Unionistii sinceri le-au facut educatie unionista unionistilor de salon (partial, unii – si bussinesunionisti)


Era cit pe ce sa mergem si noi, citiva reprezentanti ai Consiliului Unirii de la Chisinau, la dezbaterea de la Iași “O relatie speciala: Romania-Basarabia. Societatea civila si tipuri de strategii active privind consolidarea civilizatiei romanesti”. Insa, peste doua zile, dupa ce tinarul Constantin Codreanu, invitat si care a acceptat, nu a putut merge si ne-a rugat pe noi, ceilalti, sa asiguram prezenta, iar noi am solicitat, civilizat, acceptul organizatorilor, acestia ne-au dat un prim-accept, dupa care au spus sa nu mai venim, ca “se restringe cercul invitatilor” si ca cineva de acolo, o asociatie, nu vine daca vine Consiliul Unirii (citeste: Vitalia Pavlicenco, nu ca asa ar corespunde adevarului, ci ca asa vrea cineva).

Ca “asteapta doar tineri de 30 de ani” si nu era o problema – avem in CU si din astia, cum ar fi chiar si George Simion, un coordonator energic al “Actiunii-2012”, care era si semnatar al CU si pe care l-am rugat sa reprezinte si Platforma unionista. Au vorbit foarte bine la conferinta, dupa cum am putut urmari, Iulia Modiga, de la portalul InfoPrut, Marius Lulea si George Simion, ca si dl Dorel Duceac, de la Iasi, membru al CU, pe care, de asemenea, l-am rugat sa reprezinte Consiliul Unirii, din care fac parte un numar imens de oameni.

Am priceput ca unul dintre cei care nu vroiau sa auda despre Consiliul Unirii, sa nu ii vada acolo pe cei din CU, era romanul Berghia, care a prins pica pe Consiliul Unirii, de fapt pe mine, Vitalia Pavlicenco, pentru ca, asa cum imi incrimina cind porneam Platforma unionista, “nu avem dreptul sa pledam pentru Unire daca nu sunt si “monstrii sacri” din Basarabia (ghiciti pe cine a avut in vedere!), adica cei, in special, care continua sa promoveze romanismul de salon.

Iata, daca veti avea rabdarea sa urmariti aceasta conferinta datorita www.privesc.eu, va veti convinge ce lectie superba le-au dat membrii “Actiunii-2012” si membrii “Consiliului Unirii” unionistilor “de salon”, care, pina acum, s-au limitat la actiuni – foarte bune, dar insuficiente! – culturale, ce nu au schimbat – dupa cum o spun chiar ei, mare treaba in mentalitatea romanilor de pe ambele maluri de Prut, ramasi in captivitatea propagandei antiromanesti, antiunioniste sau in captivitatea indiferentei. „Mai putin unionisti” sau „Unionisti la sfintu’asteapta” de la Iasi mai ca au folosit argumentele „analistilor” platiti de la Publika TV, operind cu intrebari gen  – „de ce ati mers la Balti si la Cahul?”, „De ce faceti actiuni stradale?”, „Basarabenii nu vor Unirea!”, „Ne vom unifica in Europa” etc. Unionistii sinceri si adevarati le-au dat raspunsuri la toate indoielile deocheate de tot.

Dupa cum vedem din video-ul conferintei, asociatia pe nume CRONOS-21 a invitat, pe linga “Actiunea-2012”, ce pledeaza direct, la fel ca si Consiliul Unirii, pentru reintregirea neamului romanesc, si alte asociatii, care, insa, se tot invirt in jurul degetului si inca se tem sa vorbeasca de Unire. Aproape ca impartasind punctul de vedere ca “ne-ar mai trebui vreo 20 de ani”, ca sa ne trezim si sa observam ca timpul trece vertiginos si, fara miscari stradale unioniste, nu mai obtii nimic. Acestia aduc niste argumente mucegaite, invechite, prafuite si cu miros de molie, dedindu-se la actiuni impotriva vintului. Pacat.

Bravo membrilor Actiunii-2012 si membrilor Consiliul Unirii, care au dat nivel conferintei, ce risca evident sa fie una de duzina, si care au tinut piept incremenitilor in pozitia “inca nu e momentul Unirii”!

Urmariti video, nu veti regreta.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

23 Comments

Add a Comment
 1. Extra-terestrul Unionist

  Un mesaj-raspuns pt. Igor UrsenKo,
  persoana publika
  si blog-ist de pe VoxpubliKa md

  Consilier Adjunct
  la Institutul Cultural Român de la Kiev
  –––––––––––––––––——————————

  Minciuni sfruntate:

  – Nimeni nu v-a atacat informational !

  V-am pus doar 2 intrebari nevinovate pe care
  le pun tuturor autorilor moldoveni de pretutindeni:

  1.
  – care este explicatia ca mai purtati un nume rusificat din perioada ocupatiei rusesti,
  daca pretindeti ca sunteti autor de limba româna,
  nascut la Nisporeni ? / wikipedia /

  2.
  – care este atitudinea Dvs. cu privire
  la Re-Unirea noastra viitoare cu tara-mama România ?

  ––––––––––––––––––

  In loc sa raspundeti la intrebari sau cel putin
  sa adoptati un stil “Catavencu”,
  Dvs. mi-ati sters toate mesajele mele,
  dar Absolut toate mesajele !

  OARE DE CE ?

  Aceasta se numeste o interactiune a autorului
  cu comentatorii ?
  Si apoi va lamentati in gura mare in ultimul articol
  ca sunteti atacat informational de pe aiurea ?

  O intrebare referitor la Marea Re-Unire cu România
  se numeste ATAC INFORMATIONAL ?
  –––––––––––––-

  RUSINE ! MINCIUNI SFRUNTATE !
  DE CE NU PERMITETI CITITORILOR SA VADA MESAJELE MELE ?
  RUSINE !

  N.B.
  Acest mesaj a fost sters de nenumarate ori
  in timpul zilei de administratia anti-româneasca
  de la VoxpubliKa md. in tandem cu Igor UrsenKo.
  RUSINE !

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  ——♥—♥—♥— R E – U N I R E ! —♥—♥—♥——
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 2. Concurs pentru ocuparea unor posturi la Institutele Culturale Române din străinătate (actualizare)
  Vineri, 23 noiembrie 2012 – Joi, 20 decembrie 2012

  http://www.icr.ro/bucuresti/anunturi/concurs-pentru-ocuparea-unor-posturi-la-institutele-culturale-romane-din-strainatate-actualizare.html
  ––––––––––––––––––––––––––-
  Institutul Cultural Român organizează un concurs în vederea ocupării a cinci posturi de director adjunct şi douăsprezece posturi de referent la următoarele Institute Culturale Române din străinătate.

  1. ICR Viena – director adjunct
  2. ICR Viena – referent
  3. ICR Praga – 2 referenți
  4. ICR „Titu Maiorescu“ Berlin – director adjunct
  5. ICR „Titu Maiorescu“ Berlin – 2 referenți
  6. Accademia di Romania – 2 referenți
  7. ICR Varșovia – director adjunct
  8. ICR Varșovia – referent
  9. ICR Lisabona – director adjunct
  10. ICR New York – director adjunct
  11. ICR New York – referent
  12. ICR Stockholm – referent
  13. ICR Bruxelles – referent
  14. ICR Londra – referent

  Pentru posturile de director adjunct se pot înscrie în competiție toți cetățenii români care cunosc limba țării respective și vorbesc o limbă de circulație internațională (de preferat limba engleză); au o vechime de cel puţin 3 ani într-o funcţie de conducere; au o activitate profesională prestigioasă într-un domeniu intelectual, cultural-artistic, universitar-academic, științific, management public, diplomație; au o experiență edificatoare ca manager cultural (coordonator de proiecte culturale, activitate în cadrul unor instituţii, asociaţii, organizaţii nonguvernamentale, publicații, audiovizual etc.); sunt echidistanți politic, aderă la valorile democrației, pluralismului, au abilități de comunicare; cunosc spațiului cultural din țările-gazdă, implicarea în dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre România și acestea şi cunosc legislaţia în vigoare privitoare la înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Cultural Român, precum şi a Institutelor Culturale Române din străinătate.

  Dosarul trebuie să cuprindă:
  1. un Curriculum Vitae actualizat, însoțit de anexe (copii după diplomele de studii, listă de lucrări, portofoliu, copii după alte atestate obținute, premii, cazier judiciar, adeverinţă medicală care atestă starea de sănătate);
  2. un Proiect de Management pentru Institutul Cultural Român din străinătate, pe o perioadă de un an, cu proiecţia bugetară aferentă. Proiectul de management trebuie să aibă ca principală menire reprezentarea în străinătate a valorilor autentice ale culturii române. Se recomandă evitarea clișeelor, a extravaganțelor, experimentelor neconcludente şi implicarea instituțiilor culturale reprezentative din ţara gazdă (universități, institute de cercetare, academii, edituri de prestigiu, ziare de mare tiraj, canale de radio și televiziune, firme de publicitate și relații publice, reprezentanți ai autorităților administrației publice centrale și locale, comunități românești, asociații și ligi culturale ale românilor din diaspora);
  3. o Lucrare în care să prezinte propria strategia culturală în contextul misiunii asumate de Institutul Cultural Român prin Programele Institutului Cultural Român (Nr. 15 457 din 12 octombrie).

  Pentru posturile de execuție – referent
  –––––––––––––––––––––-
  se pot înscrie în competiție toți cetățenii români care cunosc o limbă de circulație internațională (de preferat limba engleză) şi eventual limba țării respective; au activitate profesională într-un domeniu intelectual, cultural-artistic, universitar-academic, științific, management public, diplomație; au o experiență în managementul proiectelor (coordonator de proiecte culturale, prestație la nivelul unor instituţii, asociaţii, organizații nonguvernamentale cu profil cultural); sunt echidistanți politic, aderă la valorile democrației şi pluralismului, au abilități de comunicare; cunosc spațiul cultural din țările-gazdă și implicarea în dezvoltarea relațiilor bilaterale dintre România și acestea şi cunosc legislaţia în vigoare privitoare la înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Institutului Cultural Român, precum şi a Institutelor Culturale Române din străinătate.

  Dosarul trebuie să cuprindă:
  1. un Curriculum Vitae actualizat, însoțit de anexe (copii după diplomele de studii și după caz, listă de lucrări, portofoliu, copii după alte atestate obținute, premii, cazier judiciar, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate);
  2. o propunere de Proiect Cultural pentru Institutul Cultural Român din străinătate pentru care aplică candidatul.

  Candidații trebuie să menționeze foarte clar în corpul mesajului transmis postul pentru care candidează. O persoană poate candida pentru mai multe posturi, dacă îndeplinește criteriile de selecție.

  Candidații declarați câștigători vor pleca la post numai după îndeplinirea tuturor procedurilor legale necesare angajării pe perioadă determinată în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.
  –––––––––––––––––––––––––
  Dosarele vor fi trimise la adresa or.rci@srucnoc.
  Ultima zi de primire a dosarelor

  este 14 decembrie 2012, ora 17.00.
  –––––––––––––––––––

  Comisia de concurs va selecta candidaturile eligibile pentru interviu, iar candidaţii vor fi programaţi pentru interviu în perioada 7-11 ianuarie 2013.

  Elemente cuantificabile ale criteriilor de selecție a candidaților înscriși la Concursul pentru ocuparea unor posturi la Institutele Culturale Române din străinătate:

  1. Nivelul studiilor (doctorat, master, stagii postuniversitare în țară și în străinătate);
  2. Experiența demonstrată în organizarea de proiecte culturale (număr proiecte, grad de complexitate, impact public);
  3. Cunoașterea limbilor străine cerute pentru postul pentru care aplică candidatul (cunoaștere probată prin anexarea la dosar a certificatelor doveditoare);
  4. Activitatea culturală desfășurată (proiecte și acțiuni finalizate în domeniul predilect de activitate, participare la proiecte de anvergură națională și internațională);
  5. Fezabilitatea proiectelor prezentate de candidat, în raport cu direcțiile de acțiune ale institutelor culturale românești din străinătate;
  6. Cunoașterea legislației românești și europene în domeniu.
  ––––––––––––––––––––––––––-
  Rezultatele vor fi anunţate pe site-ul Institutului Cultural Român (www.icr.ro.) în data de 21 ianuarie 2013.

 3. INSTITUTUL CULTURAL ROMAN ?
  ––––––––––––––––

  UPDATE. A numit Marga spioni ruşi la ICR Kiev şi ICR Moscova?
  Vezi ce spun Externele

  http://www.ziuaveche.ro/top-secret/servicii-secrete/a-numit-marga-spioni-rusi-la-icr-kiev-si-icr-moscova-131710.html

 4. multumesc de aprecieri. rog sa rectificati, eu nu sunt membru al Consiliului Unirii

 5. Pt George

  George, ai semnat ca persoana simpla, nu ca si coordonator al Actiunii-2012. Eu, la formarea Actiunii-2012, am semnat in numele PNL ca aderam si asta se verifica in semnaturile date de Internet. Nu mi-am retras niciodata semnatura nici ca Vitalia Pavlicenco, nici ca presedinte si in numele PNL, semnatura, si este obligatoriu sa ne considerati in continuare membrii ai Actiunii-2012. Restul, iti scriu in privat. Inca o data, felicitari.

 6. Berenice Goradetski

  Stimabila dna Pavlicenco,
  cu mai multi ani in urma eram o activa pe acest blog dar nu intotdeauna placeam pentru convingerile mele si observatiile mele corecte si impertente. Asa ca am lasat totul balta mai ales ca citeam des ce scrie unul si altul si pe acest blog si pe altul. Poate va aduceati aminte de mine, caci nu erau multi ca mine pe acest blog la nivel de gindire si reactii. Eu sint si mai indurerata de ce vad ca se intimpla in tara. Si vreau prin intermediul dvs sa va spun ca eram o indragostita de calitatile actualului ambasador in Franta, dar vreau sa stie toata lumea ca este de mare aroganta. Eu veneam cu propuneri, cu idei, chiar si scrise, solicitam des la el intilniri pentru discutii la care el de la o vreme nu mai vroia sa raspunda si ma trimitea la consilierii lui, care apoi si acestia au incetat sa mai ea in serios. Eu sint o cetateana cinstita si onesta, nu umblu aici la Paris cu furtisaguri sau cu alte lucruri necuvioase, cum altele. Lucrez ca ghid si traducator individual pentru ex-sovetici si romani, pentru Disnay, pentru shoping, etc, etc. Imi fac lucrul cinstit. Am sa scriu si la Chisinau la dl Timofte despre acest tratament, ca eu am dreptul sa vad ambasadorul nostru cind am o idee. Spuneti ca nu e asa? Dar intii ma adresez la dvs ca la un deputat al poporului sa faceti lumina in acest caz al meu. Caci sint disperata, ca va zic il zeificam pe acest om inca de la facultate si acum este o mare dezamagire aceasta raceala si infumurare a lui. VA MULTUMESC!!!

 7. APELUL

  Consiliului Naţional al Unirii

  Către Naţiunea Română

  –––––––––––––––––

  Fraţi români din Ţară şi de pretutindeni,

  Anul 1992 poate fi anul Re-Intregirii Ţării şi Re-Unirii neamului românesc.

  Aceasta este speranţa Consiliului Naţional al Unirii din componenţa căruia fac parte 46 de parlamentari de la Chişinău şi 61 de parlamentari de la Bucureşti ca membri fondatori, la care au aderat:

  * Biserica Ortodoxă Română în frunte cu Preafericitul părinte Teoctist; Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române;
  * Cartelul Naţional ALFA;
  * Liga Studenţilor din România;
  * Asociaţia mondială „Pro Basarabia şi Bucovina”;
  * Congresul Mondial Românesc
  * Societatea culturală „Bucureşti-Chişinău”;
  * Frontul Popular din Moldova;
  * Liga Democrat-creştină a Femeilor din Moldova;
  * Organizaţia Tineretului Democrat-creştin din Moldova;
  * Partidul Naţional-creştin din Moldova;
  * Uniunea Democrat-creştină din Moldova.

  Dezagregarea imperiului sovietic a creat posibilităţi reale în vederea lichidării consecinţelor pactului Molotov-Ribbentrop. Într-un moment unic de renaştere a Europei, în care naţiunile îşi regăsesc identitatea, poporul român nu concepe consolidarea unui alt stat pe teritoriile româneşti ocupate decât ca o formulă de oportunitate politică care să deschidă calea spre reîntregirea neamului românesc.

  Acum, la sfârşitul anului 1991, atât de promiţător pentru aspiraţiile românilor, ne adresăm întregii naţiuni urându-i să se regăsească în deplina sa integritate teritorială şi spirituală într-un stat român pe care înaintaşii noştri ni l-au lăsat ca moştenire la 1 Decembrie 1918.

  Fie ca cea de a treia generaţie unionistă a românilor, după cele de la 1859 şi 1918, să-şi ducă povara sacrei datorii naţionale până la capăt.

  La mulţi ani!
  –––––––––––––
  29 decembrie 1991, Iaşi

 8. Pt Berenice Goradetski

  Imi pare foarte bine ca mi-ati scris despre Serebrian. Mi-au scris si altii. Eu am o impresie foarte proasta despre el. Stiu ca e un arogant – stiati proverbul „prostului nu ii e destul, daca nu e si fudul”, ne birfeste pe noi, unionistii, ne face KGB_isti, probabil, judeca dupa sine. Este un neika-nimeni, un parvenit si sper ca in viata asta sa nu mai dau vreodata ochii cu el.

  Eu nu sunt deputata, sunt presedintele PNL, partid extraparlamentar. Bine atio facut ca i-ati scris lui Timofte. E bien sa fim oameni activi si neindiferenti. Arogantii ca indivizii cu parinti comunisti si rude cu guvernanti agrarieni trebuie pusi la punct.

 9. O lista incompleta a Rusinii

  si a tradatorilor agenti anti-unionisti si anti-români
  periculosi de la Chisinau:
  ————————————————————————–————————

  1.
  Gabriela Ciumac,
  şefa Direcţiei Relaţii Externe a Primăriei Chişinău,
  2.
  Vadim Cojocaru, consilier al primarului general
  3.
  Ioan Gabura, consilier municipal.

  / toti 3 sub indrumarea personala a demagogului european
  si oportunistului primar anti-unionist Dorin Chirtoaca,
  s-au prefacut muți la Serbarile Unirii de la Alba Iulia din 1 Dec.2012 /

  ———————————————————————————

  dar si alti tradatori anti-români
  sub masca limbii române scrise pe VoxpubliKa md :

  4.
  Igor UrsenKo de Nisporeni, un fals scriitor român neo-comunist
  ocult filorus acoperit numit recent Coordonator Adjunct / anti-unionist /
  la Institutul Cultural Român de la Kiev
  5.
  Vital Sprânceana, blog-ist mancurt filorus pe naveta anti-unionista Chisinau-Kiev
  6.
  Lina Grâu,
  agenta jurnalista anti-unionista a lui Roska si Voronin
  de la o Fundatie germana Friedrich Ebert Stiftung
  si Asociatia pentru Politica Externa /APE /
  care perpetua Pactul secret Ribbentrop-Molotov din 1939
  7.
  Victor Nichitus,
  jurnalist român renegat de la Bacau stramutat la Chisinau,
  mare Filat-elist moldovenist vândut si anti-unionist !
  8.
  Valeriu Renita, jurnalist fotbalist anti-unionist din s. Suruceni,
  membru al Partidului Comunistilor si fost consilier Voronist,
  care vrea sa ne impuna iarasi alfabetul rus stalinist pt. limba româna din RM
  9.
  Aurelia Grigoriu,
  Avocata Parlamentara, ombudsman anti-europeana,
  inscaunata la 30 Oct. 2008 de regimul terorist comunist,
  si care il terorizeaza pe Victor Cravcencu, profesorul patriot-martir de geografie de la Balti.
  10.
  dictatorul Olog Ifrim, Ministrul Justitiei, Oficial anti-român si anti-unionist
  care a sfidat drepturile omului ale Consiliului Europei de la Strasbourg
  si nu a vrut sa inregistreze oficial Statutul Unionist al PNL de la Chisinau.

  11.
  Mircea V. Ciobanu, un jurnalist dubios,
  anti-român irecuperabil, un fel se sef la editura „Stiinta”.

  12.
  Olog Serebrian,
  fals moldovean cu accent românesc artificial, evreu anti-unionist,
  Ambasador ocult al RM la Paris

  13.
  Valeriu Gheorghiu, Ambasadorul RM la Madrid in Spania,
  pretins pro-european, dar tradator anti-român si anti-unionist.

  14. Igor Casu,
  istoric, educator si realizator de manuale, lector universitar,
  iscusit anti-unionist siret.

  15. Angela Bucică,
  o fosta cântareata bizara cu inflexiuni vocale de mahala soroceana,
  rusofona si rusificata, stabilita la Toronto, Canada

  16. Dan Balan, un cântaret rusofon si filorus cu pasaport românesc stabilit la Moscova,
  cu declaratia ca Patria lui adevarata este Rusia,
  si ca limba lui materna este rusa.
  Parintii lui: mama: Ludmila Balan, fosta prezentatoare TV,
  tatal: Mihai Balan, fost Ambasador al RM in Israel in 2 termene consecutive,
  actualmente Directorul SIS / ex- KGB / la Chisinau.

  –––––––––––––

  N.B.

  notati ca unii pretinsi români de mai sus persista in pastrarea numelor rusificate din perioada ocupatiei rusesti si refuza sa revina la numele traditionale românesti.

  de exemplu: Igor = Iorgu, Ursenko = Ursu, Oleg = Onu, etc.

  ———————————————————————-

  Va rugam sa completati mereu
  aceasta Lista a Rusinii si a Infamiei !

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  —————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ———————
  ———————— ♥ SFATUL TARII-1918 ♥ ————————
  ——♥—♥—♥———— R E – U N I R E ! ———♥—♥—♥——
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  Ion Paladi și Orchestra Lăutarii din Chișinău – Dorul Basarabiei

  www youtube com

 10. PNL si DVS nu sunteti membri ai Actiunii 2012. Noi nu primim partide politice in randurile noastre si doar stiti bine asta din discutia avuta in luna ianuarie.

  Eu(ca persoana individuala)am cerut sa fiu scos din lista de membri ai Consiliului Unirii. In octombrie, din ratiuni de transparenta.

 11. Geo-Martirul dela Balti

  Draga George Simion,
  Ba ai semnat, ba ti-ai retras semnatura din Consiliul Unirii.
  Se pare ca te joci cu tara in bumbi.
  Lamureste-ne si pe noi cu explicatii concrete si motivul real,
  ca sa intelegem situatia si sa nu ne imaginam multe altele…

 12. Intrebarea Anului BULGAR:
  ——————————––––––––-
  pentru “unşii” de la Bucuresti:
  – deputatul Eugen Tomac,
  – senatorul Viorel Badea,
  – Presedintele Traian Basescu,
  – Ministrul de Externe Titus Corlăţean,
  – plagiatorul Ponta, Antonescu-Lipoveanul, etc.
  ————————————————————————
  La fel cum nu înţeleg de ce Bulgaria a scos obligativitatea vizei naţionale pentru moldovenii care au o viză Schengen valabilă,

  iar România nu poate face acelaşi lucru.
  ———————————————————————–
  “Republica Moldova, o „ţară străină“ pentru România”
  de Alina Turcanu, redactor-sef
  Adevarul md
  12 decembrie 2012

 13. Berenice Goradetski

  Da, eu venisem la ambasada cu o scrisoare pentru organizarea unui protest la ambasada Rusiei cu retragerea trupelor ruse; Ce nu e idee buna? El parca scria inainte ca e contra armatei ruse. Si de ce atatea poare ca gruzinii ori cecenii organizeaza proteste la ambasada rusa si noi moldovenii nu? Si am venit cu propunerea ca concret nu doar sa bem ceai la ambasada si sa ne zimbim si sa vorbim frumos despre toate ci sa fim patrioti. Si el nici atentie nu mi-a dat s-a facut ca nu aude asa idee. Si am cerut audiere; Si secretara a intrebat la ce tema audiere, poate la consul sa ma duc, ca dl ambasador e ocupat. Si eu zic nu e tema consulara eu vreau sa vorbesc cu dl ambasador, care stiu ca este patriot si ma va auzi, ca vreau sa vorbesc despre organizarea unui protest la rusi contra ocupatiei. Si dupa asta gata. A zis ca la consilierul Anatol Cebuc, apoi nu stiu ce. Iata asa. Si daca nu vrea sa organizam un miting contra rusilor la Paris, asta cum credeti ce este? Eu sint tare dezamagita.

 14. Berenice Goradetski

  Da si va multumesc anticipat. Dar despre dvs a intrebat odata la o discutie cineva cu marsurile unificarii, da el a zis ca nu stie nimic despre marsuri ca nu e jurnalist si sa citim noi presa si ca nu va cunoaste. Apoi cineva a zis cum asa ca nu va cunoaste, ca ati fost intrun partid, si el a zis: a da, da, imi amintesc ceva era asa o doamna, dar acum imi pare ca a emigrat in Canada. Mie mi s-a parut interesant ca el nu va cunoaste ori ca va uitat, pentru ca dupa asta am citit ca ati fost impreuna si ati avut lege si ati luptat contra celor comunisti si celor ce au votat pe Voronin. VA MULTUMESC PENTRU SUSTINERE SI SUCCESE MARI!!! Si un Anul nou fericit si Craciun fericit Dumnevoastra!!! Va iubesc!!!

 15. Pt Berenice Goradetski

  Serebrian este o obraznicatura si a raspuns asa ca sa arate ca el e personalitate, iar eu sunt zero, ceea ce nu este adevarat. El este un zero, cu interese meschine si cautind un ciolan de la Putere. Asta a facut de cind e. Nu am fost niciodata in Canada, probabil vorbeste de fosta lui prietena Ala Mindicanu, care i-a dat Liga femeilor, sa isi faca PiSiLica – fostul lui partid serelist.

  Serebrian e nepotul fostului premier lucinschist Ciubuc, de asta si-a luat un consilier Cebuc.

 16. Pt George Simion

  Bine, cum vrei asa faci si asa gindesti. Insa nu am inteles, de ce nu am primit refuz cind eram indemnati sa ne inscriem in Actiunea-2012? Puteti face acum ce gasiti de cuviinta ca e mai bine sa faceti cu semnatura mea.

 17. Dna Pavlicenco, nu stiam ca dl Serebrian e nepotul lui Ion Cebuc. E adevarat asa ori asa a venit vorba? Ca dl Anatol Cebuc, consilierul economic la ambasada din Paris este tot nepotul dlui Ion Cebuc. Asta cum vine, daca e adevarat? Si dna Stela Volontir, care este consilier cultural la ambasada din Paris este fiica dlui Mihai Volontir. Si se pare ca nora dlui Serafim Urechean, dna Olga Urechean, este asistenta dlui Serebrian s.a.m.d. Sper ca aceste birfe sa nu se adevereasca. Dar de dl Anatol Cebuc stiu precis, si este si colegul de scoala a dlui ambasador Serebrian.

 18. Pt Ricu Proca

  Se spune de multa vreme, acum trebuie vazut e al lui cebuc sau al sotiei lui, de prin Ocnita, Frinauti Moldova-Grinauti-Raia. E toata gasca acolo, la Paris, la fel ca si in alte parti, sunt rudele celor cu brat in Parlament sau Guvern. Asa era si pe timpul comunistilor, doar ca erau ai lor.

 19. Dragă Berenice Goradetski,
  mi-ai lipsit enorm de mult.
  Bine ai revenit.

 20. pt. Berenice de la Paris:

  Puteti scrie mesaje direct Presedintelui Timofte aici:

  http://www.prm.md/mail.php?lang=rom

  –––––––––––––––––––
  Curaj si Traiasca România Mare
  din anul 1918 de la Nistru la Tisa!

 21. Berenice Goradetski

  Pt Luca: eu nu vorbesc cu cei care nu au minim de intelegenta personala si nu stiu eticheta de comportament. Din acestia se nasc comunistii si fascistii. Sa stii. Si eu te tin minte si atacurile tale la persoana. Asta e urit pentru cineva care se considera barbat.

 22. Dragă Berenice alias Ivropa,
  îmi cer scuze public dacă te-am supărat cu ceva.

  Un comunisto-fascist ratat.

 23. Doamna Vitalia,
  nu ciubucii sunt din Grinăuţi, Ocniţa ci clanul Sangheli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *