Sondaj IMAS cu porumbelul scăpat. Noi tăcem din dispreț…

MESAJUL NOSTRU

Dragi prieteni, ȘTIM – mulți doriți să votați PNL. Ne simpatizează și cred în noi 12 procente (IMAS), care vor deveni voturi. Acordați o șansă PNL! Nu-i ascultați pe cei ce vă vorbesc de pierderea votului – ei se tem de ADEVĂR, de UNIRE, de pușcărie. Au furat și vor mai fura – cu Europa pe buze. Un vot util pentru PNL va însemna șansa noastră – REÎNTREGIREA în 2018. S-a votat Săgeata PNL pentru România! Votați Săgeata și pentru Basarabia! Viata noastră se va schimba! Votați PNL!

sondaj ce deconspiraIn acest tabel dintr-un recent sondaj IMAS se vede clar, la capitolul „Incredere in partide”, ca PNL are 12 la suta de simpatizanti dintre cei ce „au auzit de PNL” (cine stie citi sunt ei cu adevarat…).

Desi PNL e partid activ de opt ani, unicul unionist, e calificat de unii – ce se declara, probabil, foarte atasati deontologiei profesionale, drept „marginal” si cu pondere „infima”, pus, in batjocura, alaturi de Blocul Uniunea Vamala, aparut de doar doua zile.

PNL nu are in poza o coloana rosie alaturi, ca celelalte partide, care au o coloana, pentru ca ele, cu toate ca au un rezultat mai slab, sunt incluse permanent in sondaje si ai la ce raporta rezultatele.

Nu, PNL ramine o victima a conspiratiei Sistemului antiromanesc, antiunonist, care o fi cerind, tendentios, premeditat si cu argumente nu doar de doi bani, ci cu argumente ce ar veni din directii ale „ohrancei/politiei politice” si ale „apararii regimului constitutional”, ca PNL sa nu fie inclus in listele pentru sondaje. Asta in timp ce PLR are 11 la suta, fata de 13, anterior, iar PPCD – doar 8, dupa ce a avut 7 %, dar sunt plasate ]n sondaje???…

PNL are 12 la suta, desi nu a fost inclus in sondajele de mai inainte. – VEDETI ACEST ARTICOL PINA LA CAPAT, UNDE SUNT REPRODUSE DICUTII DE PE FB DESPRE MANIPULARI.

Aici sunt multe de spus, nu prea avem noi timp acum. Dar, din pacate, ramine valabil, proverbial si de necontestat ca, pina la urma, lucrurile se „rasufla”, iar autorilor sondajului le-a scapat, probabil din neatentie, porumbelul – „o pagina de neglijat si nedemna de a fi luata in seama”, unde PNL are 12 la suta din cei ce au auzit de acest partid. Vom vorbi despre asta in toate emisiunile, ca sa ne aparam de manipularile certatilor cu bunul-simt, ce o fi urmind alte interese decit cel al obiectvitatii sub toate aspectele. Sub toate…

Poate vom fi mai liberi dupa alegeri si vom discuta si cu adevarati experti, ca sa stim ce avem de facut in continuare.

Vitalia Pavlicenco

Discutia de pe FB despre sondajele antiPNL

Vitalia Pavlicenco. Mari manipulari se mai fac. Adica, special, nu pun nici PNL, nici Vitalia Pavlicenco nicaieri, ca sa nu apara, ca se tem de simpatiile pentru unionisti. Si sa imi mai spuna cineva ca sondajele noastre nu sunt antiromanesti si antiunioniste, aducind in fata elemente prorusesti cu procente dubioase, de a caror frica lumea neinformata sa ii voteze? Am spus mereu – acestea nu sunt sondaje, sunt cirpe de sters fata corupta a partidelor parlamentare murdare, de orice parte a esichierului. PNL nu are alaturi, in acest sondaj, coloana rosie/bruna ca celelalte partide, pt ca nu e pus in sondajele anterioare in mod premeditat. Dar „scapat” acum in acest tabel, arata 12 la suta, mai mult decit PLR si PPCD, care au fost incluse si anterior in sondaje si acum au coloana bruna pt comparatie. Iata ce imi scrie un prieten pe Facebook:

G.V.Va salut. Nu stiu daca ati inteles faza cu sondajul lui Petruzzi, dar este urmatoarea: manipularea opiniei publice prin crearea unui „dusman extern.” Dvs. cunoasteti cum in Rusia de toate relele sunt invinuite SUA si Europa, care vor, chipurile, sa-i distruga, sa-i extermineze si populatia crede ca acestia sunt de vina pentru toate relele din tara lor. Acest lucru il fac si cei din Alianta: Renato este prezentat ca un „pericol iminent” si toti trebuie sa se uneasca in jurul aliantei si urgent sa-i voteze, ca uite-uite, ne invadeaza Rusia prin Usatyi. In sondajul lui Petruzzi ceilalti (partidele extraparlamentare) nici nu au fost prezentati, la Prime, anume pentru a crea iluzia „ori Alianta, ori rusii.” De asemenea, s-a vorbit despre un maidan, despre Donbass, despre faptul ca in Parlament vor nimeri vreo 3 partide de stanga etc., ANUME pentru a baga frica in oameni si face sa fie ascultatori si sa voteze pe cine trebuie, fara a se orienta spre partide extraparlamentare. Cam asa vad eu sondajele lui Petruzzi si ale altora, dar Dvs., desigur, stiti mai bine. Succes la alegeri.

Vitalia Pavlicenco. Am folosit aceasta informatie, care i-a pus pe jar pe manipulatori.

G.V. Bine ati facut. Va spun ca atata manipulare prin sondaje de opinii nu-mi amintesc sa fi vazut. Oameni, care si-au cladit reputatia ani de zile se vand ca niste prostituate, pe bani multi, institutii care se discrediteaza si discrediteaza insusi institutul sondajului etc. Lasa sa stie ca nu mai suntem chiar sa de prosti si ca vor avea de platit cu reputatia pentru trucurile lor manipulatorii. Succese.

Discutia cu Doru Petruti

Doru Petruti: Stimata Doamna, aveti si vreo dovada, argumente sau munca a 200 de oameni poate fi spalata de declaratia dvs.? Ati obtinut vreodata mai multe % decit au aratat estimarile din sondaje? Aveti poate pregatire sociologica si, in consecinta, expertiza de a emite astfel de verdicte? Ce-ati zice de o actionare in judecata pentru a va expune mai detaliat punctul de vedere?

Vitalia Pavlicenco Domnule Petruti, daca ati observat, in toti acesti ani, desi vad foarte bine ce faceti, nu v-am scris niciodata, din simplul motiv ca nu are rost. Nu cred sa va apartineti, e vorba de Sistem. Atita timp cit nu puneti PNL si Vitalia Pavlicenco in lista pt pareri si optiuni, contrar indicatiilor Sistemului, indiferent de cit vom acumula si cit veti manipula dupa aceea, nu va consider partener de discutie. Aveti bunul-simt, cel putin, sa nu imi spuneti MIE de duplicitate… Uitati-va in oglinda, voi, toti cei care faceti ce faceti. Mie, de exemplu, imi este rusine ca sunteti din Romania, in care vreau sa cred si sa nu ma dezamageasca, venind aici unii si inhamindu-se la practicile Sistemului antiromanesc. V-as spune foarte multe, dar nu are rost. Chiar ne credeti prosti vazind ca tacem. Noi tacem din dispret. Eu am sa imi spun opiniile public, in articole. Si nu ne amenintati cu judecata, ca acolo ar trebui sa nimeriti primii. Sa ii spuneti tinarului nostru din staf ca nu includeti partide in sondaje, pentru ca cei care comanda nu sunt interesati de PNL? Atunci nu le faceti publice, pt ca, facindu-le publice, prejudiciati prin ignoranta partidele despre care va permiteti s ale numiti marginale si cu pondere infima. Dar cind alaturi stau PLR cu PPCD, cu procente mai mici decit PNL, de ce acestea nu sunt marginale si cu pondere infima etc? V-ati deconspirat si avem ce spune acum public. Demult banuiam toate aceste tertipuri. Toate cele bune si incercati – CEL PUTIN in mod „marginal” si „infim” – sa va respectati deontologia.

Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. Este foarte necesar sa mergem cu toti la alegeri in 30 noiembrie 2014, pentru ca partidele pro rusia sa NU fure voturile noastre dar si viitorul.

 2. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ===== BUCOVINA DE NORD =====
  ————— ♥ SI TOATA BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE
  ÎN VECHILE HOTARE DIN ANUL 1918 !
  =====================================

 3. dna Exact asa situatie a fost in Romania, Iohannis era in dezavantaj fata de Ponta, toti pe pona il vedeau presedinte, insa mobilizarea oamenilor a rasturnat situatia.
  In viitorul parlament va fi o majoritate de dreapta dar firava, si peste un an anticipate. Dvs sa nu disperati, aveti rezultate mult mai bune decit acum 4 ani, si chiar daca nu treceti acum in parlament, la anticipate la sigur veti fi partid parlamentar.
  Am si o sugestie, sa le propuneti tuturor liderilor de partid, ca care partid obtine un scor mai mic decit cel din 2010 sa isi dea demisia. Aici toti vor trebui sa isi dea demisia, pe cind dvs nu, ca veti lua mai mult decit in 2010

 4. Pt Bogdan.
  Nu e corect ca un partid să ceară demisia altui partid. E dreptul fiecăruia să activeze și să candideze, însă pentru a cauză comuă ar fi bine să meargă mai multe partide politice cu aceleași viziuni pe o singură lista, O LISTĂ NAȚIONALĂ, și atunci sînt sigur că acei 450000 de romani din RM vor proceda așa cum au procedat frații noștri de peste Prut. Dar pînă ce la putere este banul, orezul și concertele ideia PNL de REÎNTREGIEA a statului romanesc face scîntei. Deja e bine. Va veni timpul cînd va lua și foc.

 5. Dna Pavlicencu, stiu sigur ca sunteti un om instruit chiar si in politica. Dar nu strica sa revedeti Invățăturile lui Frederic cel Mare, regele Prusiei din 1740 până în 1786, care scria în „Eseu despre formele de guvernământ“ (1781) că cel care conduce o țară „nu este decât cel dintâi slujitor al statului, dator să acționeze, cu chibzuință și în afara oricărui interes personal, ca și când ar trebui, în orice clipă, să dea socoteală concetățenilor săi de felul în care administrează statul“.
  Nu este un adevarat indreptar in ale politicii de conducere?
  Dar citi il iau in seama, vorbind intre noi?

 6. D-na Pavlicenco,nu mă simt bine din cauza că eu și familia mea am votat PNL-ul,dar…Unde-s acum voturile noastre?
  Cu tot respectul pentru D-voastră,vă rog,nu mai admiteți astfel de experiențe.Înțeleg că doriți binele acestui neam,și eu simt românește,de altfel nici nu vă votam,dar vedeți și singură cum ies toate pînă la urmă.
  De ce o palmă de pămînt să aibă atîtea partide de înnebunesc lumea?Oare nu e mai simplu să avem 2partide bune de dreapta și omul să aleagă?Cîți oameni suntem care împărțim aceleaș valori?De ce partidele,apoi și independenții,nu se gîndesc că fărîmițează electoratul?
  Nu vă supărați,dar sunteți mai deșteaptă ca noi,așa că vedeți,faceți în așa fel,să nu rămînem cu-n gust amar după alegeri.

 7. Felicitări cu ziua României!

 8. Pt nelly

  Gustul amar nu e din cauza nostra, ci din cauza celor care i-au manipulat pe romanii din Basarabia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *