Loading Facebook Comments ...

116 Comments

Add a Comment
 1. Pai ce te costa atunci sa pleci incolo?

 2. Posibil sa fie asa

  pcrm – 30 mandate
  pldm – 25
  pl – 10 – 15
  pd – 10 – 15

  si atunci ce avem … ???

  Din pacate, nu suntem nici la nivelul anului 1998 cu electoratul de astazi … ba chiar si mai incoace in 1994 – 1996

  cu adevarat trebuie inca 4 ani cind va veni PNL si alte partide mai Europene

 3. EXTRAORDINAR !!!!!!!!!!!!!

  UNIC in LUME !!!!!!!!!!!!!!

  Careva de mai sus vorbeste de „” extremismul de dreapta al PCRm-ului „” iar altul ca trebue „” renovat PCRM -ul „””.

  Aceste 2 teorii comuniste si-au gasit adepti chiar la oameni de buna credinta dar PROSTI.

  Adica un partid de EXTREMA STANGA ca PCRM-ul a inventat inca o fraza pentru a minti poporul. PCRM vrea cu orice pret sa treaca drept un partid DEMOCRATIC si de DREAPTA. Mai gaseste inca PROSTI in MOLDOVA ????????

  Iar cei care viseaza sa-l renoveze pe MARX, LENIN, TROTKI,BERIA, MOLOTOFF, STALIN , nu stiu ( sau poate stiu foarte bine ) ca acest partid este imposibil de renovat si ca soarta lui este disparitia pentru totdeauna a acestui cosmar CRIMINAL din viata omenirii ???????????

 4. Pagina ( NET ) a TOVARICI-ului DODONOFF

  este foarte interesanta caci afirmatiile cele mai extravagante , cele mai aberante cu privire la politica si la romanism le gasiti aici.

  Nu inteleg dece introduceti pe CONTIU si alti LACHEI in discutie si ca ei ar fi scris articolul Tovarici-ului DODONOFF.

  Tovarici Dodonoff este capabil sa-si scrie singur articolele si isi asuma raspunderea celor scrise , ca un baiat mare.

  Ca ar fi imprumutat tonul unor dezaxati, este posibil, dar asta se intampla la toti oamenii politici din tagma KOKO-munista.

  Trebue sa fim atenti la fondul si ideile articolelor sale
  si acestea trebue combatute daca este cazul cum a facut Domnul TANASE in ziarul TIMPUL.

 5. Domnule Mihuleac, ( ziarul Curentul din Bucuresti )

  Sunt deceptionat de nivelul sub-mediocru al articoleleor pe care le scrieti.

  Generalizari negative la adresa tarii, insulte la adresa persoanelor private sau chiar MINISTRI, lucruri care nu EXISTA in OCCIDENT, occident pe care il cunosc la fel de bine ca si ROMANIA , dar nu exista nici in ziarele din Basarabia.

  Si apoi fapt INADMISIBUL,
  lasati sa apara pe aceasta pagina mesaje cu insulte la adresa MINISTRILOR, de exemplu contra DOAMNEI UDREA.

  Sunteti tinuti sa fiti OBIECTIV dar in acelasi timp sa aveti o atitudine respectuoasa, plina de curtuazie fata de oameni si MAI ALES fata de FEMEI.

  IN occident nu veti intalni niciodata expressile DVS jignitoare, la niciun jurnalist, chir de nivelul cel mai slab.

 6. REPET ::::::::::

  Trebue sa inceteze acordarea cetateniei romane basarabenilor caci dupa ce o obtin ei voteaza CONTRA UNIRII cu ROMANIA.

  In consecinta trebue acordata NUMAI pe baza de Recomandare din partea a 5-6 persoane cum se practica in OCCIDENT. Cum va inchipuiti ca FRANCEZII ar acorda cetatenia franceza unor indivizi care odata ajunsi francezi sa inceapa sa actioneze impotriva statului francez. Odata francez sau ROMAN trebue sa fii LOIAL statului care ti-a acordat cetatenia.

  Aceste recomandari trebue sa vina din partea membrilor partidelor care sunt pentru UNIREA cu Romania. Dupa cate observ singurul partid care intra in aceasta categorie
  este PNL-ul condus de DOAMNA VITALIA.
  Obligatia elementara a celor care cer si obtin nationalitatea romana este ca acestia sa VOTEZE cu partidul care i-a recomandat.

  Veti intreba cum se poate verifica ca acesti oameni voteaza cu PNL-ul, de exemplu.
  Foarte simplu ::::::::: votul prin PROCURA valabil in toata lumea civilizata. Si mai sunt si alte metode LEGALE.

 7. У ВАРОНЕНА сызмальства,
  Тяга, быть большим начальством,
  Он упрямый – как осёл,
  Ну и дерзкий как козёл,
  Если кто-то поперечит,
  Он того пометкой мечет,
  И становится немилым,
  Для того,кто не по силам,
  В своём гневе он свиреп,
  От него в стране вертеп,
  Нет покоя людям добрым,
  Там где бродит дух недобрый,
  От кликуши – воронья,
  Может быть в стране беда !
  Эй народ ! беги сюда,
  Бей всю стаю воронья,
  Саблею руби не глядя,
  Ведь вороны – это бляди !
  Наотмашь руби козла,
  Ведь ВАРОНЕН – Сатана…

 8. Doamna VITALIA are absoluta dreptate sa critice INCA si mai ASPRU partidele ALIANTEI inclusiv PL-ul, caci prin lasitatea si frica lor de a vorbi deschis despre UNIREA cu ROMANIA au pus acest subiect in ILEGALITATE.

  In loc sa fim in RATIONAL cu subiectul UNIRII suntem in IRATIONAL :::: Nu avem dreptul sa abordam acest subiect , asa cum a decis TZARISMUL, KOKO-munismul si acum, politicienii de toate culorile din MOLDOVA, cu exceptia PATRIOTILOR PNL-ului.

  Incercati sa discutati cu oricine din aceasta tara subiectul UNIRII , imediat individul dispare din fata ta caci instinctul ii sspune ca acest subiect ii va aduce nenorocire.

  Saraci moldoveni, unde v-a adus SCLAVIA.

 9. Tenor, este imperios necesara sistarea acordarii cetateniei romane tuturor basarabenilor, cu unele mici exceptii. Lucrul acesta se va intampla cat de curand, imediat dupa 1 ianuarie. In plus, trebuie fortificata si mai mult frontiera cu Basarabia si Ucraina. Astea sunt cerinte ferme pentru intrarea Romaniei in spatiul Shengen. Iar numarul de voturi acordat PNL va arata clar procentul de romani existent la ora actuala intre Prut si Nistru. Eu cred ca acest procent este mai mic de 2%, asta pentru ca la ultimul recensamant erau 2%, iar din acestia multi au parasit deja republica molotov. Cine are curaj sa puna pariu ca procentul de romani dintre Prut si Nistru nu atinge 2%?

 10. A, unimedia, poate vreti sa spuneti „comentariul dumneavoastra”. Dar voi vorbiti asa cum se obisnuieste la rusi. Vorbim aceleasi cuvinte, dar cu conotatii totalmente deosebite. Oricum, rusine voua ca nu dati dovada de mai multa politete!

 11. Scuzati, am gresit cu „A, unimedia, poate vreti sa spuneti “comentariul dumneavoastra”. ” Este vorba de blogul doamnei Pavlicenco. Asa ca va rog sa fiti mai politicoasa cu strainii, stimata doamna Pavlicenco. Tutuirea nu este binevenita cu un strain pe care nu-l cunoasteti. Chestie de eticheta, de educatie!

 12. Problema acordarii nationalitatii romane basarabenilor va deveni acuta dupa alegerile din 28 noembrie. In functie de numarul de votanti pentru PNL Romania va trage concluziile care se impun. EA trebue sa inceteze cu ajutoare pentru indivizi care de fapt submineaza logica sentimentala si stiintifica dintre romanii depe cele doua maluri ale Prutului.

  Eu ca basarabean roman recunosc importanta capitala a PNL-ului si a DOAMNEI VITALIA ca personalitate politica romaneasca.Acest partid este barometrul romanitatii , care a mai supravetzuit , in Basarabia.

  Daca se vor mai da ajutoare basarabenilor de catre ROMANIA aceste trebue acordate NUMAI celor care sustin UNIREA cu ROMANIA si o demonstreaza prin votul lor cu PNL-ul DOAMNEI VITALIA.

  Propun ca un jurnalist INDEPENDENT de PARTIDE sa faca un reportaj cu cetatenii care primesc case din ajutorul romanesc si sa-i intrebe cu cine vor vota la 28 noembrie. SI cati vor vota pentru UNIREA Basarabiei cu ROMANIA adica cu PNL-ul . Astfel apele se vor clarifica odata pentru totdeauna.

 13. APROPO,

  Privind acordarea cetateniei romane moldovenilor.

  Principiul UNIVERSAL este ca cetatenia unui stat se acorda numai cetatenilor care sunt devotati tarii care acorda cetatenia respectiva.

  Experienta prezenta ne demonstreaza ca cetateni moldoveni care cer sau au obtinut cetatenia romana duc o activitate nestingherita contra ROMANIEI, luptand ACERB contra UNIRII cu Romania.

  In acest caz STATUL ROMAN trebue sa inceapa o actiune de retragere a acestor CETATENII dela indivizii in cauza. SI sa refuze acordarea cetateniei romane membrilor Partidului KOKO-munist sau a indivizilor care duc activitati contra statului roman, sau sunt contra UNIRII cu Romania.

  Deci pentru toti moldovenii care au avut candva nationalitatea romana NU se mai va acorda in mod automat cetatenia romana . Vor fi exclusi dela aceasta operatie cei care intra in categoria paragrafului de mai sus.

  Tin sa va precizez ca sunt state in EUROPA care acorda cetatenia dupa 20 de ani de ASTEPTARE, pentru a se vedea daca persoana este APTA sa fie cetatean al acestei tari.

  Pentru RUSI si alte nationalitati se acorda cetatenia romana dupa o asteptare de 5, 10, etc de ani stabiliti prin lege, timp in care cel care cere cetatenia invata limba, se integreaza in societatea romaneasca si pe baza recomandarilor unor cetateni agreati de ROMANIA poate obtine cetatenia romana.

 14. TANK, ai foarte mare dreptate. E necesar, si cu siguranta ca asa se va intampla in 2011, sa se reconsidere activitatea tuturor cetatenilor romani de extractie basarabeana pentru a se retrage celor care desfasoara activitati neconforme cu statutul de cetatean roman, au o atitudine antiromaneasca sau aduc deservicii interesului national. Iar pe viitor, mai ales in vederea aderarii la spatiul Schengen, se impune stringent analiza atitudinii fiecarui basarabean fata de Romania si poporul roman. Si intr-adevar, votantii pentru PNL vor fi considerati procentul de romani existent la ora actuala in RM. Ca acest procent va fi de 2% sau 3%, nimeni nu poate sti inca, insa acest procent trebuie sa fie un criteriu de baza in ceea ce priveste numarul de cetatenii romane acordate numai si numai romanilor basarabeni. Si este necesara introducerea de recomandari din partea unor partide, a Patriarhiei Basarabiei si cetateni basarabeni pentru orice persoana din RM care solicita cetatenia romana. Doar in acest mod vor fi eliminati oportunistii sau chiar antiromanii care au obtinut sau vor sa obtina cetatenia romana ca parte a cetateniei UE. Trebuie sa se analizeze toate aceste criterii si chiar unele criterii pe care, eu personal, nu le intrevad acum.

 15. Cetatenia romana doar ROMANILOR .Basarabenilor romani,moldovanilor,maldavanilor si altor inventii dracesti cetatenia rusa.Cu asta fratilor romani alegem graul de neghina.

 16. DEmenta antiromaneasca caracterizeaza pe cei care ataca pe Doamna VITALIA.
  DUPA acesti indivizi DETESTABILI TREbue vorbit de orice numai de UNIRE, nu.

  TZarismul, KOKO-munismul, KOKO-ii din ALIANTA bine mascati si KOKO-ii lui VORONOff, Dodonoff au avut si au acelasi limbaj ::::::::: interziceti orice manifestare a romanismului, interziceti sa se vorbeasca de UNIREA cu ROMANIA.

  PNL-ul trebue sustinut, DOAmna VITALIA este inamicul, inamica numarul UNU al KOKO-munismului. TREBUE sa se VORBEASCA LIBER in MOLDOVA despre UNIREA cu ROMANIA.

  LIBERTATEA CUVANTULUI trebue redata poporului BASARABEAN

 17. Ce credeti despre unirea cu Romania,este o blasfemie;este o nenorocire pe care nu cred ca o veti suporta in nici un chip posibil veti ajunge ca atunci cind veti vedea un roman sa-l pupati in fund, si nu veti fi luati in consideratie, sunteti o sleahtca de imbecili notorii nu va duce capul la nimic sanatos,ati fost si veti ramine,aceeasi populatie (slavizata) dusi; cu presul,sunteti fara nici un fel de prestanta;Puteti sa va puneti (TarIna in cap)perdeti timpul de pomana. Nu este decit problema,dumneavoastra..Amin.

 18. TOVARICI DODONOFF,

  V-asi ruga sa-mi spuneti daca preferati sa va spun “” tovarici deci pe ruseste “” sau “” DOMNULE “” , pe romaneste. Va previn ca daca acceptati sa va spun “” domnule ”’”” veti fi acuzat ca sunteti fascist roman si ca vreti UNIREA cu Romania.

  Imi permit sa fac o propunere atat DVS personal cat si partidului din care faceti parte dar si partidelor din ALIANTA si anume :::::::::::

  Sa nu se mai interzica discutarea publica a problemei
  UNIRII cu ROMANIA de absolut toti cetatenii MOLDOVEI.
  IAR politicienii trebue sa dea exemplul in acest sens.

  Demonstrati EUROPEI ca LIBERTATEA CUVANTULUI exista in fine pe aceste meleaguri.

  Impresia occidentalului este DETESTABILA cand el vrea sa abordeze acest subiect cu oricine din aceasta tara,
  dela cel mai inalt nivel si pana la agricultorul dintr ‘ un satuc uitat de lume, toti refuza ingroziti sa discute liber.

  Aceasta atirudine este de NECONCEPUT in orice tara civilizata a lumii.

  Concluzia este imediata :::::::::

  IN aceasta tara nu exista LIBERTATEA CUVANTULUI.

 19. Sunteti singurul partid care vorbeste deschis despe Unire si are Aceasta drept scop. Celelalte partide ne vorbesc despre resuscitarea economiei „moldovei”. E ca si cum ar lupta pentru viata unei creaturi monstruoase, facute intr-un laborator de genetica.
  Din pacate putina lume va cunoaste. Trebuie o promovare mai intensa: pe TV, internet, presa etc… Acum cu dezvoltarea tehnologiilor este mult mai usor si cu mijloace mult mai modeste decat acum 10 ani. Exista Youtube, Skype, LiveJournal, FaceBook etc. Se pot face conferinte OnLine, se poate crea un post de radio pe Internet, pentru care nu trebuie frecventa alocata de stat si antene. Ca sa nu mai spun despre blog-uri si filmulete pe Youtube.

  zigguratul din piata rosie trebuie distrus!
  statul republica moldova trebuie sa dispara!

 20. E un spot frumos, doar ca Pl nu are cum intra in parlament. Ar face bine, daca ar asculta sfatului lui Tanase, adica sa se retraga in favoarea MAE

 21. Pt VladV

  Sa ma fereasca sfintul inca si in favoarea cui sa ne retragem!!!

 22. nu degeaba, pe vremuri, femeele nu erau binevazute pe corabii. si in zilele de azi se adevereste aceasta.

 23. Pt robin hud
  da de Janna D’Arc ati auzit ?

 24. LOL, voteaza sageata :)) trebuia si voi sa spuneti votati vectorul sau altfel 😀

 25. Cea mai mare prostie pe care am auzit-o in aceasta campanie! Sa se retraga toti in favoarea MAE, ma sporesc cu oricine ca nu vor acumula mai mult de 1,5%. Mai bine s-ar retrage ei in favoarea PLDM, PL sau PNL si vor avea mai mult efect.

 26. entru Sergiu- si stii cum aterminat ea, jana d arc

 27. * * *
  Россия, убери свои войска
  И танки убери из Приднестровья
  Ведь ты и так громадина- страна
  Зачем тебе еще клочок какой-то там Молдовы?!.

  Ты докажи, ты докажи не на словах
  На деле докажи что ты светоч свободы
  Россия- уважай договора
  Где сказанно… убрать войска с Молдовы

  Веками нас имела как рабов
  И подaвляла нас и голодом морила
  Сегодня вроде бы свободны- без оков
  Благодаренье Богу и тебе, немытая Россия

  И штыки убери. Они тебе
  Нужнее… Для Болотно- Триумфальной
  И для защиты вертикали ПУ и МЕ
  От всякой там „цветной „… бесмысленной и беспощадной…

  И хватит создавать из Приднестровья Палестину
  Велико- русский шовинизм под маской миротворца пряча…
  Страна моя… страна, а не скотина
  Земля моя… моя земля а не казачья!!!

  Россия, убери свои войска
  Уйди ты наконец из Приднестровья
  Я так хочу что- бы моя страна
  Могла сказать тебе СПАСИБО ЗА СВОБОДУ!!!

  Кишинев 11- 11- 2010
  Юкос.

 28. Buna
  Nu vreau sa spun ca PNL va trece sau nu, dar pot sa spun un singur lucru ca in teritoriu nimeni nu a auzit de PNL si nimeni niciodata nu va vota un partid fantoma
  Chiar credeti ca ceea ce este pe unimedia sau in citeva afise electorale afisate in Capitala pot aduce 4 %, cine crede asa cred ca nu vede nimic in fata ochilor sai
  PLDM PDM, PCRM lucreaza in teritoriu cumpara, vind fac alte lucruri care in fine se vor converti in voturi, pe cind PNL vrea sa ia 4-5% cum???????????????????????????????? dor ca afirma ca doreste Unirea???
  D-na Pavlicenco vreau un lucru sa stiti ca orice ideie trebuie emancipata si adusa la urechea omului, caci altfel mai staiti inca 15 ani in extraparlamentar

 29. P.S
  Fiecare om poate fi cointeresat sa faca ceva daca poti sa-i transmiti cea ce doresti sa faci

 30. Intr-adevar marea masa de alegatori nu se uita pe UNIMEDIA ,majoritatea nu au internet si nu au PC . Nu au de ce. Dar cei cu o anumita pregatire si posibilitati se uita . Eu ridic o problema care poate sa deranjeze dar o consider importanta si care ar trebui luata in discutie si anume legarea ideii de unire cu PNL si doctrina liberala.
  Unirea daca va fi se va face prin vointa majoritatii populatiei ,deci si a partidelor politice. Unirea nu trebuie sa deranjeze de exemplu pe comunisti . Comunisti au fost si sunt si in Romania. Unirea nu are legatura cu o doctrina politica . A fi cetatean roman nu inseamna a fi numai liberal ,poti face orice politica vrei.
  Da se poate suspecta de ce mesajul unionist vine numai pe canalul liberal . Este cea mai usoara cale ca acest mesaj sa fie combatut de antiunionisti care spun : liberalii =unionistii =imperialistii=extremistii=teroristii=antistatalistii=fascistii=romanii
  Poate fi gandita asa de la origine dar sa nu speculam
  In orice caz este o arma f. buna pentru antiunionisti. Dodon speculeaza la maxim aceasta pista in campanie si trebuie lipsit de argumentul ca PCRM apara populatia de imperialisti , teroristi si romani adusi de partidele liberale . De fapt ei sunt imperialisti care nu au legatura cu doctrina comunista dar prostesc oamenii
  Actele de asa zis terorism au fost orchestrate de ei.
  Romania si romanismul sunt o stare legata de geneza , de nastere si nu de doctrine

 31. Dupa sondajul de azi ar mai fi 37% nehotarati. Este loc si pentru PNL.

 32. SCUZE 32%

 33. Еврейские аферисты разворовали фонд холокоста, похитив 50 млн. долларов

  Крупный скандал разразился в США в связи с деятельностью так называемой «русской мафии». Группа мошенников-евреев российского происхождения обвиняется в присвоении десятков миллионов долларов из специального фонда помощи жертвам холокоста.

  В растрате 42,5 миллиона долларов подозреваются сразу 17 человек, пишет газета The New York Post. Главарем группировки, разоблаченной сотрудниками ФБР, был выходец из России Семен Домницер.

  Как установили следователи, в период с 1993 по 2009 годы аферисты направили в находящиеся в Германии некоммерческие фонды около 5,6 тысячи фальшивых обращений с просьбой оказать им материальную помощь. Причем шестеро мошенников были сотрудниками благотворительной организации Claimes Conference, которая как раз и занимается программами выплаты компенсаций т.н. «жертвам нацизма» из числа евреев.

  Сам Семен Домницер снимал офис в Манхэттене, из которого руководил сразу двумя фондами. Установлено, что он передавал деньги не мифическим жертвам холокоста и их потомкам, а таким же эмигрантам из стран бывшего СССР, проживающим в Бруклине. Лишь некоторые из них действительно пострадали от нацизма, но далеко не все. Более того, не все реальные получатели выплат были евреями, подчеркнули в прокуратуре.

  Примерно 18 миллионов долларов преступники «выудили» из германской казны, направив властям за 2000 — 2009 годы около 5 тысяч поддельных обращений от лица тех, кто якобы эмигрировал из Европы, спасаясь от нацистов. При этом многие авторы таких обращений родились уже после Второй мировой войны.

  Остальные 24,5 миллиона долларов мошенники получили в ответ на 658 поддельных запросов, направленных в другой фонд с 1993 по 2009 годы якобы от лица тех, кто хотя бы полгода провел в немецких концлагерях или 1,5 года в гетто.

  Некоторые запросы содержали фальшивые душераздирающие рассказы. Например, о том, как 11-летняя девочка спасалась от бомб немецких самолетов и переправлялась через Днепр в 1941 году. Затем она якобы жила под оккупацией в Донецке вплоть до освобождения в 1944 году.

  В другом запросе автор писал, что 13-летним мальчиком он вместе с младшей сестрой и матерью спасся из Киева, где практически сразу после прихода немцев стали расстреливать евреев в Бабьем Яру. Семья пряталась в подвалах, сараях, а иногда вынуждена была по нескольку недель скрываться от немецких облав в лесу. На деле подобные рассказы оказались вымыслом и беллетристикой, пишет The New York Times.

  Укажем в этой связи, что по мнению многих независимых исследователей, т.н. холокост является полностью выдуманной фальшивой, разработанной и пропагандируемой сионистскими кругами, которые т.н. образом до сих пор обирают Германию.

  Обычно аферисты подделывали дату рождения автора запроса так, чтобы получалось, будто он родился до начала Второй мировой войны. Кроме того, мошенники использовали одни и те же фотографии реальных людей, лишь меняя их персональные данные в запросе.

  Более сложная схема обмана касалась тех случаев, когда автор запроса хотел получить пенсию. Она может быть предоставлена в том случае, если жертва нацизма получает доход менее 16 тысяч долларов в год.

  Адресатов помощи злоумышленники подыскивали через объявления в русскоязычных изданиях Нью-Йорка.

  Одним из фигурантов скандального уголовного дела оказалась нотариус Дора Гранде, которая заверяла мошенникам документы, поданные от лица жителей Бруклина и Брайтон-Бич.

  Представители прокуратуры Нью-Йорка и ФБР называют это преступление верхом цинизма. А в СМИ преступную схему назвали столь же изощренной, как и «паучьи изгибы» свастики. Если вина задержанных будет доказана, каждому из них грозит до 20 лет лишения свободы.

  Примечательно, что большинство преступных эпизодов деятельности еврейской русскоязычной банды происходили в Брайтон-Бич. Этот район Нью-Йорка также называют маленькой Одессой, поскольку там проживает многочисленная община евреев с Украины.

  Укажем в этой связи, что с 1952 года правительство Германии выплатило через организацию Claimes Conference более 60 миллиардов долларов т.н. «жертвам холокоста».

 34. Valenta, nimic personal, dar ce legatura are aceasta stire cu spot-ul PNL?

 35. Sergiu, nici eu nu am nimic perosnal cu nimeni, inclusiv cu hotii, de orice origine ar fi dar, recent, s-a discutat foarte aprig despre holocaust si falsificarile israelitilor etc… si intamplator, acum, am dat peste aceasta informatie care, consider, poate explica multe.
  Vezi, tocmai atiunci cand era necesar, nu aveam aceasta informatie la indemana. Consider, ca trebuie sa stie adevarul, caci pe mine ma atacase unii (presupun din aparatorii ca sa nu zic agentii mossadului) ca i-am identificat pe niste criminali ca sunt evrei…
  Intr-adevar nu este ACUM la tema, dar pina iar va fi abordata o asa tema, nu voi mai avea la indemana aceasta informatie.

  Referitor la spotul PNL il sustin si apreciez.
  Ca sa fiu SINCERA totalmente, o ADMIR PE DNA PAVLICENCO pentru taria de caracter si REZISTENTA de a polemiza, fiind atacata, adesea chiar pe nedrept.
  O urmaresc de un an si jumatate… nu stiu cine ar fi rezistat atata. As vrea sa contribui ca ceva la sustinerea PNL, dar sunt absorbita de alte treburi si ca se descurca BINE.

  Succese si sa ne auzim si de BINE.

 36. Sergiu,
  traim timpurile care sunt si pe care le stim toti cum sunt. Sunt ‘curente subterane’ care fac foarte mult rau in lume. Nu e la tema, desigur… dar uite intamplator azi dau de un videoclip despre atacul modjahezilor in Mahacikala unde au fost omoriti 7 militieni si vreo 5 raniti… si, in acel

  videoclip, !!! doi vorbesc ROMANESTE -la secundele 36-41

  http://www.youtube.com/watch?v=tunqLx8wsYk

  presupun, ca sunt baietii nostri angajati in organele de acolo?
  Doamne, ce mica-i lumea! Sau chiar acei ce au filmat?

 37. Valenta,
  de obiei faptele si atitudinile diasporelor evreesti(unele nu tocmai frumoase) nu au nimic comun cu statul Israel, si nemernicii din oligarhia rusa/moldoveneasca, pe care multi dintre noi ii considera sionisti nici macar nu sunt recunoscuti ca evrei de catre statul titular. Iata un interviu relevant: http://ari-radio.podfm.ru/my/30/

 38. Sergiu,
  stiu, dar, totusi, … eu fiind mult timp o aparatoare a evreilor persecutati pe nedrept, totusi, la un moment dat, am foast tratata de ei ca o persoana inferioara lor… am vazut, deci, ALTA fata a lucrurilor si asta m-a socat.
  …de fapt eu sunt pentru pace si reconceliere intre popoare.
  am iertat, dar adevarul si acum ma doare.

 39. Stiu ca sunt evrei intre evrei si ca nu toti israielitii sunt evrei… stiu ca sunt credinciosi – evrei ortodocsi -care condamna actiunile discriminatoare ale israielitilor… dar, sincer, asta ACUM PUTIN MA PRIVESTE personal pe mine.

  Atata tot, ca alta data nu voi mai apara evreii cum o faceam mai inainte. Apropo, cand eram studenta in universitate am luat apararea unui profesor evreu si pentru asta eu am fost luata la evidenta si persecutata… nu regret, caci acel profesor, intr-adevar a fost onest.
  Si cred, cu toata supararea ce o am, ca daca iar vre-un evreu in fata mea ar fi nedreptatit, tot l-as apara.

  Caci asa este natura mea, sa apar pe oricine este asuprit pe nedrept, indiferent de nationalitate etc… dar ei pe mine nu m-au considerat de PERSOANA UMANA cu aceleasi drepturi.

  apropo, eu pe acest blog al dnei Pavlicenco am aparut TOT pentru a o APARA de o ceata de atacatori… asta spun, ca sa adevesc cele spuse de mine, CA PENTRU MINE CONTEAZA ADEVARUL, DREPTATEA, BUNATATEA…

  Desigur ca eu la timp am inteles intentiile neoneste, ba chiar condamnabile ale ISRAIELITULUI si i-am demonstrat ca, desi ne considera de prosti, pai, uite, ca am stiut cum sa-i dau riposta cuvenita la TIMP.
  Pace tuturor si intelepciune, la asta am chemnat pe toti intotdeauna!

 40. Ceata de atacatori… Parerea mea: sunt oameni angajati si platiti pentru asa ceva, poate fi si o singura persoana sub diferite nick-uri. Intrebarea este ce e mai bine: sa se aduca argumente impotriva lor sau sa fie ignorati.

 41. Declaraţii ŞOC a unui candidat de pe lista PLDM, privind soluţionarea problemei transnistrene
  Politic – 12 Noiembrie 2010 08:28 Vizualizări:2336, Mesaje:1
  Класс!

  Unica soluţie pentru rezolvarea problemei transnistriene este federalizarea Republicii Moldova şi ridicarea limbii ruse la statutul de limbă oficială a statului, a declarat reprezentantul PLDM, Petru Vlah, în cadrul unor dezbateri electorale la postul local de televiziune din Găgăuzia.

  Fiind întrebat dacă PLDM va păstra actuala alianţă, Petru Vlah a declarat că la moment alianţă nu mai există, iar crearea unui noi alianţe urmează a fi discutată în viitorul Parlament.

  În cadrul emisiuini, reprezentantul PLDM a mai declarat că Mihai Ghimpu nu va avea nici o funcţie înaltă în cadrul viitoarei guvernări. „În cazul în care Ghimpu va obţine o funcţie, eu voi depune mandatul de deputat şi voi ieşi din sală”, a spus Petru Vlah. În acelaşi timp, el asigurat că PLDM nu este în nici caz un partid proromânesc.

  „Voronin a încercat să lipsească Găgăuzia de dreptul la autodeterminare în cazul în care Republica Moldova s-ar uni cu România. Iată de ce Voronin, din aceste considerente este mai apropiat de români decât PLDM”, consideră Petru Vlah.

  Conducerea centrală a PLDM nu a comentat în nici un fel declaraţiile candidatului său.

  Petru Vlah este jurist, deputat în Adunarea Populară a U.T.A Găgăuzia şi candidează pentru funcţia de deputat al Parlamentului Republicii Moldova din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, având poziţia 30 în lista electorală.
  Sursa: Basarabeni.ro

 42. Pentru DOI care somnoleaza,

  Transnistria trebue pastrata cu orice pret caci rusia si ucraina trebue sa restitue teritoriile luate cu JAPCA, chiar daca europa le-a dat rusiei cu ochii inchisi.

  Teoria „” ca trebue sa mai asteptam pentru a pune problema UNIRII cu ROMANIA „” este CRIMINALA pentru viitorul BASARABIEI

  Cu cat trece timpul cu atat mai mult europa se dezintereseaza de acest petec de pamant unde cetatennii inca nu stiu de unde vin, ce limba vorbesc, vor sa suga la 3 oi :::: RUSIA, CSI si UE. INSA practica arata ca cele 3 oi sunt 3 catari care le arunca copite de indata ce moldovenii se apropie de unul din ei.

  ACEASTA pentru ca moldoveanul adica POLITICIANUL moldovean, inca nu stie un lucru ELEMENTAR :::::::::: Rusia si CSI-ul intruchipeaza 2 fete Morgane, o iluzie periculoasa iar EUROPA este o realitate care conduce, cu SUA, afacerile lumii. Faceti o SINGURA ALAGERE ::::::::: EUROPA, fara ezitari, fara tergiversari.

  Si pentru a nu astepta intrarea in Europa pana la calendele grecesti, DESTINUL va prezinta o SANSA in AUR pe care alte tari despartite NU O AU ::::::: UNIREA cu ROMANIA.

  Iar pentru UNIREA cu ROMANIA este o singura cale ::::::::::: VOTAREA si Inrolarea in PARTIDUL NATIONAL LIBERAL condus de DOAMNA VITALIA. Iar FEMEILE si TINERII din moldova au un cuvant HOTARATOR in succesul acestui partid .

 43. Sergiu,
  si eu cred ca unii sunt angajati. Adica inhamati si dependenti, fara libertatea proprie.
  Eu nu fac parte din nici un partid si, deci, nu ma supun nimanui absolut, decat propriei mele constiinte si lui Dumnezeu, in masura posibilitatilor mele de intelegere si de putinta.

  Ma simt libera si neobligata in fata nimanui. NU DATOREZ nimanui nimic. Chiar imi place asa sa fiu, ah, libertatea… la care am aspirat foarte multi ani…

  Despre atacatori… nu stiu nici eu cum este mai bine, dar cert este ca, daca au ceva argumente, trebuie luate in consideratie si trebuie de raspuns, dar daca unii, pur si simplu nergumentat ataca cu insulte, cred, acestia trebuie maturati…

  Asta-i parerea mea. Nu orice pork trebuie primit in casa… afara cu ei!!!!

 44. oh, Doamne, scriu si eu… trasnai!
  de exemplu:” nu orice pork…” dar corect este ca nici un pork nu trebuie primit sa intre in casa. Sa-si stie locul, daca nu sunt educati.

 45. Vad anunturi, sondaje unde 3 la suta din moldoveni ar fi pentru UNIRE , poate cifrele sunt chiar majorate de sondeuri.

  Romanii au iregistrat acest anunt ca un TRAZNET. Caci consideram basarabenii ca frati. Domnul BASESCU cu acordul fratesc al romanilor face cadouri de SUFLET la oameni care dorm inca in COPACI, sau spun “” nu avem nevoie de acesti bani , rusii ne dau bani atat cat vrem “” , vorbim o alta limba care nu este limba romaneasca, romanii pun bombe in digurile noastre pentru a ne ineca, noi vrem KOKO-munism.

  Atunci dece romanii sa se mai zbata la BRUXEL pentru aceasta SEMINTIE NON IDENTIFIEE , dece sa se mai acorde nationalitatea romana, dece studii in ROMANIA , dece BLA-BLA-BLA despre cultura comuna, despre istorie comuna, cand sunt luat cu pietre in satul meu de alta data de catre adeptii lui VORONOFF si ai ALIANTEI ???????????????????

  Si toate acestea le povestesc cand ma intorc in ROMANIA. DECI ostilitatea se instaleaza vrand-nevrand. Alegerile din noembrie vor pune PUNCTUL pe I.

 46. Ma mira neghilizmul economic si cit de mult au reusit rusii sa spele mintile multor cetateni din RM.Nu e uluitor faptul ca multi au aceias mentalitate obscura si lipsita de pozitie pur si simplu crestineasaca.Iaras aceias politica imperiala ca cineva a fost lipsit de pamint.Cred ca asta e o pozitie total gresita.O trezire a constiintei nationale nu inseamna cererea teritoriilor ocupate.Uniunea Europeana in primul rind are ca baza o uniune culturala bazata pe un mediu economic prosper.Cu chemari la intoarcere in secolul XV si returnari de teren imparaginit de lipsa fortelor de producere avem sansa de parcurs distanta pina la UE la infinit. Cred ca multi din PNL , atit in Romania cit si Moldova isi dau bine seama de acest lucru si duc o linie corecta la integrare europeana , chiar cu prezenta mentalitate a multor cetateni . Cea mai duruta problema a actualei situatii in Romania si Moldova este crearea unui mediu economic capabil sa garanteze un trai decent majoritatii acestui popor .Numai un program de stabilizare a economiei poate garanta un viitor a populatiei de pe ambele maluri a Prutului.Consider corecta pozitia PNL si as vrea sa vad mai multa dezvaluire a politicii economice a acestei miscari. Alegerile nu vor aduce la schimbari esentiale daca din lipsa de comunicare cu alegatorii vor reusi sa se impuna iaras comunistii. D-na Pavlicenco, va doresc succes si nu va indispuneti de parerile unor cititori, asa a facut Dumnezeu lumea ,total diferiti unul de altul. Toate sint ale Lui si aceasta intelegere nu vine la toti concomitent, ci la fiecare dupa credinta si cererea lui.

 47. Aseara, pe postul national Radio Romania Actualitati, in studioul radiojurnalului de la ora 22,00, au fost invitati Dorin Chirtoaca, Alexandru Tanase si Victor Osipov, primvicepresedinti ai PLM, PLDM si AMN ( de ce oare o fi lipsit PDM? ). Dupa binecunoscuta “salata electorala”, toti trei au declarat, in final, ca “lehamitea” exista, ca participarea la vot va fi probabil foarte redusa iar PCRM ar putea castiga alegerile ( se chiama ca asta este aproape o declaratie oficiala ). Adica exact ce tot scriu eu dupa “tratirea” referendumului si toata lumea foarte suparata pe mine, ma tot sterge de pe bloguri. Vorba lui Ion Creanga: “Nu i-e bine vacii mele… i-am pus pielea pe gard.”

 48. Cine-si mai pune lupul (PCRM) cioban la stana sa nu se mai planga pe viitor si sa taca pe veci !!!
  In toata lumea LIBERA ciuma comunista a fosta aruncata la gunoi, numai porcul se intoarce la bata de noroi !!!!
  Oameni buni nu dati votul pe minciuni, asigurati viitorul la copii !! Traiasca Moldova LIBERA !!!! Jos Comunismul !!!!

 49. Cine-si mai pune lupul (PCRM) cioban la oi sa nu se mai planga pe viitor si sa taca pe veci !!!
  In toata lumea LIBERA ciuma comunista a fosta aruncata la gunoi, numai porcul se intoarce la balta de noroi !!!!
  Oameni buni nu dati votul pe minciuni, asigurati viitorul la copii !! Traiasca Moldova LIBERA !!!! Jos Comunismul !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *