Loading Facebook Comments ...

6 Comments

Add a Comment
 1. rolul SOCIALISTILOR este de a prelua electoratul PCRM si a-l transforma in EUROPENISTI

  rolul PNL este de a salva UNIONISMUL impotriva vrajelilor lui GHIMPU

  rolul AIE este sa atraga investitii,iar daca nu o va face VA FALIMENTA!

  rolul lui HADARCA este sa arate pisica lui GHIMPU

  rolul celor din TIRASPOL este sa stea cuminti

  rolul TUTUROR POLITICIENILOR este sa boicoteze america,si pe VICTORIA NULAND alias ,,fuck European union,,

  http://antisemitismusa.wordpress.com/

 2. Dna Pavlicencu, vedeti cit de greu este de schimbat mentalitatea unui om! In 200 de ani rusii au reuşit cu succes sa spele creierii oamenilor. Avem de-a face cu un mancurt sadea care intre timp a devenit statalist! Nu se gindeste ca Basarabia este pamint romanesc!? El nu are scrupule, nu are mila si nici compasiune, este kalasnikovul care nu iarta, tinteste exact… o stie doar pe-a lui.

  Dumneavoastra ramineti un om cu suflet mare, neinfricat, curajos, un mare, mare patriot! Rar se nasc asemenea oameni, consecventi unui ideal! Sunteti un bun roman, asa cum ne-ar trebui in Romania.
  E o bucurie ca suntem contemporani cu un viitor om de stat… un viitor presedinte al Romaniei Mari!

 3. Ultima FIŢĂ (subl.n.) în modă: adidaşii cu toc (Apropo,7-03-14). Ce-i AIA fiţă, blin? Cîte unul, cîte două ni se bagă pe gît ţigănismele ROMice.Vrei nu vrei, bea, moldobou, agheazmă. Dup ce am scăpat de PROSTUDIRI şi CĂŞLEIERI,acum morsocăm Eglezizme şi Ţigănisme. Nu vă amintiţi de Franţuzizmele din piesele lui Alecsandri?Oare chiar moldovenii cu limba lor păsărească sînt cei mai pîclişiţi?Mai deŞchideţi-l pe Sadoveanu şi îmbătaţi-vă de frumuseţile pitoreşti ale limbii moldave,avalanşe de culori şi sunete magice şi o să vă treacă de ţigănizme. Admiraţi o MO(n)STRĂ lingvistică din GAZĂTUL Jurnal:Lilian Bînzari continuă să aducă mîndrie Moldovei (JDC,7-03-14). Aduceţi mîndrie moldavei noastre linghi!

 4. Vin scîrnăveniile estea, GEN CLOWNA Anaguţu, poetuţul Vaneagadîrcă, aditorul BOTdrug, “ziaristul” ZAHARneanu soldafonul Marinuţă şi alte lepre, vin la ACEST NENOROCIT Mişanea Ghimpu, cu foarte simple CAPACITĂŢI mintale. DAR VIN ŞI ÎL Roagă: Mişanea, dă-ne nişteTOGI de dePUTAţi şi Depuţoaice, şi acest Gimpu, nu prea şcolit la cap, ia şi le dă:Na, Ana, îţi dau, da şi tu că-mi dai, na, GADule de HÎRCĂ, da tu să nu-mi dai, pedic nenorocit, vine rîndul lui boDRUG cum oare acest DRUD inficfrat în numele acestui tîmp-pit?Şi la urmă aceşti nenorociţi îl dau pe Mişanea cu fundul pe gheaţă…ESTE CA ŞI CUM: îl primeşti pe om în gazdă, îl adăpi, îi dai de crăpat, da el la urmă ia şi îţi privatizează odaia. În loc să îţi deie toga de deputat, să se ducă în altă gazdă, – el îţi ia odaia, face bordel din ea. Nu e ca şi rusul, care a venit, s-acuibărit în Transnistria şi zicecă-I casa lui. Nime în MĂ-SA MEDIA asta nu scrie frank şi repetat , că acest Partid liberal reformator este o transnistrieGuţo-gadîrcovistă. Acest poetaş – cioban al oilor kirilice, e într-al patruleapartid acum.A fost comunist, apoi democrat în Front, apoi în PL, acum – în PLR. Cum oare în calitate de criminal nu stă la Pruncul? El, care l-a liberat pe smirnov, acum face alte porcării.

 5. În ceea ce privişte Basa e pămînt românesc. Pe naiba! Uite-te cu ochi treji la Trecutul de cîteva secole. Moldova şi Valahia – două principate-voievodate-ţări dunărene. Basarabia era a Moldovei, nu? Uite, ici, Moldova, colo Valahia. Mai studiază istoria de 5 secole a acestor două ţări. Bine? Ardealul? E un pămînt al nimănui – a trecut dintr-un imperiu în altul. În cele din urmă a nimerit în Romănia. În urma unor tulburări mondiale, care pot începe poate chiar f.curînd şi chiar în Ucraina, cine ştie cum va fi REcroită harta lumii, a Europei – aşijderea…Ce nu?…Grossule, numai nu răspunde cu ţigănisme învăţate în lungile talecălătorii prin Ţară. Bine?Că n-o-ste citesc.

 6. Vorbesti despre istorie, dar si cel mai timpit elev stie ca Ardealul este pamint romanesc. Si asta e doar un amanunt din istoria zbuciumata a Romaniei. Ai fost indoctrinat cu falsuri si ai impresia ca stii istorie si ai dreptul la pareri in domeniul istoriei? Tu ma faci pe mine tigan?

  Tiganii nu sunt romani, idiotule!
  Ne-am săturat să vedem cum nişte gunoaie ca tine, încearcă să îşi bată joc de o ţara ca Romania.
  De ce creezi o imagine cu totul alta faţă de cea reala !? Tu ne faci pe noi, românii, ţigani? Adică, tu curva pruto-nistreană iti bati joc si jignesti fratii?

  Oare de ce vă zic ruşii şi ucrainenii „glupâie moldavskie”, „moldavskih ţâgan” şi „kukuruza papaşoi, moldavan durak bolşoi”?
  Ia mai consultaţi voi, ţâganii lui Puşkin şi ce zice scriitorul rus Eduard Baghirov despre ţâganii pruto-nistreni cu mintea distrusă genetic.
  O parte din voi ati ramas si sunteti scursurile politice ale rusilor…
  N-aveti minte!? Vi s-au sucit mintile in cei 200 de ani de teroare ruseasca!
  Sunteti niste avortoni, iar ruşilor le plac avortonii şi corciturile pruto-nistrene si se se folosesc de voi…
  Ia spune, indraznesti sa-i contraziceţi pe ruşi?

  In cedea ce priveste dna Pavlicencu, a dovedit ca este un om cu suflet mare, neinfricat, curajos, un mare, mare patriot!
  Rari se nasc asemenea oameni de stat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *