesajul unionist, vorbind obraznic și în necunoștință de cauză de ”instituționalizarea unionismului”, pe care chiar ei, în special cei din PL și PLDM, au împiedicat-o în anii de falsă guvernare proeuropeană, în timp ce PNL a obținut instituționalizarea unionismului, TOARNĂ minciuni cu nemiluita și ne plagiază fără a spune cine a lansat toate aceste idei – fie că e vorba de un pact a la Pactul de la Snagov, fie că e vorba de Legea Lustrației, fie că e vorba de un minister al reîntregirii, fie că e vorba de DNA dincoace de Prut, fie că e vorba de rezilierea Convenției din 1992, semnată de criminalii noștri și cei ruși, o inițiativă legislativă fiind depusă încă în 2006 la Parlament. În timp ce au stat bine-mersi în Parlament alături de clanurile oligarhice…

Ne oprim aici. Pozele de sus, ale unor mari personalități, spun totul.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *