Băsescu vine la Chișinău să explice despre Mafia Retrocedărilor în ”statul de drept” ”edificat” de el?  

MafiaAm auzit că vine Traian Băsescu la Chișinău. Urmăresc ce se face prin România. Este un jihad adevărat împotriva corupților care – iată – se descoperă că au ”colaborat” bine-mersi cu mafioții din clanurile moldovenești.

Udrea e în arestul poliției, Băsescu explică de ce a calomniat o senatoare – exact așa cum Voronin m-a calomniat pe mine, ca deputat, – că de oamenii simpli nu mai zicem.

Băsescu, cel care i-a tot dezbinat pe români, inclusiv găsind doar doi la Chișinău, vine aici să primească o distincție. Interesant – pentru ce? Pentru că ne-a spus minciuni și pentru că a creat un asemenea ”stat de drept” încât a înflorit Mafia Retrocedărilor? Adică Mafia prin care s-au îmbogățit nerușinații de cocoși și udrele lor, ca și alți coțcari, din averea muncită de românii din România – inclusiv de basarabeni și bucovineni, refugiați peste Prut -, și confiscată de regimul comunist și sovietic? Rușine, domnilor! Mai informați-vă, o să vă fie jenă când se va vedea adevărata ”trudă” a Clanului Băsescu din anii precedenți, când – timp de un deceniu – a tot ciripit sentimental și despre români, și despre Unire, dar, pe de altă parte, încuraja înflorirea corupției.

Tocmai ca să nu cunoască basarabenii toate aceste lucruri nu s-a dorit să fie TV bune românești aici, ca să nu se știe ce mișmașuri făceau acolo ”frații români”, inclusiv cu indivizi antiromâni de dincoace de Prut… Totul iese la suprafață… Îmi este scârbă…

Oare materialul de mai jos, care sugereaza relații dubioase între Familia Băsescu-Familia Lucinschi și Familia Timofti – compania Genesis, cu proiecte pe bandă rulantă la Chișinău, favorizate de Primarul Chirtoacă, un cumătru al fiicei lui Băsescu, fiind, Dorinel, în legătură directă cu Familia Lucinschi, de care Ghimpu vroia să se desolidarizeze, NU EXPLICĂ ȘI DISTINCȚIA LUI BĂSESCU?

Acum – să ne întrebăm de ce întârzie Unirea, cine, de fapt, o împiedică și ce exemplu urât de tot ne oferă Președinții celor două state românești? 

Vitalia Pavlicenco

http://www.romaniatv.net/dna-radu-pricop-ginerele-lui-traian-basescu-complice-la-santaj-alaturi-de-un-fost-sef-din-cadrul-diicot_211733.html

DNA: Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, complice la şantaj, alături de un fost şef din cadrul DIICOT

Radu Pricop, ginerele fostului preşedinte Traian Băsescu, şi Remus Jurj-Tudoran, fost procuror-şef al unui birou în cadrul DIICOT, sunt urmăriţi penal de DNA pentru complicitate la şantaj, în dosarul fiului fostului preşedinte moldovean Pretru Lucinschi, Sergiu Lucinschi.

Procurorii DNA au anunţat, marţi, că există indicii şi date care arată că avocatul Radu Pricop şi procurorul Remus Jurj-Tudoran au săvârşit infracţiunea de complicitate la şantaj în dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi.

În ordonanțele procurorilor se arată că „în perioada decembrie 2014 – martie 2015, inculpatul Lucinschi Sergiu, beneficiind de complicitatea suspecților Pricop Radu și Jurj Tudoran Remus, a exercitat asupra unui om de afaceri, acțiuni de constrângere, pentru a-l determina să-i remită suma totală de 4.000.000 euro, nedatorată de acesta din urmă, în vederea retragerii unei plângeri penale formulate la D.I.I.C.O.T, ce face obiectul unui dosar penal, pentru mai multe infracțiuni (printre care și gestiune frauduloasă)”.

Potrivit anchetatorilor, Radu Pricop, soţul Ioanei Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, a redactat plângerea penală ce făcea obiectul dosarului în cauză, dar şi soluţii nelegale pentru remiterea sumei de 4 milioane de euro drept o datorie fictivă.

DNA arată că Sergiu Lucinschi i-a promis omului de afaceri şantajat că va depune diligențele necesare pentru schimbarea încadrării juridice a tuturor faptelor în infracțiunea de „gestiune frauduloasă”, pentru care, la retragerea plângerii prealabile, ancheta urma să înceteze. „În aceeași perioadă, pentru a adăuga presiunii descrise mai sus un mijloc de constrângere și mai puternic, în concordanță cu valoarea sumei respective, inculpatul Lucinschi Sergiu a pretins că are influență, direct și indirect (mediat), asupra organelor judiciare implicate în instrumentarea unor cauze penale care-l priveau pe omul de afaceri. În acest sens, inculpatul i-a mai promis omului de afaceri că va determina organele judiciare să îndeplinească acte contrare îndatoririlor de serviciu, respectiv efectuarea de demersuri pentru ridicarea unor sechestre instituite asupra bunurilor omului de afaceri și pentru soluționarea dosarelor într-o manieră favorabilă acestuia din urmă, indiferent de probele existente. La data de 17 martie 2015, pentru acest „ajutor”, inculpatulLucinschi Sergiu a pretins și a primit de la omul de afaceri, dreptul de creanță asupra sumei de 2.000.000 euro, în forma unui contract fictiv de împrumut. Prin acest document, omul de afaceri recunoștea că ar datora personal inculpatului Lucinschi Sergiu suma de 2.000.000 euro, angajându-se să îi restituie până la data de 24 decembrie 2015″.

Implicarea lui Radu Pricop şi Remus Jurj-Tudoran, fost procuror şef al Biroului de combatere a criminalităţii economico-financiare şi a spălării banilor în cadrul DIICOT, este explicată astfel de procurorii DNA:

„Concret, suspectul Pricop Radu l-a sprijinit în activitatea infracțională pe inculpatul Lucinschi Sergiu, prin redactarea, în anul 2013, a plângerii penale ce face obiectul unui dosar penal și prin formularea ulterioară (decembrie 2014-martie 2015) a mai multor soluții nelegale, pentru remiterea sumei de 4.000.000 euro către inculpatul Lucinschi Sergiu, inclusiv cea privind recunoașterea unei datorii fictive, care a fost acceptată de omul de afaceri, sub imperiul constrângerilor repetate.

Care sunt ACUZAŢIILE pentru care SERGIU LUCINSCHI, fiul fostului preşedinte moldovean, a fost reţinut de DNA

Suspectul Jurj Tudoran Remus, în calitate de procuror DIICOT, având în instrumentare două dosare penale care-l priveau pe același om de afaceri, printre care și cauza anterior menționată, în perioada ianuarie 2015-martie 2015, l-a sprijinit în mod constant pe inculpatul Lucinschi Sergiu, prin dirijarea unor momente ale anchetei penale într-o manieră fie favorabilă, fie nefavorabilă omului de afaceri cercetat, în funcție de cum decurgeau discuțiile pentru remiterea banilor.

Astfel, la data de 19 februarie 2015, suspectul Jurj Tudoran Remus a emis, cu încălcarea dispozițiilor legale privind organul judiciar competent (în speță instanța de judecată), o ordonanță prin care i-a permis omului de afaceri părăsirea pentru 5 zile a teritoriului României, cu destinația Zambia.

Citeşte şi Petru Lucinschi, fostul preşedinte moldovean, despre reţinerea fiului său: „Eu pur şi simplu sunt ŞOCAT”

Ulterior, la 06 martie 2015, cu prilejul prelungirii măsurii controlului judiciar față de omul de afaceri, într-una dintre cauze, suspectul Jurj Tudoran Remus, i-a comunicat acestuia că are în lucru și alt dosar penal și că, dacă cele sesizate se vor confirma, va lua măsurile care se impun. Această presiune a fost pusă asupra omului de afaceri ca urmare a discuțiilor anterioare, contradictorii, dintre acesta și inculpatul Lucinschi Sergiu, cu privire la acceptul de a-i remite banii”.

Suspecților Remus Jurj Tudoran și Radu Pricop li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile.

Loading Facebook Comments ...

14 Comments

Add a Comment
 1. Cu foarte mici excepții aproape toate partidele sunt la fel, se înșeală cineva dacă crede ca PSD este cel mai corupt, e numai datorita faptului ca ei au fost cel mai mult la guvernare.
  E cam târziu acum chiar si cu DNA, nu se poate repara sau recupera mai nimic din ce au furat, poate doar de moral, dar nu tine de cald la nimeni.
  Chiar si moral, e greu de crezut ca se va îndrepta ceva atât timp cât se fac legi pentru protejarea făptuitorilor inclusiv acum.
  Nu s-a terminat cu hotiile sau a venit vreo mare judecata unde cei vinovati vor plati. Nu.
  Au furat si falimentat o țară care nu trebuia sa aibă probleme pe cursul ei european.

 2. Ce afaceri are Sergiu Lucinschi

  Sergiu Lucinschi este feciorul mai mare a fostului președinte al Republcii Moldova, Petru Lucinschi. Acesta s-a mutat în 2011 în România, unde gestionează compania Genesis International, controlată de familia Lucinschi prin intermediul firmei Stipula Financial Inc, din insulele Virgine și IPA International Project Agency Establishment din Liechensteien. Anul trecut, Sergiu Lucinschi a înregistrat la Moscova două noi companii noi: Vest-Torg și Glavreghionproiect, potrivit portalului Mold-street.com.

 3. O stire trasnet ne-a facut sa uitam despre furtul de 1 miliard de EURO de la BNM. Lucrat bine. Bravo, Filat-Plahotniuc. Ati reusit sa ridicati la cote maxime revolta poporului. Fiul cel mai mare al lui Petru Lucinschi, a fost prins si nu va scapa. Va fi un exemplu mobilizator pentru populatia R.M. de a se uni cu UE prin Bucuresti. Citesc despre maiestria actorului Serghei Lucinschi: A fost retinut, fiindacuzat de „trafic de influență și șantaj”. Sergiu Lucinschi are 50 de ani şi este fiul mai mare al fostului președinte al Moldovei, Petru Lucinschi. Presa scrie că, în anii 1990-2000, el a deținut mai multe afaceri în domeniul comerțului și construcțiilor în Rusia. În 2011, Seghei Lucinschi a trecut cu traiul în România, unde a preluat gestiunea companiei Genesis International. Această firmă a încheiat mai multe contracte de reabilitare a drumurilor naționale din Republica Moldova, dar și 10 străzi din Chișinău, în baza unui credit acordat de o companie străină.

 4. Congresul Diasporei Unioniste:
  3-5 aprilie 2015, Palatul Parlamentului, Bucuresti, str. Izvor 2-4
  Phone: 0733696233, E-mail: contac at actiunea2012.ro
  https://ro-ro.facebook.com/basarabiapamantromanesc

  La acest congres sunt invitați reprezentanții asociațiilor de români
  din străinătate, precum și cei care s-au făcut remarcați
  prin atitudine sau activități unioniste.

  Temele principale ale dezbaterilor vor fi atât comunicarea cu liderii de opinie de pe mapamond, pentru a facilita crearea unei atmosfere favorabile ideii
  de Re-Unire a României și Rep. Moldova, cât și influențarea factorilor politici din țară.

  Prin mesaje și apeluri ale românilor din diasporă, politicienii de la Chișinău trebuie să fie îndemnați să renunțe la mesajele lor ambigue în privința chestiunilor de identitate națională și să asculte doleanțele românilor
  de la est de Prut, care doresc în majoritate Re-Unirea.

  Politicienii de la București, la rândul lor, trebuie persuadați să își asume
  un rol mai proactiv în relația cu Rep. Moldova și, în special, cu românii
  care locuiesc acolo. La fel, vor fi analizate posibilitățile pragmatice
  de apropiere dintre cele două state românești,
  la care pot contribui și românii din diasporă.

  Cu toții știm că pentru legitimarea Unirilor anterioare, din 1859 și 1918,
  a fost nevoie de un efort diplomatic colosal, dar în același timp tacticos
  și bine direcționat. Deși decizia de RE-Unire o vor lua românii
  de pe cele două maluri ale Prutului, este foarte importantă
  și o atitudine internațională favorabilă în momentul luării acestei decizii.

  Noi, românii din diasporă, suntem cei care trebuie să ne asumăm
  rolul de ambasadori ai românismului și ai RE-Unirii oriunde ne aflăm,
  căci suntem cei care au cel mai înlesnit acces la formatorii de opinie
  din țările occidentale.

 5. http://www.mediafax.ro/social/presa-din-r-moldova-scrie-despre-sergiu-lucinschi-a-fost-una-dintre-cele-mai-odioase-figuri-ale-moldovei-anilor-90-a-fost-nevoie-de-20-de-ani-ca-sa-fie-retinut-14091702

  În anul 2011, s-a mutat în România, unde a preluat gestiunea companiei Genesis International, controlată de familia Lucinschi prin intermediul firmei Stipula Financial Inc, din Insulele Virgine şi IPA International Project Agency Establishment din Liechtenstein. În Republica Moldova, compania Genesis International a devenit cunoscută printr-o serie de contracte de reabilitare a drumurilor naţionale, dar şi a zece străzi din Chişinău, în baza unui credit acordat de o companie străină.

  În anul 2012, compania Genesis International a intrat în insolvenţă, dar a pregătit un amplu plan de restructurare în care drept argument erau aduse subcontracte de lucrări la drumurile din Moldova, încheiate cu firmele Strabag din Austria şi Toto&Taddei SPA din Italia, mai scrie Mold-Street.com.

  Anul trecut, Serghei Lucinschi a înregistrat la Moscova două noi companii: Vest-Torg şi Glavreghionproiect.

 6. Basarabia – perspective, speranțe, griji, certitudini
  de Ion Coja, profesor, Universitatea Bucuresti

  http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/basarabia-perspective-sperante-griji-certitudini/

  un fragment-
  5.
  CLASA POLITICĂ din BASARABIA și RE- UNIREA

  Este foarte important să câștigăm pentru Unire clasa politică din Basarabia, așa păcătoasă cum e! Nu-s mai breji cei de la București, dar aceștia contează mult mai puțin! Nu la ei este decizia Unirii! Dacă poate exista opoziție internă la UNIREA cu Basarabia, aceasta poate veni numai de la clasa politică.

  Politicienii de la Chișinău au o problemă pe care trebuie s-o înțelegem. Ei își pun în mod legitim întrebarea: ce greutate mai avem noi, liderii din Basarabia, în cadrul României Mari. Vom mai avea acces la „ciolan”? Cum se va uita la noi Bucureștiul?

  Constituția României, la a cărei modificare se lucrează acum, trebuie să aibă în vedere aceste temeri, aceste probleme. Personal, pentru multiple considerente, inclusiv cele de mai sus, am propus să fie instituită funcția de vicepreședinte al României, funcție pe care s-o ocupe numai un român născut în Basarabia sau în teritoriile locuite de românii din jurul Țării, ori membru al diasporei. Vice-președintele României să se ocupe de problemele Unirii cu Basarabia, de problemele Basarabiei ( după Unire), și de românii din afara Țării, inclusiv cei din diaspora, să se asigure de eficiența politicii de prezervare a identității lor naționale românești.

  Constituția ar mai putea include și această prevedere: în următorii 40 de ani de după Unirea cu Basarabia și Bucovina, parlamentarii aleși în aceste ținuturi să fie originari din aceste ținuturi. Iar fiecare guvern să includă un ministru plin și doi secretari de stat originari din afara actualelor granițe ale României. (Mă rog, ceva asemănător, nu intrăm acum în detalii. Ideea contează și ideea ar fi ca basarabenii și bucovinenii să fie siguri că după Unire nu vor ajunge a cincea roată la căruță!) De exemplu, găgăuzii trebuie din vreme convinși în mod oficial, prin tratat legiferat, că vor avea reprezentare proporțională în Parlamentul României și în alte structuri politice.

  Găgăuzii au o situație diferită de a rușilor din Basarabia. Prezența găgăuzilor în Basarabia are un caracter „natural”! Nu este efectul politicii de rusificare a Basarabiei. În schimb rușii din Basarabia, stabiliți în Basarabia după 1944 și urmașii lor, nu pot emite emite pretenții la o egalitate completă în drepturi. Ar însemna să legitimăm politica de rusificare. Trebuie aplicat modelul baltic. În Țările Baltice, după 1990, rusofonilor nu li s-a permis accesul la câteva consultări electorale decisive pentru viitorul țărilor respective.

  Lasă un comentariu

 7. Excelent comentariu al doamnei Pavlicenko cu privire la venirea lui Basescu in Republica Moldova!!
  In cinteva rinduri a sintetizat perfect activitatea lui Basescu!!!

 8. Sa. Va fie rusine! Nu așa se vorbeste de un președinte al romANilor! Doamna cu nume neromAnesc!!!

 9. BĂSESCU din Basarabi REÎNTREGITORUL ROMÂNIEI

  PNL-pavlicenco face jocurile ALIANȚEI ASCUNSE PSD-PNL-KGB,COLOANA a-V-a RUSĂ,Divizia București.
  De aceea se gudură la picioarele MARIONETEI RUSEȘTI(via Viena-Berlin),Klaus IOHANNIS,UN DUȘMAN DE MOARTE AL NEAMULUI ROMÂNESC.

  De aici și atacurile la PREȘEDINTELE UNIONIST TRAIAN Băsescu sau la PL-GHIMPU.Tot așa cum TRĂDĂTORII din PLR-Saharneanu(SLUGILE LUI FILATOV-KGB) erau frați de KGB cu PLR-ul KAGHEBISTULUI Tăriceanu și la fel SABOTAU PL-Ghimpu.

  PNL-pavlicenco e precum un cățel chihuahua(CIUAUA).De la cele 500 de grame pe care le are,LATRĂ cât poate de tare către CIOBĂNESCUL MIORITIC ROMÂNESC de 80 de kile.
  Nu reușește decât un singur lucru:cu ”gloriosul” 0,1% obținut la alegeri FACE DE RÂS MIȘCAREA UNIONISTĂ.
  Adică EXACT DE VOR Călăii OCUPANȚI RUȘI!
  RUȘINE vitalia palicenco(cu MINUSCULE,mai mult nu meriți)!RUȘINE!
  Alio,MASKVA,PANIMAIȘ?

 10. BĂSESCU din Basarabi REÎNTREGITORUL ROMÂNIEI

  pavlicenco se comport[ exact CA UN POSTAC KGB!

  Câtă URĂ RUSESCĂ,CÂT VENIN la ”unionista”(CU VOIA KREMLINULUI)Vitalia Pavlicenco!
  Dar pe NOI,ROMÂNII basarabeni,pe NOI,ADEVĂRAȚII UNIONIȘTI nu ne miră.
  În Țara Mamă ROMÂNIA DOMNEȘTE KGB-ul prin ALIANȚA ASCUNSĂ PSD-PNL=KGB(USL-KGB trăiește,uraa!!!)

  Iată CE ÎI FACE SĂ TURBEZE DE URĂ RUSESCĂ pe slugoii COLOANEI A-5-A RUSE ,batalionul din MASSMEDIA,presa scrisă,tv ,bloguri și forumuri.

  Lupta Preşedintelui Băsescu cu Călăii OCUPANŢI RUŞI ai ROMÂNIEI DE EST(Basarabia)este SUBIECT TABU la TELEVIZIUNILE RUSEŞTI în limba română de peste Prut şi din păcate şi la TELEVIZIUNILE RUSEŞTI în limba română din România de Est(Basarabia)

  Iată de ce A ORDONAT Călăul OCUPANT RUS putinKGB marionetelor MATRIOŞKA
  Ponta(PSD-KGB) şi MATRIOŞKA Crin(PNL-KGB) să declanşeze O NOUĂ LOVITURĂ DE STAT în ROMÂNIA în 2012!!!!

  Preşedintele Băsescu :

  *A iniţiat INTERCONECTAREA reţelelor de GAZE şi CURENT ELECTRIC peste
  Prut SCĂPÂND Basarabia de ŞANTAJUL ORDINAR RUSESC cu gaze şi curent.

  *A CONDAMNAT de la TRIBUNA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI Pactul Ribentrop-Molotov.

  *A cerut RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE din Basarabia.

  *A introdus în Strategia de Apărare a României PERICOLUL prezenţei ARMATEI RUSE
  DE OCUPAŢIE şi şi-a rezervat DREPTUL DE A INTERVENI INCLUSIV MILITAR în caz că
  Basarabia,CA PARTE A ROMÂNIEI, CERE AJUTORUL.

  *A dispus DUBLAREA numarului de BURSE STUDENŢEŞTI pentru basarabeni.

  *A obtinut MĂRIREA BURSEI pentru STUDENŢII ROMÂNI basarabeni

  *A avut grijă ca MII DE COPIII ROMÂNI basarabeni să se bucure de TABERELE din
  Ţara Mamă(litoral,deltă,munţi)

  *A LUPTAT 6 ani cu CIORONIN să deschidă cele două noi consulate la Bălţi şi Cahul !

  În 2011 A REUŞIT să deschidă şi Consulatul din Ungheni.

  *A promis SCHIMBAREA legii CETAŢENIEI,A SCHIMBAT-O!

  *A promis PERMISE DE MIC TRAFIC,le-a ÎNFIINŢAT!

  *A rezista PRESIUNILOR URIAŞE RUSEŞTI(vezi războiul gazelor,South Stream,santajul cu “secuimea”) şi NU A ABANDONAT Basarabia!

  *A promis 100.000.000 de EURO Basarabiei,CU TOATĂ CRIZA din Ţara Mama,le-a oferit.

  *A înfiinţat în Ţara Mama 5(CINCI!)noi centre unde SE POT DEPUNE ACTELE pentru REDOBÂNDIREA CETAŢENIEI ROMÂNEŞTI.

  *A sprijinit LICEELE ROMÂNEŞTI din Transnistria

  *A trimis în Basarabia zeci de jandarmi şi pompieri cu toate echipamentele necesare şi astfel au fost salvaţi sute de ROMÂNI basarabeni

  *A oferit Basarabiei ajutorul Ţării Mamă ROMĂNIA- 500 de TIR-uri cu materiale de construcţie pentru a reface până în iarnă 1000 de case distruse sau avariate

  *Astfel ZECI DE TIR-uri cu SUTE DE TONE de saci de grâu,faină,zahăr şi ulei de gătit au ajuns la Obileni la sărmanii ROMÂNI basarabeni CARE AU PIERDUT TOTUL în urma catastrofei inundaţiilor!

  Şi a facut asta în condiţiile în care,pe fondul inundaţiilor catastrofale care sufocau şi România, era “tocat” zilnic de COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în
  masă de peste Prut-Antena3-RealitateaTV

  *Ţara Mamă plăteşte CEL MAI MARE PREŢ DIN LUME pentru gazele ruseşti.
  Este
  UN PREŢ POLITIC pentru că Preşedintele Băsescu NU VA ABANDONA NICIODATĂ Basarabia în ghearele Călăilor OCUPANŢI RUŞI!!!

  *NU A CEDAT şantajului RUSESC exercitat prin SLUGILE Franţa şi Germania şi a preferat ca Ţara Mamă SĂ NU INTRE ÎN SCHENGEN decât să ne abandoneze pe NOI,ROMÂNII basarabeni !

  De aceea
  Băsescu din Basarabi REÎNTREGITORUL –

  A FOST,ESTE și VA FI Președintele NOSTRU,AL TUTUROR ROMÂNILOR !

 11. Pt BĂSESCU din Basarabi REÎNTREGITORUL ROMÂNIEI

  Acum – eu va intreb – cine v-ar mai permite pe blogul sau sa postati asa prostii? Vedeti? Eu va permit, dar voi nu ati permite. Aici e diferenta dintre voi si mine.

  Asa cum Basescu a demonstrat cu acte CNSAS ca nu e KGB-ist, asa am demonstrat eu pe toate caile legale. Asta va innebuneste. Stiu, dar trebuie sa suportati aceasta mare ciuda pe care o aveti. Am avut si am mereu curajul sa spun CE CRED, indiferent la ce TELEVIZIUNE. Si asa am sa fac mereu. Apropo, azi am vorbit la fel, critic, despre dezbinatorul Basescu la Realitatea TV din R.Moldova. Va doresc nervi puternici. Asa cum am spus ca Filat nu e bun si lumea a inteles acum, asa spun si de Basescu, cel ce are relatii DUBIOASE cu Lucinschi, cu Voronin, cu lib ralii lucinschisti.

  Intre altele, a aratat ca un orfan in aceasta vizita, cu care nici liderii politici d ela Chisinau nu au vrut sa se intilneasca. Mie mi-a fost mila de el. Iar oamenii lui azi dezbina unionismul in Basarabia. Va trece si asta.

 12. Pt Pt BĂSESCU din Basarabi REÎNTREGITORUL ROMÂNIEI

  Pe linga ce a facut Statul Roman, nu Basescu, pe banii lui, NU A FACUT MULTE: NU A DAT NICIUN SEMNAL POLITIC SI DE PRESIUNE SA SE INTORCA AVERILE CONFISCATE DE REGIMUL COMUNIST. DIMPOTRIVA PARE CA A PROFITAT MAFIA NEOPRITA DE EL DE ACESTE AVERI! RUSINE! RUSINE!RUSINE!RUSINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *