PNL a cistigat vs CEC la Curtea de Apel (vezi noul spot)


Comunicat de presa

Astazi, PNL a cistigat procesul vs CEC la Curtea de Apel. Judecatoarea a spus ca PNL va putea lua hotarirea motivata joi, dupa care CEC va avea trei zile pentru atac in Curtea Suprema de Justitie.  Practic, reprezentantul CEC si cel al PCRM nu au avut argumente plauzibile in instanta, decit declaratii goale, care nu au nici un suport legal.

PNL considera ca, si prin acest cistig de cauza, in Republica Moldova se aplica legislatia internationala, care spune ca „Libertatea de a comunica informaţii şi idei are o importanţă primordială pentru viaţa politică şi structura democratică a unei ţări. În absenţa acestei libertăţi, este imposibilă organizarea unor scrutine cu adevărat libere. Amestecul autorităţilor naţionale în exercitarea libertăţii de exprimare în cazul de faţă „nu este necesar într-o societate democratică.”

De asemenea, apreciem ca, prin aceasta decizie, daca nu va fi anulata de Curtea Suprema de Justitie, nu se va mai pune calusul in gura subiectilor electorali, care  – in special cei cu mesaj national, proromanesc – s-au simtit mereu intimidati si umiliti de institutiile statului controlate de forte politice rusofile, antiromanesti.

PNL va redifuza spotul electoral anterior, cu o modificare sonora, dupa ce decizia Curtii de Apel Chisinau va deveni irevocabila.

Serviciul de presa al PNL

Loading Facebook Comments ...

45 Comments

Add a Comment
 1. BRAVO VITALIA, FELICITARI!!!

 2. Felicitari!

 3. Felicitari! Bravo PNL!

  КИЕВ. Украинцы требуют от России признать ответственность за развязывание Второй мировой войны

  В Киеве сторонники партии ВО Свобода приступили 23 августа к пикетированию притона русских террористов, воров и бандитов «посольство России» с требованием признать ответственность за развязывание Второй мировой войны, сообщают украинские СМИ.

  Сторонники партии собрались у русского притона и выкрикивали «Москва, покайся!». Они держали транспаранты « Киев против Москвы », «Вторая мировая война — преступление Москвы», «Долой русский империализм».

  В ходе акции украинцы символически отрезали голову кровавому русскому главарю Медведеву, на плюшевой медведе.

 4. PNL FORTZA CARE INVINGE!!!!!
  Bravo dna Vitalia – datiel la moaca la toti invidiosii, comunistii filatistii, contrabanditii, tigaretistii.
  Inainte cu fruntea sus spre adevar.

 5. Bravo d-na,democratia si adevarul trebuie sa invinga.inca putin si PCRM se va autodesfiinta,nu va mai avea loc intr-o societate democratica.Bravo.

 6. Rusia a interzis importul de mere din Moldova … O NOUA CULME A BATJOCURII S-A ATINS . DUPA VIN URMEAZA … MERELE . TOATE PRODUSELE MOLDOVENESTI AU DEVENIT PESTE NOAPTE MAI TOXICE CA DESEURILE NUCLEARE PENTRU RUSIA . IN ACEST TIMP CONDUCEREA MOLDOVEI TACE SI LINGE … FRUMOASA SI REALA ESTE INDEPENDENTA SI SUVERANITATEA R.MOLDOVA , NU-I ASA ? CAPTIVANT CIRCUL , JALNICI CLOVNII …

 7. Curtea de Apel a dat câştig de cauză Partidului Naţional Liberal: CEC şi-a depăşit atribuţiile când a interzis spotul PNL … DUPA O ASEMENEA DECIZIE DE BUN SIMT , NU POTI SA EXCLAMI DECIT : MAI TRAIESC SI IN MOLDOVA OAMENI ADEVARATI ! …

 8. Filat: Nu este vorba de un embargou total, este limitat numărul companiilor care au dreptul de a exporta mere … CLOVNUL PATRIEI SI-A TRAS RESPIRATIA SI NE-A LINISTIT DEFINITIV … NU E VORBA DE UN EMBARGOU CI DE … ALTCEVA . PENIBIL , INJOSITOR , CARICATURAL … CUM SE FACE CA PRODUSELE MOLDOVENESTI SUNT „LIMITATE” , „TOXICE” NUMAI PENTRU RUSIA SI TOATE IN ACELASI TIMP ? UN ADEVARAT PINNOCHIO ACEST FILAT … MIINE VOR URMA ALTE PRODUSE CU PROBLEME … PROBABIL CLOVNUL VA SARI CA ARS DIN JILTUL DE PREMIER , PENTRU A LINISTI DIN NOU OPINIA PUBLICA SI EXPORTATORII , CU O NOUA SCUZA SI MAI PENIBILA . IN ACEST TIMP MOLDOVA INREGISTREAZA PIERDERI COMERCIALE IMPORTANTE IN RELATIA CU RUSIA … CINE LE PLATESTE IN FINAL ,EXPORTATORILOR DAUNELE ? FILAT …?

 9. ha ha costin…. esti un bolnav psihic daca spui asa lucruri…Filat a fost este si va fi mereu cel mai bun Prim Ministru din istoria RM……

 10. Zeci de camioane cu fructe şi legume aşteaptă în vamă
  Un reprezentant al exportatorilor, care a ieşit de la şedinţă, a menţionat că zeci de TIR-uri cu fructe şi legume sunt blocate în vama Chişinău. Din cauza incertitudinii existente, agenţii economici nu primesc certificate de provenienţă a mărfii… NU-I NIMIC … NU S-A INTIMPLAT NIMIC , STATI LINISTITI . FILAT VA MAI TRAGE O LIMBA IMPERIALISMULUI RUS , PENTRU A SALVA DE DATA ACEASTA …FRUCTELE SI LEGUMELE „TOXICE” MOLDOVENESTI . NU AM CUNOSTINTA DACA TARA EXPORTA IN RUSIA SI LENJERIE DE DAMA „TOXICA”… SA VEDETI ATUNCI INTERVENTIE IN FORTA A PREMIERULUI PE LINGA MOSCOVA .

 11. Bravo! Trebuie sa ne continuam regasirea nationala, cu sau fara actualele hotare. Suntem o natiune lasata in acest teritoriu de Dumnezeu si chiar daca te cheama Stalin sau Putin si ai cea mai puternica armata din lume, nu poti schimba asta.

  Dezbinarea prin forta, cu tancul, a natiunii romane, ramane una dintre cele mai criminale actiuni din istoria sec. 20 si trebuie reparata de noi toti. Sistematic. Cu calm.

 12. pt V. Caesar. „Va fi mereu cel mai bun Prim Ministru din istoria RM”? Chiar crezi ca Filat reprezinta culmea intelepciunii si desteptaciunii? Poate pentru tine, dar atunci e vai de capul tau.

 13. CUM INMPART RUSII EXPORTATORII MOLDOVENI IN BUNI SI RAI …Doar 36 din 177 de întreprinderi mai au voie să exporte în Rusia
  „Din 177 de exportatori care avea dreptul să ducă fructe şi legume în Rusia, doar 36 mai au voie să facă asta. Lista de 36 a fost stabilită de rusi, dar nimeni nu cunoaşte aceste firme”, a declarat reprezentantul unei firme, care a fost la şedinţă… PROBABIL CA DOAR FIRMELE ACOPERITE ALE FSB-ULUI SI ALE PRIETENILOR DRAGI , VOR MAI AVEA DREPT DE EXPORT IN RUSIA …DEZBINA SI CUCERESTE … ARUNCA CELE 141 DE INTREPRINDERI RAMASE FARA LICENTA IMPOTRIVA CELOR 36 RAMASE IN JOC …CUM SE FACE CA EXACT ACUM SE INTIMPLA ACESTE LUCRURI ?

 14. Acelaşi mesaj „şmecher” ni-l transmite Vitalia Pavlicenco, preşedintele PNL, în spotul dedicat referendumului din 5 septembrie: „Avem nevoie de un preşedinte curajos, care să ne conducă spre unirea cu România, calea cea mai scurtă de integrare în UE”. Din punctul ei de vedere, lipsa de curaj îi determină pe liderii AIE şi ai altor partide să nu pledeze deschis pentru unirea cu România. Este, evident, o speculaţie… NICOLAE NEGRU -METAMORFOZELE UNIONISMULUI . NU VAD CUM UN ASEMENEA MESAJ AR PUTEA FI CARACTERIZAT CA „SMECHER” , IN TIMP CE 20 DE ANI DE SLUGARNICIE FATA DE MOSCOVA S-AR NUMI „PRAGMATISM” … CUM PRAGMATICII AU FOST LA PUTERE 99% IN ACESTI 20 DE ANI , AR FI BINE SA NE PREZINTE DECONTUL SAU REZULTATELE MUNCII LOR … ETICHETA CARE S-A LIPIT CEL MAI BINE DE ACEST „PRAGMATISM” A FOST PUSA DE DEUTSCHE WELLE : ” MOLDOVA – AZILUL DE SARACI AL EUROPEI ” …

 15. COMPLIMENTELE MELE SI ALE ASOCIATIILOR PE CARE LE CONDUC! PNL FACE UN PAS MARE AZI IN DEMOCRATIZAREA UNEI REPUBLICI CE A FOST CONSTRUITA CU FORTA DE RUSI PENTRU CETATENII ROMANIEI DIN SECOLUL TRECUT! A SOSIT MOMENTUL POLITIC 0(ZERO) UNDE LUCRURILOR SE SPUN PE NUME : ALB E ALB, RUSUL E RUS SI ROMANUL E ROMAN ! GATA CU BRAMBUREALA SI ABUREALA !

 16. FOARTE INTERESANT! … E oficial. Filat va merge azi seara pe stadionul din Tiraspol ca să urmărească meciul dintre FC Sheriff și FC Basel … UN BILET DE VOIE PENTRU TIRASPOL SI INCA PENTRU PREMIERUL R.MOLDOVA, NU SE OBTINE FARA INCUVIINTAREA MOSCOVEI IMPERIALE. FILAT MERGE LA TIRASPOL, CA IDIOTUL EUROPEI SI AL PLANETEI INTREGI … PENTRU UN MECI DE FOTBAL, FILAT INJOSESTE GROSOLAN DEMNITATEA UNEI TARI … „INDEPENDENTE, SUVERANE SI INDIVIZIBILE”, NU-I ASA? CAM DE MULTE APROBARI ARE NEVOIE PREMIERUL … VA FI UN RIS PLANETAR. FILAT IN TRIBUNA CU ASA-ZISE OFICIALITATI SEPARATISTE SI TERORISTE DE LA TIRASPOL. „FRATIA URSULUI”, BINEINTELES …

 17. Pt COSTIN

  Filat se pretinde un al doilea Putin – rece, ca un peste, fara culoare, cinic, poate merge peste cadavre, crede ca manipularea si banii il vot mentine la putere. Se inseala amarnic.

 18. Pt COSTIN

  A scris Negru un asemenea articol? Pai cum altfel, daca il comanda patronul Filat. iata si cine sta in spatele demersului comunistilor impotriva spotului electoral unionist al PNL. Este PLDM.

 19. Şi totuşi cui a depus Filat astăzi flori la memorial,
  ELIBERATORILOR SAU OCUPANŢILOR

 20. Proverb japonez valabil pentru comunisti :

  „Cel ce zambeste in loc sa urle este cel puternic” (intelepciunea japoneza)

 21. Pt Mihai Morteanu

  Filat e zapacit de tot.

 22. Vlad Filat, presedintele PLDM si prim ministrul de la Chisinau a depus flori la complexul „Eternitatea”, cu ocazia marcarii a 66 de ani de la „eliberarea Moldovei” de sub ocupatie.
  Acelasi „omagiu” l-au adus si comunistii in frunte cu Voronin.

  In acelasi timp, Vitalia Pavlicenco castiga o victorie istorica prin acceptarea de catre Curtea de Apel a contestatiei depuse pentru anularea hotararii CEC care interzicea spotul electoral pro-unionist al PNL.

  Cred ca eforturile pro-unioniste ale PNL-ului au tot dreptul sa fie rasplatite prin accederea acestei formatiuni politice in Parlamentul de la Chisinau. Ar fi singura forta pro-romaneasca intr-un parlament „pargmatic” anti-unionist, forta care, desigur, va putea deveni un centru in jurul careia sa se ralieze toti cei care simt romaneste si doresc reintregirea.

  Ramane ca basarabenii sa se hotarasca cum vor vota.

  Mircea Popescu

 23. Pt Mircea Popescu

  Multumesc, Mircea. Este, intr-adevar, o victorie.

 24. Mdaaaaa way baieti!!! Invidiosi,rai,spurcati de gura! Ca tot moldovanu!!! Nu va bucurati ca se intampla schimbarea cat de putin in Tara asta,da stati si lehaiti la altii,ca unu ii asa,altu nu e bun premier,sunt anti-unionisti,ling curu la rusi,etc… De-a sta acasa si de freca capu e tare usor! Looseri extra-parlamentari!!! Vedem cate procente luati in noiembrie!!! De-a fi Roman nu e de ajuns sa f…. capu da si sa mai faci ceva!!! Va pup !!! Ptfiu de asa neam borat!!!

 25. Sparatistii au pierdut oricum 0:3 asa ca d-lui Filat ii ramine sa tingeasca sau sa se bucure, sau poate s-a dus sa vada cum pierde Sherif si fetele lui Smirnov & Maracuta dupa meci ?:)

 26. Poi da, dupa chestia cu merele, d-ul Filat repejor la un meci de fotbal si sa vezi ca dispare chestia cu merele, da cine stie poate ii place fotbalul tare? 🙂 Off tare mai joaca d-ul Filat deschis pe 2-ua fronturi sa nu se intoarca ambele cu spatele si atunci iar dai cu dirlidinga-dirlidinga…

 27. Pt.VP.

  Nu cred că e vorba de zăpăceală, ci mai curînd un răspuns la proverbul:
  „Scaji mne cto tvoi drug i ia scaju cto tî”

  După 4 aprilie 2005, apoi 9 mai2010, 22 iunie 2010, 28 iunie 2010 ce putei aştepta de la tînăra clasă politică a RM, aşa zisa salvatoarea naţiei care cică se luptă cu comuniştii.

  Nu m-aşi mira dacă şi la 7 noiembrie vor fi reluate acele ” MARŞIROVCI” pe PMAN.

  Da ce ne va rămîne să facem dacă după interzicerea vinului, merelor rusia ne va interzice să ducem în rusia şi brînza moldovenească?

  Mărşuruim şi în brînci pe Piaţa roşie dacă trebue numai să nu supărăm ” eliberatorii”, că nu de alta moldovenii noştri care muncesc la negru în rusia mor de foame fără brînză.

 28. La 23 august, in Kiev a avut loc o pichetare in fata Ambasadei Rusiei, la care demonstrantii cereau Rusiei sa recunoasca responsabilitatea ce o are pentru dezlantuirea celui de al doilea razboi mondial si consecintele ce au urmat – scrie presa ucraineana.
  Demonstrantii strigau sloganele: „Moscova, pocaieste-te!”, „Jos imperializmul rus” etc. Ei cereau ca Rusia sa recunoasca caracterul totalitar si criminal al regimului rus-stalinist si resposabilitatea ce o are pentru crimele comise in acea perioada.

  Actiunea a fost organizata si cu scopul de a consolida contra Rusiei si alte grupari nationale, convietuitoare in Ucraina.
  Dupa cum se stie in anii 1939-1940 si chiar mai inainte, Rusia a atacat un sir de state pasnice din Europa si Asia: Finlanda, Polonia, Romania, Letonia, Estonia, Lituania, Japonia, Mongolia, China, Iran etc.

  Pentru a opri agresiunea cotropitorilor rusi, pentru a stopa expansiunea teroarei staliniste si impunerea fortata pe teritoriile popoarelor pasnice ale Europei si Asiei a ideilor si practicilor diabolice comuniste – persecutii, omoruri, Gulaguri, colectivizarea etc. – Germania in anul 1941 a deschis un front masiv impotriva URSS care este vinovata de declansarea celui de-al doilea razboi mondial – scrie presa ucraineana.

 29. Premierul Vlad Filat s-a întâlnit în seara zilei de ieri, 24 august, cu mai mulţi reprezentanţi ai administraţiei nerecunoscute de la Tiraspol, inclusiv cu liderul Igor Smirnov şi s-a salutat cu şeful securităţii Vladimir Antiufeev, transmite PUBLIKA.MD… URIASA GRESEALA POLITICA A PREMIERULUI FILAT ! PRACTIC FILAT A DAT CEL PUTIN O RECUNOASTERE NEOFICIALA , AUTORITATILOR SEPARATISTE DE LA TIRASPOL !

 30. Dece vorbesc in PUSTIU ????????????

  Nimeni nu vorbeste decat de CIUMA fascista dar absolut nimeni de CIUMA NAZISTA care a separat MOLDOVA de ROMANIA ?????????

  Cine poate sa-mi raspunda in mod SERIOS si documentat ??????????

  POATE TOVARICI DODON ??????????

 31. CIND STAI LA MASA CU BANDITII DE LA TIRASPOL , TE MANINCA PORCII … IN TIMP CE FILAT SE INTRETINEA CU LIDERI SEPARATISTI , CHIPURILE , IN JURUL UNUI MECI DE FOTBAL , PERSOANE NEVINOVATE STAU IN INCHISORILE REGIMULUI BANDITESC SEPARATIST TRANSNISTREAN . ACEASTA INTILNIRE ESTE SI O JIGNIRE PENTRU CETATENII R.MOLDOVA CARE STAU CA SOBOLANII PRIN PUSCARIILE SMIRNOVISTE . FILAT S-A COMPROMIS IN OCHII INTREGII LUMI LIBERE …FILAT BRAT LA BRAT CU CRIMINALII … LA UN MECI DE FOTBAL , ERNEST VARDANEAN SI ALTII LA „CALDURICA” … TRAIASCA „INDEPENDENTA , SUVERANITATEA SI INTEGRITATEA TERITORIALA ” A MOLDOVEI ! SA SPERAM CA CEI INCHISI PE NEDREPT DE TIRASPOL , VOR PRIMI CEVA IN PLUS DE MINCARE , IN URMA DEBARCARII LUI FILAT LA TIRASPOL …

 32. Sper ca tot mai multi cetateni ai Moldovei sa inteleaga ca numai unirea cu Romania ne va face mai puternici, mai siguri, mai curajosi. Bravo PNL. Va vom sprijini in continuare si spes sa se alature formatiunii DVS. cat mai multi simpatizanti pentru a avea putere sa invingem toti rusofilii si ocupantii. Cine nu doreste unire cu Romania n-are decit sa plece la matusca Rusia ca acolo este destul teritoriu pentru toti „eliberatorii” care nu au mai plecat din sfinta noastra Tara. Au spurcat acest teritoriu atit de mult ca ne trebuie ani de zile sa ne spalam si sa-i scoatem pe o parte din bastinasi din zombarea in care au nimerit influientati de com unisti. Va urez succes in continuare si aveti tot sprijinul nostru!!!!!

 33. … BANCUL ZILEI … IN GOANA DUPA NOI MEMBRI PLD , SE AUDE CA FILAT A REUSIT CA CONVINGA LIDERI IMPORTANTI SEPARATISTI , IN FRUNTE CU SMIRNOV , SA ADERE LA PLD . SMIRNOV URMEAZA SA CONDUCA FILIALA PLD-TRANSNISTRIA .

 34. Victor Osipov a menţionat că vizita premierului la meciul dintre FC Sheriff şi FC Basel a fost organizată într-un termen record. „Luni am vorbit despre acest lucru, iar marţi am ajuns la Tiraspol. Premierul Filat a avut o convorbire telefonică cu Smirnov şi i-a transmis că ar vrea să vină la meci. Deplasarea a fost organizată în cele mai mici detalii. În speţă, s-au coordonat aspecte ce ţin de asigurarea protecţiei premierului, dat fiind faptul că e o zonă specifică … SOCANTA RAPIDITATEA CU CARE S-A ACORDAT „VIZA” DE INTRARE LUI FILAT IN AUTO-PROCLAMATA REPUBLICA … PROBABIL DEJA VORBISE UNDE TREBUIE MAI INTII … LA MOSCOVA . CEVA ,CEVA TREBUIE SA FI DAT LA SCHIMB LUI SMIRNOV SI FILAT . PENTRU IMAGINE FILAT SE PUNE LA MASA SI CU NECURATUL … POVESTI DE GENUL ASTA, CU SUNAT LUNI , MARTI VAZUT LA TIRASPOL , LE CRED POATE CEI MICI DE GRADINITA , CA CEI MATURI SI CU MINTILE INTREGI BANUIESC DESPRE CE ESTE VORBA …

 35. SE face mult sgomot pentru NIMIC.

  Uniunea Interstatala a DOAMNEI VITALIA-PNL pe care nu am prea inteles-o ce inseamna, vrea sa zica, cred EU, un fel de BALAUR cu 2 capete , un fel de ROMANIE cu 2 conduceri una in MOLDOVA si alta la BUCURESTI.

  Daca asta este, dela inceput sunt in conflict total cu PNL-ul. Pentru ca cunoscand caracterul APATRID al politicienilor dela CHISINAU si ajutati de forte potrivnice din RUSIA si din OCCIDENT, aceasta asa zisa uniune va muri foarte repede prin lupte INTESTINE.

  Numai UNIREA TOTALA a acestor doa grupari ::::::: REPUBLICA FANTOMA MULDUVA si ROMANIA poate da o tara puternica si VIABILA in EUROPA.

  ACUZAM pe NEDREPT rusia de toate relele din ROMANIA si MULDUVA. RUSIA nu este decat un paravan COMOD pentru occident si pentru AMERICA pentru a pune in CARCA rusiei refuzurile ACESTORA fata de ROMANIA, MULDUVA, GEORGIA, UCRAINA, ETC.

  MOLDOVA SI ROMANIA TREBUE sa-si ia SOARTA in propriile maini.

  Cat priveste DOAMNA VITALIA-PNL , DOMNIA SA ramane o personalitate de prim ordin caci aceasta UNIUNE INTERSTATALA poate fi discutata cu ALIANTA, cu ROMANIA si se poate gasi o forma care sa fie absolut ACCEPTABILA.

 36. FILAT … UN ADEVARAT FAT-FRUMOS CA-N POVESTE …CUM APARE , CUM CAD BARIERELE IMPUSE DE AUTORITATILE RUSOFONE SI RUSOFILE DE LA TIRASPOL LA „GRANITA” AUTO-PROCLAMATEI … PARCA SUNTEM DE ACUM IN LUMEA BASMELOR POPULARE . DE UNDE ATITA BUNAVOINTA FATA DE FILAT DE LA UN SMIRNOV ULTRACONSERVATOR SI INTRANSIGENT ? CE PUTEA PRIMI SMIRNOV LA SCHIMB , PENTRU A-L LASA PE FILAT SA-SI FACA IMAGINE LA TV ? AU FOST CEDARI IN PROBLEME IMPORTANTE FACUTE DE FILAT ” ? POLITICE,ECONOMICE ,MILITARE …? PINA UNA ALTA SUNTEM ANUNTATI CA S-AU VORBIT „DESPRE MULTE” … CIND STAI DE VORBA CU BANDITI SI TERORISTI „DESPRE MULTE” , PARCA SIMTI CA TE IA UN VINT RECE DE LA SPATE … N-O FI FOST O CAPCANA IN CARE A FOST IMPINS FILAT DE UNII SI ALTII , PENTRU CONFIRMAREA EXISTENTEI UNEI ALTE ENTITATI STATALE PE TERITORIUL R.MOLDOVA . SALUTINDU-SE CU MARIONETELE TIRASPOLENE ALE RUSIEI , FILAT A SALUTAT EXISTENTA AUTO-PROCLAMATEI REPUBLICI FANTOMA … VORBA AIA … NU RECUNOASTEM , DAR TRATAM CU EI …

 37. „Nu am scris niciun fel de cerere ca să merg la Tiraspol. Am anunțat instituțiile statului [ CARE STAT ?] și am avut condiții bune pentru a viziona acest meci. A fost un meci important pentru fotbalul moldovenesc”, a mai adăugat Filat. …O LUME DE POVESTI SI MII DE JUCARII , VORBA CINTECULUI . FILAT NE IA DREPT MAIMUTOI CU JUMATATE DE CREIER … O ADEVARATA CULME A PENIBILULUI SAU MAMA TUTUROR MINCIUNILOR SPUSE PINA LA ACEST MOMENT IN MOLDOVA …AUDE UN STRAIN CELE DECLARATE DE PINNOCHIO SI CREDE CA POTI TRECE „GRANITA” CU AUTOPROCLAMATA , CIND SI CUM VOIESTI , LIBER CA PASEREA CERULUI . FILAT FACE ASTFEL PROPAGANDA REGIMULUI SECESIONIST , CARE APARE CA O CULME A CIVILIZATIUNII SI DEMOCRATIEI IN LUME … DIN NOU IN NUMELE UNOR TELURI SUPER-INALTE , PRAGMATICII MOLDOVEI , TERFELESC INDEPENDENTA SI SUVERANITATEA ADEVARATA A R.MOLDOVA …DE INTEGRITATE TERITORIALA CE SA MAI VORBIM ?

 38. Filat: Am discutat cu Smirnov despre fotbal și consolidarea încrederii…BUNA TREABA ,N-AVEM CE ZICE . FILAT SE TINE DE VORBE GOALE CU „MICUL LENIN ” , IN TIMP CE ADVERSARII POLITICI AI REGIMULUI CRIMINAL DE LA TIRASPOL , PUTREZESC IN PUSCARIILE TRANSNISTRENE . S-A SERVIT SI O VOTKA CU PRILEJUL SCHIMBULUI DE VORBE GOALE ? PROBABIL IN CONTRAPARTIDA „MICUL LENIN” VA PRIMI ACORDUL PENTRU A DEPUNE LAOLALTA CU VORONIN SI LIDERII „PRAGMATICI” AI MOLDOVEI O SUPERBA COROANA DE FLORI LA „ETERNITATEA” …

 39. Pe 2 septembrie nerecunoscuta RMN va celebra 20 de la autoproclamarea independenţei. A devenit deja o tradiţie ca în această zi Tiraspolul să fie vizitat de politicieni ruşi, care veneau „pe cont propriu” la aniversare. În acest an însă, scrie Nezavismaia Gazeta, Moscova şi Kievul vor delega în mod oficial reprezentanţii săi să vină în Transnistria. Şi asta se va face, bineînţeles, fără acordul Chişinăului… PROBABIL FILAT S-A GRABIT SA LE-O IA INAINTE REPREZENTANTILOR OFICIALI !!! AI RUSIEI SI UCRAINEI CE VOR „CELEBRA” 20 DE ANI DE „INDEPENDENTA” AI TIRASPOLULUI … CE MOTIV MAI BUN DECIT UN MECI DE FOTBAL ? A TRANSMIS SI PINNOCHIO CALDELE FELICITARI TOVARASESTI , TIRASPOLULUI ” REVOLUTIONAR ” . BINEINTELES CA VOM ASISTA LA O INCALCARE GROSOLANA DIN NOU A „INDEPENDENTEI,SUVERANITATII SI INTEGRITATII TERITORIALE ” A R.MOLDOVA … SI CINE SA MAI IA MASURI SAU SA PROTESTEZE ? FILAT ? LUPU? VORONIN ? URECHEAN ? PASAT ? MITROPOLITUL VLADIMIR ?

 40. Premierul Filat a fost deranjat şi iritat de întrebarea unei ziariste.

  Vlad Filat a fost deranjat de întrebarea unei ziariste, care a insistat să afle de ce a premierul a fost singurul lider din cadrul Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE), care a depus flori la Complexul memorial „Eternitate”, cu ocazia marcării a 66 de ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupaţia trupelor germano-hitleriste.
  http://www.jurnal.md/ro/ne ws/premierul-filat-a-fost-dera njat-si-iritat-de-intrebarea-u nei-ziariste-191755/

  Participarea la Parada de la Moscova a costat peste 600 mii de lei.

  Guvernul a aprobat o hotărâre prin care urmează să achite 606 mii lei pentru detaşarea contingentului de 75 militari la parada de 9 mai 2010 de la Moscova.
  http://www.jurnal.md/ro/ne ws/live-text-cabinetul-de-mini stri-se-intruneste-in-sedinta- 191734/

 41. Cu un PCRM APATRID, CU o ALIANTA APATRIDA Cine reprezinta UNIREA adevarata cu ROMANIA ( si nu SUROGAT ) ?????????????

 42. Deseori îmi pun întrebarea, care-i cauza netrecerii pragului electoral al PNL la alegerile precedente? Mulţi găsesc o asociere între PNL şi PPCD, ca mai apoi să l-e devină antipatic. Fiecare formaţiune politică, cu plusurile şi minusurile sale, cît de cît şi-au format electoratul său. D-na Pavlecenco, deseori evedenţiează minusurile acestor formaţiuni politice, cu scopul de aşi arăta plusurile PNL. Această tactică e folosită şi de Roşca, de unde şi apare asocierea. PNL va obţine succes, dacă îşi va orienta căutările in electoratul comuniştilor. Unde majoritatea sunt pensionari dezamăgiţi şi dezorientaţi şi de cei de stînga, şi de cei de dreapta, ei caută un colac de sălvare, dar nimeni nu l-e aruncă. În promisiuni deşarte, de acum nu mai au încredere, ei au nevoe de dovezi. Anume PNL ar fi în stare să-i orienteze pe aceşti pensionari înspre un viitor mai suportabil, aducîndu-le în calitate de dovezi exemple concrete a pensionarilor care au reuşit să-şi redobîndească cetăţenia română şi s-e bucură de o pensie cu mult mai mare decât cetăţenii RM. E clar că nu vor suporta rîndurile enorme de la consulate, dar un vot de încredere pentru PNL, care l-e va garanta un viitor mai bun şi mai apropiat , ar fi în stare să-l dee???

 43. JUDET ( NU RAION ).

  Ce dulce este lasitatea !!!!!!!!!!!!

  Ce dulce este renuntarea !!!!!!!!!!!!!

  Lupta pentru LIBERTATE, pentru UNIREA cu PATRIA SA , se invata ACASA, si se consolideaza la SCOALA PRIMARA. UNIREA trebue si poate fi facuta in primul rand de catre INVATATORI.

 44. Pt ALEGATOR

  Aveti dreptate si am facut asta in 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *