Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
  1. Cu mult timp in urma v-am sugerat sa lansati o campanie puternica impotriva coruptiei . Altii v-au luat-o inainte : Sergiu Mocanu , Platforma DA . Sunteti ca partid in avantaj fata de alte partide pentru ca nu ati participat la guvernare si nu sunteti perceputi corupti. De saemenea incepe sa se auda mesajul unirii altfel in interiorul societatii. Daca puteti profitati de actiunile Platfomei DA dar fiti separati pentru a nu putea fi trasi in mmalaxorul lor. De ce nu faceti actiuni anticoruptie si prounire in acest context impreuna cu cei din Actiunea 2012. Platforma DA este cu multe semne de intrebare

  2. Daca PL-ul a organizat miting, am vazut drapelele lor, dar ce avea PNL-ul cu organizatorii protestului din 7 iunie petrecut alaturi?
    Organizati un miting pentru Unire – si voi veni cu drag.

  3. Pt Ion

    Oamenii nostri au mers de la inceput la Platforma DA, apoi ne-au invitat si pe noi, am venit si am adus oameni. Apoi nu ne-au mai chemat, dar noi am venit cu oamenii. Cu mitingul PL nu avem nimic. La Platforma DA nu cred ca vom mai merge daca se transforma in entitate politica. la mitingurile Actiunii-2012 am mers mereu, asa cum ei au mers la ale noastre, dar nu intotdeauna. Alte intrebari nu vad decit dorinta tuturor de a ne confisca efortul din 2012 si oamenii. Asta nu este corect. Ei vr toti oamenii nostri, dar nu dau cuvintul la cei care ii aduna.

  4. Pt sava Movila

    In ultimul an au fost alegeri, doua campanii. Nu am avut timp, dar pe 27 martie am facut o actiune, un miting, un recital frumos. De ce nu ati venit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *