Loading Facebook Comments ...

18 Comments

Add a Comment
 1. Este cea mai buna solutie.

 2. Daca ne vom uni cu Romania vom avea acces liber si mereu la mare si munte, vom deveni a 12 tara dupa suprafata din toata Europa (din totalul de 50 de tari). Dar nu trebuie sa visam frumos ci mai degraba sa muncim pentru aceasta uniune.

 3. ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 4. ––––––––––––––––––––––-

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ ——————
  —————♥—♥—♥— U N I R E ! —♥—♥—♥—————
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 5. Soarecii cascaval viseaza.Guzganii din parlament oricum n-o sa va permita.Ci selin, ci pavliucenko,doua partide opuse dar asemanatoare in esentza sa,partide jalnice si extremiste.cred ca cei ce zboara prin romalia cu avionul, le este destul sa vada taximetristii romani si sa circule cu ei , si sa termina cu utopia de unire.un cunoscut de al meu a procurat bilete de avion prin intermediul eSkay.ro si ei mai mult nu vor sa auda de romani si nu numai dar si so evite din valea sa.cu regret ,vizionand aceasta emisiune ,cel mai corect,despre fortza a treia , a vorbit Stepaniuc.voi cei din studiou sintetzi comici politici.

 6. Dm Pavlicenco, RM este inglodata in mafiotizare, care a ajuns la cote alarmante.

 7. stimata doamna, ar fi mai bine sa evitati aparitiile la fabrika, din moment ce sunteti pusa in situatia sa aparati ideea romanismului in fata unei armate de statalisti rusofili, inclusiv moderatoare morari. mai sunt si alte televiziuni euro, alt, m1 … parerea mea

 8. Doar in Moldova, extremisti ca pavlicenco si selin, sunt luati in serios. felicitari. dar s stiti, pina veti reusi sa lichidati statul Republica Moldova, veti trbui sa lichidati o buna jumatate din populatia ei. luati pacatul pe inima?

 9. în concepţia unora dacă eşti unionist,eşti extremist!!!.Sunt unionişti cei care îşi cunosc rădăcinile,iar ceilalţi care se autointitulează moldoveni, un cuvânt furat de ei de la vest de Prut,consideră minciuna ca singura posibilitate de existenţă.Până la urmă este alegerea fiecăruia,unii vor să trăiască corect şi demn,alţii nu-şi închipuie viaţa decât târându-se.

 10. ca un fin cunoscator al politicii , cu ceva fler as spune eu , ca sa ma laud putin , a treia forta politica [ sau a TREIA CALE ] in Moldova , nu poate fi decit linia national-unionista … orice alta forta politica care va apare si care nu va veni cu ceva ” greu ” de substanta , nu are nici o sansa de a fi a treia cale . doar ca ar spune ei ca sint a treia cale si nu e indeajuns … exista forte politice grupate in jurul unei PRIME CAI , in special din AIE …statalistii pro-europeni legati insa prin diferite legaturi cu Rusia , care ar dori sa fie si in caruta UE si pe linga caruta . marea problema pentru aceste forte , e ca aderarea la UE nu poate fi vazuta mai devreme de 15-20 de ani . mergind pe calea aceasta , stai sa te intrebi daca nu cumva acesti statalisti asa-zis pro-europeni , nu doresc sa traga de timp , facind pe ascuns cu stiinta sau nestiinta jocurile Rusiei . A DOUA CALE e reprezentata de fortele politice ce doresc sa mearga spre est , spre UEA … aici problema chiar s-a clarificat , prin renuntarea de catre PCRM la oricare veleitati pro-europene si cererea de acum deschisa de a orienta Moldova spre UEA . iar in jurul PCRM graviteaza alte partidulete de „stinga” , care nu au in realitate nimic in comun cu stinga adevarata , asa cum nu are nici chiar PCRM … A TREIA CALE [ cu adevarat si nu numai din vorbe ] nu poate fi – asa cum spuneam si la inceput – decit o forta politica [ pot fi si doua-trei partide , nu e obligatoriu sa fie unul singur ] cu vederi deschis pro-unioniste cu Romania . Asta ar insemna pentru Moldova , aderarea imediata la UE si NATO si bineinteles intrarea intr-un spatiu economic mai mare si mai puternic …spatiul romanesc . disparitia granitei de la Prut ar deschide perspective ample pentru mediul de afaceri din Moldova , plus accederea la banii europeni UE . cu siguranta zeci de mii de firme din Romania [ cu capital romanesc sau strain ] ar fi nevoite sa-si deschida reprezentante in noul teritoriu , noi filiale , unitati de productie … asta ar insemna estimez eu , undeva la 200-250.000 de noi locuri de munca create atit de firmele din Romania , cit si de firmele din Moldova impinse de la spate de valul investitional ce va urma reunificarii .

 11. Informatie de ultima ora:

  Ambasada USA,Gitenstein,agentura CIA americana,NATO UE ,Angela Merkel(sefa zonei EURO- EURO-ZONE),

  il sustin pe TRAIAN BASESCU.Acelasi Basescu care a spus clar ca NU vrea Unirea Basarabiei cu ROmania.A declarat-o raspicat.

  De ce sustin americanii pe Basescu?

  pentru motivul ca ANTONESCU CRIN,are origini lipovenesti rusesti din Tulcea,si generalii NATO se tem ca Romania sa se apropie de Rusia,departandu-se de NATO.

  Pe motivul ca ION ILIESCU ,sef pe la PSD,sef de onoare,a fost agent KGB.

  http://devanewyork.blogspot.ro/

  In acelasi timp!

  lista Sandrovschi da ca agenti KGB pe:

  ALEXANDRU MOSANU
  VITALIA PAVLICENCO,iar agentii americaniilor(Robert Horvath,agent CIA din New York,inca de pe vremea lui Ceausescu),

  citeaza din aceasta lista.

  LISTA care e controversata……..

  aceasta lista plina de INSULTE,il pune pe ILIE BRATU ca agent KGB,pe VITALIA PAVLICENCO

  si pe toti care incearca sa faca ceva pentru Unirea Basarabiei cu Romania!

  Adevarul este ca agentii americani isi dau mana cu cei rusi.

  RADU IOANID,fiul Kominternistului IOANID,este seful Muzeului Holocaustului la Washington.

  DECI MARE ATENTIE!

  MARE ATENTIE ca dusmani sunt multi,si in multe state.

  America,Rusia,Germania(Merkel cere federalizarea R.Moldova,transnistrizarea,rusificarea ei),

  NU DORESC DELOC UNIREA REPUBLICII MOLDOVA CU ROMANIA!

 12. Ucraina se va sparge in 2 sau 3 tari si la fel Republica Moldova va scapa de CANCER (Transnistria).

 13. marian:
  foarte frumos spus !
  Acum trebuie sa actionam si s-o cream Puternica,
  aceasta forta a treia !
  caci, din pacate, fortele national-unioniste europene
  sunt dispersate de agentura moscaleasca !
  ce trebuie sa facem concret ?

 14. Pt Loredana

  Sa ne adunam cit mai multi adepti. Fiecare patriot roman sa isi faca o lista d eprieteni, de cunoscuti, de rude, cu ele incercind sa vorbeasca si s ale convinga sa voteze calea Unirii si forta care o promoveaza. Si, daca doriti, apoi, sa ne contactati, sa ne adunam cei care gindim si ne dorim asta.

 15. Pt acelasi sange

  Ar fi asa si nu ar fi. Alte televiziuni nu invita, mai corect – nu prea ne invita. Nici Fabrika nu ne prea invita. Cine are suflet si inima, intelege ce se intimpla la Publika, dar s apierzi orice ocazie sa spui ce crezi nu e bine.

 16. Pt des

  Voi va luati pacatul de 21 de ani si tot lichidat populatia din RM, alungind-o peste hotare sau supunind-o aici la foamete. Noi, prin Unire, ii vrem libertatea, demnitatea si bunastarea, restul e demagogie.

 17. Fiti atent la articolulul lui Constantin Tanase
  din ziarul Timpul din 26 nov. 2012:

  /”Forța a treia, o necropolă cu mumii”
  Primul semnal că în RM la orizont se ridică norii unei noi furtuni electorale e acela că politicienii și presa încep a vorbi
  despre așa-zisa forţa a treia./

  El ne vorneste multe si marunte dar NU scrie un cuvânt
  despre Forta Unionista.

  Oare cine este „adevaratul” C. Tanase ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *