Vanga despre misiunea planetară a României

Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si, cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-al lor. 

http://glasul.info/2015/01/10/vanga-despre-misiunea-planetara-a-romaniei/

VangaVangelia (care inseamna in greceste “mesagerul cu vesti bune”) s-a nascut la Strumiţa (astazi – in Macedonia) si s-a mutat mai apoi in Petrici (Bulgaria). Si-a pierdut vederea in timpul unei furtuni, cand avea 12 ani.

Mesajele ei se refereau atat la vietile private ale oamenilor, cat si la evenimente geo-politice. Conform statisticilor, peste 1 milion de oameni i-au trecut pragul casei, in cautarea unui ajutor. Multi sefi de stat au vizitat-o, inclusiv sotii Ceausescu.

Vanga a sustinut ca abilitatile i-au fost legate de fiinte invizibile -ea insasi isi explica cu greu originile lor. Astfel de fiinte puteau oferi informatii despre oameni, dincolo de timp si spatiu. In ochii Vangai, viata fiecaruia, de la nasterea si pana la moartea-i, aparea ca un film in desfasurare. Dar ea nu a putut modifica nimic, spunea doar ce vedea.

In anul 1967, a fost recunoscuta oficial. Inainte de a ajunge in atentia serviciilor secrete ruse, fenomenul Vanga a fost studiat in Bulgaria. Institutul pedagogic din Sofia a infiintat, in acel an, un laborator special care a incercat sa acceseze si sa verifice prezicerile Vangai. Profesorul Gheorghi Lozanov, seful laboratorului, a inclus-o pe Vanga pe listele de angajati ai institutiei. Casa Vangai a devenit astfel plina de aparate de ascultat care ii inregistrau toate discutiile si predictiile.

Oamenii de stiinta bulgari sustin ca acestea s-au implinit in proportie de 70-80 %. Omul de stiinta rus Iuri Negrebitki a afirmat ca encefalul Vangai era mobilizat pe cautarea informatiei exact ca un computer. In opinia lui, la baza prezicerilor sta capacitatea de a gasi rapid si eficient legaturi intre cauza si efect. “Lumea este facuta astfel incat nimic nu este intamplator.”

PROFETIA DESPRE ROMANIA

Vanga nu a avut copii, insa a avut mai multi nepoti din partea fratilor si a surorilor, pe care i-a iubit mult si i-a ajutat. Dintre toti nepotii, cea mai apropiata de ea a fost Diana Radneva, careia Vanga i-a incredintat, cu numai cateva zile inainte de a muri, ultima si cea mai de pret profetie a sa: Profetia despre Romania – o profetie despre rolul important al poporului roman in procesul de evolutie spirituala, ce se va petrece in viitorul apropiat, la nivelul intregii Planete.

Aceasta profetie a fost inregistrata pe banda de magnetofon. Vanga i-a indicat Dianei sa dezvaluie profetia la data de 24 ianuarie 2005 si mesajul sa ajunga in Romania.

Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si, cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-al lor.”

Textul predictiei este acesta:

“Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.

Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care rezulta menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

Si despre moartea lui Ceausescu si caderea comunismului Vanga a facut o profetie care, in cele din urma, s-a adeverit. Urmariti in clipul video de mai sus, incepand de la momentul 1:45 (1h si 45 de minute):

PROFETIILE VANGAI

– a prevazut cu exactitate inceperea celui de-al doilea razboi mondial si invadarea fostei Iugoslavii de armata germana. Cu putin inainte sa inceapa razboiul, un barbat blond, frumos, imbracat ca un razboinic din antichitate, in armura, calarind pe un cal alb, s-a oprit in fata portii Vangai. A intrat in camaruta intunecoasa iradiind atata stralucire incat inauntru s-a facut lumina. El i-a spus: “In curand lumea se va tulbura si multi oameni vor pieri. Tu vei ramane in acest loc si vei prooroci despre morti si vii. Nu te teme! Eu iti voi spune ce sa prezici. La 6 aprilie, asa cum spusese Vanga cu un an in urma, trupele germane au intrat in Iugoslavia.

– a prezis cu exactitate moartea fratelui ei mai mare. In timpul razboiului l-a avertizat sa nu se inscrie in randul partizanilor, pentru ca va muri la varsta de 23 de ani. El nu a ascultat-o si numai dupa cateva luni a fost prins de germani, torturat si executat.

– este cunoscut cazul lui Boris Gurov, vecinul Vangai, un taran al carui frate in varsta de 15 ani, Nikola, disparuse in 1923. Vanga a spus:” Fratele tau, Nikola, se afla intr-un mare oras din Rusia. A crescut acolo. A ajuns om de stiinta. Dar… acum nu este acolo. A fost prins de germani. Nu-ti face griji, el va veni la tine in primavara acestui an. Il vei recunoaste dupa uniforma sa gri. Va veni cu doua valize.” Boris Gurov nu a crezut-o. Doua luni mai tarziu, intr-o dimineata de primavara, un strain s-a oprit in dreptul casei lui Gurov. Avea doua valize si uniforma gri. Nu parea cunoscut nimanui. Era Nikola, care se intorsese dupa aproape 20 de ani.

– in 1942 a fost vizitata de tarul Bulgariei, Boris al III-lea, caruia Vanga i-a spus la plecare sa tina minte bine data de 28 august. Ulterior, tarul Bulgariei a murit in data de 28 august 1943.

– cu o jumatate de an inaintea mortii lui Stalin, Vanga a prezis cu exactitate ziua si imprejurarile in care acesta va pieri. A fost arestata, intemnitata si eliberata abia dupa moartea sangerosului dictator.

– a prezis invazia trupelor sovietice in Praga revoltata 1968

– a anticipat victoria Indirei Ghandi la alegerile parlamentare anticipate

– a prezis razboiul din Liban – 1982

– a prezis catastrofa de la Cernobil – 1986

– in anul 1988, Vanga a facut o declaratie demna de consemnat: “Suntem martori ai unor evenimente decisive pentru planeta. Doi dintre cei mai mari conducatori ai Pamantului si-au strans mana si au semnat, pentru a dovedi ca au facut primul pas pentru a ajunge la pacea universala. Dar va trece inca mult timp. Va curge inca multa apa… Va veni al Optulea (in grupul G8?) si el va semna pacea finala a planetei.”

– a prezis perestroika, iesirea lui Gorbaciov de pe scena politica si destramarea URSS.

– “la inceputul secolului, in august 1999 sau 2000, Kursk va fi acoperit de apa si intreaga lume va deplange acest eveniment” (1980). Mentiune: predictia nu avea niciun sens atunci. Din pacate, dupa 20 de ani a avut, cand un submarin nuclear rusesc s-a scufundat in august 2000. Submarinul se numea Kursk.

– “Groaza!Groaza! Fratii americani vor cadea sfasiati de pasarile de fier. Lupii vor urla in tufis si sange nevinovat va curge in valuri” (1989). Mentiune: Predictia s-a adeverit. Turnurile gemene WTC din New York s-au prabusit in urma atacurilor de la 11 septembrie 2001. Avioanele – pasari de fier. “Lupii vor urla in tufis” – in limba bulgara cuvantul tufis se traduce in engleza “bush”, deci tragedia se va produce in timpul presedentiei lui Bush sau a fost dirijata de cineva care se ascunde in spatele lui Bush.

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. =Toader Unionistul=

  PRELUĂRI:
  Aşa să ne ajute Dumnezeu!
  de Aeleden
  9 iulie 2011, 13:48
  http://armadaa.blogspot.com/2010/05/radu-cinamar.html

  1.
  În privinţa RE-UNIRII, ştie Dumnezeu mai bine ce are de făcut. Până nu-şi va lua occidentul gheara de pe noi, nici n-ar fi indicată această unire. Dacă eram uniţi şi în Moldova ar fi avut loc acelaşi dezastru. Vi s-ar fi tăiat pădurile, vi s-ar fi furat pământul, fabricile (alea pe care le mai aveţi) şi aţi deveni următoarea victimă a cotropirii occidentale, o enclavă care să trimită forţă de muncă ieftină în europa.
  Şi nu fii aşa de convins că în spatele acestor evenimente, pe care le enumeri, sunt ruşii. Forţe oculte supranaţionale acţionează deja şi în spaţiul Moldovei surori pentru a-şi extinde influenţa şi numai Dumnezeu le mai poate zădărnici planurile expansioniste.
  RE-Unirea va veni curând, dar mai întâi trebuie să înceapă un conflict armat major în occident. Va fi un moment prielnic, când laţul pus de forţele oculte de gâtul României va slăbi. Atunci, prin voinţa populară a ambelor ţări surori, se vor rupe graniţele şi se va realiza RE-UNIREA cea mult aşteptată.

  2.
  ” Frate Toadere de peste Prut,
  Dumnezeu nu ne-a uitat şi ne ajută, având un plan măreţ cu poporul român. Trebuie să avem răbdare.
  Prin faptul că pe voi v-a ţinut separaţi de Ţara Mamă, Dumnezeu a ţintit ceva,
  căci acolo la voi a conservat mai bine tradiţia, cultura şi simţirea românească.
  Mai mult decât atât, din Moldova voastră se va ridica în următorii ani Omul Providenţial, care după RE-Unire,
  la alegerile din 2014, va fi ales conducător la cârma României
  şi o va ridica în fruntea naţiunilor,
  iar planul ocult, care avea ca obiectiv desfiinţarea României, va fi respins.
  Prea mulţi sfinţi şi oameni spirituali s-au ridicat din neamul nostru
  ca să nu avem ajutorul şi protecţia lor.
  Trebuie doar să ne păstrăm în credinţă ” .
  Aeleden.
  29 iulie 2011, 20:17

  3.
  Nu ştiu cine e Andra, dar îmi place că mă citează.
  Poate n-ar trebui să mă amestec, dar să-mi fie cu iertare,
  părerea mea este să nu vă faceţi atâtea speranţe
  legate de legislaţia europeană şi de globalizare. Uniunea europeană e un mare experiment, făcut pe banii noştri,
  care pune ţările cele mai sărace în pericol, iar globalizarea este un cal troian,
  prin care forţe oculte bine organizate, se infiltrează în mijlocul naţiunilor, distrugându-le din interior.

  Vorbiţi de democraţie.
  Credeţi că vă întreabă cineva dacă vreţi sau nu vreţi să intraţi în Europa?
  Toate sforile se trag de la Bruxelles şi în lume nu va fi aşa
  cum vor oamenii sau naţiunile,
  ci va fi aşa cum vor „iluminaţii”.

  ————————————————————————————————————————
  Pe ei s-ar putea să-i intereseze chiar foarte mult RE-Unirea Moldovei cu Ţara Mamă
  pentru că visează de pe acum ———-
  la bogăţiile ei———.
  Vă vor fura chiar istoria, şi vor încerca să vă zdruncine credinţa, aşa cum fac peste tot, acolo unde au ajuns.
  —————————————————————————————————————————–
  S-ar părea că politica e încâlcită şi numai Dumnezeu îi mai poate da de cap.
  Toate cele bune, la toţi fraţii de peste Prut!

  4.
  PRELUARE de Profeţii:
  ——————————————–
  ” Istoria curge după planul divin în care scrie că Unirea va veni curând.
  Şi mai cred că acel model de societate ideală,
  care să înlocuiască total capitalismul sălbatic actual,
  va prinde rădăcini mai întâi în România
  şi apoi se va răspândi la celelalte state de pe Pământ.
  Şi un mare rol în reformarea societăţii româneşti
  îl va avea acel conducător moldovean (de peste Prut),
  care va fi ales în fruntea ţării în 2014, după mult aşteptata RE-Unire “.
  Aeleden,
  28 Nov.2011

 2. =Toader Unionistul=

  Aeleden-
  6 Aug 2013 at 8:15 – Reply

  http://www.zdg.md/stiri/azi-grupul-john-onoje-lanseaza-programul-electoral

  Răspuns soldatului căzut
  ––––––––––––
  Soldat căzut la datorie,
  N-a fost cum ai dorit, murind,
  E ruptă scumpa Românie
  Şi încă plânge, aşteptând.

  Căci azi ne prigoneşte Vestul
  Şi planuri fac să ne dezbine,
  Să pierdem datina şi rostul
  Şi să uităm cu toţi de tine.

  Azi trădătorii fac tocmeli
  Pe glia ta, pe munţi şi ape
  Şi te vândură la străini,
  Pe doi arginţi şi jumătate.

  Şi-acum, după atâtea veacuri,
  În loc de stimă şi onoare,
  Îţi pângăresc sfintele locuri
  Şi-ţi calcă faima în picioare.

  Îţi uită limba ta cea sfântă,
  La fel de veche ca şi Omul
  Şi doina ta nu se mai cântă,
  Iar codrul-frate-şi plânge ramul.

  Eşti azi o ciumă fără leac,
  Pe crucea lumii răstignită,
  Ca un supliciu dus în veac,
  C-ai îndrăznit să fi vestită.

  Se miră lorzii-n cancelarii,
  De unde-atâta toleranţă
  La un popor predat uitării,
  Ce nu renunţă la speranţă.

  Speranţa păsării măiestre:
  UNIREA GLIEI DIN STRĂBUNI,
  Când candela credinţei noastre
  Va fi lumina astei lumi.

  Hai, şterge-ţi lacrima amară,
  Tu, Românie, Maică sfântă,
  Că te vom face Mare iară
  Şi-ţi vom reda faima pierdută.

  Vom face iar de strajă ţie,
  Să fi măreaţă într-o zi,
  Ţi-om şterge lacrima din glie,
  Măicuţă bună să ne fi.

  P.S.
  Nu-ţi face griji erou tăcut,
  Căci Dumnezeu ne dă putere,
  Să fim din nou ca la-nceput,
  Căci ce e românesc nu piere.

  Iar cei duşmani ce uneltesc,
  Vor fi ca praful spulberaţi,
  Vom pune steagul strămoşesc,
  Pe-Altarul Lumii din Carpaţi.
  ––––––––––––
  Aeleden

 3. =Toader Unionistul=

  PROFETIA EXTRAORDINARA
  A UNUI CALUGAR ANONIM PENTRU ROMANIA ANULUI 2012:
  «MOLDOVA SE VA INTOARCE LA ROMANIA,
  DUPA CE RUSIA VA FI INVINSA INTR-UN RAZBOI!»

  http://secretele–sistemului.blogspot.com/2012/01/profetia-extraordinara-unui-calugar.html#axzz1n6Nb7ThD

  Fratele călugărit i-a povestit câte ceva despre evenimentele ce vor veni în noul an.
  I-a spus că va fi mare tulburare și chin în lume, războaie și cataclisme, de care România va fi ferită ca prin miracol,
  prin rugăciunile Maicii Domnului. Ce este foarte interesant, este faptul că a pomenit de reântoarcerea Basarabiei la România,
  care se va petrece în mod miraculos în acest an. Nu mi-a dat prea multe amănunte, nu știa nici el ce și cum,
  dar era pe deplin încredințat de predicția călugărului respectiv, cu atât mai mult cu cât acesta îi sugerase,
  pe ocolite, în trecut, anumite soluții la câteva situații din viața lui personală, pe care parcă le prevăzuse,
  fapt care îi întărea încrederea în capacitatea premonitorie a acelui călugăr.

  Mi-a mai spus că totul se va petrece foarte rapid, datorită prăbușirii puterii rusești într-un conflict militar.
  Curios și sceptic din fire, am încercat să aflu mai multe amănunte, dar nu mi-a spus mai multe.
  Mi-a mai spus doar că, întrebându-l pe acel călugăr de toate cele pe care le aflase,
  acela a tăcut și l-a rugat să nu îl mai întrebe nimic despre asta.

  Amicul meu, un naționalist convins, m-a rugat însă, să fac cumva ca această veste bună să fie făcută publică,
  pentru că el crede că este bine ca flacăra speranței să rămână aprinsă în inimile moldovenilor de peste Prut.

 4. Dar cu datul in bobi nu a ieșit ceva?
  Sincer, ma înspăimântă o asemenea abordări de oameni ai cavernelor

 5. asteptam acest cias cu nerabdare si sa ne rugam la DUMNEZEU sa ne ajute la unerere fara jertve omenesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *