Documente oficiale despre „Lista Sandrovschi” si furnizorul ei

Iata documentele promise, in contextul „Listei Sandrovschi”: 

1. Copia mesajului venit de pe cercul de discutii /impact_romanesc/, de la Ghenadie Vaculovschi, fostul consilier al Fractiunii PPCD, al carei lider era Vlad Cubreacov, in legislatura 2005-2009, prin care a difuzat, prima oara, zisa porcarie, numita de cei ce au ticluit-o „Lista Sandrovschi”.

2. Interpelarea mea facuta in plenul Parlamentului, pe 16.11.2006, dupa ce am preluat de pe /impact_romanesc/ „Lista Sandrovschi”, pusa de Ghenadie Vaculovschi.

3. Raspunsul SIS la partea mea de interpelare legata de solicitarea de a mi se asigura accesul la dosar si la darea publicitatii a oricaror documente de la SIS legate de numele meu.

4. Raspunsul intermediar al SIS la partea de interpelare privind „Lista Sandrovschi”, pusa pe /impact_romanesc/ de Ghenadie Vaculovschi (cred ca el stie cine a compus-o…).

5. Raspunsul definitiv al SIS, primit in plic sigilat (nu am mai scanat si asta, desi am plicul si mentiunea „secret”) de la SIS, trimis prin posta pentru mine, ca deputat, dar la serviciul personal al Parlamentului privind difuzarea de catre Ghenadie Vaculovschi a „Listei Sandrovschi”.

RETIN AICI CA, IN URMA INVESTIGATIILOR FACUTE DE COLABORATORII SIS, MI SE SPUNE IN DOCUMENT: „ANALIZA PARAMETRILOR TEHNICI AI ACESTUI MESAJ A RELEVAT CA MATERIALUL IN CAUZA A FOST PRELUCRAT IN FORMAT WORD LA 13 NOIEMBRIE 2006 LA UNUL DIN CALCULATOARELE AFLATE IN RETEAUA ELECTRONICA A PARLAMENTULUI RM.”

Repet: acest mesaj a fost difuzat de Ghenadie Vaculovschi pe 14 noiembrie, adica a doua zi dupa ce „a fost prelucrat in format Word”, cum ne spune SIS-ul.

Si inca ceva – asa cum acest mesaj cu aceasta „Lista Sandrovschi” au fost difuzate cu o luna inainte de desfasurarea congresului de constituire a PNL, la care am fost aleasa presedinte, tot asa, acum „Lista Sandrovschi” a fost difuzata, deja de un oarecare Codreanu de prin tari si zari, cu o luna aproape inainte de desfasurarea congresului al III-lea al PNL. Sint stranii aceste coincidente, nu?

Si inca. Care si cine dintre persoanele noastre publice se poate jura pe unicul sau copil si pe unica nepotica de faptul ca nu a avut de a face cu nici o securitate sovietica? Eu asta fac si as vrea sa ii vad pe toti sa faca asta. Si sa nu-mi spuna nimeni ca „nu se poate”. Daca eu stiu ca sint curata, nu ma tem sa ma jur. Asta fac public si sint in stare de ceva foarte grav, cu riscurile pe care mi le asum, contra celor care ma amesteca azi cu toate leprele vindute regimurilor trecut si actuale.

Cititi si edificati-va. Sint unicul deputat care am cerut SIS sa faca public toate dosarele, materialele si ce mai are despre mine. Repet: PNL pledeaza puternic pentru Legea Lustratiei in R.Moldova. 

Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. „contra celor care ma amesteca azi cu toate leprele vindute regimurilor trecut si actuale”. Stimata Doamna, sper ca nu ati avut in vedere ca toti cei prezenti in lista (in afara de dvs) sunt lepre vandute?!

  Nu inteleg care este scopul dezgroparii acestei facaturi ppcd-iste acum. Lumea s-a distrat atunci pe seama „listei” si a uitat.

  Oricum, cred ca nu merita atata atentie aceasta porcarie. Din ea reiese, de exemplu, ca Andrei Popov colabora cu KGB-ul de la varsta de 6 ani. Iar Oleg Serebrean de pe la vreo 10. Cine poate cred in asemenea porcarii?

 2. Pt Geo

  1. Nu eu, Vitalia Pavlicenco, le-am dezgropat, ci un oarecare Codreanu.
  2. Eu am postat documente oficiale despre aceste liste dezgropate, care sint niste lucraturi.
  3. Sint lepre cei care au colaborat cu KGB-ul si care mai colaboreaza cu serviciile secrete ruse si partea de SIS, de la noi, vinduta Moscovei. Ei se stiu.

 3. Comentați vă rog ,Ideile marelui Diplomat rus LAVROV?
  Oare cu adevărat s-a jurat despre retragerea armamentului rusesc din R. Moldova?Pe Biblie sau Coran?
  Nu uitați,dl Geo… ,avem 2 transnistrii,pentrucă Nistrul are 2 maluri.
  Cu cât șovinismul rusesc va fi mai mult la Bălți,cu atât mai ușor va fi Unirea cu România din partea băștinașilor.Deja se începe trezirea națiunii,mai ales la Bălți.Foarte mult depinde de România,deoarece trebuie să valorifice încrederea în cei care au studiat și fac carte în România și că România este un stat puternic democratic.
  Dar Geo a colaborat și colaborează cu KGB,deoarece deține „informații”.
  Aș dori să salvăm școala din Basarabia.De ex: circa 5000 de tineri s-au dus să studieze în România,deoarece se face mai multă carte.Admitem ,că un liceu are circa 300 elevi,atunci în România sunt plecate circa 10 licee,adică 10 licee trebuiesc închise în Basarabia.Timp de 10 ani vom rămâne cu câteva licee răblăgite cu elevi care vor trage mâţa de coadă,dar mai ales studenţi cu bani şi aere.Oare tot KGB o face?Eu cred că Da.
  cu stimă iurie Ungureanu, Bălți

 4. PODURILE RE-UNIRII CU ROMANIA MARE :
  http://www.timpul.md/articol/straini-in-noapte-cu-florin-piersic-i-medeea-marinescu-la-chiinau-pe-7-8-decembrie-28914.html

  “Străini în noapte”, piesa montată de maestrul Radu Beligan,
  a avut numeroase reprezentaţii cu casa închisă în toată ţara, unii spectatorii fiind nevoiţi,
  nu de puţine ori, să stea în picioare.

  Spectacolul este o comedie romantică fascinantă, cu răsturnări surprinzatoare de situaţii,
  despre seducţie, minciună şi timpul care ne transformă.

  Celebrii actori români Florin Piersic şi Medeea Marinescu sunt așteptați pe 7 și 8 decembrie,
  la Teatrul Național “Mihai Eminescu”.

 5. Lavrov: Nu avem impresia că RM alege între UE şi Rusia

  http://jurnal.md/ro/news/lavrov-nu-avem-impresia-ca-rm-alege-intre-ue-si-rusia-212928/

  „Fiecare ţară decide cum să se dezvolte,
  ţinând cont de amplasarea geografică şi de situaţia economică.
  Dar noi nu avem impresia că Moldova ar alege între UE şi Rusia”,
  a spus oficialul rus.

 6. Priviti ce fata adulativa, de smerenie, de sclav in genunchi,
  de admiratie, de pocainta, de servitudine,
  are LEANKA in fata lui LAVROV rusoiul ocupantul/
  TRADATORI DE STAT = LEANKA SI FILAT !

  http://www.timpul.md/articol/straini-in-noapte-cu-florin-piersic-i-medeea-marinescu-la-chiinau-pe-7-8-decembrie-28914.html

 7. Cititi si va educati singura doamna,pentru ca facand taraboi cu „treaba „asta , cu „lista Sandrovschi” va compromitei si va deconspirati astfel unei doamne „cu poalele in cap” – vorba lui C.Tanase de la „Timpul”

 8. As avea o propunere ca sa incepem concret cu ceva:
  sa adunam semnaturi pentru Re-Unirea cu România. Asa cum am facut prin 1988- 1989 când s-au adunat sute de mii de semnaturi pentru revenirea la alfabetul latin. Si s-a reusit ! Si acum putem incepe aceasta campanie populara de strângere de semnaturi peste tot: la birou, magazine, in sate, la biserica, in licee, etc. Printr-o semnatura, fiecare persoana va constientiza mai adânc responsabilitatea noastra fata de generatiile viitoare ! Apoi listele se pot transmite la Forul Democrat al Românilor din RM . Ca sa fie o continuare a Apelului acestui For din 16 Mai 2011 când 44 de personalitati au semnat acest Manifest istoric PRo-Re-Unire !
  Deci, la munca ! Sa facem ceva concret !

  textul Apelului:
  http://ziar.jurnal.md/2011/08/26/petru-bogatu-cel-de-al-20-lea-an-de-independenta-poate-fi-ultimul/

  Petru Bogatu:
  “Dacă ne dezmeticim, 2011 ar putea fi ultimul an al iluziei că putem reveni la normalitate prin aderarea la UE. Cuvintele „integrare europeană” sună frumos, bineînţeles, dar ele indică astăzi un drum ce pare tot mai lung şi fără de sfârşit. Nu ne mai „reîntâlnim cu România în Europa”. O luăm pe scurtătură. Ne întâlnim cu Europa în hotarele României. Şi punctum !”

 9. Doamna Pavlicenco, dati drumul la comentarii, nu mai cenzurati …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *