Vizita lui John Kerry, după declarația unionistă a lui Băsescu… La Publika TV

Publ

Mi-a plăcut participarea la această emisiune, a fost cu oameni pricepuți, nu cu din ăia, ”voievozi”, care au fost proruși, procomuniști, iar acum sunt proeuropeni, dar puternic antiunioniști. În această emisiune, în care am spus ca sunt o proamericană convinsă, am mai afirmat clar că declarația lui Băsescu, despre Unire, nu vine din tavan, știe și Băsescu, știu și americanii ce știu. Văd că au lăsat-o mai moale cu antiunionismul și unii analiști, mai ieri avan contra… Mă bucură și unele articole în presa străină, gen concurența SUA/UE privind RM, la fel cum e și cu interesul americanilor să ne atragă în NATO, care confirmă ce am menționat în această emisiune. Salut și solicitarea de securitate din partea lui Nicolae Timofti, eu în emisiune am fost ”contrazisă”, degeaba, pe ideea concurenței și confruntării SUA/Rusia. Analiști și editorialiști, nu șagă… VP

Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
 1. CONCERTELE RE-UNIRII NOASTRE APROPIATE:

  trupa româneasca de hip-hop “SubCarpati”
  – Vineri, 6 decembrie, ora 21.00, barul modernist “Tipografia- 5″,
  strada Vlaicu Pârcălab 45, Chisinau
  ———————————————————————————————————————-
  Formația “SubCarpați” vine a patra oara la noi să aducă
  un nou suflu de folclor autentic pe note contemporane.
  În cadrul concertului, Mc Bean, Vali Umbră, Dj Power Pe Vinil & Vj Andri
  vă vor prezenta noul lor album „Pielea de găină”.
  În warm-up vor mixa RomaN, Frezzu și Groparul Liric,
  iar cheful de după concert va fi încălzit de dj Gonzo Deliriumovici.

  Formația “SubCarpați” s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album,
  ce poartă același nume. În iunie 2011, “SubCarpați” a lansat Compilația „Culese din Cartier”. Bean, liderul trupei, dar și compozitorul și textierul majorității pieselor a spus că folclorul pentru “SuBcarpați” este o sursă de energie.
  „Ne bucurăm mult să vedem că avem de-a face cu infuzia de folclor din viețile noastre.
  Se pare că undeva am făcut o treabă bună”, a adăugat acesta.
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
  ====================================

 2. CE ARE A FACE declaratia ELECTORALA a lui basescu pentru eugen tomac,cu JOHN KERRY?!?

  http://tv-patriot.blogspot.ro/

  KERRY vine la Chisinau sa arate lui Vladimir Putin ce tare este el,dupa ce KERRY a pierdut razboiul din SIria in favoarea rusilor,in sfera de influenta.

  Dar tare ma tem ca dupa vizita lui KERRY,vor fi puternice presiuni ale Moscovei impotriva Moldovei.

 3. Unirea nu este posibila intre Moldova si Romania,atata vreme cat USA,Rusia,Israel,Germania*Merkel,Franta si alte state se opun reunificarii,iar Romania e in interiorul NATO si nu face ce doreste,iar basescu face declaratii unioniste doar in apropierea campaniei electorale din 2014,la europarlamentare,pentru a face campanie electorala cu voturile basarabenilor naivi pentru EUGEN TOMAC si partidul marioneta ,,MISCAREA POPULARA,, Un partid fantoma,care nici nu exista in realitate,ci e umflat artificial cu pompa.

  BASESCU nu are nici un interes sa unifice BASARABIA cu ROMANIA,pentru ca in acel moment romanii din Basarabia vor afla direct de la Bucuresti ce se intampla in Romania,si ce circ electoral este pentru niste partide politice corupte si de 2 bani,si tot electoratul basarabean ar fi pierdut pentru eugen tomac,marioneta lui basescu.Prefera sa-i tina in bezna pe basarabeni,ca sa le ia voturile.E simplu.

 4. E la mintea cocosului ca declaratia lui Basescu despre urmatorul obiectiv al Romaniei- reunificarea celor doua state romanesti-nu este intamplatoare. Declaratia sefului statului roman are la baza -fara nici un dubiu- consultari cu marile puteri din NATO si a avut unda verde pentru a demara un proces firesc de ajustare la normalitatea dinaintea odiosului tratat Ribentrop-Molotov, cu efecte inca nefaste in Europa , efecte pe care NATO le vrea eliminate. In acest context, presedintele Basescu al Romaniei nu a facut decat un anunt clar pentru intreaga Europa asupra ceea ce va urma in mod firesc, reunificarea celor doua teritorii romanesti vremelnic despartite de anexarea brutala de catre Rusia sovietica a Basarabiei , stravechi pamant romanesc . Basescu nu a fixat nici un termen si nici nu a dezvaluit nici un scenario posibil al reunificarii dar a aratat clar ca acesta este obiectivul Romaniei daca si cetatenii Basarabiei vor dori acest lucru. Oricum, cele doua state ROMANESTI VOR FI DIN NOU IMPREUNA CA PARTE COMPONENTA A UNIUNII EUROPENE, in maximum 10-15 ani si desigur foarte rapid, in doar cativa ani urmare unui referendum vor allege sa se uneasca mai repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *