Înlocuitorul Elenei Udrea la PMP, Eugen Tomac, urmărit penal

Tomac-ParchetulÎnlocuitorul Elenei Udrea la PMP, președintele partidului, sprijinit de Traian Băsescu, este, și el, urmărit penal, fiind acuzat de abuz în serviciu şi uz de fals. Este cercetat penal într-un dosar deschis la Parchetul General. Tomac este acuzat de procurori de abuz în serviciu şi uz de fals, pentru că ar fi cheltuit nejustificat mii de euro pe vremea când era preşedinte al Departamentului Românilor de Pretutindeni.  Este un dosar deschis la sesizarea Corpului de Control al Guvernului, procurorii începând astfel urmărirea penală in rem în acest dosar – a anunţat Antena 3.
http://www.antena3.ro/politica/inlocuitorul-elenei-udrea-la-pmp-urmarit-penal-eugen-tomac-este-acuzat-de-abuz-in-serviciu-si-uz-de-290660.html?utm_source=A3.ro&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Facebook-Post

Nota noastră: Suntem și noi, la rându-ne, cetățeni ai României, personal – din anul 1992. Ca români și cetățeni români, trebuie să ne simțim integrați în societatea românească, indiferent de conducerea antiromânească de la Chișinău. La toți și la toate le vine capătul. Trebuie să salutăm lucrurile bune și frumoase din România, dar și să le critităm și condamnăm pe cele urâte.

Cât privește cheltuirea banilor Statului Român, pe diferite canale, inclusiv prin Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, mereu, tema, ca să nu spunem faptele de corupție, au fost subiect atins, dar abandonat, ba vehiculat, ba ocolit, fără a se spune, cu tot curajul, că acei bani au servit la îmbogățirea multora, la obținerea de voturi necinstite, prin presiune, în alegerile pentru Parlamentul de la București și pentru Parlamentul European, în alegerile prezidențiale. S-au împărțit banii, inclusiv pentru campanii electorale, s-au partajat, ”frățește”, presupunem, parandărăturile (otkat-urile) – învățați acest cuvânt, că o să  prindă bine și dincoace de Prut, poate, în curând.

Dar dacă legea e lege, trebuie să pună cătușele pe toți hoții, indiferent în numele căror scopuri ”nobile”, dar ”speculative”, au acționat.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
  1. ….RAMINE CUM AM…STABILIT!!!!!!!

  2. Da uite-asa se fac banii in balcani si europa de est, in loc sa fie investiti si ridicat nivelul de viata al romanilor de pretitindeni, alti romani au furat, personal cred ca furtul trebuie pedepsit cel mai aspru , mai aspru decat omorul, sau violul, hotii sint parazitii sociali si anti-nationali, care ne distrug imaginea si numele in lume , precum asi averea in tara, ne aduc prejudiciu ireparabil, deci o luam de la capat ca 10 ani in urma. Calea spre europa.
    SE pare ca in Romania nu a inteles nimeni ce este europa, si cum functioneaza ea. Europa va da posibilitati si ajutor dar va cere rezultat si respectul legii. Dora hotii nu vor in Europa cei din RM cu predilectie.

  3. Se stie de mult ca acest asa numit Departament al Romanilor de Pretutindeni este inca o forma de tocat bani si nicidecum in interesul romanilor ci doar a catorva mafioti. Eugen Tolomac este cunoscut si el pentru afacerile murdare pe care le-a desfasurat cat timp a fost la DPRP:

    http://glasul.info/2015/02/08/departamentul-romanilor-de-pretutindeni-are-o-imagine-proasta-in-randul-romanilor-din-afara-granitelor/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *