Consiliul Unirii în dezbateri televizate

(Moldova în Direct din 27 martie 2012)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Logica Puterii din 27 martie 2012, de la TV7)

 

 

 

 

 

 

 

 

(In Oglinda din 27 martie 2012, la Euro TV)

 

(Dezbatere: „Reunirea celor două state româneşti, soluţie europeană pentru înlăturarea consecinţelor Pactului Ribbentrop-Molotov şi stabilizarea frontierei NATO si UE”)

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
 1. ANUL 2012:
  DOSARELE MARII RE-INTREGIRI DE LA NISTRU LA TISA ( III / 19 )
  ——————————————————————————–—————–
  Cartea: “Sânge pe Nistru”, de Cristian Negrea
  / dupa prima carte, “Când armele vorbesc ” aparuta in 2010 /
  În 2014, armata română va trece Prutul și va lupta
  cu Transnistria și Ucraina.
  http://unimedia.md/?mod=news&id=45956
  ————————————————————————–
  În anul 2014, armata română va trece Prutul în patru locuri
  și va înainta spre Chișinău, unde va avea loc cea mai importantă
  bătălie cu soldații transnistreni și unitățile militare ucrainene.
  Luptele, de asemenea, vor avea loc pe teritoriul României.
  Acesta este subiectul unui thriller politico-militar, „Sânge pe Nistru”
  scris de Cristian Negrea, care a devenit foarte popular în România.

  Basarabia se va uni cu România, mai devreme sau mai târziu.
  Dar dacă ocazia se va ivi mai devreme decât credem?
  Dacă, căzută din nou sub robia comunistă, se declanşează
  o revoluţie mai puternică ca şi cea din 7 aprilie 2009,
  şi nu o revoluţie portocalie, ci una roşie-galbenă-albastră?
  Care va fi reacţia Transnistriei? Dar a Rusiei? Dar a României?

  Ce va face poporul şi armata română atunci când va răsuna
  strigătul de ajutor al fraţilor din Basarabia?
  Se va ridica România la înălţimea chemării istoriei şi a înaintaşilor,
  ascultând glasul fraţilor de peste Prut?

 2. Ce interesant si naiv mai sunt unii printre care esti si tu, IVU-19 sperand in ceia ce scriu unii: ,,In anul 2014, armata română va trece Prutul în patru locuri și va înainta spre Chișinău, unde va avea loc cea mai importantă bătălie cu soldații transnistreni și unitățile militare ucrainene,,
  In primul rand utopiile de tipul acesta ar putea umbla doar prin capuri in care bantuie doar vintul aventurii imbecile, noi suntem satui de lupte reale si nu dorim noi varsari de sange pe pamantul nostru, Republica Moldova.
  In al doilea rand toti acei care viseaza visuri imperiale fie ele pro-ruse, pro-romane s-au si mai mult din intersele statelor terte si a blocurilor militare externe (ca NATO…, si USA… la fel si altii) n-au decat a visa sa duca lupte intre ei dar cu o singura conditie: sa lupte pe teritoriile tarilor lor, iar pe noi n-au decat a ne lasa in pace.
  Comunismul ca sistem a cazut practic in toata lumea inclusiv si in RM, asa ca nu are rost ca la fiecare pas sa speriati lumea in zadar (ma refer la unionisti si nu numai…), da nu strica sa unifacam si sa consolidam toate fortele politice in lupta cu ramasitele comunismului s-au asa numitului neo-comunism reprezentat de PCRM in frunte cu Voronin.
  Mai mult, suna straniu si utopic ca Moldovenii sa ceara ajutor de la Romania, pentru cei ce nu cunosc s-au nu le place adevarul istoric: Moldovenii de fiecare data cand au apelat si au cerut ajutor de la Romania (in trecut Valahia) in majoritatea cazurilor si de nenumarate ori au fost tradati de asa numitii frati romani (valahi), nu numai… dar de fiecare data tot ei, fratii romani (valahi) gaseau mii de scuze … vorbe frumoase … pentru a motiva comportamentul lor de tradare in diferite situatii, dand toata vina si responsabilitatea pe cine n-ar fi … Turcii, Rusii etc, etc., numai nu ei…
  Asa ca visatorilor imperiali de spargeri de sange de tot soiul: rusi, romani, americani puneti-Va poftele-n cui pentruca pamantul nostru, Republica Moldova, nu este viitoarea arena a teatrului de razboi fie local s-au tip international asa cum ar fi Livia, Syria, …etc, etc.
  Si in sfarsit poporul RM este in stare sa desluseasca negina de samintele bune, asa cum s-a dat dovada si in ultimii trei ani de lupta politica in care toate fortele democratice din RM (macar ca inca slabe) dar totusi au doborat sistemul neo-comunist condus de PCRM in frunte cu Voronin…
  Traiasca Republica Moldova ca stat suveran si indipendent!!! Jos mainele imperiale pro-romane, pro-ruse de pe Republica Moldova.

 3. Iarăşi un Igor! De ce nu a plecat în patria strămoşilor săi! Populaţia Rusiei scade dramatic şi are nevoie de el la graniţa cu China. Lasă în grija românilor problema Unirii. Părerile tale de agent de influienţă al KGB, nu ne interesează!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *