Marius Dorin Lulea: ”România este pregătită să intervină dacă Rusia acţionează militar în RM”

http://vox.publika.md/politica/romania-este-pregatita-sa-intervina-daca-rusia-actioneaza-militar-in-transnistreana-prezenta-rusarepublica-moldova-511621.html

Basescu-UcrainaRepublica Moldova a fost şi este vizată de o intervenţie militară rusă. Dacă în Ucraina poporul nu s-ar fi opus clasei politice, am fi asistat, în aceste momente, la o ameninţare militară asupra Republicii Moldova. Chiar acum trupele ruse din regiunea transnistreană se află în stare de alertă, deşi nimeni nu le ameninţă. Toată strategia pusă la punct pentru Ucraina era în totalitate destinată Republicii Moldova, pas cu pas. Aceasta nu este o supoziţie, ci o realitate.

Intervenţia armată rusă în Ucraina nu era o soluţie, dar ea a devenit în condiţiile în care planul unu avea să eşueze.Poporul ucrainian a mutat în timp intervenţia pe Republica Moldova, dar ea va avea loc. Scopul lui Putin era deturnarea traseului european al Ucrainei cu ajutorul liderilor antrenaţi la Moscova şi, apoi, cu ajutorul statului-frate, să bl0cheze definitiv şi militar orice aspiraţie europeană a celui de al doilea stat românesc.

Să ne aducem aminte că de curând a avut loc reabilitarea pistei Aeroporului militar de la Tiraspol. Să vă aduc aminte că anul trecut au fost aduse noi efective militare şi echipamente militare. Să ne aducem aminte că pe parcursul întregului an am asistat la numeroase provocări, al căror principal scop era promovarea problemelor interetnice. Să vă aduc aminte că aeroportul din Chişinău este deţinut acum de securitatea rusă?

Atitudinea actuală a marilor puteri am fi văzut-o şi în cazul Republicii Moldova, dar cu mult diminuată, chiar insignifiantă: adică atitudinea de neintervenţie şi delăsare. Să nu ne amăgim, fără de România, Republica Moldova este blocată în spaţiul sovietic şi element de graniţă pentru următorul război rece.

Instabilitatea lui Vladimir Putin, confirmată de către Angela Merkel, conferă garanţia faptului că acesta vede intervenţia militară ca o soluţie iar ea era programată pentru Republica Moldova.

Până la sfârşitul lui 2014 Republica Moldova va fi atrasă într-un conflict printr-o agresiunea armată pe modelul Crimeii, asta dacă nu vor avea loc între timp nişte jocuri internaţionale care să arate Rusiei că nu este de glumit cu suveranitatea.

Este Republica Moldova pregătită pentru această intervenţie? Nu este.

Este România pregătită pentru această intervenţie? Da, este şi o Va Face. România este pregătită şi va interveni militar pentru a apăra cetăţenii Republicii Moldova.

Discursul Preşedintelui român Traian Băsescu părea unul general acum câteva luni, dar devine evident că acesta se bazează pe informaţii din  interiorul structurilor de securitate ale NATO.

Planul Rusiei şi destinat Republicii Moldova era ştiut, iar mesajul lui Traian Băsescu adresat românilor era, de fapt, mai mult o scrisoare de atenţionare către Kremlin: o acţiune armată a Rusiei în Republica Moldova nu va lăsa România indiferentă.

Poate România să apere teritoriul Republicii Moldova? Cu siguranţă Da, în condiţiile în care Polonia, Turcia şi SUA, adică armatele care au defilat pe sub Arcul de Triumf  pe 1 decembrie 1918, sunt pregătite pentru a oferi asistenţă.

Politica statului român de a acorda 500 000 de cetăţenii a avut drept scop principal atragerea legitimităţii NATO într-o acţiune premeditată de apărare a teritoriului Republicii Moldova. Această politică s-a făcut cu şi sub directa supraveghere a specialiştilor SUA, adică acei consilieri care stau permanent pe lângă Preşedintele României.

Loading Facebook Comments ...

24 Comments

Add a Comment
 1. Romănia este pregătită să intervină, dacă Rusia acţionează militar în RM. BĂI, nu-I băgaţi în boale pe ruşi, că ei tremură de cîteva decenii, de pe cînd Romănia lua Odesa fără ajutorul nemţilor, apoi ce uciganie le-au făcut românii ruşilor la Cotul Donului; nu re ducă Dumnezeu. Deci, hai, luaţi-vă cuvintele înapoi, că rîde lumea de eroismul vitejilor ostaşi români cu bocanci şi mulitiere, înotînd ptim zăpezile ruse, cu maţele ghiruind de foame.

 2. NU subestimati armata romana! daca nu eram cum eram acum eram slavi!intrebare de baraj….de ce dupa terminarea celui de al 2-lea razboi Romania nu a fost anexata???

 3. Aprozar, ba prostule…, dupa mintea ta aia creata, Rusia nu poate lua peste moaca…,hmm, ce, armata rusa sau e formata din zei si ei n-au voie s-o ia in freza…,mare idiot mai esti…! Esti un mare prost daca subestimezi Romania…d.p.d.v. militar, sigur, nu e Rusia ca forta militara dar sigur va interveni in cazul in care Rusia va ataca RM. Cat despre Cotul Donului…,binenteles, imbecil sovietizat cum esti, stii varianta „bravei” armate ruse, cea mai tare din parcare dar parcarea era goala, se-ntelege….,pura propaganda bolsevica…,ca ei nu era nimeni, bateau pe toti….,aiurea, ce-ar fi fost rusia in fata armatelor germane, romane, italiene fara masivul ajutor din vest….,ma refer la britanici si in special la americani…, iti spun eu…,un mare zero barat. Ba asta cu legume si fructe in loc de cap…,erau mancati in secunda unu rusii in al doilea razboi fara americani si englezi…,o armata de tarani si bolsevici spalati pe creier asta era armata rusa…,nici acum nu e mare diferenta, aceasi mujici doar timpul e altul….,cat despre armele nucleare…,o sa le explodeze in cap inca de la lansare…! Ucraina…,ucrainienii, candva era ceva de capul lor…,acum vad ca-s drogati, se pisa pe ei de frica….,ii lasa pe rusi sa le ia Crimeea…,am facut noi, romanii, o asemenea greseala dar nu a fost tocmai greseala, aveam Germania cu cutitul in spate, am fost obligati sa renuntam la Basarabia….,asta nu se va mai intampla,…..acum avem NATO in spate dar de asta cu arme gata sa lupte alaturi de noi si nu contra noastra ci contra rusiei….,poti intelege asta pacaliciule…,sincer, nu cred….,ai nevoie de minte iar tie tocmai asta-ti lipseste….! Hai pa kgb-ist imputit…!

 4. De acord cu tine Furnica suta la suta !

 5. ROMANIA NU VA interveni militar pentru REPUBLICA MOLDOVA. Un conflict militar NATO si RUsia nu-si doreste aproape nimeni si legile NATO le interzic. Nu mai visati. In cel mai fericit caz frontiera va fi pe NISTRU.

 6. Mai ales acum dupa ucraina si dupa haosul din lumea intreaga, romani din Romania NU se vor lupta cu rusia doar pentru transnistria.

 7. FURnica, eşti aşa de miCĂ CĂ te-aş numi microb. Se vede că eşti rumuncă, constat ,vătînd lexicuk tău ţipat din gura cortului. Aşa sînt toţi ţiganii care se autoporeclesc români. Pa şi PU la toată lumea, cum zice c.tanasă în ziarul lui

 8. Virgil Bondheimer

  MINCIUNI ORDINARE pentru naivi!!! si nimic mai mult!

  http://antisemitismusa.wordpress.com/

  NATO nu va trage nici un glont pentru apararea UKRAINEI si MOLDOVEI,la fel cum NATO a stat 40 de ani la BERLIN pe cortina de fier fara sa traga un glont!

 9. Pe ROMân nu-l întreba dacă joacă tenis.
  pe ROMân îl cunoşti după înjurătură,
  el întotdeana ţine în gură
  ţigăneşte – o vulvă sau un penis.

 10. Dna Pavlicenco! Romania sa aiba grija sa-si apere pana cand tara lor.Cu instalarea radarelor la Deveselu,pericolul ca Romania va fi atacata a devenit extrem de mare.In caz de un razboi,(sa nu dea Domnul) vom fi vizati direct ca tinta de atac.

 11. Vasilisa,draga,ce te face sa crezi ca fara baza de la Deveselu,Romania ar fi fost ferita de agresiunea ruseasca ? te bazezi pe legendara si nemaipomenita dragoste pentru pace a Rusiei ? Gandesti cumva ca Rusia,in toata istoria ei a respectat suveranitatea tarilor vecine ?
  Pe ce te bazezi cand spui ca o Romanie neinarmata ar fi respectata de Rusia /Uite ca R.Moldova e neutra, cu o armata slaba si cu toate astea Rusia intretine separatismul transnistrean si gagauz si refuza sa-si retraga armata …Cine ti-a spus tie ca Rusia respecta tarile mici si slabe din punct de vedere militar ?

 12. Hello, Vasiliso !!
  Fireste ca Romania trebuie sa aiba grija si sa-si apere tara . Asa ca sa n-ai tu Vasiliso , nicio grija in privinta asta! Crezi tu, Vasiliso draga, ca Romania nu vede …smecheria si subtilitatea armatei imperiale ruse strecurate pe sest si sub acoperire in Ucraina si …in transnistria?(???) Tu crezi ca Romania nu s-a „prins” la uniformele”nerusesti” care apara ca din senin prin locurile fierbinti ale marelui”patriotism” comunist rusesc? Ca distinsul domn cu mutra de lord ajuns la ananghie , pe numele sau Serghei Lavrov le denumeste „forte de auto-aparare” locale nevinovate , imbecile si organizate terorist de un stat care de veacuri poarta in genele stramosesti terorismul Ivanilor(I+II+III+IV) ? Tu crezi ca Romania nu vede „fratietatea” unora cu nume de filati, lenci, lupi, diacovi,hadarci si cum s-or mai numi ei azi sau maine sau poimaine, dupa imprejurari?Doar numai ei puteau sa mai puna la indemana jucariilor aviatice rusesti, din dragoste de frate si duplicitate de caracter,aeroportul international CHISINAU!!Parca nu era destul unul, cel din Transnistria! Mai TREBUIA si asta- INTERNATIONAL- ,asa ca un mizilic colea , bun de imblanzit URSUL ALB SIBERIAN. Si inca ce imblanzire pe bani buni si cu dichis pragmatic si „efect intarziat” bine ascuns, incat nici DRACU nu stie cine-s cu adevarat „apropitarii”(vorba vine, ca de stiut Romania oricum stie!) Si-apoi , draga Vasiliso, cand n-a trebuit oare Romania sa se apere, ba de dracul , ba de diavolu, ba si de pruncii lor din flori? Coboara -n jos , luceafar bland/alunecand pe-o raza … ca sa ajungi la anii cei dintai? Ce-au facut dacii? Nu s-au aparat? Decebal, de-l tine minte toata suflarea pamantului si toti urmasii lui in vecii vecilor, nu a trebuia sa-si dea sufletul lui Zamolxis cel din VAZDUH tot din motive de… aparare?? Eu spun ca DA? Tu ce zici , urmas epigon al stravechii si eternei demnitati umane? Carpatii astia de-i populam noi cei de azi, de ce crezi ca ni i-a dat Dumnezeu in dar la Rasarit, la Sud si la Vest? Doar sa-i golim de aur si alte cele, alte haruri? Hai , ca vorbim VORBE MARI, draga Vasiliso… Dar sa stii ca ai facut bine ca deschisesi discutia.Uneori trebuie, si e bine, sa mai vorbim din astea, macar de dragul de a nu uita ca mai exista si sfintenie pe pamantul asta de sub talpile noastre de opincari si ciobani!! Ca de „sange albastru” , prea putin putem vorbi in tara asta. Si cel pe care l-am avut candva, strans si inflorit, la urma urmei ,tot dintre noi sarantocii, putin cum a fost, l-au prapadit si l-au risipit prin morminti si lagare comunistii. Veniti de unde? Pai, stii si tu… Eu asa cred.
  De aceea, uite , chiar am si o mirare- inca una !. Cum de toata suflarea cea mintoasa si civila si cu suflet de „Actiunea 2012”,nici n-a ajuns macar sa se intrebe cu voce tare si cu o manifestatie in fata Parlamentului, fie ea alcatuita si din …3(trei) persoane… „Aeroportul CHISINAU e al Moldovei si-l vrem inapoi” !! Altfel, draga Vasiliso( romanca, neromanca, dar…pamanteanca!) iti dau dreptate cu ingrijorarea ta privitoare la DEVESELU”vizata direct ca tinta de atac”. La o adica,nu se vede mai bine si mai limpede tinta asta de pe aeroportul… international CHISINAU? SE VEDE!! Ce sa ma adaug si pe cel de la TIRASPOL?. Acolo se astepta doar momentul cand o sa apara povestea Deveselu.Si a aparut. VEZI DECI, cata previziune i-a stat la fundament? Vezi cata previziune se ascunde sub uniformele fara insemne militare ale „grupelor de auto-aparare” ale lui LAVROV?? Dar in vanzarea cu acte in regula a …aeroportului international CHISINAU?

 13. Aprozar, se stie, imbecilitatea unora dintre voi e de notorietate, arhicunoscuta in RO….,texte gen…,romani sunt tigani, vorbesc cu nu stiu cum si nu stiu ce…., iar tu, „cultule”, tu care habar n-ai ce limba vorbesti, javra bolsevica, tu esti civilizat….,ba tu chiar nu realizezi ca esti prost facut gramada, esti dovata cretinismului specific unor idioti din RM, asa ca tine care nu cunosc mai nimic dar asociaza cuvintele crezand ca gata au dat lovitura….,ce marlan prost..! Ai ajuns tu la concluzia, cu mintea ta aia creata ca daca le spui romanilor ca-s tigani gata ia-i terminat….,intotdeauna cand vei spune asa ceva unui roman, imediat acela va intelege ca are in fata un prost….,pt. ca nu stii ce inseamna tigan, nu stii nimic despe limba lui, traditia si etnia lui….,nici despre romani nu stii mai nimic pt. ca esti redus mintal desi vorbesti limba romana, cat de cat….,facand o analogie dupa mintea ta aia bolnava a ta, vorbesti tiganeste, deci esti tigan….,nu, nu esti tigan dar sigur, sigur esti un mare esti prost care se crede destept….,mergi ba de impusca si scutestene de aberatiile tale de handicapat. Pt. cultura ta….,tiganii, majoritatea va sunt superiori in multe privinte, da, da…., iar fata de romani sunteti cu ani lumina in urma din toate punctele de vedere…! Berbecule, sunt un El.., esti prea prost ca sa-ti fi dat seama..!

 14. erata…: scuteste-ne

 15. Sigur ca discursurile despre interventia Romaniei sunt niste copilarii, niste glumite.
  Basarabia nu ar putea fi aparata decat de NATO, daca ar fi membra NATO.
  Dar cum nu este, va fi aparata … verbal. Asa cum ii este aparata integritatea de OSCE in privinta Transnistriei.
  Nici n-ar putea sa obtina ajutor militar atata timp cat s-a autoproclamat „neutra”. De fapt si neutralitatea asta este o alta gluma atata timp cat o armata de cateva mii de persoane nu-si poate apara integritatea.

 16. Romania inseamna NATO, pt. cei care nu stiu….,apoi, un stat din NATO, indiferent care ar fi nu poate ataca sau interveni militar intr-oun conflict decat cu acordul celorlalti…,daca vorbim de RO e clar ca este sustinuta si impinsa de SUA in acest demers. Inteleg reticenta si lipsa de viziune a unora…, sunt persoane obisnuite cu ideea ca nu se intample nimic in acest spatiu, e o chestie de mentalitate invechita, miopie….,in context, Romania ar fi doar varful aisbergului la ceea ce s-ar putea intampla…! Personal, nu ma intereseaza Ucraina, am mai spus, nu sunt un fan nici macar nu-i compatimesc….,rusii sunt rusi, isi fac treaba…,ei merg pana unde-i lasi sa mearga….,bravo lor. Despre RM…, sincer…,nu am clar inca un verdict in sensul in care ar merita o interventie a NATO, via Romania, nu sunt inca clar definit asupra acestei chestiuni. Inclin mai degraba spre un nare NU…, dar, cum spuneam, nu m-am decis

 17. Hello, Vasiliso !!
  Fireste ca Romania trebuie sa aiba grija si sa-si apere tara . Asa ca sa n-ai tu Vasiliso , nicio grija in privinta asta! Crezi tu, Vasiliso draga, ca Romania nu vede …smecheria si subtilitatea armatei imperiale ruse strecurate pe sest si sub acoperire in Ucraina si …in transnistria?(???) Tu crezi ca Romania nu s-a “prins” la uniformele”nerusesti” care apara ca din senin prin locurile fierbinti ale marelui”patriotism” comunist rusesc? Ca distinsul domn cu mutra de lord ajuns la ananghie , pe numele sau Serghei Lavrov le denumeste “forte de auto-aparare” locale nevinovate , imbecile si organizate terorist de un stat care de veacuri poarta in genele stramosesti terorismul Ivanilor(I+II+III+IV) ? Tu crezi ca Romania nu vede “fratietatea” unora cu nume de filati, lenci, lupi, diacovi,hadarci si cum s-or mai numi ei azi sau maine sau poimaine, dupa imprejurari?Doar numai ei puteau sa mai puna la indemana jucariilor aviatice rusesti, din dragoste de frate si duplicitate de caracter,aeroportul international CHISINAU!!Parca nu era destul unul, cel din Transnistria! Mai TREBUIA si asta- INTERNATIONAL- ,asa ca un mizilic colea , bun de imblanzit URSUL ALB SIBERIAN. Si inca ce imblanzire pe bani buni si cu dichis pragmatic si “efect intarziat” bine ascuns, incat nici DRACU nu stie cine-s cu adevarat “apropitarii”(vorba vine, ca de stiut Romania oricum stie!) Si-apoi , draga Vasiliso, cand n-a trebuit oare Romania sa se apere, ba de dracul , ba de diavolu, ba si de pruncii lor din flori? Coboara -n jos , luceafar bland/alunecand pe-o raza … ca sa ajungi la anii cei dintai? Ce-au facut dacii? Nu s-au aparat? Decebal, de-l tine minte toata suflarea pamantului si toti urmasii lui in vecii vecilor, nu a trebuia sa-si dea sufletul lui Zamolxis cel din VAZDUH tot din motive de… aparare?? Eu spun ca DA? Tu ce zici , urmas epigon al stravechii si eternei demnitati umane? Carpatii astia de-i populam noi cei de azi, de ce crezi ca ni i-a dat Dumnezeu in dar la Rasarit, la Sud si la Vest? Doar sa-i golim de aur si alte cele, alte haruri? Hai , ca vorbim VORBE MARI, draga Vasiliso… Dar sa stii ca ai facut bine ca deschisesi discutia.Uneori trebuie, si e bine, sa mai vorbim din astea, macar de dragul de a nu uita ca mai exista si sfintenie pe pamantul asta de sub talpile noastre de opincari si ciobani!! Ca de “sange albastru” , prea putin putem vorbi in tara asta. Si cel pe care l-am avut candva, strans si inflorit, la urma urmei ,tot dintre noi sarantocii, putin cum a fost, l-au prapadit si l-au risipit prin morminti si lagare comunistii. Veniti de unde? Pai, stii si tu… Eu asa cred.
  De aceea, uite , chiar am si o mirare- inca una !. Cum de toata suflarea cea mintoasa si civila si cu suflet de “Actiunea 2012″,nici n-a ajuns macar sa se intrebe cu voce tare si cu o manifestatie in fata Parlamentului, fie ea alcatuita si din …3(trei) persoane… “Aeroportul CHISINAU e al Moldovei si-l vrem inapoi” !! Altfel, draga Vasiliso( romanca, neromanca, dar…pamanteanca!) iti dau dreptate cu ingrijorarea ta privitoare la DEVESELU”vizata direct ca tinta de atac”. La o adica,nu se vede mai bine si mai limpede tinta asta de pe aeroportul… international CHISINAU? SE VEDE!! Ce sa ma adaug si pe cel de la TIRASPOL?. Acolo se astepta doar momentul cand o sa apara povestea Deveselu.Si a aparut. VEZI DECI, cata previziune i-a stat la fundament? Vezi cata previziune se ascunde sub uniformele fara insemne militare ale “grupelor de auto-aparare” ale lui LAVROV?? Dar in vanzarea cu acte in regula a …aeroportului international CHISINAU?

 18. http://ziarulnational.md/ultima-ora-basescu-nu-exclude-un-conflict-armat-cu-rusia/

  Băsescu NU exclude un conflict armat cu Rusia

  Președintele României, Traian Băsescu, a susținut în urmă cu câteva minute o confrință de presă la Cotroceni în care a declarat că România cere Federației Ruse să sisteze operațiunile militare de pe teritoriul Ucrainei. Băsescu nu exclude că actualul conflict din Ucraina ar putea degenera într-un război cu implicarea României.
  „România consideră că orice prezenţă a trupelor ruse pe teritoriul Ucrainei fără acordul acesteia şi în afara acordurilor bilaterale este o agresiune la adresa Ucrainei. Ucraina este agresată de forţele ruse. România cere Fedraţiei Ruse sistarea oricărei operaţiuni militare care vizează Ucraina. România susţine fără rezerve suveranitatea Ucrainei”, a declarat Băsescu.
  Președintele român a mai menționat că, deși situația din Ucraina nu reprezintă în acest moment o amenințare directă și imediată la securitate României, totuși apariţia unui nou conflict îngheţat e de natură de a accentua instabilitatea regională, întregeşte lanţul de conflicte îngheţate din jurul Mării Negre şi implicit se poate ajunge la conflicte armate.

  „Din acest motiv, România apreciază că propria ei securitate poate fi ameninţată pe termen mediu şi lung”, a mai declarat Băsescu.

  Tot astăzi, în cadrul unei emisiuni tv, Băsescu i-a transmis un mesaj lui Putin și cu privire la R. Moldova: „Nu faceţi niciun joc în Republica Moldova”, a punctat președintele român.

 19. un informat

  lasa vrajeala ca nu te crede nimeni.

  un INFORMATOR al KGB-ului poate.

  BASESCU e o scula a AMBASADEI AMERICANE,dupa DEMITEREA lui in 2012 la referendum,REPUS de ambasada USA pe functie in mod ilegal, e o TROMPETA americanoida si atat.

  AMERICA se pisa pe Romania si pe Ukraina.Basescu nu poate face niimic pentru ca e o simpla MARIONETA dupa demiterea lui din 2012 de catre popor!

 20. Doamna Pavlicenco,

  Dintr-o eroare de manuire a laptopului personal a fost trimis acelasi comentariu semnat de mine, TITIREZ, de doua ori. Va rog mult , suprimati unul din ele astfel incat nicknam-ul NISTOR sa nu mai apara.
  Multumesc !!

 21. Romania nu poate intervene intr-un eventual razboi cu Rusia, fara aprobarea si ajutorul celorlalte state din NATO. Singura nu-I poate face fata Rusiei, care are o forta militara de netaagaduit. As fi bucuros sa vad candva desmembrarea Rusiei, singurul imperiu care a sfidat legile istorie. Sa dea Dumnezeru sa sa intaample asa!

 22. Este pregatita dar nu are voie sa atace sau sa se bage pentru altcineva in afara Nato ca nato o va da afara si va ramane singura nu va mai mintiti dece credeti ca romania vrea sa va bage repede in europa si nato? ca nu va poate ajuta cum sunteti acum nici cu armata nici cu aparare ca incalca legile nato una din primele legi nato este orice tara aflata in nato nu are voie sa atace alta tara nato sau sa apere o alta tara in afara nato .. incalcarea duce la excludere am explicat concret se traduce altfel totusi

 23. furnica nu ca nu inteleg ideea ta de „nu mam decis” serios nu esti rus sa decizi tu ( bine ei cred ca decid dar populatia de acolo e la fel ca cea din moldova pana in 90 …. nu te supara ca zic dar noi nu avem nici cea mai mica treaba cu decizia … nici macar basescu nu are decizia si totu merge pana la nato …. deci fi serios … deja vorbesti ca si cum tu ai armata nato in buzunar si ii scoti le indrepti armele si le duci in rusia nu o lua cu suparare dar cand va vad ca va dati asa ani lumina fata de ei ma apuca rasu .. da poate sunt cu cativa ani inapoiati au iesit si ei din mana comunismului ca si noi ” bine mai sunt partide dar nu e problema mea … ca noi pe timpul lu ceausescu dar pe timpul ala chiar si moldova traia mai bine ca noi nu ca nu aveam bani .. dar intelegi tu …. mama a fost doctora veterinara si a iesit cu 700 de lei pensia … si unsfert din munca ei a fost prestata pentru partidu lu peste deci daca incerci sa ii intelegi ….. o sa vezi ca nu e chiar asa mare distanta intre noi ….chiar si cultura comunista e aproape aceiasi bine la noi fosta …. la ei inca incerca sa faca pe zmei sa scape de ea….

 24. scz pentru greselile de ortografie se mai intampla si la mine nah .. partiduri,;(

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *