PNL: o echipă solidară, inteligentă și fidelă la Telenești

IMG_9531O echipa solida, solidara, inteligenta, fidela si unita a PNL, condusa de dnii A.Gorun, V.Certan, I.Cojocaru si IMG_9525N.Sestopoliuc, exista la Telenesti! Felicitari conducerii Filialei teritoriale, care este una calma, dar activa!

Le multumim tuturor celor care au venit astazi, duminica, din 17 sate, la conferinta si care au promis sa contribuie la deschiderea unei sectii de votare pentru scrutinul in care va fi ales Parlamentul de la Bucuresti.

Hotărârea din 24 iulie 2016 a Conferinței rationale a Organizației Teritoriale din Telenești a PNL

Audiind Raportul Delegației Naționale Teritoriale a OT Telenești a PNL, analizând activitatea desfășurată în perioada 13 iulie 2014-24 iulie 2016 și sugestiile expuse în luările de cuvânt privind aprecierea momentului politic din societate și sarcinile Partidului Național Liberal, se DECIDE:

  1. A considera ca prioritate în activitatea partidului pregătirea și participarea la alegerile prezidențiale din toamna anului 2016, cu identificarea unui candidat comun în urma negocierilor cu alte entități politice și asociative.
  2. A se semna o Declarație comună a acestor entități în vederea sprijinire acum și pe durata campaniei electorale din 2016 pentru Parlamentul de la București a formațiunii PNL din România.
  3. A continua formarea filialelor locale in teritoriu și a primi noi membri în rândul PNL.

PNL rămâne convins că doar calea românească este salvarea românilor și a alogenilor din R.Moldova și că scopul principal este înfăptuirea reîntregirii celor două state românești în anul 2018.

SP al PNL

IMG_9523 IMG_9524IMG_9533 IMG_9534 IMG_9535 IMG_9536

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *