„Românii” de profesie, alertaţi de unioniştii neşantajabili. Şi poze cu „pavlicencii securişti”

Am urmărit făcătura cretino-democrato-pseudoliberală (că din această zonă pare să vină) de pe Internet, cu filmul „anonim” despre Marşul Unirii din 5 august de la Bălţi. Mâine sesizez Procuratura Generală, să se edifice ce e cu aceşti „anonimi binefăcători ai României”. Nici sub comunişti nu am scris atîtea scrisori la MAI, SIS şi PG ca sub regim postcomunist, pretins democrat…

Ce să spun – se screm din răsputeri cei care au frica de a-şi pierde electoratul românesc, manipulat până acum, deaceea îi atacă pe unioniştii care, la Bălţi, au fost împroşcaţi cu pietre, petarde, roşii, sticle grele cu apă ş.a. invenţii, testate, mai întâi la Cahul (acolo, la Cahul, nu am reţinut – a cui „înaltă vizită” au compromis-o unioniştii?)

Iarăşi, nici cu spatele să presupun – după ce am luptat toată vara împotriva Publika TV, care ne punea pe noi, unioniştii, pe acelaşi cântar cu rîsurile proruseşti, – să mă „repomenesc” în „echipă” cu protagoniştii de la această televiziune – să vezi şi să nu crezi – în ReMeaua asta amărâtă, cele mai mari provocări le fac Natalia Morari şi Vitalia Pavlicenco. Să mori de râs.

Acum, legat de „Ambasade”. După 2009 nu am fost invitată niciodată la vreo recepţie la Ambasada Română, deşi am Ordin Naţional în Grad de Comandor şi misiunea diplomatică încalcă legislaţia română. Păcat, că România e ţară euratlantică, unde o fi şi vreo bucată de stat de drept. Măcar o bucată, nu ca în R.Moldova. Dar nu regret. Le-am scris un mesaj în privat, nu au răspuns, le-o fi ruşine. Însă eu vreau să le mulţumesc unor diplomaţi pentru cooperare, sprijinul colegial şi solicitudinea umană pe care ni le-au acordat mereu, PNL, când am avut probleme consulare, legate de vize şi de alte chestiuni mai individuale, că „toţi suntem oameni şi apar urgenţe”.

Cât priveşte alte Ambasade, în special Ambasada Rusiei, parcă ştiam că sunt duşmanul lor, Kuzmin, a căror expulzare PNL a cerut-o cu două săptămâni înaintea unor deputaţi „liberali” (după împuşcarea tînărului la Podul de la Vadul lui Vodă), adormiţi şi treziţi, într-un târziu, m-a atacat mereu, în comunicările lui veninoase, scuipate pe la diferite „mese rotunde” cu fonduri gen „Priznanie”. Acum, văd că filmuleţele-făcături antiunioniste, pretins „antiagenţiruşi”, mă fac prietenă cu scursura Kuzmin, ca şi cu Ambasade ale URSS, unde securiştii de profesie mă fac „fostă angajată a Ambasdei URSS la Havana, ataşat cultural”. Iarăşi, să mori de râs.În viaţa mea nu am lucrat la vreo Ambasadă, nu că sovietică.

I-am explicat şi lui Alex Cozer (care a scis prostii), cîteva ore, pe care mai nu l-am chemat în judecată (că acum mă foiesc să îl chem pe Şelin – instanţele se chinuie şi nu vor încă, din motive de taxe de stat – în judecată, pentru că m-a făcut „kaghebistkă” şi „neofascistă”), că eu am fost în Cuba ca soţie de traducător, iar din cele 22 de luni (1974-1976) cât am fost acolo 9 luni am dus o graviditate şi alte 10 luni am crescut o fiică, aducând-o la Chişinău, de vârsta fragedă de nici 10 luni. I-am mai explicat lui Cozer că sunt născută la 29.10.1953, m-am căsătorit la 24.04.74 (la nici 21 de ani), fiind studentă, am plecat ca soţie cu soţul în Cuba peste jumate de an, la 21 de ani, şi că, la 22 de ani, peste două zile când i-am împlinit, am născut-o pe fiică-mea, pe 31.10.75. Orice nedebil poate vedea că nu puteam lucra nicăieri la aşa vîrstă, fără studii absolvite, fiind gravidă sau având un copil mic în braţe.

Rectoratul, Sindicatul şi Partkomul USM, unde învăţam, nu a vrut să îmi dea voie să plec alături de soţul meu, deoarece nu eram activistă nici komsomolistă, nici de partid, fiind căzută ţi în dizgraţia conducerii Facultăţii pentru că nu am dus grupa la un „voskresnik”. Fapt pentru care am fost dată afară din şefă de grupă. Unde nimerisem după practica de atunci – fusesem medaliată cu aur şi am fost admisă după primul examen susţinut pe nota maximă, după care „abiturientul” respectiv era scutit de celelalte examene şi făcut şef de grupă.

Iar eu, cam rebelă, nu prea ascultam, dar învăţam bine, în schimb. Şi când să îmi dea şi mie „harakteristika” – că aşa era regula – mi-au scris (şi nimeni nu vroia să o semneze) „no za poslednee vremea u Vangheli nabliudaiutsea elementî nedisţiplinirovannosti, za cito bîla otstranena ot doljnosti starostî grupî”. Şi nu mă” recomandau” şi gata.

După care soţul meu, lector universitar, a mers la decanat, unde i-a spus regretatei celibatare Ecaterina Tkaciova (de la franceză,  Limbi străine) – „nu am nevoie să mi-o „recomandaţi” ea merge cu mine ca soţie”. La care Tkaciova îi spune ” dragă Serioja (eu îi spun toată viaţa „Serj”), soţia ta e cam rebelă şi când vei ajunge acolo, peste trei zile va zbura în America”. Au scos cuvântul „o recomandăm” şi iată aşa au semnat şi am plecat, unde am dus o graviditate şi am născut o fiică, revenind, la vîrsta de nici 23 de ani acasă, reluînd studiile şi absolvind Universitatea. 

Da, am avut un caz interesant şi în Cuba. M-a luat soţul într-o deplasare, fără să ştie că trebuia să ceară vreo permisiune. Am nimerit în cîmp militar, plin de moskitos (ţânţari mari şi răi). Ne-a văzut un „ştabist”, ne-a turnat, apoi ne-au chemat la şefi şi mai nu ne-au expulzat „fără drept de a mai pleca peste hotare”. Li s-a făcut milă, însă, când au văzut că eram în primul an de căsătorie şi ne-au lăsat nepedepsiţi. Iar când i-au propus soţului să rămînem un an după cei doi regulamentari, noi am refuzat, abia aşteptam să treacă timpul şi să revenim acasă. Deşi nu aveam nici casă, nici masă… Sunt multe de povesti despre viaţa noastră grea şi absolut curată, pe care puţini o au pe aici. La sigur, nu o au cei care fac filme anonime, mincinoase şi denigratoare, fără frica în faţa adevărului şi a lui Dumnezeu. 

Între altele, aşa cum am spus pentru Jurnal de Chiţinău, acum câţiva ani, la întoarcerea din  Cuba, pe soţul meu au încercat să îl racoleze cei d ela KGB şi el a refuzat, ceea ce, din câte spunea, de exemplu, Mircea Dinescu, din practica sa de membru al CNSAS, puţini au avut tăria să o facă. Soţul meu a avut această tărie şi e singura dată când l-am văzut aproape demolat păsihologic, după ce a refiuzat, de frica de a nu putea face o carieră ştiinţifică. Dar şi-a urmat cariera, ca şi mine (dar nu am lucrat niciodată la Academie – şi despre asta am văzut nişte făcături pe Internet; când eu călcam, ca doctorandă, în vârful degetelor, pe culoarele AS, văd fasluri că eu şi pe acolo operam ca „agent” – iarăşi să mori de râs).

În general fiind spus, când prima oară în viaţă mi s-a incriminat colaborarea cu securitatea eu am luat-o în glumă, după care abia am înţeles că e vorba de mecanisme ale antiromânilor, care operează şi cu mâna pretinşilor români împotriva oamenilor neşantajabili. Îmi este scârbă (în română înseamnă „greaţă”) de şantajabilii de la Putere care vor să se menţină acolo denigrând persoane curate ca mine. Mai deunăzi, pe acest blog, mi-a postat un băiait din Franţa aiurelile şi calomniile lui Oleg Serebrian la adresa mea, acesta părând un şantajabil de profesie, cu el încă urmând să mă lămuresc…   

Vreau să îi întreb pe slujile politicienilor şantajabili – voi chiar nu vă temeţi de Dumnezeu? Chiar credeţi că el nu le vede pe toate şi că veţi scăpa de pedeapsa Celui de Sus?

Eu vă înţeleg şi vă compătimesc – sunteţi securişti, probabil, de profesie, nu puteţi duce povara păcatelor şi doriţi să le împărţiţi cu alţii, deaceea faceţi „Liste Şandrovski” (despre care SIS-ul mi-a răspuns oficial că a fost făcută în laboratoarele Parlamentului, fiind vorba de vreo fracţiune „cretino-democrată” (toate materialele sunt puse pe blogul meu), de aceea mă conectaţi la interesele Rusiei (şi eu care anunţasem vara, înainte de 5 august, concediu la staf şi am mers la Bălţi din solidaritate cu Acţiunea-2012, care ne-a invitat, la fel cum ne-au rugat să depunem cerere pentru Marşul Unirii la Cahul, lucru pe care l-am făcut noi, PNL, unde a fost regulă, exceptînd că am fost lapidaţi), prima oară. 

Este foarte mare şi ridicol de variat mecanismul prin care sunt atacată – de la faptul că unii „liberali, foşti cretin-democraţi” au scris despre mine la Orhei că, în general, nu am fost la Bălţi, că, cică, m-am speriat şi i-am băgat pe alţii în foc, pînă la a fi principalul detractor al vizitelor europene la Chişinău… Şi unde pui că, pe 26 septembrie, la propunerea, din iniţiativa şi cu organizarea lui Dirk Shuebel, am fost la Bruxelles. Chiar şi eu am ameţit şi nu mai înţeleg – pe cine servesc?

Sunteţi jalnici. Nu puteţi opri ce a pornit. Şi veţi fi măturaţi de la guvernare pentru că aţi transformat instiuţiile statului în mecanism de îmbogăţire personală şi de clan prin corupţie şi vă temeţi de Unire pentru că, într-un stat cu adevărat românesc, european, într-o Ţară cu instituţii ale statului şi cu instituţii democratice veţi fi câte un zero mare, nişte nimicuri necompetitive cu nimeni şi cu nimic.

Vai de capul vostru! – vorba lui Dabija.

 Şi cîteva poze cu „pavlicenci – agenţi ai URSS”…

Vitalia Pavlicenco

Către:    Procuratura Generală a Republicii

             Moldova, str.Bănulescu Bodoni nr.26

             MD-2005 Chişinău

De la:     Vtalia Pavlicenco, preşedintele Partidului Naţional Liberal,

str. Calea Ieşilor nr.6, MD-2069 Chişinău, nascuta la 29 octomrbie 1953

tel. 069111682

 

Prin prezenta, solicit, respectuos, să fie întrerinse măsurile legale pentru depistarea autorilor unui fim video, ce conţine informaţii false denigritoare în privinţa mea, ca lider de partid, şi sancţionarea lor în conformitate cu legislaţia .

În fapt pe data de 13.12.2012, persoane anonime, cu denumiri ale conturilor  „limondrept” (http://www.youtube.com/user/limondrept) şi „UltimeleStiriMD”  (http://www.youtube.com/user/UltimeleStiriMD?feature=watch ), pe internet, pe portalul  www.youtube.com au plasat un film video, care conţine informaţii denigritoare la adresa mea, unde sunt invinuită de exercitarea unor „misiuni secrete” în folosul altor state, în specail al Rusiei, „cu scopul de a destabiliza situaţia în ţară”.

De asemenea, se afirma ca eu as fi lucrat ca „atasat cultural” la Ambasada URSS in anii 1974-1976, ceea ce constituie un fals.

Filmul video cu informaţia calomnioasă denigritoare este afisat pe adresele:

http://www.youtube.com/watch?v=iPfAo4YUiSg

http://www.youtube.com/watch?v=CHaStLOos_I&list=UUvF1pregK7ituvuuNMyfrfw&index=4

Cu respect,

Vitalia Pavlicenco, preşedintele PNL

17 decembrie 2012

Loading Facebook Comments ...

23 Comments

Add a Comment
 1. Filmuleţul nici făcătură n-o poţi numi.
  Părea a fi un sketch umoristic la o făcătură ghebistă.
  Comentariile, cerculeţele roşii şi vocea „infernală” a lui Freddy Krueger de după cadru chiar te fac să râzi nu alta. M-am amuzat mult. Mulţumesc autorilor.
  Va daţi seama la ce nivel au degradat lichelele kremlineze dacă acest kitsch moldovenesc fabricat pe strada Petrikanskaya o iau în serios?
  E un semn bun. A început agonia.

 2. Am privit si eu acest filmulet.
  Ei bine, se spun mai multe adevaruri despre spionajul rusesc,
  iar apoi se baga si informatia despre Vitalia Vangheli.
  Deci este o alta provocare a serviciilor oculte moldovene si altele
  pentru a discredita Marii Lideri ai Unionismului din RM.
  Caci cine este cel mai mare lider al Miscarii Pro-Re-Unire cu România din RM ? Da, este Vitalia Vangheli.
  De asta, tot Vârful Puterii din RM se teme
  de Vitalia si de viitoarea Re-Unire caci ei isi vor pierde functiile,
  si chiar vor nimeri la pârnaie pentru coruptie si nelegiuiri !
  Oricum, Marea Re-Unire se apropie !
  Bravo Vitalia !

  CURAJ, SPERANTA SI IZBâNDA!

 3. doamnă Pavlicenco,nu este necesar să vă justificaţi,contează că sunteţi o fire luptătoare şi aveţi convingeri.Naşterea Domnului să fie un prilej de bucurie în familia d-voastră iar idealul de unitate naţională pentru care luptaţi să se concretizeze într-o bună zi.La anul şi la mulţi ani!

 4. Noroc Vitalia,agentul ant-roman si ocupant si expansionist rus a facut falsa video despre tine sa discredita personalitata ta.Ei controleaza guvernul si parlamentul si peste toate sunt ei.Uitati ministrurile care sunt ant-romani,Oleg Efrem,Leanca,Boris Fosca,Dorin Recean etc.Cel mai mare ant-roman este premierul Filat.Ei lucreaza cu agenti rusiei impotriva unionisti,ca noi vrem libertate si retragerea armata rusa din transnistrene prin unirea cu patria mama romania.Unirea va fi,sunt voiele lor ISUS CRISTOS si DUHUL LUI,unirea face puterea si niciodata diavul oamen la puterea acuma nu va reusesca.Ei au la dispositii colaboratorii de politistii care caute pe noi fiecare zii si altele.Iari DOMNUL ISUS CRISTOS si DUHUL LUI protejeaza si incurejeaza noi fiecare zii,ANMEN.

 5. Berenice Goradetski

  Sint incintata de acest material! E ca o aghiazma curata cuvintul dvs dna Pavlicenco. Sinteti un model si ma mindresc ca exista asa oameni la noi. Dumnezeu sa va pazeasca si sarbatori fericite!!! Va admir!!!

 6. Berenice Goradetski

  Calatoria dvs in Cuba e incintatoare. Ce frumos ati scris despre asta. Ati fost la mare acolo?

 7. noi ne vedem de unire ei de poante si filmuletze de kkt ! Ce pot face altceva decat denigrare cand nu mai ai arme de combatut ?

 8. Pt Berenice Goradetski

  Nu a fost o calatorie, ci o deplasare pt satisfacerea serviciului militar al sotului. Intre 1974-1976, eu aveam 21 de ani. Nu terminasem inca studiile la Universitate.

 9. nu-i indicat sa citeze nimeni din MIRCEA DINESCU,ca asta a fost KGB-istul sef la tineret in Romania lui Ceausescu.

  Aducea elogii lui GORBACIOV in ziare clandestine asteptand eliberarea sovietica contra lui Ceausescu in 1988 si 89,fiind chiar arestat.

  Ambasada URSS din 1989 era plina de ION CARAMITRU ,BRUCAN ILIESCU PETRE ROMAN,BIRLADEANU(porcul stalinist,care a ucis sute de romani la BALTI in 1944)MIRCEA DINESCU,si asa mai departe.

 10. nu conteaza trecutul KGB-ist al nimanui,conteaza ceea ce reprezinta AZI acea persoana.

  Daca cineva lupta pentru BISERICA ORTODOXA,este WELCOME in Romania!

  Daca cineva lupta pentru interesele economice ale israelului(a se citi KAUFLAND DEDEMAN BAUMAX BAUMIT,REALITATEA TV,trusturi de presa,MALL-uri,pilule farmaceutice cancerigene,etc,etc)

  ale corporatiilor,nu merita decat dezonoarea.

  CIUMA vine azi de la ciumati.A se avea grija la provocatorii anticrestini!

  Din America,pana in Siberia prin Europa, Biserica crestina e atacata si ponegrita.

  Acei fanatici atei merita scuipati,si nu cineva care in trecut a fost silit sa faca intelegere cu KGB,ori in Romania cu Securitatea,fiind torturat amenintat,santajat,ori copii dati afara din scoli si facultati,parintii de la servici.

  KGB,ca structura,cel putin pe timpul lui BREJNEV,a fost o structura patriotica.

  A nu se confunda cu STALIN,cand NKVD-ul sovietic nu avea nici macar un etnic rus,ci doar alogenti kazaro-evrei,tatari,caucazieni,ori alte etnii.

  80000 de preoti ortodocsi au fost impuscati de STALIN si BERIA pe Volga langa Stalingrad.

  Si mai sunt unii care spun ca stalin a fost eliberator in WW2.

  Ce a fost pe vremea lui BREJNEV,si dupa,n-are legatura cu STALIN satana.

  SI mai e ceva.Eu sunt cert convins ca CERNOBIL a fost opera unui bolnav psihic si nu a fost ceva intamplator.Pentru ca MASONUL GORBACIOV,care a fost presedintele american la Kremlin(la fel cum TRUMANN a fost presedintele evreu sovietic la Casa Alba),

  a dat mana cu masonul REAGAN exact dupa CERNOBIL.

  CERNOBIL a fost bomba atomica care a dinamitat comunismul in lume.

  CERNOBIL a fost bomba atomica care a distrus rassa alba,milioane de prunc-ucideri,avorturi spontane.Milioane de copii cu malformatii GRAVE,nascuti chiar si morti.

  Milioane de batrani cu PARKINSON(tremuratul mainiilor,si insomnii ,ganduri negre de sinucidere,etc).

  Milioane de oameni iradiati si ucisi.

  Tone de apa iradiata pe Nipru,pe Dunare,Nistru,Bug, si mai ales pe raul PRIPIAT.

  Eu am fost la Kiev acum 3 luni,si am baut putina apa si mi-a ajuns,m-am simtit foarte rau.De atunci de frica nimeni nu s-a mai spalat pe dinti,sa ne iradiem,stand intr-un sat nu departe de Cernobil.

  KGB-ul a devenit nationalist la un moment dat.

  Singura greseala a KGB-ului dupa anii 60 a fost aceea ca nu l-au impuscat cu 400 de gloante pe tovarasul scarbaciov Gorbaciov,pentru spionaj in favoarea israelului si americii.

  Nu-i exclus ca GORBACIOV insusi sa fi conceput ideea bombei atomice la CERNOBIL cu scopul de a avea motiv de a se apropia in scop umanitar de occident,si a arata ca a falimentat comunismul si industria de stat.

  Efectele au fost de mii de ori mai mari si nocive decat la HIROSHIMA in Japonia lui 1945.

  Politica o fac BOLNAVII PSIHICI.

  Aceiasi care in 1999 au bombardat JUGOSLAVIA un stat crestin ortodox ucigand peste 1000 de copii sarbi inocenti si civili.

  KGB-ul nu e tot una cu ce e azi.

  Ce a fost a fost,cine a colaborat ramane bun colaborat,si NU MAI CONTEAZA AZI!

  conteaza doar ceea ce e azi si ce putem face pe viitor,istoria n-o mai schimba nimeni!

 11. dupa ce evreii marca TISMAEANU (tatal) au obligat romanii sa colaboreze cu SECURITATEA comunista,

  sau altii i-au maltratat,ucis,torturat,le-au smuls dintii din gura,unghiile,i-au pus sa doarma pe coji de oua,pe ace,sau sa isi manance fecalele,la SECURITATE ori in URSS la sediul NKVD,

  aceeasi tovarasi vin si spun ca aceste victime au COLABORAT vezi doamne cu NKVD si cu SECU.

  Adica dupa ce-ti prinde degetele in usa,tot el te acuza ca ai colaborat cu KGB!!

  cine face listele cu KGB?!?!?cine>???? KGB-istii sefi!

 12. MIRCEA DINESCU a gresit si Dumnezeu sa-l judece,in rest are calitatiile lui.

  Istoria n-o schimbam,ci doar viitorul si prezentul.Eu nu cred in UE,pentru ca e o facatura si va cadea ca si URSS-ul,gratie avortului prostitutiei legale drogurilor legale,casatoriilor homosexuale legale,si gratie ANTI CRESTINISMULUI!

  POPOARELE LE-A FACUT DUMNEZEU cum zicea LEONIDA LARI,ucisa de niste criminali.

  UE vrea sa le distruga prin Statele unite ale europei,si prin imigrarea in massa a zeci de milioane de musulmani turci arabi algerieni,etc.

  Pai ce-i in Germania Franta,ca te sperii,de la atatea moschei,si manele arabesti la 3 noaptea in cartier.

  Mai bine cu tiganii nostrii ca-s aici de 700 de ani!

  SANDROVSCHI si lista aia a lui cine o mai fi si asta?!?!?!

  Daca ILIE BRATU e cu KGB,inseamna ca autorul listei SANDROVCSHCI sau cum l-o fi numita ma-sa ) cu KGB-isti trebuie sa-si ia urgent medicamente psihiatrice puternice,marca RUDOTEL.

  Sincer imi este greata de provocatorii astia din gasca lui VLAD FILAJ.

  Un politician mai slab nu exista azi nici macar in BELARUS!

  FILAJ are cel mai sarac stat din toata EUROPA,la nivel al PIB-ului cu SOMALIA si NIGERIA,ba mai mult el face afaceri,si vrea in UE.

  In loc ce MOLDOVA sa-si conserve economia si BISERICA,o da cu poponarii,cu nediscriminarea si alte tampenii,dar in acelasi timp NICI NU IA BANII EUROPENI,ca se evapora la Mafia tov VLAD FILAJ.

  PENIBIL,JENANT,CRIMINIAL SI FARA IESIRE!

 13. democraţia este o armă cu două tăişuri;pe de-o parte garantează libertatea cuvântului.iar pe de altă parte dă naştere la elucubraţii.Prin urmare,democraţia are sens dacă există şi responsabilitate.

 14. Lui PUŞCAŞU VLAD:
  Ar fi bune să te adresezi unui medic, caci aberaţiile dumitale nu par a fi de om normal.

 15. Desigur,nebun a fost si GALILEO GALILEI si altii care au spus ca Pamantul e Rotund si nu patrat,cum credeau majoritatea.

  Omule in spionaj la cel mai inalt nivel sunt lucruri pragmatice,tu habar nu ai pe ce planeta de aflii.

  Ei conduc si testeaza pe populatie orice vaccin,orice bomba,orice schimbare meteorologica,orice noi E-uri din alimente,si asa mai departe.

  Sau dupa parerea ta a ,,luminatului,, filosof,totul e roz,si frumos,porcii zboara ,cainii au covrigi in coada,mierea curge din orice izvor odata cu apa si cu laptele.

  La medic sa mergi dumneata,pentru ca esti printre cei mai naivi de pe pagina.

  Tu crezi in povesti,si probabil il simpatizezi si pe greata de gorbaciov,nu-i asa?

  acelasi care a lasat regiunea MOLDOVA,la saracia care e azi.El e vinovatul nr 1 pentru dezastrul,inflatia,saracia,in care a ajuns populatia romaneasca din Basarabia.

  Puciul KGB a esuat ca s-au trezit prea tarziu ca acest dement gorbaciov a aruncat in aer toata Unniunea Sovietica,dar mai grav,rassa alba din URSS.

  MILIOANE de femei traficate ,obligate sa se prostitueze in Turcia Occident America si pe toata planeta.
  TRAFIC cu organe,rapirea copiilor,si asa mai departe.
  Alcoolismul a explodat.

  gorbaciov a facut totul cu buna stiinta,e printre cei mai diabolici si criminali politicieni pe care i-a dat Planeta,dupa stalin,beria,lenin.

  Populatia in Rusia,in Ucraina Moldova a scazut cu cateva MILIOANE de suflete.

  Ce a facut gorbaciov a fost mai mult decat un genocid pe termen lung: a fost cea mai odioasa crima contra umanitatii dupa al doilea razboi mondial.

  Evident ca Basarabia era mai bine sa se uneasca cu Romania,insa acest lucru era bine sa se intample in 1992 ori in acei ani.Ce e azi Romania nu se compara cu ce a fost atunci!

 16. Nu-i la tema, dar e urgent si in interesul public:
  Unimedia nu merge deloc pe mobil, nu se vad articolele, comentariile nimic!
  Va rugam sa reparati degraba aceasta!!!

 17. Berenice Goradetski

  Foarte frumos scrie dl Puscasu Vlad. Sa avem noroc de mai multi oameni intelepti ca el. Si aici in Franta si peste tot acuma aceasta homosexulitate ne doboara. Ramin fetele nemaritate. Nu mai poti gasi un sot ca lumea ca sa ai incredere ca nu este homosexualist. E cadere grozava si ma mir ca si in Moldovioara noastra aceste lucruri necinistite apar. Am avut o discutie frumoasa la biserica noastra pe aceasta tema. Sa ne tinem uniti de traditie si sa nu ascultam de cei vicleni. Iar ambasada? Stiti cum alerga dupa noi ambasada si dl Serebrian la care tineam ca la o luminare sfinta ca sa protestam contra celor ce nu vroiau sa adopte legea pro-homosexualizm la Chisinau. Ne zicea ca nu ne vor mai primi europenii si cite si mai cite, si dreptul fiecarei persoane, si exemple si ne ruga sa semnam petitii ca sa protestam. Da eu chiar am zis ca va respect mult si va iubesc dl ambasador dar asa necuratenii nu SEMNEZ. Eu sint la anii mei inca fata cinstita si daca nu imi va fi dat sa am o casatorie potrivita, un sot cinstit si adevarat, mai bine ramin asa decit sa devin homosexualista.

 18. Caragiale este etern.

  Eu chiar am salvat această perlă în arhiva mea personală.
  Am s-o recitesc de fiecare dată să-mi ridic buna dispoziţie.
  Mulţumesc, dragă Berenice.

  În aşteptarea operelor noi.

  Al tău admirator necunoscut,
  Gelos foc pe Mircea.

 19. Doamna Pavlicenco, un om destept nu crede in anonimi, ci in fapte! Soarta tuturor luptatorilor unionisti din Basarabia este sa fie atacati, barfiti si ponegriti, insa conteaza fapta, si nu vorba! Daca ” unii ” va ataca inseamna ca ceva se misca si deja sunteti incomoda cuiva… Fruntea sus! Cu noi este Dumnezeu!

 20. Pt Sergiu Lascu

  Ai dreptate, Sergiu. La Multi Ani!

 21. Faptele sunt utile.Eu vreau ca dvs sa intrati in Parlament,si sa schimbati Republica Moldova,pe cat veti putea.

  Primul lucru si cel mai important este lipsa investitiilor straine.Acesta este cel mai important aspect ce lipseste atat in Romania cat si in Basarabia.

  Lobby pentru Corporatii,si investitii.Energie eoliana regenerabila ecologista.

  Agricultura eco sanatoasa.

  Basarabia de azi unita cu Romania nu va avea o soarta mai buna cu mult.Nici unita cu rusii.

  Basarabia are nevoie de INVESTITII.

  Aderarea la UE,va aduce zeci de mii de tineri plecati cu buletinul in Occident!

  ori acest scop va insemna DEPOPULAREA BASARABIEI! Asta vreti?

  asta veti avea!

  Basarabia are nevoie de INVESTITII INVESTITII INVESTITII,nu de vrajeli europeniste.Dupa ce Uniunea Europeana se prabuseste. Anglia si-a anuntat iesirea neoficiala din cadrul UE.Urmeaza GRECIA ,iar tavalugul vine cu IRLANDA SPANIA si PORTUGALIA!

  Si uite asa ramane tovarasa STASI GESTAPO Angela Merkel singura cu REICHUL ei,ca pe vremea lui Hitler,alias UNIUNEA EUROPEANA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *