În pragul noului an – din partea PNL

800px-Bratislava_New_Year_Fireworks

Dragi prieteni,

Ne apropiem de sfârșitul anului 2014. A fost un an foarte greu, marcat de dezamăgiri, de minciuni, de alegeri manipulate, însoțite de vânzarea unor iluzii proeuropene, false și ieftine, de către niște farisei ce fură anii din viața unor generații de sacrificiu.

Noi, național-liberalii, unioniștii, am făcut și în acest an ce am putut – le-am explicat concetățenilor că nu există altă cale de a ieși din situația nedreaptă, în care se zbate societatea, decât Reîntregirea românilor într-un singur stat, european și puternic, ce va face față tuturor provocărilor din Est.

În acest an, noi, PNL, nu ne-am bucurat de sprijinul Dumneavoastră. Asta și pentru că suntem într-un stat încă fără lege, un stat dominat de grupări oligarhice și de clanuri mafiote, ce constituie o Putere extremistă, care folosește instituțiile publice doar pentru interesul propriu, contra cetățeanului.

De aceea, nici anul viitor, 2015, nu va fi unul ușor și aducător de realizări în interesul și pentru binele omului simplu.

Noi, membrii curajoși din PNL, vă dorim să supraviețuiți, prin solidaritatea prietenilor și a rudelor, să vă creșteți și să vă educați frumos copiii și să aveți un discernământ maxim în fața altor decizii pentru al doilea stat românesc, aflat, încă, sub cizma rusească și sub o Putere fricoasă în fața acestei dominații estice nefaste.

Să aveți un Crăciun Fericit, cu lumină în suflet și cu gândul la Domnul!

La Mulți Ani

Partidul Național Liberal

Chișinău, decembrie 2014

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
  1. Dorim ca in anul care vine PNL-ul sa se implice si mai mult, facind, poate, o fuziune cu PNL din RO.

    Problema este ca alegătorii moldoveni au salvat majoritatea pro-europeană de la Chişinău, dar victoria neconvingătoare a coaliţiei nu rezolvă nici parcursul european al Moldovei şi nici reducerea influenţei Rusiei în politica de la Chişinău. În cazul în care coaliţia pro-europeană continuă cu aceeaşi guvernare coruptă, data viitoare s-ar putea să găsească porţile Europei închise.

    Sa ne amintim ce a spus martirul eroul Gheorghe Ghimpu / asasinat de agentura KGB / cu limba de moarte: “Vom capata adevarata libertate doar atunci când vom reveni la matca Patri-ei mame: România”.

  2. Dorim ca in anul care vine PNL-ul sa se implice si mai mult, facind poate o fuziune cu PNL din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *