Până la congres, după congres – apă chioară pentru ”cetățeni” de la LIBRALI

Presa controlată îl tot cheamă pe Ghimpu la emisiuni și ziariștii stau cuminți cu gura căscată și îi ascultă minciunile și aiurelile turnate fie la PRO TV, la Moldova 1 sau la Publika TV. Cu așa ”politicieni” departe o să ajugem, ce mai.

Este adevărat, Lorena Bogza i-a cam deconspirat manipulările…VP


Constantin Tănase: ”Mizeria pragmatismului politic moldovenesc…”http://www.timpul.md/articol/mizeria-pragmatismului-politic-moldovenesc-21720.html

Asta este marea mizerie a politicii noastre: ajunşi sus, cei care se autodeclară „de dreapta”, „proromâni” şi chiar „unionişti”, devin… pragmatici, ca să nu zic „enigmatici şi cuminţi”. Edificator în contextul dat e şi cazul lui M. Ghimpu care, în februarie anul trecut, fiind atunci în dubla funcţie de preşedinte al legislativului şi preşedinte interimar al republicii, într-un interviu acordat ziarului rusesc „Komsomolskaia pravda” declara: „Când noi vorbim despre limba română, ca atare, nu trebuie să se înţeleagă că Moldova se va uni cu România. E un bluf. Unirea cu România nu se va săvârşi niciodată! În timpul ultimei vizite a lui Băsescu, a devenit clar că noi niciodată nu vom fi în componenţa României. Moldova e un stat independent. Această speculaţie despre unirea Moldovei cu România trebuie pusă undeva mai departe, în sicriu. Astăzi, noi trebuie să ne ocupăm de economie. Şi să punem punct acestor speculaţii pe bază naţională”.

Pun şi eu punct, devastat de un dezgust fără margini…

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
  1. de la LIBRALI?

  2. Ași vrea să înțeleg ce au în cap (pleavă,alt gunoi) acei ce se consideră unioniști pe de o parte,da mai stau încă la PL,atunci când este deja este partid care prin luptă grea în instanțele justițeii statalist-maldaveniste a obținut ca mesajul unionist să fie legitim în Republica Moldova… (În lumina declarațiilor făcute de M.Ghimpu în aceste videoclipuri)

  3. de la PRIȘDINTILI LIBRALILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *