„Avem nevoie de un Președinte care să ne conducă spre Unirea cu România”

După ce PNL ”ar fi stricat”, prin mesajul său unionist, referendumul privind modul de alegere a Președintelui, din septembrie 2010, – precum afirmă, măgulindu-ne, cei de la Platformele DA, – iată că cei de la Curtea Constituțională le-au dăruit doritorilor de tătuk sovietik, dar, de fapt, manipulatorilor ce își clădesc pe minciună un partid, posibilitatea de a se mai merge pe un cerc inutil.

Inutil, pentru că nu într-un tătuk ori într-o rață mută rezidă problema basarabenilor.

Programul național-liberalilor are și un asemenea obiectiv politic: ”PNL pledează pentru lichidarea institutului Preşedinţiei, introdus în întreg spaţiul postsovietic de către serviciile oculte ale încă nedefunctei URSS, pentru ca succesorul de drept al acesteia, Rusia, prin cercurile sale imperiale, să controleze politica internă şi externă a noilor state independente/postsovietice şi pentru a reduce rolul Parlamentului, ca expresie supremă a voinţei cetăţenilor.”

De aceea, nici nu ne-am băgat, nici nu am împiedicat nebunia cu această colectare falsă, populistă a semnăturilor pentru un referendum de care nimeni nu are nevoie, decât cei care nu știu cum să aștepte TOCMAI aproape trei ani până la viitoarele alegeri parlamentare.

De fapt, așa cum scriam ceva mai devreme, nici animatorii colectării de semnături nu au nevoie de un asemenea referendum. Ceea ce s-a și văzut. După ce CC a decis ce a decis – adevărat, a decis cum a decis… -, iată că iarăși nu e bine. De ce? Pentru că jucăria s-a stricat și joaca s-a terminat. 

Dar de unde această încredere insistentă că alegerea unui Președinte prin vot direct va schimba situația în RM? Are cineva altă șansă decât Dodon? Care pare deja înțeles cu Sistemul… Și atunci? Unde dai și unde crapă…

Așa cum spuneam – tevatura și fosăielile în jurul viitoarelor alegeri prezidențiale vor însemna bani cheltuiți, nervi, murdărie, distragerea de la rezolvarea adevăratelor probleme, alungarea din nou a oamenilor peste hotare, stoparea finanțării externe și stoparea, în consecință, a reformelor, ca, până la urmă, să vină un nebun în fruntea acestui amărât nestat, cu menirea unică de a-i prelungi agonia, tot pe spinarea bieților sărmani, fără niciun rost real pentru viața omului simplu.

Și, între timp, furturile să continue, pentru că cei cărora le e bine nu vor reunificarea cu România, venirea aici a justiției europenei, vreo reformă sau vreo schimbare din fundamentală.

Iată de ce, mesajul PNL – care, deși pledăm pentru lichidarea acestei instituții MUTE și INUTILE, una PARAZIT, –   rămâne cel din 2010: „AVEM NEVOIE DE UN PREȘEDINTE CARE SĂ NE CONDUCĂ SPRE UNIREA CU ROMÂNIA”. Am fost vizionari.

Adică, dacă e să alegem vreun rățoi sau, din nou, vreo rață mută, măcar să ne conducă, așa mut, cum va fi, spre Unirea cu România. Dar dacă lumii înșelate și răsînșelate îi va veni mintea la cap, va vota pentru un Președinte unionist, nu pentru un fals Președinte, ce ne va tot mozoli ceea ce nu poate fi – integrarea într-o Europă, tot mai invadată de musulmani.

Pentru noi, PNL, va mai fi o ocazie să vorbim de Unire și să spunem – ca în 2014 (nu ați învățat lecția cu Marea Înșelăciune?) – că ceilalți sunt, toți până la unul, mincinoși, că numai revenirea în cadrul unei Românii reunite, europene restabilește dreptatea istorică, salvează populația din stânga Prutului și teritoriile românești în fața agresiunii ruse.

Vitalia PAVLICENCO

Clipurile video ale PNL din campania pentru referendumul prezidențial din 5 septembrie 2010

 

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *