PNL oferă un premiu pt cel mai bun răspuns la întrebarea: ”De ce oare „Timpul” nu a inclus PNL în sondajul plasat pe site-ul său?”

S-a intimplat si anterior ceea ce vedem acum pe http://www.timpul.md/. Site-ul sau publicatia „Timpul” 

SreenTimpul

afiseaza si propune un sondaj si nu include PNL in lista de optiuni privind partidele, desi mai multe sondaje anterioare au plasat mereu PNL inaintea unor formatiuni politice incluse in acest sondaj pentru exprimarea optiunilor cititorilor. Am incercat sa sesizam conducerea site-ului, dar nu vedem nicio reactie.

In legatura cu aceasta, PNL, nedumerit, ca sa nu spunem mai mult, de aceasta atitudine a colectvului „Timpul”-ui, a decis sa ofere un premiu pt cel mai bun raspuns la intrebarea ” ”De ce oare „Timpul” nu a inclus PNL in sondajul plasat pe site-ul său?” Nici nu adaug faptul ca PNL nu este, totusi, un partid mort, iar daca ne gindim la activismul national-liberalilor unionisti si in anul 2012, cind s-au implinit 200 de ani de ocupatie ruso-sovietica, ma chiar intreb – ”Oare cui sa ii fie rusine de ce vedem? Poate tot noua, PNL?” Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

67 Comments

Add a Comment
 1. Pentru ca redactor-sef al ziarului „timpul” este C.Tanase, si nu M.Eminescu! Si daca sarmanul si geniul M.Eminescu traia din ce scria, acestea de azi sunt rotunjei, rosiori, ghiftuiti de bunuri materiale pe care le au de la „sponsori”. La ce le mai trebuie un alt „sponsor”, cum este PNL?

 2. PNL nu este sponsor de ziare. Dar credem ca obiectivitatea si impartialitatea aduc si sponsori, pe linga demnitate profesionala.

 3. Doamna Pavlicenco aduceti-va aminte de Flux unde C.Tanase canta osaoane lui Rosca.Pe urma lui Filat, acum cred ca se afla in acelas buzunar cu Ghimpu.Cred ca de aceia nu a inclus PNL in sondaj,altfel trebuia sa se certe cu Misa Ghimpu in buzunarul unde el se doreste.E jalnic el si nu merita atentie.Dupa cum Ghimpu a spus ca politicienii se apropie de prima profesie,cred ca Tanase de acum a imbratisat-o.

 4. Multe partide mici nu au fost incluse in sondaj. Au fost incluse doar partidele mari sau cele, care pot merge la alegeri in bloc. Ele sunt singurele potentiale invingatoare.

 5. cred că sondajul din Timpul este făcut în ideea de a se aprecia potenţialul a două partide,PCRM şi PLDM şi dacă pot depăşi 50% din preferinţele electoratului,asta în ipoteza eşuării vectorului european.Celelalte partide din sondaj sunt trecute ca anexă a primelor,diminuând sau mărind importanţa primelor formaţiuni din sondaj.În această perspectivă includerea PNL nu are rost deoarece votanţii acestui partid nu pot fi incluşi în primele două opţiuni de vot.Prin urmare sondajul din Timpul nu poate fi judecat ca un barometru al opţiunilor electoratului,se referă doar la balanţa est-vest.

 6. „Timpul” actual este o reflecţie a altui timp, demult trecut, după care mulţi plâng.
  Nu poate PNL prin esenţa sa să-şi găsească un loc în trecut, doar în viitor!

 7. asa e … nu se compara PNL cu doua partidute-fantoma care nu au nimic a zice important in politica : PAD si PSRM … cele doua „fantome” ale politicii nici macar nu au filiale in foarte multe localitati . cel putin PAD inseamna un singur om . iar PSRM e un PCRM mai mic cu ifose mai democratice si cu obraznicie mai mare . bineinteles ca asemenea sondaje sint egale cu zero … nu au nici o importanta practica . poate ne da doar o imagine a orientarii politice a cititorilor publicatiei respective .

 8. trebuie sa recunoastem ca se incearca o canalizare fortata a simpatizantilor PNL spre alte partide care apar in sondaj … e clar ca spre PL in primul rind . deci sa citim scorul PL ca fiind al PL+PNL … iata si o alianta de viitor , speram .

 9. … inca putin si Timpul facea loc si Partidului bautorilor de bere sau Partidului brunetelor focoase … sau – de ce nu ? – Partidului piratilor . partide importante cu adevarat …

 10. Se vorbeste de noi forte politice ce ar fi in stare sa schimbe cu adevarat politicile dar sa nu le mimeze ca actuala si fosta guvernare, dar nimeni nu contribuie la asta.
  Faptul ca in sondaj sunt cele 4 partide parlamentare + inca doua de deputati transfugi care siau mai tras cite un partid, se considera ca ele sunt cele mai cotate partide, insa in timp am vazut cadere de sondaje a partidelor mari, si invers, PNL are tot Viitorul inainte, prin greutati spre bunastare

 11. Pt Vitalia Pavlicenco

  Cu cine faceti alianta…? Adica, cine s-ar alia cu PNL…?

 12. ALERTA TERORISTA ANTI-UNIONISTA:
  ————————————————————–
  Jurnalista independenta unionista Valentina Gălușcă de la Ciocana
  este hartuita si urmarita de teroristii sis-temului kgb
  “maldafnist statalist” pentru interviul realizat cu eroul patriot unionist Ilie Brat
  despre procesul nostru ireversibil de Re-Unire cu Patria-mama România, care ia o amploare nebanuita !
  – articol publicat pe site-il sau:

  http://cerulalbastru.com

  Electricitatea, telefonul si accesul Internet i-au fost blocate,
  ca si in cazul dr. Iacob Căpăţină /oficial: Golovca, nume rusificat / de la Botanica,
  presedintele Asociatiei Anti-Pact Ribbentrop-Molotov,
  un alt erou mucenic unionist decedat recent in ianuarie.
  ————————————————————————————–
  Sa salvam viata acestei noi martire unioniste,
  din lunga lista a altor eroine nationale unioniste omorâte, iradiate, otravite:
  – cântareata Doina Marin Aldea-Teodorovici,
  – deputata Lidia Istrati,
  – poeta Leonida Lari,
  etc.!
  ————————————————————————-
  HALAL orientare europeana democratica filat-elista AIE !
  HALAL un asemenea Presedinte adormit Nicolae Timofte !
  HALAL justitie mafiotica ifrim-ica infirma din RM !

 13. Pt Sandu

  De ce nu ati scris ca puneti in lista partide despre care credeti ca se pot alia. Cu cine se poate alia PAD-ul? Cu PL? Nu, nici cu PSRM, nici cu PLDM, atunci cu cine? Eu stiu ce spun. Nu mai umblati cu tertipuri, e rusine si e prea vizibil ce se intimpla…

 14. Cel mai bun premiu pe care il pot obtine eu este sa imi spuna cineva aproximativ in ce an va avea loc unirea intre Republica Moldova si Romania. Sa nu votati la acel sondaj pentru ca ar iesi defazat (gresit).

 15. Doamna Vitalia în ţara acesta unde banu prevalează orce activitate din RM, nu e nimic deosebit ,,Timpul ,, e finanţat de anumiţi actori politici asta e clar ca bună ziua PNL nu are bani pentru a plăti acestă publicaţie şi a apărea în Sondaje ,în ţara acesta unde legea nu e lege unde banul prevalează absolut tot intr-un cuvînt e trist ce se petrece la noi în ţară,dar sperăm poate intr-o bună zi se vor schimba lucrurile in RM , dar cum se spune la Bucureşti e ,,BOrdak,,in ţărişoara noastră…Să dea Domnu intr-o bună zi PNL să fie prin priemele 3 partide din RM care vor trece pragul electoral şi aicea trebuie politici foarte dure inpotriva politicienilor care fac buissnes pe spinarea oamenilor de rind , este ştiut faptul că presa si anumite programe Media sunt controlate de aşa zisa putere. Lideri AIE au preluat sistemul de la PCRM şi merg după acest sistem dece nu? banu se da presa executa iar cetăţeni rămîn dezamagiţi în clasa politica din RM….

 16. Eu cred, ca PNL nu este inclus in sondaj pentru ca dl Tanase a inteles ca PNL nu poate sa fie alaturi de partidele care isi fac publicitate din banii furati de la noi. PNL, singurul partid, care ne va aduce la noi acasa, PNL viitorul nostru.

 17. Pt IURIE

  Sa stiti ca nu e rau raspunsul Dvs. E chiar interesant…

 18. Pt Vitalia Pavlicenco

  Ar putea PNL sa se alieze cu PL si sa mearga in bloc la alegeri? Cu „tertipuri” umbla patronul PAD-ului. Nu pot fi credibil „politicienii”, care sar dintr-o parte-n alta. Nu inspira incredere nici Rosca, nici Diacov, nici A.Tanase, nici Godea, nici Dodon, nici Musuc, nici Lupu, nici altii, care „schimba macazul”, de dragul unor valori materiale si pentru a fi „prezenti” in politica. Intr-adevar, e prea vizibil, ce se intampla. Insa astia n-au habar de „rusine, ei sunt meseriasi-mercenari.

 19. Pt Sandu

  1. Am impresia ca nu cunoasteti ce scriu pe blogul asta. Cititi si veti gasi raspunsuri la toate. Asta referitor la PL–PNL.

  2. Tertipuri fac Timpul cu PL. Asta am avut in vedere. De acord legat de ”Rosca, nici Diacov, nici A.Tanase, nici Godea, nici Dodon, nici Musuc, nici Lupu, nici altii, care “schimba macazul”, de dragul unor valori materiale si pentru a fi “prezenti” in politica”.

  Dar PNL-ului ce aveti sa ii reprosati in acest plan?

 20. Pt Vitalia Pavlicenco

  Aveti dreptate, nu cunosc, ce ati scris pe blog referitor la PL-PNL.

  Nu am ce sa-i reprosez PNL, daca Va referiti la coruptibilitate. Nu stiu cum este finantat partidul sau cum rezista intre „rechinii ot politika”. Stiu doar, ca este mic si cam…singuratic.

 21. Numai păpușarul știe 🙂 !

 22. UNUI REDACTOR INDEPENDENT

  Fiind un om cu mintea trează
  În publicaţia-i de prestigiu,
  El cu osârdie-i promovează
  Pe acei ce au…de dânsul grijă.

 23. Gheorghe Moldoveanu

  De ce nu sunteti inechipa lui Plahotniuc sau Filat. Atuncila sigur PNL in sondaje figura plus la asta era si printre fruntasi. De fapt Tanase e curva in tot intelesul cuvintului. Asta e raspunsul!

 24. sondaje „sarite” de tot si la Unimedia … „Dacă s-ar lansa într-o luptă corp la corp, cine credeți că ar ieși învingător?

  Vlad Plahotniuc
  Vlad Filat ” … P-E-N-I-B-I-L !

 25. In jurul partidelor parlamentare s-au adunat ,de voie s-au nevoie, personae cu influienta.Majoritatea lor,la rîndul său,împreuna cu partidele parlamentare,prin mas-media controlată de dînșii,manipulează considerabil,populația.(+partidele parlamentale întocmesc listele electorale tot in folosul lor!).
  .Prezintă oare vre-un interes, aceste partide extraparlamentare, pentru organizatorii sondajelor? După părerea mea,nu.
  Însă,dacă se v-a găsi un partid extraparlamentar s-au unul nou format,care v-a putea consolida o masă considerabilă,care,in esenta,nu e influiențată,atunci v-a fi o schlmbare pozitivă pe care n-a avut-o de la ”independența” ei.

 26. Pt Sandu

  In privinta partidelor nu poti spune „mic” sau „sAsa e „singuratic”. Si PDAM – cum a fost? Mare si, in patru ani, s-a prabusit? cu PLDM, care este PDAM-2, va fi la fel. Mai ales in R.Moldova, unde nu exista libertate, presa libera, pluralism adevarat, nepersecutare. Dar PAD-ul e oare altfel, daca apreciati dupa aceste criterii? In plus, un partid nu se face sa se lipeasca de cineva, asta poate o fac partidele de conjunctura, de exemplu chiar si cele de stinga acum. Noi existam din 2006, cind PL era jos, PLDM nu exista in general, dar s-au gasit bani rusesti si au crescut baietii. Sau nu stiti ca nu se dau bani pt partide romanesti dupa atita dezamagire cu cretin-democratii, asa va fi. Vorbind de „singuratate”, de „lipit de cineva”, vorbim cu notiuni din alta sfera. Numai ca eu va pun o intrebare – care alt partid azi, in afara de PNL si PCRM, ar putea scoate atita lume in strada? PCRM cu bani furati, noi – cu ideea. Aici e buba, care va roade. Si daca e „mic” si „singuratic”, cum a scos atita lume in strada in anul 2012? Nu cautati argumente sa va motivati decizia la Timpul, nu exista, explicatia e alta si a spus-o corect aici cineva pe blog. E legata de PL, si nu doar. Intre altele, „Timpul” nici PNL nu l-inclus, ca ambitia e mare si acolo, dar a scos in general sondajul, cica, dupa ce si-o fi facut treaba in favoarea PL…

 27. Pt Dumitru

  Ginditi-va la actiunile unioniste din anul trecut, dupa care mai cititi ce ati scris. Si mai cititi comentariile de alaturi.

 28. Incontestabil, Tănase este un ziarist talentat şi original.Şi-a căpătat popularitate mare atuci cîndt acest talent era pus în „slujba” interesului naţional. Dar, „interesul poartă fesul”.În ultimul timp, Tănase s-a dat mai aproape de treucă, căci vrea şi el(şi familia sa) să trăiască. Astfel,mînat de instinctul supravieţuirii, îşi oferă talentul în slujba cuiva. Acest „cuiva” este duşmanul de moarte al PNL-uli. Timpul nu mai este o publicaţie obiectivă. Timpul nu mai este cu timpul. Timpul nu mai este cu noi.

 29. Cind am vazut sondajul m-am gindit si eu la PNL si imi pare rau ca nu a fost inclus. Eu inaintez idea ca la mijloc sunt antipatiile personale dl Tanase- dna Pavlicenco, oricit de banal nu ar fi.

 30. Pt dn Pavlicenco
  Profesoarea la lectie intreaba:
  Cine-i ce-l m-ai popular om?
  Colia ridica mana:
  -Maikl Jecson!
  -Doi,stai jos!
  La ziua urmatoare:
  -Asa dar,copii,cine-i c-el mai popular om?
  Colia iarasi:
  -Presedintele!
  Stai jos, zece!
  Colia se asiaza,scoate de sub banca foto lui Maikl Jecson si-i sopteste:
  -Iarta-ma,scumpule Maikl,impotriva puterii nu-i de mers.

 31. De ce Tanase nu a scris nimic despre milionul de EURO furati de Tomac si Badea de la DRP – bani destinaţi proiectilor culturale din Basarabia? De ce Tanase n-a scris in Timpul că cu acesti bani Tomac si Badea s-au făcut campanie electorală in R. Moldova? De ce Alexandru Tanase -presedintele curtii constituţionale pe deschis i-i facea imagine lui Tomac şi Badea. Răspuns: Pentru că si C. Tanase a păpat foarte bine din acesti bani. S-a vîndut ca curva pe doi bani.

 32. Gheorghe esti corect suta la suta.

 33. Pt Vitalie

  Si de ce trebuie sa aibe antipatie Tanas efata de mine? Nu i-a placut ca l-am criticat pe Filat mereu, unde era si Sandu, dupa care Sandu a plecat, Nagacevschi a plecat, iar Tanse da acum in Filat ca si in comunisti?

 34. Ziarul „Timpul” nu include PNL in sondaje pentru ca cei ce finanteaza acest ziar nu doresc Unirea. Ei doresc ca in apa tulbure cu numele RM fiecare pescar(feudal, hot, ministru) sa-si aiba balta sa (domeniul lor feudal, ministerul sau, ziarul sau) unde sa poata pescui in liniste fara a da cuiva seama.

 35. Cand a fost marsul national la Chisinau Ghimpu ca o muiere de mahala a trecut cu masina pe alaturi. Cam asa ies la poarta oamenii de mahala cand trece mortul cu alaiul spre cimitir. Iar Chirtoaca, ca un „nacialinik de partid comunist” a aparut numai la inceputul ceremoniei de botez, pentru ca paridul nu-i permite sa intre in biserica, dar voia si el sa fie cumetru. Pe astea ii sustine Timpul.

 36. Pentru
  Nimic in
  Lume nu sunteţi doriţi ca o alternativă a pl-ului.

 37. Pt Iulian

  De ce? Ca nu suntem santajabili, intimidabili, prin urmare manevrabili si la cheremul nimanui? Noi asta o stim.

 38. Sandu spune:
  1 februarie 2013, la 00:12

  Cu partidele, care ar subscrie si obliga sa respecte intru totul Statutul si programul de activitate al PNL, Care s-ar obliga sa nu promoveze/tolereze persoane corupte, compromise, lipsite de experienta pozitiva de activitate s.a.m.d.

 39. Pai, d-na Al. Can
  Aici e problema problemelor: cine se obliga si respecta intru totul Statutul si programul…. Cu alte cuvinte , din start puneti problema absorbtiei fara cracnire !! Gresita mod de a face politica, foarte gresit si la ceasul de fata total lipsit de perspectiva. Ma rog, nu e treaba mea …Cum o fi cum n-o fi, cum se face , cum nu se face- PL-ul, Ghimpu , echipa parlamentara si ,probabil , si alti multi simpatizanti ,va este net superior. Am spus nu odata ca aveti un program f bun, ca exista in PNL potential… Cu siguranta este si nu poate fi negat. Cu toate acestea exista multe alte pozitii, atitudini, situatii,orientari tactice etc, cand PNL a procedat gresit indepartandu-si oamenii si sansele. Ca tin de orgolii lumesti ale unor persoane ca nu tin , nu am de unde sa stiu. Si nici nu ma intereseaza .Raman la convingerea ca asa nu se face politica autentica si ca nici un orgoliu nu serveste decat siesi , nu interesului general care trebuie sa fie fundamentul oricarui partid.n E adevarat ,pe de alta parte ca toate partidele din R.Moldova procedeaz mai mult sau mai putin la asa ceva. Tocmai acest plasament pe pozitiile orgoliului liderilor a dus la celebra de pe acum,”vanatoare voevodala”.
  Am citit si eu interviul cu dl. Bratu. Pe langa puternica impresie care mi-a lasat-o ca personalitate intervievatul, am capatat un …geamantan de alte informatii pe care nu le stiam si care m-au uimit si m-au pus pe ganduri la cel mai serios mod.E suficient ca am aflat despre initiativa „Consiliului UNIRII” si activitatea sa , datorata temeritatii si tenacitatii acestui OM,Bratu. Si unde fotografiile , putin cate s-au expus, spun mai mult decat 1000 de cuvinte a unora,inclusiva ale autorului lor!!!! Judecandu-le la rece, corobarandu-le si cu alte surse de informare,poate tot atat de bogate si de complicate, pe masura posibilitatilor care le am , sper sa ajung mai aproape de conturul real al romanismului democrat din Basarabia si de sinusoidele politicii „moldave”. Ba chiar mai mult:sa-mi explic multe din derapajele politicii romanesti de mai ieri si pana azi, pentru ca am obsrvat ca este imposibil sa nu fi existat fire mai putin sau mai de mare vizibilitate intre …noi si voi. Surpinzator , dar existenta documentata a celor 37.000 de turisti sovietici inregistrati in decembrie 1989 in Romania, care vorbeau toti romaneste si care nu au plecat la … caselor lor decat dupa un an de zile la interventia expresa si „energica” a lui Petre Roman(fost prim ministru) ma duce cu gandul la multe alte cele.
  PS-Informatia o detin dintr-o car istorica fulminanta semnata de LARRY L. WATTS -„FERESTE-MA,DOAMNE,DE PRIETENI-Razboiul clandestin al blocului sovietic cu Romania” , aparuta la Bucuresti in 2012, editura ROA , pg 48 et passim

 40. Pt luva

  Nu stiu ce ati inteles din ce a spus Bratu. In toate materialele Consiliului Unirii se spune ca au intrat in componenta sa membrii Consiliului National al Unirii, format in 1991, cu Druc in frunte, persoana cu care am vorbit eu, dupa ce au venit cu aceasta initiativa Maimescu si Revenco, inainte de a reporni Consiliul Unirii, cind de Bratu nu auzisem de nu stiu citi ani. Toata lumea asta traieste, eu nu am citit interviul lui Bratu, ca nu am timp, dar am auzit frinturi si ramin uluita sa aud cum un om, care nu a inchegat nimic, isi asuma totul, dar absolut totul. Intrebati oamenii ce parere au de Bratu, noi tacem. Nu este persoana nemurdarita de Bratu si cum a fost, asa a ramas – neglijat, pentru ca nimeni nu-l mai baga in seama. dar intrebarea eterna ramine – daca noi suntem rai, nu ne reuseste nimic, e totul urit, nu am facut nimic in anul 2012 – de ce nu face el ceva extrem de bun, de reusit, de rasunator, de rezultativ? Raspundeti-mi la aceasta intrebare, eu in viata mea am vorbit cu el de vreo trei ori, rugata prima oara de Mircea Rusu, si nu inteleg in ce l-am impiedicat vreodata.

 41. Vitalia, intr-unul dintre raspunsurile de mai sus, spui: „Si PDAM – cum a fost? Mare si, in patru ani, s-a prabusit? cu PLDM, care este PDAM-2, va fi la fel.”.

  Se poate sa ai dreptate, dar cine va ocupa vidul lasat? Nu cumva vreo coalitie Lupu-Voronin-Dodon? Deja Lupu le face curte gagauzilor.

  Hachitele dintre liderii partidelor (mai) romanesti, ambitiile si pretentiile ca unii lideri sunt mai grozavi decat altii nu sunt semne bune.

  Daca nu se gasesc punti intre aceste partide (mai) romanesti, atunci tare mi-e frica sa nu se (re)instaureze la Chisinau o moldoveneasca scrisa cu litere chirilice.

 42. Pt Mircea Popescu

  Si daca PLDM se prabuseste, e vina mea oare? Eu oare sunt responsabila de asta si trebuie sa ma doara capul pt hotii pretinsi liberali care ii readuc pe satrapi? Nu cred. Eu pe tema ambitiilor liderilor nu discut, ca nu e tema mea. Nu am ambitii si m-am saturat sa spun asta. Suntem mici, neputinciosi si ne cautam de nevoia si saracia noastra, vorbesc de PNL. Sunt altii mari, tari, bogati si – dupa cum inteleg – si fara ambitii, nu?

  Cum spunea cineva ”In politica nu trebuie intotdeauna sa cistigi, ci sa iti mentii convingerile, pozitiile, sa incerci sa ai dreptate si sa demonstrezi mereu acest lucru.”

  De ce Stinga are cap si se unifica, iar vicelui PNL un lider PL ii tot spune dizolvati/va si nu participati la alegeri. Am impiedicat noi cuiva sau ce trebuie sa facem, ca nu inteleg de ce ne tot bat la cap toti. Au putere, au bani, ce ii impiedica sa calculeze comportamentul pe termen lung?

 43. Vitalia, eu am ridicat o problema, care nu-i in caietul meu de teme pentru acasa.
  Ai spus ca PLDM-ul se va prabusi. Nu caut vinovati, dar intreb si eu ca prostul, cine va ocupa golul ala politic?

  De ce Stanga se unifica si voi nu puteti? Intrebarea si raspunsul ar trebui sa-l gasiti tot voi, eventual stand la o masa rotunda (ca sa fiti toti egali), sa va inchideti intr-o camera si sa va certati pana gasiti raspunsul.
  Daca va veti injura prin ziare si pe diverse forumuri, crezi ca veti rezolva problema intaririi voastre astfel incat sa puteti face fata atacului partidelor antiromanesti?

  Nu-i nevoie sa-mi raspunzi, poate ca-i mai bine sa analizati acest aspect, la rece.

 44. De ce- n sondaj lipseşte PNL -ul?
  Pentru că vor ca lumea să voteze
  Nu pentru cei care -şi asumă GREUL,
  Dorind DREPTATEA s-o înscăuneze,

  Ci pentru cei corupţi, care se ceartă
  Ca -n fabula cu Broasca, Racul, Ştiuca,
  Ce nu pot posturile să -şi împartă,
  Iar de UNIRE fug ca de -o nălucă…

  De ce să pună PNL -u -n liste?
  El NU -I BOGAT, doar cu IDEEA vine,
  Aduce lumii ADEVĂRURI triste,
  Nu are treucă, să -i hrănească bine

  Pe cei care preferă să se vândă
  Şi -n loc să muşte -atunci când se cuvine,
  Îmbracă blană de oiţă blândă,
  Doar pe cei…mari încearcă a -i susţine…

  De ce să pună PNL -u -n liste?
  El NU -I BOGAT, doar cu IDEEA vine,
  Aduce lumii ADEVĂRURI triste,
  Nu are treucă, să -i hrănească bine

  Pe cei care preferă să se vândă
  Şi -n loc să muşte -atunci când se cuvine,
  Îmbracă blană de oiţă blândă,
  Doar pe cei…mari încearcă a -i susţine…

 45. Doamnă Pavlicenco, Vă rog mult să ştergeţi mesajele în plus, lăsaţi-l doar pe primul, cu patru strofe. Ceva e în neregulă…arăta că nu se expediau mesajele, apoi au apărut multe.. Scuze.

 46. Pt Mircea Popescu

  Eu nu am citit aberatiile lui Bratu, ca imi repugna abordarile lui. Dar plasez aici o fraza a lui. „De aceea, subliniez o dată în plus: liderul, echipa (nucleul) cu care porneşti la drum şi banii sunt cele trei componente ale reuşitei!” Daca nu am mai scris si eu cite am incercat noi, PNL, si care e situatia, nu mai stiu ce sa spun…

 47. Lista analiștilor și comentatorilor platiți de Vladimir Filat

  Șeful și coordonatorul listei este ȚĂRANU Anatol,
  Director al centrului de Cercetări Strategice și Consultanță Politică „Politicon”.
  Comentatotii si analistii sunt platiti conform unor criterii stabilite de Filat si Taranu, in dependenta de aparitii, importanta etc.

  1.BĂRBAROȘIE Arcadie
  Director executiv al Institutului de Politici Publice
  2. Alexandru Solcan, lector
  3. CĂLUGĂREANU Vitalie, Prezentator al talk-show-lui de la TV7
  4. CAȘU Igor, Conf.univ.dr, Director al Centrului de studiere a totalitarismului, Facultatea de Istorie și Filozofie, USM
  5. CERNENCU Mihai, Șef-catedră Relații Internaționale, ULIM
  6. CHIRTOACĂ Nicolae, fost ofiter KGB
  7. CIBOTARU Viorel, Director al Institutului European de Studii Politice
  8. Andrievski Vitalii, director ava.md
  9. GOLEA Anatol, Director general, TV7
  10. Nantoi Oazu, expert IPP
  11. ȚESLIUC Vladimir, Director al agenției de presă NICA-press
  12. Gherasim Arcadie, ziarist Vocea Basarabiei
  13. CIUREA Corneliu, Expert IDIS „Viitorul”
  14. Tabirta Ion, lector
  15. Igor Botan, director ADEPT
  16. Croitoru Vasile, comentator

  Blogerii lui Filat
  Seful diviziei blogeri este fostul consilier a Premierului Tudor Darie, care mai este si coproprietar al site-lui Unimedia. Special pentru a promova imaginea PLDm si a Premierului Filat a fost creata platforma pentru blogeri http://voxreport.unimedia.info/, la care au acces sa posteze doar blogerii loiali lui Filat si grupului Viorel /Victor Topa.
  Darie se ocupa cu recrutarea si cu dirijarea blogerilor, si decide perioada si nivelul de remunerare.
  1. Marian Cepoi
  2. Dan Caranfil
  3. Gabriel Calin
  4. Tudor Cojocariu
  5. Eugeniu Luchianiuc
  6. Nichitus Victor
  7. Elena Panus
  8. Panus Valeriu
  9. Spinceana Vitalie
  10. Ursenco Igor
  11. Radu Voda
  12. Gavrilita Adrian
  13. Roman Cernelea
  14. Dumitru Alaiba
  15. Fornea Andrei
  16. Denis Cenusa
  17. Dumitru Ciorici
  18. Ion Grosu
  19. Vasile Galusca
  20. Vlada Ciobanu
  21. Gheorghe Costandachi, IDIS Viitorul
  22. Galbur Dragos

  Lista activistilor si comentatorilor platiti de Grupul Viorel/Victor Topa

  1. Tirdea Bogdan, comentator si bloger, platit si de Filat
  2. Dolganiuc Valentin, comentator
  3. Mocanu Sergiu, politician
  4. Cozer Alex, angajat trustul Jurnal
  5. BOGATU Petru, editorialist al ziarului „Jurnal de Chișinău”
  6. Negru Nicolae, angajat trustul Jurnal
  7. Butnaru Val, jurnalist
  8. Vasile Nastase, jurnalist
  9. Batereanu Andrei, lider ong
  10. Dendiu Doru, jurnalist
  11. Nastase Andrei, avocat
  12. Cheianu Constantin, jurnalist
  13. Albot Nata, director Jurnaltv
  14. Dron Ion, avocat

 48. marcel, vreau să știu unde ne putem vedea ca să te trimit în față direct spre origini. De unde pana mea ai luat tu că sunt Blogger, unu la mână și doi la mână că mai sunt și al lui Filat ? Ai mâncat măsălare, vorba lui Ghimpu..

  Ești un căcăcios ca mulți alții care își permit să vorbească fără a se documenta.

  Așadar, pentru idioți, repet:
  1. Nu sunt, nu am fost și nu voi fi blogger.
  2. E prima și ultima oară când dau replica unui tembel.
  3. Documentați-vă înainte să scrieți.
  4. Și tu marcel și cu drug-to Filat Contrabasistul să mă pupați acolo unde doresc să o faceți.

 49. Va recomand sa nu va faceti iluzii.Constantin Tanase nu are motiv sa includa PNL in sondajul publicat pe sitiul sau deoarece pe demagojia unionista Constantin Tanase a obtinut apartament cu 4 camere pe bulevardul Mircea cel Batrin n 3,ap 12,MANDAT DE DEPUTAT,FUNCTIE DE REDACTOR SEF,POSTUURI PENTRU FECIORII SAI,ETCETERA.RASPUNSUL ESTE LACONIC PENTRU CA ESTE CORUPT,DACA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *