Victor Ponta și PSD au îmbrățișat sloganul electoral unionist al PNL din R.Moldova

baner1 (1)

PNL din Republica Moldova a anticipat și Poziția lui Traian Băsescu, și pe cea a lui Victor Ponta, ca să nu mai spunem de ceilalți.

ponta_php_2_83321000

Astfel, aum câțiva ani, Traian Băsescu spunea despre ”Două state – un popor”. În acest an, Traian Băsescu a repetat exact sloganul PNL din RM ”Unirea cu România este cea mai scurtă cale de integrare a R.Moldova în NATO și UE”. L-am invitat pe Președintele României în Consiliul Unirii, chiar dacă el se ține de coada unui partid fariseis și duplicitar din al doilea stat românesc.

Victor Ponta a declarat și azi, ca și mai înainte ”Obiectivul meu ca preşedinte este unirea românilor pentru România” – asta și ca să le ia apele celor din clasa politică de aici, care, mai deunăzi, aici, bălăbănindu-se între Rusia și UE, iată că semnează acord cu PSD-ul unionist din România. Să credem că și PD-ul lui Lupu-Diacov-Plahotniuc devine, în curând, unionist?

Însă Victor Ponta a mai spus ceva azi. „Împreună, în 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, putem și suntem capabili să fim din nou uniți, să fim mândri că suntem români. (…) Ca președinte al României mă voi lupta ca România și românii să fie din nou uniți”

Vă amintim sloganul PNL-2014: ”MAREA UNIRE S-A FĂCUT ÎN 1918. ÎMPREUNĂ, FACEM UNIREA ÎN 2018.

Ați prins ce vizionarism are Partidul Național Liberal din Republica Moldova?

REPRODUCEM ȘTIREA DESPRE DECLARAȚIILE LUI VICTOR PONTA.

”Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că speră că, la 100 de ani de la Marea Unire, toţi românii să fie iar uniţi. Venit la microfon, după ce a fost validat candidat al PSD pentru alegerile prezidențiale din noiembrie, Ponta și-a început discursul cu o glumă: „Am stat până acum în cămașă de prim-ministru, acum mi-am pus haina de președinte”.

El a reafirmat că este mândru pentru că este român, că este PSD-ist și a adăugat că dorește să fie un președinte al dialogului și care să realizeze pentru a doua oară Marea Unire.

„Cred foarte tare în două lucruri care sunt pilonii programului meu prezidențial: România are nevoie de o adevărată schimbare dusă până la capăt a tot ce a fost cu adevărat rău și ne-a împărțit în acești zece ani și adevărata schimbare, cea mai mare schimbare este ca românii să fie din nou uniți. Vreau ca marea unire a românilor să o facem împreună, după zece ani de dezbinare. Acesta este obiectivul principal al candidatului și al președintelui Victor Viorel Ponta”, a adăugat președintele PSD.

Vanghelie: Pe 2 noiembrie trebuie să luăm minimum 45%

Acesta a afirmat că, alături de PSD, a dovedit dincolo de vorbe, prin fapte. „Ați dovedit dvs., în primul rând (…), cel mai mare partid al țării, care nu a reușit să câștige alegerile din 2004 încoace, am reușit să le arătăm că ne putem schimba noi. Am îndreptat lucruri care erau de îndreptat și suntem de fiecare dată promotorii adevărați ai schimbării în România. (…) PSD este cu adevărat partidul care s-a schimbat cel mai mult și care poate să schimbe cu adevărat România. Schimbarea înseamnă un alt mod de a face politică”, a spus Ponta.

Liderul social-democraților a subliniat că președintele țării este cel care trebuie, într-adevăr, să fie acel simbol al unității naționale, al Marii Uniri, fără de care nicio națiune nu are șansa de a-și păstra identitatea și a-și promova valorile.

„Împreună, în 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, putem și suntem capabili să fim din nou uniți, să fim mândri că suntem români. (…) Ca președinte al României mă voi lupta ca România și românii să fie din nou uniți”, a adăugat Victor Ponta.

Candidatura lui Victor Ponta la preşedinţia României, validată de Congresul extraordinar al PSD VIDEO

Potrivit acestuia, „așa cum este normal într-o democrație”, adversarii politici ai PSD spun că nu trebuie schimbat nimic. „A fost bine în ultimii zece ani, trebuie să se continue ceea ce a făcut Traian Băsescu, nu trebuie să fim uniți, trebuie să avem ziduri între noi”, a adăugat ironic președintele PSD.”

http://www.romaniatv.net/ponta-sper-ca-in-2018-la-100-de-ani-de-la-marea-unire-sa-fim-din-nou-uniti_170085.html#ixzz3D7qR3WOo

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
  1. Vanatoare de voturi se numeste asta,mai credeti ce spune plagiatorul Ponta?Din pacate Romania nu are astazi oameni politici ”MARI”,sa poata ajuta la infaptuirea unirii.

  2. Ponta se referea de fapt la romanii din Romania care ar fi fost dezbinati de Basescu si el ar vrea chipurile, sa ii uneasca

  3. Ponta, omul adus pe val în urmă cu doi ani, nu mai are nimic de oferit, nici măcar ca preşedinte al partidului, ca să nu mai vorbim de ambitia lui de a câştiga bătălia pentru prezidenţiale.
    Conducatorii nostri sunt asa cum i-am ales noi, prostimea: corupti, aroganti, nepregatiti si dezinteresati in a relationa cu oamenii.
    Votati Pontacul si veti fi intr-o tara ca niciuna!

  4. Presedintele RO, fara prea multa discutie, Klaus Iohannis, in turul doi il termina pe Ponta, plagiatorul care minte de au inceput sa inghete apele in plina toamna, mai rar asa fenomen, va dati seama ce minte acest nesimtit. E disperat plagiatorul, nu-i iese pasienta si gata…., mincinosul fara scrupule……,de unde sa faca rost de voturi…,asa se face ca a ajuns si prin Basarabia, nu-i dati voturile lui Ponta. O sa promita luna de pe cer…,aaaa, o sa va si ofere cadouri, mici cadouri, care pe multi ii va impresiona….,el cu asta se ocupa, colecteaza voturile fraierilor, in RO sunt destui. Stimabililor din Basarabia, votati cu Iohannis, daca ajunge presedinte si vine prin Basarabia, cereti-i ceva de valoare, acel ceva se va indeplini, e om onoare, nu promite decat daca e sigur….,are in spate mari investitori din Germania, Austria….,vizitati Sibiul si va veti convinge. Nu conteaza ca etnic german, ca nu-i ortodox, ca are 1,90 m si alte bazaconii……,astea-s tampenii neocomuniste, stiti voi …:).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *