Bilbiiala AIE de la Publika TV sau Ce mai vrea Chirtoaca?


Dupa ce am vazut ca ma tot ofensati, am hotarit „sa schimb poza” – sa pun video cum ii explica Lorenei Bogza Filat in anul 2005 de ce l-a votat pe Voronin Presedinte si cum Chirtoaca, intr-adevar ca un „neispravit”, explica si el, mititelu’, cum „trebuia” votat Voronin pe 4 aprilie 2005. „Mari anticomunisti!”

„Recunosc, nu-l agreez pe Nicolae Chirtoaca, pentru ca a fost penelist, rotarian, apoi a devenit Ambasador trimis de comunisti in SUA. Unele salturi sint, totusi, prea mari. El dispretuieste PNL, probabil in masura in care noi il dispretuim pe el. Insa ieri, la Publika TV, impreuna cu Natalia Morari, au fost foarte buni. I-au desfiintat pe bilbiitii de serviciu ai Aliantei – Valeriu Munteanu (PL), care umbla de minuta prin Floreni-Anenii-Noi cu preotul paroh Viorel Rusu, dat afara din Mitropolia Basarabiei si “cuibarit” la Mitropolia rusa a lui Vladimiruska, Kiril Lucinscki PLDM), un “moldovean simpatik”, mai nou, antikomunist, spre deosebire de tatikul, fostul si ramasul „Prezident al RM”, care sta in spatele PL, PLDM si, partial, PD, precum si Valeriu Guma (PD), care mai mult a tacut. Poate, pentru un tacim mai plin, a lipsit, de la PLDM, diareicul Veaceslav Ionita.

Ce au discutat? Nimic. S-a incercat a se lamuri in „falsa falsificare” a voturilor. Mi-a placut cum se intreba, aiurita, Natalia Morari, exact cum discutam si eu prin Skype cu un tinar basarabean din Romania – cine si cui i-a furat voturile? Comisii pline de AIE-isti, toate resursele administrative la Chisinau in miinile PL, Min-tehn-inform – in miinile PD, un Consiliu electoral care se culca si se scoala colectiv, cind vrea, considerindu-se “obosit” si, iata, “cineva” (sa citim – comunistii) a falsificat alegerile. Am crezut ca eu ceva nu inteleg, dar am vazut ca nici Natalia Morari, nici Chirtoaca N., cel caruia ii place sa spuna ca e de la Intelligence Service, nu inteleg… De aceea, Morari si N.Chirtoaca i-au dezbracat pe mincinosii liberali si democrati. Nu am constatat ca moderatorii sa se fi lasat „impresionati” de sprijinul „dobrovolinii-prinuditelinii” (benevol-fortat) al AIE pentru D.Chirtoaca. In conferinta de presa Filat arata ca adus cu arcanul, cu o expresie a fetei asemanatoare celei de la 21.00 de pe 5 iunie, cind s-a intristat vazind victoria, din primul tur, a „edilului” liberal.

Ce cred eu? In primul rind, liberalii, probabil, regreta ca nu le-a reusit peste tot faza cu caruselul de la Floreni-Anenii Noi, unde au trecut in turul doi prin frauda. De pomenile electorale, cum ar fi la Lencauti-Ocnita – si asa a fost pretutindeni -, intrecindu-se orice masura, nu mai spun…

De ce Chirtoaca vrea renumararea voturilor? Cred ca deja Chirtoaca are pusa la cale intelegerea sau schema cum sa mai dezbrace pe cineva de voturi. Nu le-au ajuns voturile furate de la partidele extraparlamentare. Ori a mai ramas, in acest bazin, ceva nefurat, ori au mai falsificat pe undeva vreo 400 de buletine si acum trebuie sa le „spele” spre PL, ca sa mai cistige un consilier si sa nu le permita comunistilor majoritatea. Ca nu ciripea Chirtoaca pina nu s-a pus ceva la cale, la fel cum au falsificat totul sa fie turul doi, el iesind si vorbind sus si tare despre asta, pregatind terenul pentru “reechilibrarea voturilor”, dupa ce 99 la suta din rezultate i-au dat victorie contracandidatului.

Acum ma intreb: cit e de moral sa accepti falsificari de dragul sa nu cistige comunistii? Pentru ca jujucii vor navali iarasi pe blog sa imi spuna “da’ ce, mata vrei sa aiba comunistii majoritatea in CMC?” Nu vreau, desigur, dar cistigati cinstit, nu prin pomeni si prin falsificari. Pentru ca, in acest caz, eu nu vad diferenta dintre voi si comunisti. Eu nu vad perspectiva unei schimbari in Moldova, daca pretinsii reformatori au bilbiit si reformele, nu doar ideile si afirmatiile.

Ieri, intrebati de moderatori, unde sint reformele, care puteau fi facute in doi ani, dincolo de nealegerea sefului statului (de care nici nu avem nevoie), “deputatii” au tot tavalit-o si scaldat-o, deviind de la teme, eschivindu-se si incercind sa arate ca “nu e simplu” nici sa lichidezi coruptia, nici sa reformezei justitia. I-am trimis Nataliei Morari un SMS sa ii intrebe de ce nu descentralizeaza puterea si de ce nu adopta Legea Statutului Municipiului Chisinau.

A fost o bilbiiala jalnica, a unor oameni fara argumente, fara idei, doar motivati sa fure, ca sa ramina la putere, prin nereforme, prin coruptie. Ca, altfel, nu aveau cu ce sa cumpere alegerile… Mie imi este rusine pentru asemenea „indivizi”, cum spunea Filat de Godea. Filat, cel care i-a inchis (si a reusit!) gura lui Ghimpu cind acesta a inceput sa dea o reactie mai demna contra MAE al Rusiei. De ce l-a ghiontit si l-a “mutit” „pragmaticul” Filat  pe falsul liberal Ghimpu? Pentru ca toti sint santajabili si nu au verticalitate, avind, in schimb, pete la fundulet…

Adoptati Legea Lustratiei, ca sa aratati lumii ca nu e asa! Numai atunci veti fi „georgieni”, nu niste bilbiiti amariti, de risul lumii, ale carei voturi le cistigati prin frauda si minciuna, calcindu-i in picioare pe concurentii electorali care nu sint din AIE, transformindu-i in „dusmanii poporului” . Vai de capul vostru! Aveti Putere, nu si demnitate!

Vitalia Pavlicenco

 

Loading Facebook Comments ...

96 Comments

Add a Comment
 1. Daa,cum poate sa nu fie luata in seama asa celebritate ca D-stra,am inteles ,acest popor e de vina,nu vrea sa aleaga in sfirsit odata si odata PaNaceia pnl{KGB-BOLSEVICA-revansarda}-nui asa?-aveti toate simptomele,si sunt convins ca ;ajutor la un CMC comunist ati pus destul,acum bucurati-va,aveti si D-ta reprezentanta in CMC alaturi de comunisti.Voronin este in extaz de anticomunizmul si romanizmul pnl.Nu mai spurca cuvintul ROMAN,nai nimic cu el,e o perdea ca sa-ti ascunzi arama verde.

 2. Pt voluntaru

  Ce sa mai astepti de la un jujuc zombificat?… Poate nici societatea nu vrea reforme si sinteti pe „asteptarile” ei?

 3. Bravo doamnă Pavlicenco,m-aţi convins,lupta trebuie dusă până la capăt cu îndârjire şi încrâncenare astfel încât să nu mai rămână fir de sentiment românesc.Primele rezultate şi ale muncii d-voastră îşi arată colţii,după cum ne indică şi sondajele de opinie.Vă doresc multă sănătate şi fericire şi la mai mare!

 4. EXISTA O VARIETATE DE DIVERSIUNI organizate de comunistii pro-imperialisti, condusi inca de mumia lor Lenin din Piata Rosia din Kremlin.

  de exemplu: intr-un fel SPURCAciunile FAC DIVERSIUNI in Georgia lui Saakashvili, inclusiv acte de terorism, putin altfel in Centrul Rusiei sau in SRL RiMi.
  dar toate aceste metodete diversioniste, de fapt, sunt in esenta aceleasi…

  La noi, unii blogeri au

 5. LA NOI, unii blogheri scriu la comanda, la fel ca si in Rusia.

  КОРУПЦИЯ.

  Блогерам предлагают ругать борца с корупцией Навального за 100 тыс. руб. в месяц

  Скандально известный пользователь Живого Журнала Максим Лобанов рассказал в своем блоге о том, как за 100 тысяч рублей целый месяц ругал общественного деятеля Алексея Навального и вел подрывную деятельность против команды оппозиционного политика Бориса Немцова.

  По словам блоггера, сотрудничество с ним продлилось всего месяц и теперь он «обратно встал на оппозиционные рельсы». Именно поэтому он решился рассказать «о том, как проправительственные структуры вербуют в свои ряды известных блогеров».

  Как пишет Лобанов, 5 мая он встретился с «главным прокремлевским и пронашистским блогером politrash-ru», который предложил ему прекратить писать оппозиционные посты за 100 тысяч рублей в месяц и возможность стать ведущим телешоу на федеральном телеканале. Через пять дней Лобанову передали 50 тысяч рублей в качестве аванса за работу.

  «Одновременно с этим мы стали разрабатывать план совместной деятельности в блогосфере в интересах власти и против Навального. На этом этапе я узнал, что Политрэш обладает хитрой схемой накрутки посещаемости постов и вывода их в топ ЖЖ», — написал lobanovmaksim.

  По словам Лобанова, его первые провокации были направлены на «снижение репутации команды Немцова, выстраивание цирка из самого понятия борьбы с коррупцией». Кроме того, шла «атака на Навального». Посты манипулятивными методами выводились в топ ЖЖ, за что Лобанова уволили из коллективного блога teh_nomad.

  «Сразу после этого мне сообщили, что сотрудничество со мной не будет продолжено больше месяца», — рассказал Лобанов, также сообщив о других известных ему случаях, когда посты против Алексея Навального с помощью накруток выводились в топ ЖЖ.

  Лобанов отметил, что он «по-честному отработал месяц на представителей власти, и сделал все, как им надо: поссорился с крупнейшим и крутейшим блогером Техномадом, превратил оппозицию в клоунов на своем примере».

  После того, как Лобанов написал еще несколько постов против Навального, ему заплатили вторую часть обещанного гонорара и вообще запретили писать о политике.

 6. Doamnă, înţeleg că sunteţi ofuscată de faptul că nu aţi reuşit să obţineţi din partea locuitorilor Capitalei nici măcar 1% din voturi dar nu vă mai înţeleg atunci când constat că, zi de zi, deveniţi o înfocată partizană a comuniştilor şi implicit a ruşilor! Fie ce-o fi, dar eu cred că mai bine ar fi ca la cârma oraşului să rămână Chirtoacă decât să vină nemernicii vânduţi ruşilor! De asemenea, prin atitudinea dv. complet aiuritoare şi bulversantă mă faceţi să vă pun serios la îndoială discursul despre unirea cu România! Ştiţi cum: trebuie ales răul cel mai mic iar în acest caz este vorba de Chirtoacă Dorin care sub nicio formă nu trebuie pus alături de Dodon!

 7. Isi merita tanti banii, interesant doar cum suntem platita, pentru fiecare articol, pe luna, pe saptamana, prin conturi, sau cu bani geata, cu greata, fara greata, TRADATOARE.

 8. eu cred ca ar trebui de facut o LISTA a tradatorilor, care slujit miseleste balaurul rosu,
  LISTA SPURCACIUNILOR

  1. VITALIA PAVLICENCO, (DEGHIZATA, ca in fabula Elefantul si pigmeii publicata de Stavila),
  2. TRAIAN VASILCAU, (care a lovit in AIE si nicioadata PCRM)
  3. ….

  puteti sa continuati lista.
  da, mai sunt si unele publicatii servile, care se vand ca niste curve pe bani.
  Jos Tradatorii! Jos Lichelele! Jos curvele politice! Jos gunoaiele comuniste.

 9. Balega elefantului

  Publicat în 2 iunie 2011 de Dr. Veaceslav Stavila;

  Primii locuitori (aborigeni) ai Camerunului au fost pigmeii. Ei au locuit aici şi în primul mileniu înainte de Hristos supravieţuind până în prezent, în primul rând, datorită vânătorii. În consecinţă, pigmeii au devenit vânători extrem de experimentaţi folosind metode foarte originale. Un exemplu: înainte de a vâna un elefant, pigmeii se ung cu balega lui şi, din această cauză, elefantul nu simte apropierea morţii…
  Întrebare: Ocupantul din Republica Moldova se comportă asemeni pigmeilor din Camerun ?

  http://blog.nistru-prut.info/?p=2649

 10. Pavlicenco la gunoi, impreuna cu bolsevicii!

 11. Va veni ziua si ceasul cand acesti tradatori de neam si de tara, acesti deghizati si curve vor primi dupa merit>: ADICA vor fi inacati in balega elefantului ca sa se sature de tradare.

  avem o problema: n-avem elefanti in RM, iar Chirtoaca a curatit deja orasul chisinau de murdaria ramasa ca amintire a sistemului sovietic.

  deci, nu avem unde sa-i scaldam pe acesti carora le place baleba.
  MARE PROBLEMA AVEM!

 12. Iubiti COMPATRIOTI!

  TREZITI-Va, Tara este in pericol, unire si sa ne mobilizam sa participam toti la votare. Sa-l sustinem pe Dorin Chirtoaca! Sa sustinem pe adevaratii nostri PATRIOTI!

  Nu va lasati dusi in eroare de kokoi si Ko-curve!
  Jos comunistii. Toti la VOTARE!
  Traiasca CHIRTOACA! Traiasca FILAT si echipa de patrioti!

 13. Saakashvili cere de la Rusia ca sa inceteze compania terorista in Georgia.

  Грузия требует от России немедленно прекратить террористическую компанию

  Время публикации: 9 июня 2011 г., 13:23

  В распространенном в четверг заявлении МИД Грузии по итогам 16-го раунда женевских переговоров говорится, что «Грузия потребовала от российской стороны немедленно прекратить проводимую при финансировании российского государства террористическую кампанию».

  В МИД заявляют, что у грузинской стороны «есть неопровержимые доказательства того, что все теракты против Грузии осуществлялись с оккупированных территорий и планировались представителями ФСБ РФ и ГРУ, чьи личности установлены».

  В заявлении отмечается, что грузинская сторона в очередной раз передала российским представителям материалы следствия, однако «российская сторона вновь оставила без ответа требования Грузии».

  В случае продолжения организованной террористической кампании, грузинская сторона будет вынуждена пересмотреть свое отношение к женевским переговорам», — заявляет МИД Грузии.

  При этом в заявлении звучит призыв к международному сообществу «на любых уровнях переговоров с Россией ставить вопрос ее террористической деятельности». Очередной раунд переговоров в Женеве должен состояться 4 октября 2011 года.

 14. un roman de la Iasi

  Cu catva timp in urma, as fi votat PNL. Acum insa, m-am convins ca d-na Pavlicenko lucreaza, deghizata in romanca, in favoarea comunistilor si rusilor. Sunt convins de acest lucru. Daca pana pe 5 iunie mai intelegeam atacurile la adresa partidelor anticomuniste, apoi acum aceste atacuri nu mai au absolut nici o justificare. Astept, tovarasa Pavlicenko, sa recomandati votantilor dumneavoastra sa voteze cu dodon. Sa va pedepseasca Dumnezeu pentru tradarea de care dati dovada! Nici roska nu a tradat mai murdar decat dumneavoastra!

 15. am dat la mai mulţi colegi să citească consideraţiile doamnei Pavlicenco în privinţa vieţii sociale,economice,politice şi-n privinţa problemei naţionale.Toţi,dar absolut toţi mi-au spus un singur cuvânt.DIVERSIUNE! să fi greşit toţi,nu-mi vine a crede.

 16. Pentru „superpatrioti” romani.
  O simpla intrebare logica – sa inteleg ca nu va deranjeaza fraudele electorale in masura in care acestea sint n favoarea „cauzei”. Eu nu sint convins ca au fost falsificate alegerile. Dar un dialog civilizat presupune ca trebuie combatute argumentele si nu de improscat cu noroi in cel care are alta opinie.
  Si o constatare pentru a Va da temei sa ma tavaliti si pe mine in noroi. Este dezgustator sa vezi cum cineva aflat la putere se pretinde jertfa a acestea. Numai intr/o tara nesanatoasa la minte guvernarea se poate plinge de falsificarea alegerilor. Intr/o tara normala guvernarea ar fi pusa la zid daca s/ar pune intrebarea de falsificare caci anume guvernarii i/i revine obligatia si responsabilitatea pentru organizarea alegerilor.

 17. face sai acordam atita atentie? spurcaciune

 18. „dupa ce 99 la suta din rezultate i-au dat victorie contracandidatului” – desfăşuraţi, desfăşuraţi, cOcoană!!!

 19. Domnilor,citesti si te uimesti. Pavlicenco nu apara comunistii, nu acuza pesonalitatea lui Chirtoaca, daca se spune adevarul , de ce numnim, jignim dar nu comentam,sa inteleaga cititorul? De ce nu spunem lucrurilor pe nume, Dorin nu a fost gospodar, nu-l ajunge mintea sa gospodareasca, sa-si promoveze prietenii, amantele etc a facut-o reusit. Dodon si el multe le-a facut. Cand te uiti la ambii seamana la toate, numai la fizic-nu. Unul suplu,altul-ca o gogoasa din faina de calitatea a doua. Am crezut in Rosca, Urechian,Filat si? Nu sunt luptatori ca Mosanu, Ungureanu, fost ministrul al culturii, Vancea, chiar de a fost comuist, Grimalschi etc. Pe cine ne suparam? Vom strange chinurile, pfurile si dureile, ne vom treezi, va fi tarziu. Nici Dodon si Chirtoaca nu merita sa fie primari. Timpul va confirma. Voi vedea ce veti spune, patrioti in vorbe , nu si in fapte…

 20. Ei si cum naiba Dvs mai vreti sa atrageti electoratul de partea Dvs, daca nu ezitati sa decarcati un camion de noroi asupra oricarui si-a permis sa va critice?

 21. Buna dimineata

  Nu exista dovezi ca doamna Pavlicenco are o legatura cu Dodon sau (Doamne fereste!) KGB, asa cum o suspecteaza multi; cred doar ca ar vrea ca Chirtoaca sa piarda alegerile, iar PL sa fie slabit la urmatoarele alegeri parlamentare, pentru ca PNL sa-i preia electoratul. Daca Chirtoaca castiga acum, PL va deveni si mai puternic 😉

  De asemeni, cred ca la momentul de fata, Dodon considera foarte utile criticile doamnei Pavlicenco la adresa candidatului liberal. Dupa cum ati vazut, a fost diferenta de doar cateva mii de voturi intre principalii candidati, deci orice vot conteaza. Inca un motiv de recunostinta din partea „comunistului roz”: cine a mai sustinut victoria lui din primul tur, inafara de PCRM?

 22. Este o mizerie aceasta… care nici doamna nu poate fi numita.

 23. Sincer… dnă Pavlicenco,nu vă înţeleg,loviţi într-una în AEÎ, în democraţi, aşa nu mai cîştigă partidul Dvoastră niciodată !

 24. Apropo, poate vreti sa repostati si „schemele de coruptie de la Primarie” de pe blogul lui Igor Dodon.

 25. imi este rusine ca stindardul unirii este dus de un ofiter kgb sub acoperire….

 26. Un banc la temă. Cică un vânător îl intreabă pe altul „Ce faci în cazul că eşti în pădure, apare ursul şi nu reuşeşti să scoţi puşca, necum să încarci patronul?”. Al doilea răspunde „O iau la fuga”. Primul, „păi ursul e mai rapid”. Al doilea „alerg mai tare”. Primul „Nu ajută”. Al doilea „Urc într-un copac”. Primul „Şi ursul se caţără din urmă”. Al doilea „Urc mai sus”. Primul „Şi ursul la fel”. Al doilea „Urc pe cea mai subţire rămurică”. Primul „Şi ursul e la picioarele tale”. Al doilea „Bă, eu nu înţeleg, tu ce, ţii cu ursul?”. Ce ziceţi, Dnă Pavlicenco, nu cumva ţineţi cu ursul?..

 27. Atacurile la persoana sunt la moda in Moldova. Dar chiar nu ai cum sa aperi un primar, care 4 ani a tot tocat bani publici fara licitatii, decit atacindu-i pe cei care indraznesc sa spuna lucrurilor pe nume. Sigur ca s-a fraudat in alegeri, numai ca nu comunistii au facut-o, dar liberistii. Eu, personal, nu accept sa fure nimeni, nici cei rosii, nici cei albastri. Si cu riscul sa am si eu acum de la jujuci un val de zoi in cap, o sa spun ca nu-mi doresc la primarie oameni zapaciti, cu pufusor pe botisor, dar care se pretind a fi cei mai cinstiti. Si, de fapt, cine confirma acest lucru? Ei se tot lauda ca sunt curati ca lacrima, dar noi trebuie sa-i credem, altfel – esti din tabara adversa. Credeti ca AIE este in stare sa analizeze cazurile de delapidare de la primarie, indiferent de catre cine sunt comise? Eu nu cred. Vor face tot posibilul ca sa-l mai spele pe Dorinel, chir daca li-i greata si lor de acest lucru.

 28. ka-kamunistii – adica faraonii nostri – citeste articolul de mai jos – au COLABORAT miseleste cu ocupantii sovietici, cu cei care au deportat si omorat mii de ROMANI BASARABENI…

  acum se da in vileag colaborarea lui Mubarak cu MOSSAD…

  Тайны двора «каирского фараона»: Мубарак и его семья
  Время публикации: 9 июня 2011 г., 15:46

  Бригадный генерал Шафик Махмуд Али аль-Бана, который с 2000 года был начальником охраны президентского дворца Мубарака, сообщил о некоторых секретах двора «каирского фараона», которые были скрыты за стенами дворца, сообщает издание Almoslim.

  Шафик аль-Банна рассказал историю о том, что во время похорон матери президента, Мубарак не проследовал за процессией и 10 минут. Усевшись в автомобиль, он сказал, чтобы его оповестили, когда всё будет закончено и он прочитает положенную молитву.

  У Мубарака была сестра, которая навестила его всего лишь дважды — один раз когда женился сын Мубарака Аля, а второй раз после покушения на жизнь президента Египта в Аддис-Абебе.

  Был у Мубарака и родной дядя, который приходил навестить его. Но простояв 2 часа у порога, вернулся восвояси, так и не дождавшись племянника, не пожелавшего выйти к нему.

  Напомним, что Мубарак был вынужден уйти в отставку 11 февраля 2011 года, в результате массовых народных акций протеста, начавшихся 25 января.

  Через некоторое время он и его сыновья были арестованы. Задержаны также многие члены бывшего режима Мубарака.

  Египетский суд назначила день первого заседания по делу свергнутого президента и двух его сыновей — Аля и Джамаля, а также друга и бизнесмена Мубарака — Хусейна Салима, на 3 августа.

  Напомним, что по данным ливанского издания Elnashra.com Хосни Мубарак в бытность президентом Египта подготовил для себя комфортабельную усыпальницу в стиле «аля-фараон», оборудованную по последнему слову техники и дизайнерского искусства.

  Вместо каменных комнат для саркофагов в чреве пирамиды, будущая могила Мубарака включала в себя три шикарных дивана из американской кожи, зал, стилизованный под эпоху Мухммада Али, фарфоровую ванную комнату с линией международной телефонной связи.

  Стоимость этих «апартаментов», в которых Мубарак собирался обрести «вечный покой» превысила 15 млн. египетских фунтов.

  Ca si lui Mubarak le dorim si noi un ”вечный покой” FARAONILOR NOSTRI – ka-kamunistilor ca si colaborationistilor scaldati in balega elefantului.

 29. Ca si lui Mubarak le dorim si noi un ”вечный покой” FARAONILOR NOSTRI – ka-kamunistilor ca si colaborationistilor scaldati in balega elefantului.

 30. pt. Miracol:
  dati-ne mai multe date despre aceasta ofitereasa kgb sub acoperire,
  daca le stiti.
  Oricum, inainte nimeni nu putea pleca la lucru in Cuba daca nu avea permisiunea KGB si era „om” de nadejde.

  Ea tzipa in gura mare ca vrea Legea Lustratiei, fiind sigura ce nu este in aceasta lista KGB. DAR altcineva zicea tot pe aici, ca ea nu este in aceasta lista, ci in alta, direct de la Moscova.

 31. Pt Mira

  PNL nu poate cistiga remorcat la partide mafiotizate. PNL nu sprijina killerii democratiei. PNL va critica pina lumea va intelege si killerii proeuropenismului vor cadea. Sau se vor schimba, odata si odata. In sfirsit.

 32. nu se scrie „penelist” ci „PNL-ist”

 33. Pt toi

  Vorbiti prostii. Nimeni nu este mai nesantajabil din politicieni decit mine, pentru ca nu am avut niciodata in viata nimic absolut cu nici o securitate. Am scris suficient pe blog. Degeaba va pierdeti nervii.

  Eu am plecat ca sotie in Cuba, la 12 decembrie 1974 (m-am casatorit la 24 aprilie 1974), cu sotul chemat sa isi satisfaca serviciul militar ca traducator. Am devenit gravida la scurt timp – ca acesta ne-a fost planul, ca soti, sa facem un copil, am nascut la 31 octombrie 1975 o fetita, am crescut-o singura, fara nimeni, sotul era foarte ocupat.

  ne-am intors la Chisinau la 5 septembrie 1976, cu fiica de 11 luni. Aveam 20,5 ani cind m-am casatorit, am ajuns in Cuba la 21 de ani, am nascut-o pe fiica la 22 de ani, peste doua zile dupa ziua mea de nastere la 29 octombrie 1975.

  Revenita la Chisinau, mi-am terminat facultatea si nu aveam de lucru cu copilul in brate. Sotul lucra la Universitate. Am crescut ambii fara tati. Sintem cinstiti si respectati, in afara de leprele-adepti ai partiodelor cu lideri kghebisti. Aceste lepre sinteti voi, care ma atacati. Si eu regret.

  Interesati-va de filologi si ziaristi cine e sotul meu. El a fost trimis cu altii, de la USM, la Moscova, pentru ca a fost mereu foarte bun, ca si mine. Ambii sintem doctori in filologie. Ambii sintem medaliati – el cu argint, eu – cu aur. Am sustinut ambii tezele, in paralel cu munca. Nu am avut niciodata nici o colaborare cu kgb-uri. Nu i-am dat voie in Cuba sotului sa devina membru al Partidului Comunist, desi i s-a propus.

  Cind am plecat in Cuba, decanatul si rectoratul nu vroia sa imi dea voie sa plec, pentrui ca eram o rebela fata de ei. Nu am fost printre activistii komsomolisti ai facultatii. Nu am fost servila. Am invatat, in schimb, foarte bine. Nu am lucrat in structurile sovietice si komsomoliste sau de partid. Degeaba va chinuiti – nu am nici o colaborare cu nici un KGB. Tocmai de aceea sint om liber, spre deosebire de cei care ma ataca urit pe blog pentru ca le arat micimea lor, care se cred mari si tari si amgind oamenii. Am luptat contra comunistilor, cind altii ii votau. Toti cei care ma atacati sinteti niste lasi si ticalosi.

  Este foarte mare nevoie de Legea Lustratiei. MARE-MARE.

 34. Strasburg.

  VIDEO
  http://pik.tv/ru/news/story/evroparlament-raskritikoval-rossiiu

  ЕВРОПА. Европарламент подверг критике политику России по отношению к Грузии

  В частности, Страсбург призывает Совет Европы поставить вопрос о невыполнении Россией взятых обязательств.

  Речь идет о выводе войск с оккупированных территорий Грузии, сообщает ПИК.

  За день до саммита «Россия-Евросоюз» представители Европарламента заявили, что в то время как Москва продолжает паспортизацию на территории Грузии, нельзя затрагивать вопрос безвизового сообщения между Россией и Европой.

  Кроме того, сегодня Европейский парламент проголосует за резолюцию, в которой будет отображено отношение к России.

 35. cum, dna Pavlicenco, chiar toti vorbesc prostii?

 36. Pt SHIVA

  Eu am spus clar cine spune prostii. Nu prea inteleg intrebarea.

 37. numai vorbe goale D-nă Pavlicenco

 38. Vitalia:
  „Cind am plecat in Cuba, decanatul si rectoratul nu vroia sa imi dea voie sa plec, pentrui ca eram o rebela fata de ei.”
  1.
  DACA NU VROIAU SA VA DEA VOIE, ATUNCI CUM ATI PLECAT TOTUSI ?
  CU UN SUNET DE LA KGB LA DECANAT ?
  2.
  LA MOMENTUL DAT SUNTETI PERSOANA NR.1 DIN RM CU UN PARTID/MIC MARE, ORICUM/ CARE DECLARA SUS SI TARE- RE-UNIREA CU ROMANIA !
  DECI, PUTEM SPUNE CA SUNTETI PERSOANA CEA MAI IMPORTANTA IN ACEASTA CAMPANIE. DA, MAI SUNT SI ALTII / SCRIITORI,APELURI, 1812, ETC/ DAR NIMENI NU FACE UN TAM-TAM ATAT DE MARE CA DVS.
  SI CU EVENTUAL IMPACT IN SOCIETATE.

  PANA ACUM APROAPE TOTI MARII UNIONISTI – AU „MURIT” PRIN ACCIDENTE, SPITALE, IMBOLNAVIRI, OTRAVIRI, ETC.

  CUM SE FACE CA DVS, NU AVETI NICI O TEAMA SI NICI UN „DERANJ” DIN PARTEA „LOR” / KGB, FSB, TIRASPOL, ETC. ?

 39. Pt liviu

  Cred ca schemele de coruptie de la Primarie trebuie sa si le puna pe blog Chirtoaca si sa le combata cu argumente. Eu as face asa, daca Dodon nu are dreptate. Asa cum am facut eu cu toate laudele sale si cu promisiunile populiste.

  Dar daca Dodon are dreptate, inseamna ca e grav. Si ceea ce voi vreti si ma faceti in tot felul, este pentru ca voi nu puteti spune deschis – „Doamna Pavlicenco, da, Chirtoaca, poate ca fura, ca si Salaru si Ghimpu prin scheme cu benzina, cu altceva, dar inchideti ochii, ca sa nu vina comunistii”. Eu asta nu accept. Voi acceptati – treaba voastra. Tocmai prin asta ne deosebim.

 40. Pt Sefu’

  Unde vedeti camion de noroi? de ce nu veniti sa luptati cu puternice contraargumente?

 41. Stimata doamna, daca tot sunteti doctor in filologie, va este cunoscuta sintagma „metafora”?

  „Toti cei care ma atacati sinteti niste lasi si ticalosi.” iata si camionul.

 42. Pentru cei care i/l considera pe Chirtoaca foarte competent sau onest. Citeti declaratia lui despre faptul ca PCRM vor sa excluda suburbiile din municipiu. De aici pot fi facute doar doua concluzii. Ori este incompetent si nu stie ca organizarea administrativ-teritoriala poate fi schimbata doar prin lege (inacceptabil pentru cineva care se pretinde jurist si a fost patru ani primar) si PCRM nu poate face asta deoarece AIE detine majoritatea in Parlament. Ori este un trisor care stie foarte bine ca aceasta nu este posibil dar i/i considera pe toti prosti si vrea sa cistige apelind la falsuri. Si apropo si mai trist este ca nu realizeaza ca chiar daca ar exista o asemenea dorinta si posibilitate a celor de la PCRM acest fapt tine de oportunitate si nici intr/un caz nu ar trebui sa fie condamnat drept crima impotriva umanitati. Asta nu exclude, desigur, posibilitatea de a folosi asemenea declaratii in camapnie electorala. Si pentru cei care nu prea inteleg ce citesc sa declar expres ca nu i/l consider pe Dodon ca merita mai mult decit Chirtoaca sa fie primar

 43. Pt DINU

  Daca credeti ca istoria mea este foarte importanta, ca sa imi cistig dreptul de a spune ce cred – nu e o problema, eu nu am NIMIC DE ASCUNS. Dimpotriva, ma mindresc ferm cu trecutul meu curat.

  Va raspund, ca am mai raspuns pe blog. Dupa metoda sovietica ei trebuiau sa scrie ca „recomanda pe cutare sa plece”. Ei nu vroiau sa ma recomande. Si-atunci sotul meu, lector la Universitate, le-a spus: Nu scrieti ca recomandati, pentru ca e sotia mea, e treaba mea cine e sotia mea, nu ma intereseaza ca nu va place Vitalia ca nu e docila si nu e servila. Si-atunci, Tkaciova, decana, rectorul, nu mai stiu cine era, Rosca, secretarul de partid de la Universitate, au scos „recomandarea” si am plecat fara sa ma „recomande”.

  Ce motiv a fost sa nu-mi permita sa plec? Cu putin inainte, a fost un voskresnik, la care grupa mea nu a mers, pentru ca nu a dorit si eram si obositi dupa o noapte de nunta a unei colege. Eu am mers la decanat si am spus – grupa mea nu va participa la voskresnik. Eu eram sefa, era regula sa fie sefi eminentii, iar eu am devenit, in 1970, prima studenta, in general, la Universitate, intrind din primul examen pe nota maxima la franceza, la Facultatea de limbi straine, sectia franceza. Pentru aceasta, m-au scos din sefa de grupa. Toata istoria asta o puteti afla, cel putin, de la sefa oficiului actelor de stare civila de la Edinet, era Tatiana Titanu, acum, mi se pare, e Turcanu. Ea a fost numita in locul meu. Asta e istoria. Si mi-au dat USM „caracterizare” buna la studii, dar cu fraza „No za poslednene vreama, zameceni elementi nedistiplinirovannosti, za cito bila otstranena ot functii starosta grupi”.

  Le rog pe fostele mele colege de grupa sa scrie despre istoria noastra de la facultate.

  Sotul meu a fost la arhiva Universitatii sa scoata acea „recoamndare” anulata si „nerecomandare data”, dar au verificat si nu o pot gasi. Am cerut si de la comisariatul militar dosarul pregatit pentru trimiterea sotului la serviciu militar impreuna cu mine. Nu au gasit nici acolo.

  Nu am raspuns despre accident. Da, ma tem, numai ca, dupa cazul cu seful de campanie al lui Godea am impresia ca trebuie sa ma tem deja nu de comunisti. Nu va pare?

  Am o nepotica, pe care am asteptat-o foarte mult de la fiica-mea, care are o familie minunata. Doar pentru asta m-as teme sa nu imi „piarda cineva” viata. In rest – cine ucide fizic pe altul, isi ia un pacat si, cel mai interesant e ca pacatul cade pe copii. Eu pacate nu am si gind rau nu pun, dar nu-mi plac fariseii si sfintii falsi.

 44. Pt Sefu’

  Da, repet, toti cei care nu atacati ideile, argumentele, afirmatiile, ci omul, sinteti niste lasi si ticalosi. Voi veniti cu un camion de noroi, cititi pe blog, eu special las totul ca sa va inecati in noroiul pe care il plasati. Iar eu vin cu argumentele care va scoate din minti. Eu va compatimesc.

 45. Pt Ostrovetchi

  Si tu de unde ai aparut? Nu cumva de la Ocnita?

 46. Să știți doamnă Pavlovici, că aveți un rol foarte important pe scena politică din RM, rol pe care îl jucați cu succes…
  Duminică am fost la alegeri, la Durlești, după asta în vizită la părinți. Ajuns acolo, dau de un cunoscut din mahala, kirkilit de ani și băutură. Kiar am fost curios și l-am ispitit…
  yo îl întreb,
  – Nea Vasea, ai fost la votare ?
  El…
  – Ei lasă tu întrebarile iestea…
  Eu…
  – Da de ce ții frică să spui ?
  El…
  – Da am fost ș-am votat un om care a sî facî șeva, nu cu șei care vor sî ni uneascî cu Romînia…
  Eu…
  – Dar fecioru matale cum se descurca ?
  El…
  – Ei cum…, de 15 ani trăiești în Romîmia, spune că s-o deprins, îi place, ș-o aranjat viața, s-ă dușe la Italia din cind în cind, așăi viața…

  Iată Doamnă Pavlovici rodul muncii voastre, împreună cu Iurii Ivanovici…succes în continuare.
  *************************************************************************************
  Разделяй и властвуй.

 47. Si asta o doamna doctor, trecuta de 50 ani, cu carte, plolitician(!) isi permite sa faca cetatenii lasi!???
  Succes in continuare!

 48. Daniel spune:
  10 iunie 2011, la 09:09
  Domnilor, citesti si te uimesti. Pavlicenco nu apara comunistii, nu acuza pesonalitatea lui Chirtoaca, daca se spune adevarul, de ce numnim, jignim, dar nu comentam, sa inteleaga cititorul? De ce nu spunem lucrurilor pe nume, Dorin nu a fost gospodar, nu-l ajunge mintea sa gospodareasca. Sa-si promoveze prietenii, amantele etc. – ca a facut-o reusit. Dodon si el multe le-a facut. Cand te uiti la ambii seamana la toate, numai la fizic-nu. Unul suplu, altul-ca o gogoasa din faina de calitatea a doua. Am crezut in Rosca, Urechian, Filat si? Nu sunt luptatori ca Mosanu, Ungureanu, fost ministrul al culturii, Vancea, chiar de a fost comuist, Grimalschi etc. Pe cine ne suparam? Vom strange chinurile, pfurile si dureile, ne vom trezi, va fi tarziu. Nici Dodon si Chirtoaca nu merita sa fie primari. Timpul va confirma. Voi vedea ce veti spune, patrioti in vorbe , nu si in fapte…

  Si care e SOLUTIA? Acum, cand sunt doar ei doi. Dar si inainte de primul tur. Nu era evident ca lupta se da doar intre ei doi? Voi chiar asa idealisti sunteti? Coborati cu picioarele pe pamant. Toti avem pacate. Cineva le are mai mari, cineva – mai mici. Si nu putem pune nicidecum semnul egalitatii intre dODON si Chirtoaca.

 49. Stimată Doamnă Pavlicenco,
  Mi-am promis că nu mai intru pe blogul Dvs, dar titlurile provocatoare pe care le tot fluturați ispitesc curiozitatea multora. Vă admir și respect spiritul critic, care vreți Dvs să pară și onest, dar cred că de data asta – după 5 iunie – dați dovadă și de iresponsabilitate și de lipsa unui simț politic, care ar trebui să caracterizeze un lider de partid, așa cum vă pretindeți a fi. Cred că toate observațiile, fărădelegile și înclcările, mai mult sau mai puțin grave, aduse la adresa lui Dorin Chirtoacă, până pe 5 iunie, justificau corectitudinea politică și juridică pe care o afișați, dar acum, toate aceste acuze nu fac decât să ducă apă la moară într-o singură direcție pe care nu mai are rost să o numesc acum. Singurul element care lipsește discursului Dvs este „Nu votați Dorin Chirtoacă”, din care majoritatea cititorilor, mai puțin deciși sau informați sau care nu vă cunosc încă destul, înțeleg tocmai viceversa – „Votați Igor Dodon”. Pe de altă parte, nu sunt, poate, în măsură să vă dau sfaturi, dar cred că tipul de discurs pe care îl practicați cu cititorii critici ai blogului Dvs, și nu numai, nu vă face deloc cinste și nu reprezintă nicidecum un lider de partid cu un asemenea nume. Este păcat că dreaptă eșichierului politic din țara noastră nu reușește să-și strângă rândurile, nici în momentele cele mai delicate, responsabilitate de care nu puteți nicidecum fi absolvită și Dvs, chiar dacă nu sunteți la guvernare.

 50. @Costandachi, nu a trebuit sa scrii asta, ca tocmai si va fi preluat ca titlu pentru urmatorul „articol”? 😀

  Apropos, D-na Pavlicenco, Dvs cand dati raspuns la intrebarea redactiei TIMPUL, care, de altfel si eu v-am adresat-o de 3 (!) ori: pe cine veti sustine la agerile de pe 19?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *