Rusia nu are scrupule. Și R.Moldova e în pericol (video Ediție specială)

Rusia demonstrează din nou că este un stat-agresor și că nu are niciun fel de scrupule în a ataca pe oricine, oricând, pe motivul ”apărării conaționalilor ruși”.

În toți acești ani am spus că o naivă cochetare și cedările continue în fața Rusiei, o lipsă de poziție în problema securității propriului stat, cu o armată străină pe teritoriu și cu un regim separatist apărat de aceasta, denotă iresponsabilitate, imaturitate și lipsă de perspectivă în privința asigurării dreptului Republicii Moldova de a lua decizii fără ingerințe din afară.

Invazia Rusiei în Ucraina, cerută de Putin și autorizată de forul legislativ, demonstrează că nimic nu va opri Kremlinul să vină și peste noi.

Cunoaștem că Traian Băsescu a întreprins, de mai multă vreme, încercări de a le explica factorilor europeni și americani pericolul la care pot fi expuși românii din al doilea stat românesc și situația ce se poate crea pentru ca armata română să intervină, ca armată NATO, să își apere conaționalii și pe ceilalți cetățeni ce se vor într-un stat independent, cu un viitor românesc și european.

După cum stim, se pare, încă în 1994, Ucraina, care avea armă nucleară, a cedat-o Rusiei în baza unui Memorandum, de la Budapesta, ce prevedea garanții acordate de SUA, Marea Britanie și de încă o țară, pentru suveranitatea, securitatea și integritatea țărilor ce au renunțat la arma nucleară și s-au angajat să nu o mai producă.

Acum statele-garante nu trebuie să uite acest angajament. Pentru că Rusia, încălcând orice înțelegeri și acorduri internaționale, generează o consecință groaznică: toate tarile cu potențial de a produce arma nucleară, văzându-și securitatea pusă în pericol, vor urma exemplul periculos al Rusiei și vor relua producerea armei nucleare, nemaivând încredere în garanțiile asumate de garanți. O pot face și statele considerate cu potențial de comportament mai puțin previzibil.

Să vedem cum va proceda MAE al Ucrainei. Va anunța că își retrage armata sau va opune rezistență armatei ruse. Să vedem ce va face Vestul.

În actuala situație, chiar devine suspectă demisia inopinată a ministrului apărării al Republicii Moldova.

Să vedem cum va proceda Puterea de la Chișinău.

Mă sună unioniștii și cei care credeau mai puțin în Unirea cu România. Și îmi propun să ieșim cu tricoloruri în fața Ambasadei României, să cerem apărarea securității noastre de către armata română, armată NATO.

De câte ori am spus că nu există altă cale de salvare a românilor și alogenilor integrați din Basarabia decât reunificarea celor două state românești.

Acum nu mai cred să ne spună prorușii că unioniștii au provocat insecuritatea noastră, a tuturor, că unioniștii vă prăbușesc iubita voastră statalitate… Uitați-vă ce se alege din statalitatea Ucrainei.

Vitalia Pavlicenco 

Loading Facebook Comments ...

23 Comments

Add a Comment
 1. E momentul ca Senatul Romaniei sa declare ca isi ia sub aparare pe noi,romanii din Basarabia.

 2. РУССКИЕ ЛИЦА

  На золотом унитазе сидели
  Витя с Володей и дружно пердели.
  Витю всосало с гавном в унитаз,
  Виден в очке только Витеньки глаз.

  Вова сидит, уцепившись за крышку,
  Очень похож президент на мартышку.
  Валит из попы Володеньки дым,
  Что-то визжит он про Витю и Крым.

  А за бачком притаился Димон,
  Весь опоносился, бедный гондон.
  Ну а вокруг серунов патриоты,
  Те, кто доводит народы до рвоты.

  Дружно блюют через Первый канал,
  Всё групповой восхваляя анал.
  Первые геи и первые лица,
  Те, у кого отсосала столица.

  Деньги народа летят в унитазы,
  Много осталось на свете заразы.
  Скоро везде возродится Майдан,
  Спустит в горшок пидорасов шалман!

  (c) Хавер, 2014
  Free Speech. Свобода слова.

 3. De acord,ar trebui sa iesim in strada si sa cerem asigurarea Securitatii RM de catre Romania!!!

 4. Adevarat ce spuneti, dar ce ne facem in schimb cu jocul la doua capete a lui Leanca si Ponta, care amina problemele importante ale natiunii pentru mai tirziu, adica niciodata.
  Sunt momente unice cind este imperios necesar ca sefii de stat, oricum ar fi ei, din ambele tari sa se implice.

  Este imposibil ca Moldova sa reziste ca stat de sine statator, in decursul timpului, gindindu-ne ca interesele celor puternici pot schimba situaţia Moldovei intr-o clipa.
  Important ar fi ca cei ce pledeaza pentru reunire sa aiba sprijinul celor de pe ambele maluri ale Prutului.

 5. Singura variantă viabilă este ieșitul în stradă și cerutul suportului României.

  Povestea cu Senatul României sau oricare altă instituție din România care să întreprindă unilateral vreo acțiune în Basarabia va da apă la moară Rusiei să ne caracterizeze drept „stat imperialist”, „ultimul imperiu din Europa”, „fascist” (sau cum le place lor să spună: „fașâst”), „nazist” (sau cum le place lor să spună: „națist”, bine că nu suntem și „hortist”) „agresor”, „dușman”, „țigan” și lista epitetelor poate continua.

  Așadar, la primele semne de agravare a situației lumea trebuie să iasă în stradă și să solicite pașnic intervenția României.

  Îmi este teamă de următorul scenariu: Rusia nu se limitează la ocuparea Crimeei, dar ocupă și sudul Ucrainei până la granița de Est a Republicii Moldova, așa numita RMN.

  În felul acesta ajung să se învecineze atât cu România, cât și cu Basarabia.

  Nici nu vreau să-mi imaginez acest scenariu, când e vorba de un vecin cu apucăturile Rusiei.

 6. =Domnica Unionista dela HERŢA=

  LA CERNAUTI: UN MARTISOR UNIONIST:

  http www rgnpress ro

  Duminică, 2 martie,
  în sala Palatului Academic al Universităţii Bucovinene de Medicină din Cernăuţi
  (str F. Schiller, 11), cu începutul la ora 12.00
  româncele de la Cernăuţi sunt aşteptate la tradiţionala Sărbătoare a primăverii
  „Mărţişor UNIONIST” – ediţia XX-a,
  organizată tradiţional de Societatea pentru Cultura Românească „Mihai Eminescu”
  din regiunea Cernăuţi.

  Informaţii suplimentare,
  sugestii, propuneri de colaborare cu potenţialii sponsori
  – tel. (0038) 050-627 41 56
  e-mail: vasilebycu@gmail.com .

  ” MARTISOR, MARTISOR,
  STRANS LEGAT DE-UN FIR DE DOR,
  ESTI UN DAR AL INIMII
  SI IZVOR DE BUCURII ! ”

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ===== BUCOVINA DE NORD =====
  ————— ♥ SI TOATA BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE
  ÎN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 !
  ================================

 7. Mai inainte de a cere Romaniei ceva, cereti voi, mai ales cetatenii basarabeni romani, guvernului si tuturor institutiilor statului vostru artificial creat, drepturile vostre de romani. Asa trebuia sa procedati de la bun inceput. Principatele Unite Dunarene,apoi Romania este creatia fostei Modove istorice in proportie de cel putin 70 la suta. Generatia intelectuala , culta a Moldovei dintre anii 1815-1859 prin stradania si forta ei specifica au creat din plin STATUL ROMAN MODERN!! Va este rusine, va puteti simti rusinati ca a existat un Mihail Kogalniceanu, Costache Negruzzi, Vasile Alecsandri, Al, Ioan Cuza? Ca alaturi de alti romani, din alte provincii romanesti au inteles ce inseamna un stat roman unit si puternic? De unde atata mostruozitate tradatoare a propriilor voastre idealuri rasarite si implementate in crearea Statului Roman? De ce atata retinere, frica, decadenta a mintii si sufletului de roman la care MOLDOVA insasi a contribuit energic, curajos, neinfricat? mie mi se pare ca tocamaia sosit momentul unui reviriment romanesc fara precedent in a-si spune cuvantul in EUROPA si in lume !! Razboiul Crimeii din 1854-1855( deci de ACUM 160 DE ANI) a facut posibil ridicarea la unison o vocilor romanesti. Tulburarile fara precedent ale prezentului in Crimeea pot avea acelasi potential creator de o alta epoca istorica, mai evoluata , mai progresista in sine pentru ROMANIA si Romanism. De noi depinde. De noi toti cei de la Nistru pan` la Tisa. Guvernul r. moldovei este al vostru doar in masura in care voi il creati si-l sustineti. Niciodata invers. Daca voi, romani in cuget si simtiri credeti ca un igor leanca, fost ofiter kgb sub acoperire la Bucuresti va reprezinta sufletul, mintea, interesele- votati-l !! Odata cu el va pieri si sufletul vostru si credinta voastra si idealurile voastre si a copiilor vostri. Asta doriti, asta faceti !! Daca nu, alta cale nu exista, oricat a-ti cauta-o, decat Re- intregirea cu TARA MAMA>. La momentul potrivit, si vin din urma puternic astfel de momente, numai actiunea unita, fara galcevi inutile,fara dezbinari( in domeniul interesului national ele nu au drept de existenta niciodata )poate duce la succesul scontat si sperat cu atat ardoare de generatii si generatii dintre noi. Stau si ma intreb, de multe ori, de foarte multe ori, de ce eu ca ardelean din mosi stramosi, aflat la o mie de kilometri de inima Basarabiei, trebuie sa fac elogiul marilor „moldoveni” ai neamului romanesc mai mult decat o faceti voi insiva?

 8. =Luana Unionista dela HERŢA=

  Atentie Mare:
  Duminica, 2 Martie, orele 15.
  ———————————————–
  UN PROTEST ANTI-OCUPATIE RUSEASCA
  in fata Ambasadei Rusiei din Chisinau
  ” ARMATA Rusa – Afara !
  RUSSIAN IVAN – GO HOME ! ” ,
  —————————————————–
  Armata rusa, implicata Direct in Razboiul impotriva R. Moldova din a. 1992,
  a ucis sute de Patrioti ai Neamului, civili, femei, batrâni si copii nevinovati,
  a oranizat un Genocid impotriva poporului basarabean.
  Veniti cu totii sa alungam Okupantul rus din Tara Noastra !!!”
  /un mesaj preluat de pe Facebook /

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ===== BUCOVINA DE NORD =====
  ————— ♥ SI TOATA BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———–
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE
  ÎN VECHILE HOTARE DIN ANUL 1918 !
  =====================================

 9. La noi …”situația e mult mai complicată decât se poate imagina”(prof.D.Dungaciu folosește frecvent această afirmație în articolele sale cu referire la situația din RM). Vă invidiez inimaginabil demult, că vă aflați la 1000 de km de inima Basarabiei , într-o siguranță, de unde se poate spune multe… În rest, ca deobicei scrieți bine, toată susținerea mea!
  Cu mult respect Vasile Basarabeanul.

 10. Nu in fata ambasadei romanesti trebuie apare demonstrat ci in fata celei ruse, pentru retragerea trupelor straine si incetarea agresiunii asupra Ucrainei. Trebuie sa intelegem ca Romania a recunoscut RM ca stat suveran si nu este acoperita prin dreptul international sa declare, ca Rusia, ca-si aroga dreptul de a-si apara cetatenii prin interventii militare in…strainatate. In plus, nu toti locuitorii RM au cetatenia romana, deci problema capata o conotatie si mai delicata. Singura posibilitate este ca parlamentul ales de locuitorii RM sa ceara Romaniei reintregirea tarii, care sa fie acceptata si indeplinita sau ca la alegeri sa alegem doar partide unioniste si sa uitam de „statalisti”. Dar vi-i puteti inchipui pe Vova, pe Dondonel, pe Formuzalescu si pe minoritarii rusi (hotii) cum vor striga „Hotii”? Sau pe judocan cum isi pune costumul de friptura si porneste butonul de aparare a drepturilor rusilor din RM? Sau cum apare Nina pe tanc transnistrean la Chisinau, intampinata cu flori de po.pula.tie? Razboiul Crimeei (1853-1856) terminat cu infrangerea Rusiei ne-a dat dreptul sa respiram liber si sa ne unim, pentru a fi mai tari. Cum bine spune si colegul Titirez, alta solutie inafara Reintregirii, oricat ati cauta-o, nu exista. Poate ca un alt conflict prin zona va avea acelasi efect benefic pentru desteptarea RM.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  & Domnica:
  Traiasca Romania
  in noile hotare, pana dincolo de Nistru!
  ================================

 11. Numa romănia ne poazte salva de Rusia, prin vitejii ei ostaşi, prin bravii comandanţi care îmi aminttesc de antonescu, care cu preţul a 300 000 de soldaţi morţi NU A LUAT Odesa, în schimb a luat Cotul Donului

 12. R.Moldova e mare curva, ba se da cu Rusia cand in Romania e cacat, ba cere suportul Romania in caz ca rusii ataca, sa zdohnim mai repede ca tara si natiune ca suntem lasi, schibatori ca curvele la pule!

 13. Miroase a praf de pusca in zona Marii negre!
  Acum ca niciodata avem nevoie de unitate nationala si minte lucida!
  Pentru ca sa intregim tara,sa o eliberam de guvernul tradator Ponta!
  La pirnaie cu Iliescu si banda lui,ce au adus Romania la sapa de lemn!

 14. Ogoiţi-vă copii şi spuneţi-i lui Băşescu şi Timo-f..te să nu coviţăie contra Rusoiei că mai mult rău fac. Dacă Ocraina cu boambele ei atomice se teme de Ursul rus, ce ne mai gurguţăm noi cu Jos mîinile de pe Transnistria. E o lecţie mondială: dacă această Bubă – Ue aduce numai rău şi sărăcie, atunci trebuie renunţat la ea. Noii lideri ucraineni sînt nişte ticăloşi ce se autoporeclesc Ueuropeni, dar nu întreprind nimic , ca să-şi apere teritoriile. Şi americanii au făcut moale în pantalonaşii lor scurţi. Şi NATO e o nenorocire militară. Numai PNL luptă cu vehemenţă contra ruşilor. Bravo! Victorie!

 15. Mult iubite si stimate, domnule ALCHIMIST
  dat fiind vastele tale cunostinte alchimiste te indemn sa-i exersezi talentele acolo unde se face cu adevarat alchimie: in IMPERIUL TATARO-MONGOLO-SOVIETIC.. . Prin partile evropene se poarta altceva , de mai mare folos: mintea, inima si imaginatia creativa. E explicabil,intr-un fel, maestre shaman. Fiind mai aproape de Extremul Nord, totul e mai intunecat si mai incremenit de ger. Si ziua si noaptea. Si minte , si inima si imaginatie creatoare.Asa e geografia asta, are si ea dichisurile ei.Ea insasi impune folosirea intensa a votcii, a blanii de urs polar si a somnului abulic si adanc. Cu kalasnicovul in brate ,bineinteles.De unde,doamne, sa rezulte altfel fantasmele trairilor, a tuturor trairilor? De glorie, de maretie , de dat altuia in cap si de insusit ceasurile bratara, de visarea la viata de apoi cu toate promisiunile fericirilor sale… Spaimele si somnambulismul fac laolalta buna casa. restul vine de la sine…
  Dar ce spun eu, mult iubite si stimate, domnule ALCHIMISTU? Le stii matale , pe toate astea, mai bine ca si mine. Ai mintea exersata in alchimie si odihnita indelung in poala Sfantului Petru, cel care pazeste portile raiului.

 16. Pentru „TITIREZ” Domnule titirez,eu ca basarabean va multumesc pentru sustinerea Basarabenilor si chiar ma inchin in fata d-voastra,totodata imi cer scuze pentru pasivitatea poporului meu.

 17. Puţintel iubite Titirez, mizez pe rotaţiile dumitale in direcţia unei logici normale, din păcate te învîrteşi intr-aşa fel, ca să PAI tare ajuns de cap, dar nu-ţi iese, schimbă-ţi direcţia şi să vezi că o să ţi se P…LUCEASCĂ

 18. Alchimie.. Tu nu vezi ca te contrazici singurel in 3 vorbe? Spui ca UE a facut pe ea? Dar ceri conationalilor tai sa renunte la UE ca se supara Rusia. Oare nu cumva dumneata te-ai scapat putin pe tine? In lipsa unei logici concrete a dumitale si a mirosului profund ce se pare ca vine dispre pantalonii tai ma opresc sa mai comentez aberatiile tale pe aici.

  Pentru ceilalti rusofoni cu putina logica in cap. Oare merita sa iti traiesti asa viata? Cu frica mereu ca poate daca Gigel din conducerea RM il supara pe dl Putin, acesta se supara „putin” si iti ameninta copiii si familia? Ca daca zici NU, pentru ca daca i-ai spune DA inseamna sa iti tradezi poporul, risti sa se intervina cu tankuri? Cert este ca din pacate ziua in care o sa trebuiasca sa luati o decizie pare sa se apropie din ce in ce mai mult. Nu imi doresc in mod deosebit unirea intre romania si rm, dar inteleg ca in cazul in care aceasta tara doreste unirea, o merita fiind parte din Romania si avand practic aceleasi radacini. Nu uitati dragilor ca Bulgaria pe vremea lui Carol a solicitat unirea cu Romania si a fost refuzata. DECIDETI INTELEPT! Tot ce decideti acum o sa influenteze viata copiilor vostrii.

 19. Alchimistu, e genul ala cu capul cat galeata unde mintea pluteste lejer…! Auzi la papitoiul asta, citez: „care cu preţul a 300 000 de soldaţi morţi NU A LUAT Odesa, în schimb a luat Cotul Donului” …se vede mentalitatea de tigan rus…..,ce-ar fi fos Rusia ba p.lica fara ajutorul SUA in al II lea razboi mondial…..,un zero barat…! Rusia n-ar fi castigat NICIODATA ba bolsevic imputit razboiul contra Germaniei….,NICIODATA….,ajutorul SUA si Occidentului a facut ca ciuma rosie inca sa existe…! Ce stii tu ba toparlane de Cotul Donului si de luptele armatelor romane….,nimic…,la cat de imbecil esti…!?? Rusii….,se joaca cu focul crezand ca-s tari si mari….,fiecare pasare pe limba ei piere…,la fel si Rusia va pieri…,e o chestie de timp, ce vedeti acum e caderea Rusiei, inceputul e din „88, acum doar se accelereaza acest lucru…! Ucraina nu are arme nucleare, nu vorbi aberatiii….,aaa, a avut…,da, dar nu mai are…!

 20. Inceputul sfarsitului Rusiei l-am auzit in noiembrie 1979, la Vocea Americii, cand un fost actor pe nume Ronald Reagan a zis ca promite poporului american ca in doua mandate sa termine cu imperiul raului, daca va fi ales de doua ori, marind inarmarea pana vor muri rusii de foame. A fost ales o data pt 4 ani, a pornit Razboiul Stelelor investind 6%in armament rusii s-au tinut si ei de treaba, dara la diferenta tehnologica au ajuns cu-adevarat la foame…trebuind sa bage un sfert din produsul brut al tarii in arme. Dupa ce au murit cativa rusi (Cernenko, Andropov ) a fost ales Gorbi care a pornit treaba. Dupa primul mandat al lui Reagan si dupa ce au murit cativa rusi (Cernenko, Andropov) a fost ales Gorbi care a pornit sa danseze ca o papusa in mainile lui Reagan. Disparitia URSS i se datoreaza. Piticania complexata incearca sa se-npauneze c-o centura cat mai neagra, dar va fi de doliu, nu de judo, caci imperiul (Federatia rusa) isi traieste ultimii ani.

 21. Odata cu invadarea Crimeii , fostul spion Putin a declansat planul ” Petru cel Mare” la fel cum Hitler declansa planul sau operatiunea „Barbarossa”. Se pare ca Puin a invatat mult de la Hitler, pe zi ce trece vedem ca foloseste aceleasi practice si metode. Este un plan secret prin care Putin si o clica din jurul sau viseaza sa reface fostul Imperiul Sovietic in vechile hotare si sa faca Rusia prima putere a lumii. Este un plan in mai multe etape, prima etapa incluzand si stoparea fostelor republici sovietice de a intra in NATO si Uniunea Europeana. Armata rusa nu se va mai retrage din Crimeea ba chiar va treace in componenta Rusiei. Vor urma incursiuni militare si ocuparea unor regiuni din Estul Ucrainei in cazul ca Ucraina nu renunta la UE si Rusia nu reuseste sa debarce actuala conducere de la Kiev. Urmatoarea tinta pe agenda primei etape a planului este Rep Moldova, aici va fi sporita substantial prezenta armatei ruse in Transnistria care va intervene in Moldova pentru a apara cetatenii rusi , bocand si acolo aspiratiile pentru intrarea in UE si descurajand o eventuala reunificare cu Romania. Astfel, Rep Moldova nu va mai intra nici In UE si nici nu se va reunifica cu Romania atata vreme cat va avea o armata de ocupatie nu doar in Transnistri ci chiar in Moldova( se pare ca va fi in regiunea Balti ). Concluzia , in acest moment soarta Ucrainei si Moldovei este deja pecetluita pentru urmatorii 50-100 ani, vor fi tari in cadrul viitoarei Uniuni Comune Eurasia cu capitala la Moscova .
  In aceste momente singura sansa ar fi o reunificare rapida cu Romania a Rep Moldova dar pentru asta mai inainte trebuie renuntat la Transnistria care sa fie recunoscuta de Chisinau ca atare si sa declare iesirea acesteia din component Moldovei. Pasul imediat urmator ar fi reunificarea cu Romania la cererea populatiei din Moldova pe baza unui referendum. Daca populatia va spune mai mult de 50% NU atunci Moldova va fi pierduta probabil pentru totdeuna si se va alipi Rusiei economic si politic pentru o lunga perioada istorica.
  Este gata Rep Moldova sa renunte la Transnistria cu tot cu armata rusa de acolo si sa se uneasca cu Romania pentru a avea protectia NATO si un viitor in Europa? Sau vor dormi in papuci inca o vreme pana ce Putin va ordona blocarea Moldovei pe modelul curainian? Mai simplu : ce va alege Moldova, civilizatia europeana sau barbaria rusesca?

 22. am vrut sa spun blocarea Moldovei dupa modelul ucrainian

 23. =Luana Unionista dela HERŢA=

  UN APEL UNIONIST al Primaverii de la Hotin:
  Martie 2014
  –————————————-
  Da, suntem solidari cu poporul ucrainean din aceste timpuri tulburi
  care doreste un viitor liber şi democrat,
  în cadrul Europei şi NATO.
  ——————————————————–
  Pe de altă parte,
  teritoriile istorice româneşti
  – din Sudul Basarabiei istorice de la Dunăre / fostele județe Cetatea Albă, Ismail, Cahul /
  – Nordul Bucovinei cu ţinutul Herţa
  – și zona românească din Maramureşul istoric de la nord de Tisa /regiunea Transcarpatia/
  /raioanele Rahău şi Teceu cu localităţile Slatina, Strâmtura, Biserica Albă,
  Bouţu Mic, Bouţu Mare, Dobric, Podişor, Apşa-de-Jos,
  Apşa-de-Mijloc, Valea Malului, Cărbuneşti, Bescău, Teteș, Plăiuţ /

  au fost ocupate cu forţa de către fosta URSS în iunie 1940 şi rupte de la sânul României
  în urma unui pact odios secret ruso-german/fascisto-comunist Ribbentrop-Molotov,
  şi apoi incorporate arbitrar în RSS Ucraina.

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Unirea_Basarabiei_cu_Rom%C3%A2nia

  IN BAZA DREPTULUI INTERNAŢIONAL,
  SI A DREPTULUI ISTORIC,
  POPULAŢIA ROMÂNEASCA DIN ACESTE TERITORII ROMÂNEŞTI
  DIN ACTUALA UCRAINA ŞI POPULAŢIA DIN REP. MOLDOVA
  iese în stradă şi

  CERE ȘI DECIDE
  RE-UNIREA CU PATRIA-MAMĂ ROMÂNIA MARE EUROPEANĂ
  ca unica scăpare contra ocupaţiilor
  şi a agresiunilor armatelor străine
  si a UCRAINIZARII fortate si violente
  din scolile românesti din Ucraina!

  LUATI AMINTE:
  RE-UNIREA NOASTRA CU ROMANIA
  TREBUIE IMPERIOS SA SE REALIZEZE
  IN SAPTAMANILE VIITOARE
  INAINTEA INVAZIEI ARMATEI RUSESTI IN MOLDVA !
  ————————————————————————————————-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *