The Soviet Story. Istoria criminala a URSS in comparatie cu Germania nazista

954863_478691228888693_564869821_nhttp://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil

Comentariu primit pe adresa de e-mail:

Filmul dureaza ceva mai mult de o ora. dar trebuie vazut! Este un documentar de exceptie, cum rar ti-e dat sa vezi si are subtitrare in limba romana.

“The Soviet Story” este un documentar de prima mana, al regizorului Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic si cum URSS a ajutat Germania nazista la instigarea Holocaustului. Filmul arata documente recent descoperite, care atesta acest lucru. Interviurile cu fosti ofiteri de informatii, evidentiaza detalii socante. “The Soviet Story” s-a filmat in mai mult de 2 ani in Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franta, Regatul Unit si Belgia, iar materialele pentru documentar au fost adunate de autor timp de mai bine de 10 ani.

De multi ani incoace, vi se repeta intruna, pe canalele media, despre atrocitatile comise de nazisti in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Nu exista zi in care sa nu se nasca vreun context in care cuvantul Holocaust sa nu fie rostit. Ca o reclama insistenta despre un unic produs care trebuie neaparat vandut.

O misterioasa tacere se asterne insa brusc atunci cand trebuie scoase in evidenta crimele comise de rusi.

Un semnal de alarma este tras de decenii, dar igonorat cu desavarsire: Hitler a fost un adevarat pistol cu apa fata de Stalin, dar Europa si eliberatoarea ei, America, tac. Si astazi, Europa continua sa doarma.

Petrolul si gazele naturale venite din Rusia se pare ca sunt necesare, nu si adevarul? Faceti-va ragaz o ora si urmariti unul dintre cele mai cutremuratoare filme documentare. Multe dintre parerile voastre de pana acum se vor spulbera ca un castel de nisip.

Adevarul bate cartile de istorie… Este meritul cineastilor letoni ca au redat lumii adevarul. Letonii au simtit pe propria lor piele ce au insemnat binefacerile propovaduite de Lenin si Stalin.

Dupa ce a vazut acest film documentar, ministrul de externe rus a exclamat: „As da foc Ambasadei Letoniei”.

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
 1. imi place ca pe acel site reclama e in rusa …, iar la rusi in pauze de reclama in filme despre razboi nemti-rusi, reclameaza mai mult produse nemtesti sau de calitate nemteasca

  😀

  totul e cu capul in sus, vedeti si cele mai mari catastrofe nautice in timpul WWII, si cum impiedica URSS sa se refugieze civilii pe marea baltica, am putea sa ne uitam si la ce au facut aliatii in Dresden de exemplu, si daca ne uitam la ce armamement si mancare foloseau toate partile, si ce fluxuri de capital era … o sa ne dam seama ca ce invatam la scoala e poveste de propaganda

  cel mai trist insa este ca criminalii de razboi de multe parti au ramas nepedepsiti, ba chiar primesc onoruri si pensii

 2. Eu m-am născut cu soarta mea

  Eu m-am născut cu soarta mea,
  Într-un sătuc Sevirova,
  Lâng-o fântână cu uluc
  La poartă c-un copac de nuc.

  Într-un judeţ, pe-atunci raion,
  Şi-ntr-un colhoz cu ghinion,
  La nordul plaiului străbun,
  C-un preşedinte căpcăun.

  Eu m-am născut după război,
  Pe vremea când de ţară noi
  Fusesem rupţi de ruşi din nou,
  Iar blegul socotit erou.

  În republică moldavă,
  „Liberă”, dar sigur sclavă,
  Cu venetici nacealnici mari
  Fără neaoşii gospodari.

  Eu m-a născut cu soarta mea,
  Dar nu regret, că asta-i ea,
  Azi, Doamne Sfinte, slobodă,
  Chiar dacă nu şi liberă.

  21 iunie 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *