Președinte al RM trebuie să devină cel care va cere o Lege a Lustrației și ne va conduce spre Reunirea cu România

Președinte al R.Moldova trebuie să devină cel care va cere o Lege a Lustrației și care ne va conduce spre Reunirea cu România.

kgbMa suna cineva dintre prieteni si imi spune ca, iarasi, kaghebisto-pepecedisto-pelistii posteaza liste false gen Sandrovschi de presupusi colaboratori ai KGB.

http://1news.md/social/763-spisok-grazhdan-moldovy-rabotavshih-na-kgb.html

Probabil, e o reactie de suparare la listele de arhiva cu cei infiltrati de regimul sovietic in Miscarea de Eliberare Nationala, publicate de mine in repetate rinduri pe blog SI REPUBLICATE, COMENTATE, RECENT, DE ISTORICUL ROMAN CONSTANTIN Constantin Corneanu, UNDE, EVIDENT, NUMELE MEU NU FIGUREAZA PENTRU CA NU ARE CUM SA FIGUREZE. Amintesc celor ce se fac a uita ca NUMELE VITALIA PAVLICENCO ESTE INVALIDAT PRIN HOTARIRE DE JUSTITIE,PRIN RASPUNSUL SIS din RM si prin RASPUNSUL CNSAS din Romania (bazat pe raspunsuri ale SIE, SRI si SI al Armatei) ca NU EXISTA NICIUN DOSAR KGB IN PRIVINTA MEA. M-AM SATURAT DE PROCESE DE JUDECATA SI INCETATI SA VA EXPUNETI ACESTEI EVENTUALITATI. AICI AVETI ATASAT DECIZIA DE JUDECATA SI RASPUNSURILE MENTIONATE.

Mai mult – fiecare acum, bazat pe precedentul meu in justitie, poate face la fel – sa le vina reprezentantul SIS si sa spuna in proces daca respectivul a colaborat sau nu cu KGB. Eu am deschis aceasta cale de a va invalida numele daca voi considerati ca sunteti inclusi acolo pe nedrept.

Iată de ce avem nevoie obligatoriu de o Lege a Lustrației. Și de un Președinte care să o ceară și să ne conducă spre Reunirea cu România.

Vitalia PAVLICENCO

dispozitiv.final Pavlicenco Vitalia SIS-2006

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *