La TVC 21, despre situația politică

la TVC21
Nu am știut că voi fi în emisiune cu Maia Laguta și regret că am fost cu ea în această ediție. Sunt două persoane alături de care nu accept să fiu în emisiuni – Leonid Tabără și Maia Laguta. Pentru că nici unul dintre ei nu au depășit condiția de mahalagii în dialogurile TV.

Am încercat să vorbesc la subiect, dar Laguta, care a candidat în alegeri pe lista lui Garbuz antiromânul (despre care ea zice acum că ar accepta, și el, deja ideea Unirii cu România) a rămas, din păcate, cu puternice reflexe antiromânești, deși unica salvare pentru populația noastră de Clanurile politice criminale este Reunirea cu România.

Oricum, exprim recunoștință TVC 21 pentru invitația la emisiunea ”Important”, moderată de Vlad Madan, și vă invit să priviți și să ascultați ce am spus.

M-a bucurat seara, după emisiune, la care am regretat sprijinul din partea lui Ion Sturza pentru Platforma DA, că, iată, fostul premier, vede altfel lucrurile și nu le mai exprimă suportul său…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. Invitatiile lansate de televiziunile ”moldovenesti” nu precizeaza tema/temele si participantii la dezbateri ? Posibilii invitati nu cer precizarea acestora ?

 2. in Iasi , in aceasta perioada, sunt foarte multi basarabeni la coada pentru obtinerea in final a cetateniei romane!! Credeti ca bate in pieptul lor inimi de romani? As! de unde! singura lor preocupare este cum sa ajunga mai repede in occident cu drept de munca. restul, patriotism, unitate, romanism etc simple vorbe fara acoperire. Romani sunt doar la coada, cand au plecat de acolo si au vazut sacii in caruta, vivat limba rusa , limba de bastina a maldavanului.Si sa te feresti ce auzi din gura lor apropo de fratii lor de peste Prut, din tigani si borati nu te scot!!!???. Credeti ca e un fapt izolat? as, de unde asa ceva, majoritatea parca vin in Romania sa-i caute pe romanii de belele! Pentru anul viitor am speranta ca autoritatile romane se vor destepta in sfarsit si vor adopta masuri normale si eficiente cu o populatie dusmana neamului romanesc aflata in stanga Prutului. Vorbesc de majoritate, cei care vor hotara directia fireasca a RM spre blocul exsovietic, Servus bre si la multi ani!

 3. Daca e sa gasim motive de tristete, le gasim si acasa ascunse sub pres ori dupa ușă, nene CORESSI! NU le vezi? Nu le simti bulgarii sub calcâie? Deasupra nostra, peste toate casele de la noi de acasa, ale tuturor romanilor,indiferent unde s-ar afla, exista totusi si un cer instelat din care se iveste dupa o noapte compacta si neagra ca iadul- SOARELE UNIC!! Si, cum sunt cam trist din fire,n-am alta solutie decat sa ma cufund in axiologia sperantei, de unde -mi pot lua oleaca de putere . Pentru a nu muri si dupa moarte cu totul.M-ai ca as indrazni sa-ti recomand tratamentul…
  LINU-I LIN SI IARASI LIN/CANTA FRUNZA UN SUSPIN/LIN SI IARASI LIN…
  Sarbatori ferice si pline de bunatate ! LA MULTI ANI!!

 4. domnule Polilogu, mai intai sarbatori fericite, secundo o precizare mai am de facut< romanii daca vor sa traiasca impreuna pot sa o faca oricand fara alte intelesuri pecuniare. In ceea ce-i pribeste pe basarabeni nu vor din diverse motive sa se uneasca cu Romania. Dorinta lor trebuie inteleasa atat timp cat Romania le-a recunoscut independenta. Precizarile mele sunt pentru romanii idealisti si visatori din dreapta Prutului care sunt bine intentionati dar pe de alta parte nu au habar de situatia rela dintre Prut si Nistru. Desigur reunirea se va face la un moment dat istoric, dar acum sa o ceri este o lipsa de luciditate , practic traiesti cu capul in nori. La buna vedere1

 5. Sus pe muntele Ceahlau
  Sta Coressi-duhul rau
  Si vegheaza ne-ncetat
  Cum sa toarne iar rahat

  Peste randuri de romani
  Ce-s in tara lor stapani
  Peste cei ce au luptat
  La Satan nu s-au-nchinat

  Coressi urla, Coressi zbiara
  E turbat ca si o fiara
  Prin vazduh el se porneste
  Foc si para izvoraste

  Cu copita-i despicata
  Bate demonul in poarta
  Insa siruri de romani
  Ce in Tara is stapani

  Merg semet, fara de frica
  De vipera cea calica.
  Coressi urla, Coressi zbiara
  Fulgera in timp de seara

  Siruri dalbe de romani
  Nu se-nchina la pagani
  Iar Coressi- ia, priveste
  Cu venin se otraveste

  Ca o vipera strivita
  E de vant acum albita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *