Datorită României au fost ridicate vizele pentru românii din R.Moldova, și nu datorită PCM, PLDM, PL sau PD

1507186_1398052180443423_2144685176_nhttp://vox.publika.md/politica/romania-vinovata-de-ridicarea-vizelor-pentru-romanii-din-republica-moldova-nu-pcm-pldm-pl-sau-pd-511504.html

”România VINOVATĂ de ridicarea vizelor pentru românii din Republica Moldova-Nu PCM, PLDM, PL sau PD” – scrie Marius Dorin Lulea pe vox.publika.md A doua propoziție care ar trebui să iî ”cutremure” măcar puțin pe guvernanții proruși, este cea din finalul articolului: ”Aş dori să văd acum pe câţiva dintre ei ieşind cu mulţumiri la adresa României.”

Este exact ce am scris in articolul precedent de pe blog – ”Puterea e cu Moscova și cu Europa” sau ”Puterea e cu Bucureștiul și cu Europa”? Ceea ce nu înseamnă război cu Rusia, dar RELAȚII DEMNE, de care nu sunt capabili guvernanții șantajabili.

Și știrea:

Marius Dorin Lulea: ”România VINOVATĂ de ridicarea vizelor pentru românii din Republica Moldova-Nu PCM, PLDM, PL sau PD”

Partidele parlamentare din Republica Moldova nu au nici un merit în ridicarea vizelor pentru cetăţenii statului pe care ar trebui să îl reprezinte.

Puternicul Lobby făcut de toate partidele din România, fie că au stat la putere sau în opoziţie, reprezintă motivul pentru care astăzi Parlamentul European a luat această decizie.

De aici încolo totul reprezintă o simplă formalitate.

Aş dori să văd acum pe câţiva dintre ei ieşind cu mulţumiri la adresa României.”

 

Loading Facebook Comments ...

13 Comments

Add a Comment
 1. si soarele se ridica asupra Moldovei datorita Rominiei ; ))))))))

 2. Pentru Ghorghe: Nu,soarle,după cum văd eu la părerea ta se ridică deasupra capului datorită rușilor…
  Interesant însă,dacă Romînia nu ar fi susținut R.Moldova,se mai vota astăzi regim liberalizat de vize?
  Dacă numărul moldovenilor care au mint rusească în cap ar fi fost mai mic,de mult eram la fel ca și oltenii,bănățenii,muntnii,ardelenii.etc. parte integrntă și a României,și a UE.

 3. Gheorghe e….. Gheorghe….,cap are minte la ce-i mai trebuie..!?

 4. Vezi, Doamnă, unde te duce miopia unionistică. Iese, că ne-am pierde, dacă n-ar zicebăşescu: următoarea lovitură este unificarea. Aţi văzut de spune Djuvara despre el, despre anTONtescu, despre trădare, etc? Ninada! Li-i într-un loc celor de la UE de Romînia! Ei ar primi şi Nepalul în UE, casă-l poată suge, şi Tanzania, şi Ceailonul! Oare nu e clar, că în cazul dat meritul e al Ucrainei. ADICĂ CA cum ar zice UE: VEDEŢI DACĂ MOLDOVANAŞII în cicea, se vor duce la soţiile, surorile, fraţii lor din ţările evropene, cu şansa şi inegalabila dorinţă de a nu se mai întoarce înapoi.Şi amu OPINCARII noştri nu o să te voteze pe D-ta sau pe Siroja Mocanu, da pe tot aciiia de amu de sus. DAR vedeţi, dacă ucrainenii au fost kaka – amu umblă şi-l caută pe Ianucovici prin Harcuva, da el benchetuieşte prin Rostov. Pînă şi libanejii au fost mai ageri: l-au găbjit pe Kaddafi şi l-au dat pe mîna homosecşilor. La Republica Rusască Ucraineană va adera Republica Mokldovenească Transnitria. CITAT citit: Oamenii apropiați fostului președinte ucrainean Victor Ianukovici au anunțat că acesta va ține o conferință de presă în orașul Rostov-pe-Don mâine, 28 februarie, la ora 17:00

 5. Fie painea cat de rea/Tot mai buna-i tara mea !! Nu cunosc vreun popor intre popoarele lumii care sa aiba un astfel de proverb.
  Nu partidele , nici unul dintre ele, au facut o tara.”Tara au facut-o poporul , iara nu tagma jefuitorilor”- a spus TUDOR VLADIMIRESCU in 1821 , pe Campia Libertatii de la ISLAZ acum aproape 200 de ani.

 6. PT.KIEVSKAIA:De unde ai mai venit pocitanio? Cum terorizezi asa limba romana? De ce nu te duci in Siberia sa comentezi? Cine naiba te tine aici,pe pamanturi romanesti?

 7. Bă geoGRAFULE, geoFILULE, sau PROSTOfilule, dacă eşti anTONT, ce să-ţi fac? Tu trebuie să citeşti un text de 12 ori ca să îl înţelegi. Ignoranţa e un mare neajuns şi la vîrstă tîrzie nu se mai tămăduieşte. Dacă mai citind ce am scris eu de cîteva, am să îţi mai explico dată. Bine? Dar ar fi bine să ştiu dacă ai absolvit cu succes clasa a patra

 8. Respectele mele, doamna, sunteti mai romanca decat multi romani din Romania. Sper sa am placerea sa va votez cat mai curand intr-o Romania unificata.

 9. Romania incerca sa mai repare, cit poate si ea, din necazurile istorice facute cu voie sau fara voie.
  Important este ca cei ce sunt dîn Moldova şi au rude în UE, pot să-i vadă fără probleme. Oamenii de afaceri din Moldova vor putea să se ducă simplu în Europa, mai găsesc o afacere, stabilesc legături economice. Plus că, altfel te priveşte lumea.
  Cit de mult si-au dorit si romanii sa scape de invitatii de pe la ambasade, ca sa poata calatori mai usor in UE.

 10. A murit GEO, a ramas GRAFul

 11. @Titirez
  Cred că proverbul, de altfel foarte frumos, ar trebui să fie un pic diferit:
  „Fie pâinea cât de rea,
  Tot mai bună-i ‘n țara mea.”
  Variantă:
  „Fie pâinea cât de rea,
  Tot mai bine-i ‘n țara mea.”

 12. Pentru Gheorghe:Soarele,baiete, pentru tine se ridica dinspre rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *