Loading Facebook Comments ...

9 Comments

Add a Comment
 1. Numai ratsele din curte mute-au fost si au ramas mute…

  https://www.youtube.com/watch?v=0b7oNwJPR3A

 2. Chiar mi-a placut acest reportaj, excelent tipul cu poezia, DA, asta e speranta Basarabiei, acest tip de oameni vor aduce izbavirea in Basarabia, e stiut faptul ca Dumnezeu lucreaza prin oameni….,binenteles si Brega, pe el il cunosc ,e ca scaetele, evident, in sensul cel mai bun pt. democratia din Basarabia, a evoluat enorm, BV. Acest este tipul de oameni care pot cu adevarat schimba destinele oamenilor/popoarelor, fara sa ma arunc in vorbe mari, cred cu tarie acest lucru.

 3. opa! n-aţi văzut esenţialul la gânsacul titus! se transformă în stigian plin de ifose imperiale şi să te ţii frate de burtă de râs! bre titus, eşti o persoană compromisă, du-te şi te culcă bre!

 4. Habar n-am ce naiba au spus aia in ruseste ,dar daca dupa 25 de ani radeti inca ,,in ruseste” e grav mai doamna!E GRAV,popor cum sa va spun???//

 5. raul@, dar daca tu stii engleza sau o alta limba si vezi pe un program o comedie in limba pe care o cunosti, sa inteleg ca „razi” romaneste/moldoveneste !? Oameni acestia, marea majoritate stiu si limba rusa, care-i problema, de ce n-ar fi conectati si la cultura rusa sau la o alta cultura, romana, ucraineana sau bulgara etc…,sa facem o diferentiere clara, cultura e una, politica unor capcauni rusi sau de ce neam or fi e altceva, senor raul. Cel mai simplu e sa aruncam cu batul, sa cercetam e mai dificil, sa intelegem e cel mai greu…! Nici eu n-am inteles pt. ca nu stiu lb. rusa, totusi am inteles scheciul umoristic…,umorul e universal, nu-ti trebuie sa cunostii lb. in care se exprima, sigur, cand sunt imagini.

 6. 27 august 1991-ziua separatismului moldovenesc.Cea mai rusinoasa zi din istoria Basarabiei.Poporul,mintit de „pseudo-poeti,scriitori,artisti,comunisti peste noapte „patrioti” de buzunar,au votat separarea Basarabiei de Patria-Mama! 24 ani de indobitocire a populatiei dintre Prut si Nistru.24 de ani de spalare a constiintei nationale.
  Nici nu e cazul sa va revoltati,stimati „fondatori”de stat separatist.
  Putintica istorie.Palatul Octombrie-Palatul National,ca mai apoi la propunerea „marelui””gazetar”< K.Tanase,sa fie redenumit in Palat National-Kolea Sulac,cintaretul vietei frumoase in kolhoz.mai tineti minte? -frumoase's nuntile'n kolhoz.Filarmonia Nationala in "numele" "lunkevici".Lautari ca acest,"lunkevici",erau sute,mii,dar stapinul la numit,lautar peste toti lautarii.Teatrul de opera si balet(casa de cultura) in numele rusinii nationale Maria Biesu.Zeci de strazi,licee,scoli,gradinite,etc.,numite in "memoria" satrapilor Kremlinului.In toti acesti 24 de ani,Kremlinul nu a dormit,a lucrat ca sa nu ne putem Uni,cu Patria sa ne rupem odata de Imperiul raului. Numai stergindui din memorie pe acesti "trubaduri"ai vietii fericite in marea familie unita in jurul Russiei,vom capata libertate deplina.Lucrul facut de "pseudo-artistii,poetii,scriitorii,jurnalistii,democratii,socialistii,liberalii",nu mai continuu,fiind-ca majoritatea populatiei este zombata.Chiar si "poetul" din imagine,o trage cu moldovenismul stalinist.Treziti-va,oameni buni! Mai judecati si nu credeti povestilor,socialiste-comuniste,liberaliste-democratiste,usatiste-Patria,pline de pseudo adevar si сила в правде!
  Salvarea e in Unire! Calea in UE e in Unire cu Patria si punctum!
  Ce tine de Presedinte! Cine la ales? Poporul,prin "coruptii"alesi de Maria sa Poporul suveran si independent de Patria mama Romania si credinciosi stapinului de la Kremlin! Si daca acest Popor suveran si independent,la 30 noembrie 2014,vota cu ratiunea nu cu "burta"si nu credeau,povestilor lui Filat,Lupu,Leanca,Dodon,Usatii etc.atunci poate si "rata" incepea sa vorbeasca,dar "RATA" este prizonierul,alegerii de la 30 noembrie 2014!
  Daca poporul suveran,independent,fondator de stat separatist,mai avea putintica memorie istorica,atunci "coruptii si puscariabilii nu mai cotcodaceau prin Forul legislativ! Marel A.H-spunea:-ca fiecare popor isi merita conducere!

 7. Rusine! Rusine! Rusine!
  Nu-mi vine sa cred-ca in cea mai democrata „tara” din „Globul pamintesc”,ca Adevarul,derangeaza! Traiasca! libertatea de expresie in ce-a mai democrata tara de pe glob!

 8. Monte Cristo, am inteles ca Filat,Lupu,Leanca,Dodon,Usati..etc. nu sunt buni…,acelasi lucru am citit , sigur, cu alte cuvinte, in postarile d-nei Pavlicenco…,dar, nimeni nu spune cine trebuie ales…,cine poate duce Basarabia acasa, implicit in UE….,cine..,concret nume, partide. Nu mi-o lua in nume de rau dar trebuie stiut care-s altenativele…, lehamitea fata de hotii, banditii si tradatorii din politica RM este evidenta…,totusi, trebuie pus ceva in locul acestor dihanii, cineva care sa vina cu lucruri clare, proiecte, responsabilitati si termene pt. aceste proiecte.

 9. Eu va spun sa alegeti PNL, cu ochii inchisi si fie ce o fi.
  Trebuie sa alegem cel mai demonizat partid din RM.
  Acesta este un semnal bun.
  Cei ce-si fac propaganda si altora sint demonii , iar PNL si dn Pavlicenco a fost denigrata in permanenta deci trebuie aleasa la carma tarii si sa infaptuiasca platforma PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *