Filat-ul lui Lucinschi vrea o Moldovă cu Voronin, cu satrapi comuniști (si video)

Filat la mitingul PNL din 9 mai 2008

In imaginea din dreapta, care este si in video, Filat apare la mitingul organizat de PNL de Ziua Europei, 9 mai, in 2008. PNL l-a invitat si a venit sa vorbeasca, observati steagurile PNL. PL atunci a refuzat sa vina, au fost PLDM, MAE si AMN. In finalul acelui miting a fost dansata Hora Unirii, in plin regim comunist, poza plasata mai sus.

Grinch-care-a-furat-CraciunulAstazi se lauda multi ca au spus si au tot spus. Adevarul este ca sunt aproape unica persoana care, de la 4bun inceput, a criticat nu atit AIE, despre care am zis ca trebuie sa se formeze, ci pe Filat, pentru ca e produsul lui Lucinschi, acesta fiind doar distrugatorul R.Moldova, cu toata liota de credinciosi din presa bihlita si din alte institutii, unde s-au pripasit de decenii ori s-au repripasit prin „proiectul Filat“. Astazi se vede cu ochiul neinarmat ca Lucinschi isi face trebusoara. Filat paraseste Alianta – servilii si latratarii spun ca paraseste doar Acordul – iar catelusii platiti deja isi fac treaba de a lustrui acest gest. Este dezgustator.

1Repet pentru cei ce nu stiu ce “am eu cu Filat”. Nu am nimic si ma bucur sa nu am, ma bucur ca PNL nu31 s-a murdarit cu aceasta guvernare. Insa, dupa alegerile locale din 2007, in care PNL, format de trei luni, a luat un procent pe republica si trei procente in Chisinau, Filat, care a candidat cu o echipa din partea PD la Primarie, stiind deja ca va parasi partidul condus de Diacov, a dorit sa antamam discutii pentru formarea unui partid liberal. Ne-a parut si noua suspect de ce si cum se face ca un social-democrat vrea un partid liberal si spunea, in birou la dna Alexandra Can, ca simpatizeaza PNL pentru ca e partid curat, vertical si curajos. Dnei Alexandra Can el nu i-a- impus prin nimic si mi-a spus-o direct. Dar am zis – sa incercam. Dorinta de a-i da jos pe comunisti era atit de mare, incit multe lucruri erau private altfel decit le privim acum.


CIMG4837Dupa ce am discutat cu Filat in toate formatele posibile si in multe locuri, inclusiv la spital, unde eram impreuna u dna Can, pina la urma a rupt o echipa de la PNL, a disparut si nu a mai raspuns la telefon. Atunci eram socata, azi spun ca totul ce se face e spre bine. De ce? La putin timp eu am gasit explicatia, fara ajutorul nimanui, mai ales cind am vazut ca feciorasul lui Lucisnchi (simpatic, de altfel, – inalt, suplu si galant), pe nume Kiril, se tot invirtea in jurul lui Filat. Am spus ca Filat-ul cel verde este opera lui Lucinschi, care i-o fi zis „nu te incurca si tu cu nationalistii astia din PNL”. Mai spun o fraza – Filat a tot dezbracat PNL pina au ramas oamenii absolut principiali si adepti ai unor convingeri nationale, romanesti si unioniste.

Cit despre negocierile dintre MAE si PLDM, care au succedat si altor incercari ale lui Filat de a lichida PNL, nu vorbesc. Noi, PNL, nu am avut mijloace financiare, deci, nici cuvint, de aceea nu duc nicio raspundere pentru ce au negociat conducatorii MAE cu PLDM, chiar daca sunt la curent. Personal, nu am cerut nimic si sunt si azi siderata sa aud ca Filat a motivat faptul neintelegerii cu MAE sau PNL in 2009 pentru ca eu, Pavlicenco, as fi pretins nu stiu ce. Sunt minciuni, dar inteleg – altfel Filat nu se putea justifica.

Iar pentru ca am facut parte si din ADR, ca deputat, fapt de care sunt mindra, stiu ce a facut atunci acest Lucinschi prin deputatii rupti de la Diacov, comunisti si crestin-democrati, si vad ca se repeta situatia cu CIMG4795„miinile curate“. Pai, daca Filat si Voronin au “miini curate”, nu sunt corupti, atunci, iertati-ma, nu mai putem pricepe ce e aia coruptie. Lucinschi ”s-a suparat” pe Diacov ca nu vroia sa faca o alianta cu PCRM si, de atunci, tot lupta prin diferite metode si persoane, gen si papusa verde Filat, impotriva PD. Noi, ayi, suntem ostaticii ideii lui Lucinschi de a face cu Filat un partid fals liberal-democrat, din care face parte si feciorasul, partid care lupta contra PD si PL, dorind sa fie si chiar fiind, d efapt, un PDAM-2, un PD-2, apropiindu-se vertiginos de a fi PCRM-2. 

Foarte multe as spune, dar am doua lucruri, mai importante. Amintesc – PNL a cerut demsia ministrilor peledemisti corupti. Si sunt absolut de acord cu cei care se intreaba daca vrea sau nu Filat aderarea la UE. Nu o vrea, deoarece este produsul lui Lucisnchi, ramas adept si conducator al mirajului PCUS din URSS, el este santajabil si nu poate sa nu raspunda comandamentelor Moscovei, pur si simplu. Restul nu sunt decit motive pentru a acoperi acest fapt incontestabil. Atitudinea in problema nationala, ca sa nu detaliez, l-a deconspirat total pe Filat in acesti ani, ca sa nu spun de anul 2012, cu lupta sa – deschisa si prin MAI – impotriva marsurilor unioniste, impotriva, de fapt, a PNL, impotriva drepturilor si a libertatilor omului, impotriva democratiei.

Comemorare_anexarea_Basarabiei_291Este uluitor si consternant sa vezi cum Lupu vorbeste despre Acordul de asociere la UE si cheama la negocieri, iar Filat iese din AIE. Eu credeam ca putea fi doar altfel. De ce atunci s-a mai vrut alianta cu PD? Nu se stia atunci ca PD nu place PLDM sau invers? Ba se stia, dar fiecare s-a gindit ca va prelua el mai bine controlul asupra sistemului creat de comunisti.

Dar de ce este aceasta situatie? Eu am explicat de atitea ori pe acest blog. Filat conduce o strutocamila, pe nume PLDM, asa ca si PD-L din Romania. El a plecat de la Diacov, pe care a ramas suparat pe toata viata Lucinschi, fapt pentru care a creat PLDM-ul, sperind sa prinda doi iepuri – sa darime PD-ul si sa inghesuie PL-ul, care se ridica si el, cu greu, prin acest Dorin Chirtoaca (pentru ca Ghimpu este in intrus si un parazit al PL – sunt aici de acord cu cei care spun asta). Nu mai zic de faptul ca Lucinschi era si in spatele PL-ului – sunt cunoscute relatiile cu acesta ale lui Salaru, Hadarca, Ghimpu si ale altora din PL. Numai ca liberalii, arzindu-le acum situatiile materiale si viitorul de nu mai fi la troaca, din care nu se sinchisesc sa manince cu polonicul alaturi de PLDM si PD, par sa se fi dezis de Lucinschi, care, insa, nu coboara din circa lui Filat.

Filat nu a realizat visul lui Petru Lucinschi – nu a demolat PD-ul, repus pe picioare prin Lupu, ajutat de 163349_10150868532867226_774422225_9577504_428899957_nPlahotniuc. Daca el ar darima PD, i-ar fi mai usor sa se lamureasca si cu PL, si cu PCRM – cu ultimul chiar putind coopera – “de nevoie”, desigur, mai exact, “din nevoia lui Lucinschi si a Moscovei”. Oricum – adio UE si NATO, pentru care Filat a semnat ultimul, al 13-lea, pe initiativa pe care o pregateam pentru modificarea art.11 din Constitutie, legat de aliantele militare.

De aceea se si intimpla ce se intimpla. Filat si Lucinschi, cu Sevsciuc si Putin, vor sa tina Moldova sub control si papuc rusesc. Consider ca toti cei care apara ceea ce face azi Filat vor fi vinovati de evolutile politice dezastruoase din R.Moldova. Eu nu repet aici ca, daca nu-i place AIE, sa plece din functia de premier, ca totuna nu poate conduce un Guvern de coalitie, asa cum a condus Sturza, pentru ca banda PLDM nu face altceva decit sa fure din gros si sa i se “risuiaska” liderul – pe potriva modelului Putin al amicilor rusi.

CIMG4167Coruptii sau comunistii? Inca nu am uitat aceasta “dilema”, falsa desigur, a celui care a luat voturi si a devenit “number one”, cum ii place sa se considere cocotatul prin lozincile “Moldova fara Voronin”, “Moldova fara comunisti”, pe care eu, una nu le-am crezut niciodata si care, criticindul, am ajuns sa isi stearga picioarele de mine cei care azi sunt si mai duri decit mine fata de el. Eu mai mult tac, pentru ca se vede totul. Oare PCRM nu este egal cu o coruptie fara margini? Oare PLDM nu este egal cu o coruptie si o contrabanda rusinoase? Nu e acelasi scenariu ca si cel cu “miinile curate”?

Atita timp cit la conducere sunt persoane santajabile – de la dreapta la stinga si de la stinga la dreapta – nu avem nicio sansa sa ne salvam. Numai Unirea cu Romania va pune capat acestui marasm. Cred ca azi a devenit clar raspunsul la intrebarea – pe comunistii ii doreste din nou la putere Pavlicenco, cea care l-a criticat mereu pe Filat si PLDM-ul, ca opera a lui Lucinschi, sau si-i doresc si ii readuc la putere Filat si Lucinschi?

Vitalia Pavlicenco 

Loading Facebook Comments ...

20 Comments

Add a Comment
 1. Foarte corect au procedat in asa caz PLDM.Nu cred ca este bucuria comunistilor,pentru ca cine a veni la guvernare in asa tara este o capcana,mai ales dupa 7 aprilie,2009. Mare bucurie este pentru cetatenii acestei tari, ajunsi la disperare cu asa guvrnare,care in esenta tot de sorginte comunista este.

 2. Ileana spune:
  13 februarie 2013, la 19:07

  Nu am inteles destul de bine ce ati dorit sa spuneti in acest mesaj. Nu va suparati, puteti sa descrieti mai explicit mesajul DVS ?

 3. Filat duce RM spre Uniunea Euroasiatica=URSS-2

 4. pentru Vitalia Pavlicenco

  1. „Dnei Alexandra Can el nu i-a- impus prin nimic si mi-a spus-o direct.”

  – Vitalia/o mica precizare/, eu am spus-o imediat, in prezenta Dlui Filat, ca nu cred in el.

  2. ” Dupa ce am discutat cu Filat in toate formatele posibile si in multe locuri, inclusiv la spital, unde eram impreuna u dna Can,”

  -Vitalia, tineti minte ca eu am parasit incaperea imediat dupa sosirea acolo a Dlui Filat si m-am intors numai dupa plecarea lui ?
  V-am si lamurit de ce am plecat: am admis ca poate eu privesc altfel lucrurile, poate eu nu am dreptate, dar am decis sa nu particip la acea discutie, oricum eu am spus ca nu cred in „proiectul Filat” si initiatorul.

  3. Tratativele de la „Adept” /fara Pavlicenco si Filat/, a grupurilor create din trei persoane de la PNL si trei de la „proiectul Filat”-A.Tanase, O.Nagacevschii si M.Godea – a fost tot o incercare de a „anihila” PNL. Acele tratative semanau cu un plan de a stinge jarul cu miinile straine. Simtind acest lucru am propus sa fie oprite tratativele si sa participe si liderii – Filat si Pavlicenco.
  Dupa acea intrunire am mai discutat cu Dl M.Godea si l-am intrebat daca Domnia sa crede cu adevarat in Filat si „Proiectul Filat”. Mi-a raspuns ca Filat nu va putea face ce vrea, ca fondatorii de baza este o echipa de baieti puternici….Am plecat, dar am cugetat…dadaaaaa….
  Peste un timp destul de scurt acei domni au parasit PLDM……
  Au parasit mai multi membri marcanti PLDM-ul.

  Referitor la declaratiile de astazi ale PLDM: Asteptam sa anunte ca partidul a decis sa-i inlature pe toti cei cu dosare penale din functiile publice detinute. Asta ar fi schimbat situatia in favoarea PLDM /ca si imagine a PLDM in Societate.
  In sfirsit, ce am auzit ? Nimic din ce asteptam! Inafara raului rabufnit din interior.
  Totusi discursul l-a invesmintat in cuvunte „desenate” frumos si destul de „coerent”, cum a spus mai tirziu Dl Anatpl Taranu, pe care inca il respect.

  Am ras alergic in hohote auzind propozitia despre „draci” si „ingeri”.
  Am mai auzit una ! Ca despre tineri cu miros de agheazma auzisem zilele trecute.

  Reiesind din ultimul alineat, ma crucesc si mi se pare ca toti sunt niste DRACI !

  Deci ? Cred ca binele trebuie sa bata raul ! Cu timpul sa plece Dracii – la dracu !
  Insa pina atunci, sa se apuce de munca in Alianta si sa nu-l caute pe Dracul !
  S-ar putea sa-l gaseasca pe un alt Vlad….pe nume Ţepeş !

 5. Sunt suparat…

  Numai UNIREA NOASTRA CU ROMANIA NE VA FACE UN VIITOR MAI BUN.

 6. Nici eu, bunaoara, nu am inteles ce a vrut sa spuna Ileana. Nu va faceti probleme, comunistii pot veni in orice situatie si stiu sa fure nu mai rau decit cei din AIE, doar ca ei ne prejudiciaza prin orientarea spre Rusia si calcarea in picioare a valorilor nationale, a limbii, Istoriei si, bineintels, a viitorului romanesc. Dna Vitalia are dreptate.

 7. declaratia zilei este a lui m.lupu , fara indoiala … si adevarata : ” “Filat a înțeles că promisiunile lui principale sunt deșarte, iar Acordul de asociere și cel de liber schimb nu vor fi semnate la Vilnius, în noiembrie”. Declaraţiile au fost făcute astăzi de preşedintele Parlamentului, Marian Lupu “… minciunile pompoase , siropoase si sforaitoare ale lui Filat despre aderarea in doi timpi si trei miscari la UE au ajuns la final . Filat a amagit – la fel cum faceau si comunistii – publicul larg pro-european . cum vine in curind si scadenta , sobolanii au inceput sa o zbugheasca care incotro . acum e clar ca singura varianta valabila ramine REUNIFICAREA NATIONALA … UNIREA CU PATRIA-MAMA , ROMANIA !

 8. PLDM nu mai este un partid de centru-dreapta cam de mai mult timp … plecarile din partid au intarit lucrul acesta . invazia de comunisti de la nivelurile 2 si 3 a PCRM , inghitirea AMN care era indiscutabil un partid de centru-stinga , plus primirea altor „stingisti” au transformat PLDM intr-un partid cel mult de centru-centru-stinga … de fapt PLDM a ajuns sa se lupte cu PD pe acelasi electorat . cum crestea PLDM in sondaje , cum scadea PD . ghici ghicitoarea mea …

 9. Scrie interesant TRAIAN VASILCAU

  Burtăverzimea și-a ieșit din minți.
  Aceasta, în frunte cu Iudușka Filat și supleantul Streleț, dar susținută și de comuniști a votat azi dimineață în timp de 3,5 secunde tocmai 4 proiecte de hotărîri și modificări de legi pentru a fi votate de Parlament în regim de urgență.

  Fără acordul partidelor-constituante ale Alianței pentru Integrare Europeană.

  Mai bine zis: scuipînd în Lupu și Ghimpu, în Partidul Democrat și Partidul Liberal.

  Iar peste doar 3 ore burtăverzimea declară că toți îi încurcă în statul pe care-l conduce tot ea, în proporție de 60 la sută, dar se declară, totuși, nevoită să părăsească acordul Alianței, însă nu și postul, în care a fost aburcată de AIE-1 și AIE-2.

  Adică asta cum de înțeles?

  Că-i demite pe Lupu, Plahotniuc, miniștrii din PD și PL, declară Acordul nul, dar burtăverzimea rămîne în funcțiile ce i le-a oferit Consiliul Alianței, prin votarea ulterioară de către AIE-2?

  Adică ce vrea pînă la urmă Filat?

  Exact ce a și spus Voronin prin gura tovarășului Reidman astăzi:

  “Lui Filat nu-i ajung drepturi și posturi. El vrea puterea totală în acest stat.”

  Adică un dictator, Voronin, e menit să ajute la consacrarea altui dictator?

  Adică „Moldova fără sărăcie, Moldova fără comunisti!” n-a fost decît o lozincă pentru 30 % de naivi autohtoni?

  Domnilor Lupu și Ghimpu, dați-i, vă rog frumos, nesăturatului de Filat, toate funcțiile posibile și imposibile din Republica Moldova.

  Dați-i să fure și ce a mai rămas nefurat de noul urmaș-șef al lui Iuda și ciracii lui.

  Ca peste un an, la alegeri, poporul să-i dea restul. Ce-l merită cu adevărat.

  Iar după aruncarea la urna de gunoi a Istoriei numai penitenciarele să mai memoreze în vreun catastif numele, prenumele și numărul de la gît ale trădătorilor pretins liberali și nemaivăzuți de democrați.

  Amin?

 10. ce comunisti? ce integrare europeana? a spus Filat ca face alianta cu comunistii sau ceva? a miscat ceva AIE in directia integrarii europene? vizitele demnitarilor europeni de rang inalt la noi in tara tot de Filat au fost organizate din cite tin minte. Asa ca nu-i mai sarti in cap lui Filat, ca are cine(media lui Plahotniuc)! nu grabiti lucrurile… personal, am fost de parere ca PL va face acest pas(v-a parasi aceaste Alianta pentru Integrare in EUROPA?!?!?!?!) insa am inteles ca pentru Ghimpu doar banii conteaza si atit.

 11. PENTRU TOTI

  http://vox.publika.md/media/politica/orice-pas-politic-din-republica-moldova-este-spre-unirea-cu-romania-417341.html

  Marius Dorin Lulea: ”Orice pas politic din Republica Moldova este spre Unirea cu România”

  Au fost socialiştii şi nu a fost bine. Au venit comuniştii şi nu a fost bine. Au venit democraţii şi nu a fost bine. Avem nevoie de ceva urgent.

  Orice s-ar întâmpla în mediul politic din Republica Moldova, nu este bine şi asta pentru că, odată ajunşi acolo, toţi politicienii îşi pierd subit încrederea în stat şi lucrează în defavoarea lui.

  Republica Moldova de 20 de ani nu face nici un pas în sus, ci doar în jos. În 1989 viaţa în România era cu mult sub cea din Republica Moldova iar acum este exact invers, ceea ce înseamnă că politicienii moldoveni au bătut pasul pe loc.

  Apoi să nu mai vorbim de Transnistria, că atât de prinşi în a fura ce mai e de furat de prin Republica Moldova, numai soluţionarea unei probleme reale nu îi preocupa pe politicienii de la est de PRUT. De vină nu sunt ruşii ci noi: cui să lase Transnistria din moment ce nu suntem în stare să ne guvernăm?

  O fi bine, o fi rău că s-a destrămat alianţa? Logica şi experienţa ne spune că vom ieşi din Lac pentru a cădea în Puţ.

  Cu toate acestea românii basarabeni au o alegere perfectă, care le este întotdeauna la îndemână, dar la care nu apelează: Unirea cu România. Am putea crede că autoflagelarea este sport naţional- să ai soluţia perfectă şi să nu o aplici încă.

  Personal “salut” tot ce se întâmplă în mica Românie de la Est de Prut, deoarece de 20 de ani se dovedeşte că nimic nu poate funcţiona şi asta pentru simplul motiv că această creaţie este una artificială. Ghilimelele sunt puse deoarece ironic mă întreb cât o mai dura testul acesta?

  P.S. Ştia el Băsescu de ce nu mai are rost să vină până la Chişinău: nu mai avea cu cine să vorbească.

 12. o veste foarte importanta isi face drum de peste ocean …se pune la cale Piata Comuna N.A.F.T.A. [- Acordul Nord-American de Comerț Liber (North American Free Trade Agreement) – SUA – Canada -Mexic ] – Uniunea Europeana ! o piata economica comuna gigantica de 1 miliard de locuitori … R.Moldova incotro ?

 13. romanmihaes.wordpress.com/2013/02/13/filat-si-pldm-au-ucis-aie-putin-ne-asteapta-in-urss/

  Filat si PLDM au ucis AIE. Putin ne asteapta in URSS!

  Premierul Filat a anuntat astazi ca PLDM paraseste AIE si denunta acordul de constituire a acesteia.

  Se repeta din pacate situatia din 1999, atunci cind Lucinschi a distrus ADR.

  Astazi urmasul sau a distrus AIE.

  Am mai scris de citeva ori ca distrugerea AIE a fost decisa la intilnirea dintre Filat si Putin de la Soci din anul trecut.

  Distrugerea AIE este o victorie geopolitica a Rusiei, care va incerca sa atraga R.M. in proiectele sale de refacere a unui nou URSS.

  Motivele invocate de Premier sunt speculative, politicianiste, nu se bazeaza pe probe, si sunt dictate de ura impotriva lui Plahotniuc si a PL si PD.

  Declaratiile lui Filat ca le propune celor din PL si PD sa renegocieze un nou acord de guvernare, sunt facute de ochii lumii, pentru ca sa creeze iluzia ca PLDM nu doreste o guvernare cu comunistii.

  In realitate astazi PLDM si PCRM au declansat actiunile comune, si au adoptat patru proiecte de legi in Comisia Juridica.

  Este evident ca plecarea PLDM din AIE e o fază intermediară spre o guvernare impreuna cu PCRM.

  Filat si PLDM se tem de alegeri anticipate, deoarece rezultatele guvernarii sunt slabe, ministrii PLDM sunt implicati in dosare penale, nu au cu ce sa se prezinte in fata electoratului, si vor accepta orice conditii ale comunistilor numai sa ramina la guvernare.

  Daca se aliaza cu comunistii Filat isi pune cruce pe cariera politica si va distruge PLDM.

  Cel mai rau este ca sunt puse in pericol semnarea Acordului de Asociere a R.M. cu UE si Acordului de liber schimb.

  AIE a murit, Voronin si comunistii jubileaza.

  Putin ne asteapta in noul URSS.

  E trist domnilor-tovarasi.

 14. Politicenii îs în război…
  Dar ce putem să facem noi?
  Câte-un picor în fund la toţi
  Să scăpăm astfel de hoţi,
  Să fim sănătoşi cu firea
  Şi să-nfăptuim UNIREA…

 15. URMAȘII LUI IUDA(la basarabeni), de Traian Vasilcău

  Burtăverzimea și-a ieșit din minți.

  Aceasta, în frunte cu Iudușka Filat și supleantul Streleț, dar susținută și de comuniști a votat azi dimineață în timp de 3,5 secunde tocmai 4 proiecte de hotărîri și modificări de legi pentru a fi votate de Parlament în regim de urgență.

  Fără acordul partidelor-constituante ale Alianței pentru Integrare Europeană.

  Mai bine zis: scuipînd în Lupu și Ghimpu, în Partidul Democrat și Partidul Liberal.

  Iar peste doar 3 ore burtăverzimea declară că toți îi încurcă în statul pe care-l conduce tot ea, în proporție de 60 la sută, dar se declară, totuși, nevoită să părăsească acordul Alianței, însă nu și postul, în care a fost aburcată de AIE-1 și AIE-2.

  Adică asta cum de înțeles?

  Că-i demite pe Lupu, Plahotniuc, miniștrii din PD și PL, declară Acordul nul, dar burtăverzimea rămîne în funcțiile ce i le-a oferit Consiliul Alianței, prin votarea ulterioară de către AIE-2?

  Adică ce vrea pînă la urmă Filat?

  Exact ce a și spus Voronin prin gura tovarășului Reidman astăzi:
  “Lui Filat nu-i ajung drepturi și posturi. El vrea puterea totală în acest stat.”

  Adică un dictator, Voronin, e menit să ajute la consacrarea altui dictator?
  Adică „Moldova fără sărăcie, Moldova fără comunisti!” n-a fost decît o lozincă pentru 30 % de naivi autohtoni?

  Domnilor Lupu și Ghimpu, dați-i, vă rog frumos, nesăturatului de Filat, toate funcțiile posibile și imposibile din Republica Moldova.

  Dați-i să fure și ce a mai rămas nefurat de noul urmaș-șef al lui Iuda și ciracii lui.

  Ca peste un an, la alegeri, poporul să-i dea restul. Ce-l merită cu adevărat.

  Iar după aruncarea la urna de gunoi a Istoriei numai penitenciarele să mai memoreze în vreun catastif numele, prenumele și numărul de la gît ale trădătorilor pretins liberali și nemaivăzut de democrați.

  Amin?

  P.S. Scris la 13(!) februarie 2013, zi în care mă aflu deja în Republica Democrată Congo, datorită măreţului prilej oferit de faptul că în R Moldova a revenit la putere gherila lui Vladimir Nicolaevici Voronin cu Vladimir Ilici Filat în frunte.

  Şi cu mujicul de Roşca din urmă. Evident!

  N-aţi remarcat că mesajul de trădare a lui Filat a fost dat cetirii la orele 13.00, în data de 13 februarie, anul 2013?

 16. Scurt rezumat al briefingului lui Lupu.

  Dincolo de tot bla-bla-bla-ul spicherului, o singură frază este relevantă:

  Dacă premierul recurge din nou la scandalizare doar pentru a pregăti terenul de vot pentru PLDM şi PCRM, acest lucru va atrage după sine nulitatea acordului de constituire a AIE.

  În traducere din limba lui Ilici, asta înseamnă:

  Șefu mi-a zis, că eu trebuie să zic, că noi (adică el) nu vom permite ca cineva să-l coboare din prezidiu.

  Altfel se distruge Aliansu.

  Să înțelegem, că Aliansu = Plahotniuc?

  Atunci, poate chiar au dreptate tinerii cu Jos Aliansu!

  (Blogul lui V. Ciobanu)

 17. retras din politica

  Nu inteleg nimic din cele spuse, insa de una sunt sigur ca dupa razboi multi eroi. Criticati toti de parca sunteti aliatii a lui Vlad, cel cu dubla identitate….

 18. Great information and reference! You efforts putting this blog together was worth the while. Very valuable information Vitalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *