În locul sârmei ghimpate, deRmo-KKraţii sădesc pe Prut salcâmi boiereşti?

Îi rugăm pe deputaţii din Parlament care au votat pentru scoaterea sârmei ghimpate de pe Prut să facă interpelări şi să se intereseze dacă peste tot, în locul acesteia, s-au sădit salcâmi boiereşti. Ştiaţi, probabil, ce fel de salcâmi sunt aceşti copaci? Au nişte ghimpi de o şchioapă, adică nici nu mai îţi trebuie sârmă, e mai groaznic.

Noi deţinem informaţii de la cei care au sădit asemenea puieţi ori au aruncat asemenea seminţe (asta e mai puţin probabil). Ştim şi precis unde asta s-a făcut, dar nu ştim dacă s-a făcut peste tot.

Vă mai amintiţi – după scoaterea pompoasă şi populistă, în condiţii de concurenţă politică, a sârmei de pe Prut, Kremlinul s-a grăbit să ne propună noi sisteme de supraveghere a friontierei dintre cele două state româneşti, carevasăzică  pentru ca acestea – Doamne fereşte! – ca ele să nu se unească! Pentru că noi avem o „drujbă” minunată cu alţii, de la la Est, – cei 200 de ani de ocupaţie ruso-sovietică.

Aşteptăm informaţii şi de la cine poate merge sau are rude, prieteni care ne păzesc zdravăn de români să ne spună dacă peste tot s-au pus salcâmi boiereşti. Am vrea şi să cunoaştem care societate agricolă “generoasă” a oferit această “bunătate” antiromânească, la ce preţ şi prin care achiziţie publică.

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Aceşti salcâmi sunt o armă letală pentru animalele din zonă.
  Opriţi masacru cât nu este târziu.
  Ce fac ecologiştii?

 2. Sa dea Dumnezeu sa fie asa! La noi in sat oamenii nu pot dormi noaptea de cind a fost scoasa sarma ghimpata: noaptea romanii trecind nestingherit hotarul intra in curtile noastre si ne fura gainile din coteturi si porcii de prin costirete, televizoarele din casa. Dormim iepureste ca in caz de talhari romani sa dovedim sa sunam la vecini sa ne aparam putinul avut. Iata asa animale a primit UE in componenta sa! Va rugam instalati un hotar, daca vreti nu din sarma ghimpata ci unul laser! Cu talharii de romani nu avem viata!

 3. Bravo, Cornel Dodon din Sculeni, că ai denunţat ce fac romanii noaptea. Spune oamenilor din sat să păzească ca ochii din cap laptopurile voastre, furate de prin supermarketurile din Londra, Berlin, Paris etc. Altfel satul va rămâne fără legătură cu lumea civilizată din Uniunea Euroasiatică. În special păziţi internetul, talharii romani îl fură, apoi îl vând la kilogram chinezilor, angajaţi ilegal în România. Era să uit, numaidecât să-i scrieţi şi o scrisoare lui Putin.

 4. Pentru Cornel din Sculeni. Vezi bine sa te pazesti de hotii vostri de la voi!!! Si eu is de pe malul Prutului, si avem si noi Vis-a-vis de satul nostru peste râu un sat, ca toate satele, dar, n-am auzit de asa porcarii! Mai bine zis o tipa de la ni din betie a incercat sa treaca la Romani, si, ne-a facut numai de ras.

 5. CORNEL DIN SCULE-NI

  m-am cacat pe mine de ras,citindu-te! nici macar la Radio Erevan,sau la Vorbeste Moscwa nu am auzit asa ceva.

  Esti demn de BebeCe Lon-dodon (UK- uite kalasnikovu)

 6. stimata doamna PAVLICENCO,web-site-ul dvs este plin de virusi,si mereu mi se blocheaza.Ba de multe ori e blocat de tot,si nu-l pot accesa,ori imi apar indicatii de eroare.

  De ce?


 7. Pt Ion

  Nu stiu, dar le voi spune specialistilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *