Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. HABEMUS PAPAM !

 2. Încă o dată despre moartea lui Gr. Vieru și babuinii din vârful piramidei ( Costea teleleu tanas, tÂmpul). Acest nenorocit de beţiv Teleleu.tanasă încă nu ştie că Grişanea Vieru e BABAI de mult tÂmp…Spuneţi-I !
  NO IOPIGRAMM TO DAY, ounli 200 gr

 3. Tumefiatul Tanase umbla teleleica. vai de capul sau ametit! Toti l-au parasit. Nu are minte, nici scapare.

 4. „Unirea face puterea” – frumos logou. Numai ca dna Pavlicenco, asa spune gura targului, a facut cardaslac cu boss-ul pd-ului, cel care (in)calca Legea, inclusiv pe cea cu pricina, inca in asa. Cum s-ar zice, alt imn o intereseaza – Imnul UNeltIRI…”Hai sa dam mana cu mana/Cei cu inima pagana/Intre noi (ei) sa nu mai fie/Decat jav si smecherie/Pe noi (ei) in cot ne doare/Ca in haos tara moare/ Zice boss-ul:Dau tot, tot/Prostului cu drept de vot/ Ca sa fac din asta tara/ O rusine, si-o ocara.”

 5. Doamnă Vatalia, de ce nu scoateţi SUTA de susţinători ai PENEleului în stradă să strige NU UNIRE, da DEZUNIRE de rahatul AIEistic? Sau aşteptaţi o nouă AIE? Sau rumunia ne primeşte în braţele ei cu o AIE reformată? Faceţi ceavaia p-u Moldova, pentru popor. Că a ţipa UNIRE e mai uşor decît a scăpa de cîinii demoliberaşti.

 6. pt PAPA Galu

  Si dvs ce faci pt popor?

 7. eu pentru poporul care a votat cîinii liberali, dar mai îndărăt cu nişte ani – ogarii comunişti, dar încă mai apoi – nişte minciunoşo, foşti comunişti deghizaţi în democraţi, snegurişi, moşanişti,sanghelişti,diacovişti, şi tot aşa, peintre care o aflăm şi pe d-na Pavlicenco, într-un fotoliu parlamentARIC, – zic toţi cei citaţi mai sus, plus încă nişte sute de GOiVERNANŢI sînt prorabii acestui stat criminal, care nu mai are nici o şansă – NICI UNA – să revină la normal în viitorii 6 sute de ani, – zic eu pentru acest popor naiv şi GHIMPIC am fugit (m-au fugit cei enumeraţi mai sus, m-au fugit) din ţară în ţinutul argeninian – Patagonia. Asta e tot ce am putut face pentru un popor care ÎNCĂ VA MAI VOTA cîinii demo-liberali; mai mult ca atît, – cîţiva membri ai acestui popor, mai mulţişori, i-am ajutat să vină şi ei încoace, i-am adăpostit în umbra colibei mele, le-am turnat din ceaunul meu; ei au fugit (deci au fost fugiţi) cît mai departe de cei care îi mint, – cu un ciitor luminos, cu o unire cu patria mîne-sa (de-amu nu-i Rossîia, ci alra, tot ru Rî), şi tot aşa…Cei care ne spuneau că mama (he-tu-i!) noastră-i Rusâia (petrenca, maşanu, anTONT moraru, răposatul costin, etc,etc, tot ei mai apoi au cotigit-o-n sens opus şi amu ne cicălelsc, că au greşit oleacă şi patria mamă (he-tu.-i!) d-am nu-i Rosâia, da-i Româia…Darx povestea e tare lungă şi Dvs nu aveţi timp mult liber, că staţi şi alegeţi care anume zi ar fi mai cu noroc ca să ne unim. Eu zic într-o vinere după amiază, adăuza-i WEEKEND, avem timp de cusut flaguri ca să ieşim pe toloacă şi să plîngem în flag de bucurie…Sorry, cum se spune acmu la Kişla Nouă

 8. Iaca aşa au băgat cîinii demiliberali BOBOCII în foc în acel 7 april, cînd a avut loc lovitura de stat……….18 persoane au fost arestate într-un cartier din Brooklyn, New York, în timpul celei de-a treia nopţi de proteste împotriva forţelor de poliţie, care au ucis, sâmbătă seara, un tânăr de 16 ani, transmite RT, citată de antena3.ro.

  Demonstraţia de protest a început în faţa Secţiei 67, din East Flatbush, Brooklyn, circumscripţie în care Kimani Gray a fost împuşcat mortal de către poliţişti.

 9. Ianca de ce-i JĂNIal grişanea vieru: că-i actual…

  În april, în april
  s-a născut AIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *