E posibil sa se mobilizeze pt secții de votare și românii din Orhei, dar și din Peresecina

IMG_9714Întâlnirea cu românii unioniști de la Orhei au fost un prilej nu doar de a-i informa despre modul de înscriere în Registrul electoral al României, dar și de a auzi opiniile, sugestiile și întrebările domniilor lor despre problemele românilor de pe ambele maluri ale Putului, despre situația politică și posibilele căi de a se ajunge la soluții care să aducă o schimbare.

Oamenii sunt frământați de situația din sate, de lipsa de perspectivă dacă nu se va avansa spre reunificarea celor două state românești.

Mai multe întrebări au vizat politicile partidelor românești față de basarabeni, având în vedere nu doar alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an, în care românii de dincoace de Prut vor vota, ci și faptul că al doilea stat românesc a rămas la mila României, în situația când Occidentul așteaptă reforme, nu vorbe goale de la Puterea actuală neînțeleasă în obiectivele sale.

Conducerea PNL a explicat poziția național-liberalilor în momentul politic actual, dar și a întrebat opinia celor prezenți despre cea mai bună soluție – în opinia domniilor lor – privind comportamentul și deciziile imediat ale PNL, în contextul când se poartă negocieri cu partide pentru identificarea unui candidat comun și când se apropie alegerile parlamentare din România.

Au fost adresate mulțumiri conducerii echipei de la Orhei – Gheorghe Maxian,Boris Găină, Vasile Cocarcea ș.a. – pentru efortul depus în alegerile locale și în actuala campanie de mobilizare a românilor pentru înscrierea în Registrul electoral.

Persoanele care nu au reușit să ajungă duminică la Biblioteca raională din Orhei, sunt așteptați la Muzeul din acest oraș, unde secretarul PNL Vasile Cocarcea le va explica modul de înscriere în Registrul electoral.

SP al PNL

IMG_9719 IMG_9718 IMG_9717 IMG_9716IMG_9714 IMG_9713 IMG_9712 IMG_9711 IMG_9710 IMG_9709

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *