Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. Succese depline, dna Pavlicencu! Va tin pumnii! Cit de dens si concetrat va este discursul, comparativ cu cel al lui Ponta- din RO!

 2. Dle ,,ecologist”, zapaciti populatia!

  Dincolo de ce s-ar vorbi şi scrie, „moldovenismul” are, în esenţă, două dimensiuni. Prima este una a moldovenismului românesc, care porneşte de la ideea unităţii moldovenilor cu restul românilor, unitate realizată politic la 1859, iar apoi în 1918, în baza unei comunităţi istorice, lingvistice, culturale dintre moldoveni şi ceilalţi români, aşa cum s-a întâmplat cu alte naţiuni care s-au adunat grămadă în întreaga Europă în acea perioadă. Acest moldovenism are ca ax formativ râul Prut şi priveşte teritoriul dintre Prut şi Nistru ca o manifestare firească de continuitate a românismului, respectând tradiţiile şi obiceiurile statuate aici istoric.
  Numai nebunii si neprietenii mai pot sustine contrariul.

  Este de ajuns sa vezi cine erau conducatorii asa-zisei „RSSMoldoveneasca”: Brovko, Salagor, Konstantinov, care „pledau” pentru Moldova… Acestia au murit, dar cauza lor traieste – in capul gurailor, durakovilor, pascarilor etc. – care sunt niste maladavaneti fara creier, sau profitori.
  Toti moldovenii sunt romani – vor, nu vor!
  Cel care nu recunoaste aceasta inseramna ca este manKuurt…!

 3. Stimat EXTRAPARLAMENTARI,

  Unitiva sub un partid, care vreti, modificand lista electorala.

  De alt fel v-om arunca voturile F-liugherilor politici.

  Sunteti buni ca sunteti sinceri si descisi, dar situatia dicteaza UNIRE in toate.

 4. ,,Cea mai gogonată minciună a lui Igor Dodon este însăși opțiunea sa pentru Uniunea Vamală, după ce în 2011 îi acuza pe adepții acesteia de neprofesionalism, deoarece RM nu are hotar comun cu niciun stat din așa-zisa uniune. Deşi spunea atunci că este o utopie să vorbim despre aderarea țării la Uniunea Vamală, astăzi Dodon ne asigură că aceasta este singura șansă a Moldovei. Dar să nu uităm că în vremea aceea el ieșise din PCRM, era certat cu Voronin și se linguşea pe lângă guvernarea AIE. Nu degeaba s-a scurs un an şi Dodon a votat pentru Nicolae Timofti ca președinte.

  Igor Dodon se prezintă în faţa alegătorilor săi enigmatici şi cuminţi ca un băiat de la ţară, care își iubește țara. Am văzut cu toţii mai sus cât câştigă ţara din dragostea lui Dodon. Tot din dragoste de țară, se pare, el și-a ridicat un palat la Buiucani, pe care nici făcătorii de minuni nu l-ar putea construi din salariul oficial al liderului socialist. Din aceeaşi iubire, credem, acum trei ani el avea vreo 10 mașini. Numai din dragoste de țară, el putea să şi-l ia în echipă pe ex-ambasadorul Moldovei la Moscova, Andrei Neguță, care anunţase că „retragerea înainte de termen a ostaşilor ruşi din Transnistria reprezintă un pericol pentru RM”, dar şi pe Fiodor Găgăuz, care optează pentru proclamarea independenţei UTA Gagauz-Yeri.
  Iată cum îl descrie pe Dodon ex-premierul Vasile Tarlev, care cu siguranţă îl cunoaşte foarte bine: „El își umflă buzunarele și nu-l interesează dacă falimentează vreun agent economic. Pentru el contează doar să câștige”.

 5. Badea Toader Unionistu

  O PRELUARE
  bosoi la ora: 16:56, 13 noi 2014
  +1 (1)
  http://unimedia.info/stiri/hotnews-In-moldova-se-fac-liste-cu-alegatorii-care-voteaza-cu-victor-ponta-pentru-a-fi-transportati-gratuit-la-sectiile-de-votare-84337.html

  PRIETENI,VA SALUT.ASTAZI AM FOST NEPLACUT SURPRINS DE UN TELEFON PRIMIT DE LA CAUSENI. O DOAMNA M-A RUGAT SA CONFIRM DACA SINT ACEL PE CARE IL CAUTA.AM CONFIRMAT CA EU SINT ANDRIAN.CU AMABILITATE M-A COMUNICAT CA DUMINICA PE DATA DE 16 DE LA CAUSENI SE ORGANIZEAZA TRANSPORT GRATUIT PENTRU ROMANII BASARABENI CU DREPT DE VOT DE A FI TRANSPORTATI LA CHISINAU LA SECTIA DE VOTARE.O SA FIM SERVITI SI CU ,,buterbroade,,(asa a vost spus) TARTINE.

  TRANSPORTUL O SA FIE LA ORA 8 SI 14.NUMELE MEU SI TELEFONUL IA FOST PUS LA DISPOZITIE DE LIDERUL ASOCIATIEI TIRAS-TIGINA DOMNUL CARAMAN ANATOL.LA INTREBAREA MEA CATRE DOAMNA SVETLANA(asa sa prezentat) PENTRU CINE TREBUE SA VOTEZ ? DESIGUR PENTRU ponta A FOST RASPUNSUL.

  ACUM IMI DAU INTREBAREA-
  CUM DOMNULE CARAMAN,

  DACA LUPTI CU COMUNISTII AIC IN BASARABIA SI LA ROMANII DIN TARA LE VREI UN NEOCOMUNIST.CINE V-A PUS LA DISPOZITIE SURSE FINANCIARE SA FACI COMPANIE ILEGALA PENTRU PONTA- TRAG ATENTIA I L E G A L E. ACUM INTELEG DE CE NU AVEM LA CAUSENI SECTIE DE…

 6. Pt Gheorghe Timotin

  Nimeni nu vrea coagularea fortelor romanesti liberale in afara de PNL, care a facut toate apelurile posibile.

 7. Doamna VITALIA,

  va rog faceti cea mai inteleapta decizie dupa victoria lui Iohannis,in ceasul 12:

  faceti cerere de afiliere la Partidul popular european(merkel,Barosso, PNL Romania,PNTCD Romania) la crestin-democrati.Este cea mai buna si realista alegere!

 8. Cu Iohannis la putere facem Unirea.

  Angela Merkel a spus ca Unirea se va face in 2019,prin Europa.

  De fapt Europa nu are granite(SCHENGEN),deci intrarea in Europa,va insemna Unire 100 la 100 cu Romania si Europa!

  Urmatoarea comisie europeana,dupa viviane reding,va crea statele unite ale europei din zona Schengen si euro-zone.

  http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_list_from_query.cfm

  pana atunci afiliati-va,si atrageti fonduri UE la Chisinau prin ONG-uri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *