PNL opteaza PENTRU un Presedinte unionist (vezi video)


Partidul Naţional Liberal te invită la Referendum. Parlamentul nu a reuşit să aleagă un Preşedinte. Îl vom alege noi, cu toţii împreună.

Avem nevoie de un Preşedinte curajos, care să ne conducă spre Unirea cu România – calea cea mai scurtă de integrare în UE.

Votează la referendum PENTRU!

Votează PENTRU un Preşedinte, care să te facă liber!

Votează PENTRU un Preşedinte, care să-ţi fie mereu alături!


Национально-Либеральная Партия приглашает тебя участвовать в референдуме. Парламент не сумел избрать Президента. Изберём его мы все, вместе.

Нам нужен смелый Президент, который поведет нас к объединению с Румыниеи – самый короткий пути нашей интеграции в Евросоюз.

Голосуи на референдуме ЗА!

Голосуи ЗА Президента, который сделает тебя свободным!

Голосуи ЗА Президента, который будет всегда рядом с тобой!

Loading Facebook Comments ...

126 Comments

Add a Comment
  1. Pentru CIRC-resar.

    Dupa cum observati poporul are o impresie defavorabila despre inteligenta persoanei DVS si inca mai rea despre COCO-munismul pe care l-ati trait poate ca fecior de bani gata sau poate unul din parint ca nomanclaturist. Sau poate nu l-ati trait ci l-ai inghitit pe nerasuflate dintr-o carte a lui lenin,voroninov, muskinov, dodonov citind despre viata „” fericita „” a taranilor si a clasei muncitoare sub comunism, ce mai :::::: A PROLETARIATULUI care este gata sa distruga CAPITALISMUL si a-l RE- inlocui cu KALHOZURI.

    Este bizar ca ati studiat in CLUJ si va intoarceti in MOLDOVA FANATIC COMUNIST. NU v-au filat la timp romanii ca sa va expedieze MANU MILITARI sub statuia lui lenin la Chisinau ??????????

    In ce limba ati vorbit in ROMANIA ?????????? Presupun in limba MULDUFUNEASCA ::::::::: narod, comnata si toate celelalte rusisme. TREBUE sa recunoasteti ca sunteti RUS.

  2. NICIODATA nu va fi cedata TRANSNISTRIA. NUMAI rusii si prostii cer asta.

    Cat despre DOAMNA VITALIA-PNL este singura care ridica cat mai sus SENTIMENTUL ROMANESC si trezeste MOLDOVENII din SOMNUL cel DE MOARTE. NU EXISTA EFECT INVERS cum spuneti, cei care sunt romani sunt cu PNL cei rusificati au ramas si vor ramane „” IN BALEGA LOR „”, cum spun plugarii nostri despre prostii care nu pricep mare lucru.

  3. Aveti un rationament usor ca un puf, feminin, despre politica si chiar tremurati in izmene sau in pantofiori, depinde de ce parte a sexului sunteti.

    UN scenariu catastrofist care nu va apartine dar l-ati cladit pentru SIMPLISTI cu ajutorul unui prieten KGB-ist care va da sfaturi SOVIETICE:::::::

    Cum Germania este implicata PRIN USA DIN DOS in chestiunea transnistreana este inimaginabil ca rusii sa faca o astfel de gafa, adica sa navaleasca pe nepus in masa in moldova, care ar fi si un mic afront personal DOAMNEI MERKEL.

    Si apoi nimeni nu vede, chiar si rusii, ce interes ar avea sa navaleasca in BASARABIA cand ei sunt de decenii in moldova , bine plantati cu armament si trupe, si inca cu
    acordul tacit al lumii politice occidentale.

    Fara o lupta ACERBA din partea moldovenilor pentru UNIRE pericolul rusesc pe care il mentionati nu va putea niciodata inlaturat. Cand lupta este totala pentru libertate, si DUSMANUL va admira si aveti castig de cauza.

    Dar aceasta lupta este in sarcina polticienilor de valore, nu a celor ca se ascund in spatele IGNORANTEI POPORULUI.

    BINE inteles ma refer la UNIREA cu ROMANIA, care are un singur EXPONENT in moldova :::::: DOAMNA VITALIA PNL, care trebue sa fie PRESEDINTA MOLDOVEI.

    Aveti un alt politician care lupta pentru UNIREA cu ROMANIA ????????? NUMITI-L, va rog.

    FARA LUPTA NU VETI AVEA NIMIC.

  4. ai uitat sa pui mesajul in ” limba cubaneza” ca vad ca rusa dai pe afara cetateanca romana vitka

  5. in actualele conditii , principalul lucru de facut la alegeri , va fi stoparea accederii candidatului pd , m.lupu la functia de presedinte . ar fi o adevarata tragedie pentru tara daca acest voronin cu fata mai umana , s-ar cocota in inaltul jilt prezidential . punctul culminant al faptelor si declaratiilor acestui individ , a reprezentat-o numirea eroilor de pe nistru , ca drept criminali … o declaratie socanta , iresponsabila ,denigratoare care a produs probabil o imensa satisfactie la moscova si tiraspol . o declaratie care reprezinta un atac direct si brutal la adresa independentei ,suveranitatii si integritatii teritoriale a r.moldova . o declaratie care pune capat dupa parerea mea oricarei sanse a candidatului m.lupu … in disperarea care l-a cuprins , la vederea scaderii rapide a sanselor sale prezidentiale , lupu comite greseli extrem de grave pe care nici comunistii nu au avut curajul sa le comita … este clar ca lupu a devenit la acest moment marioneta principala a imperialismului rus si a regimului separatist de la tiraspol . cum se mai astepta acest maimutoi stalinizat si rusificat , ca alegatorii p.liberal , p.liberal-democrat , m.a.e. , p.n.l. sa alerge la urne sa-i acorde votul ? mare nesimtirea handralaului !

  6. … prin declaratia sa iresponsabila si prosteasca , m.lupu si-a ridicat in cap atit pe „statalisti” cit si pe „pragmatici ” si „unionistii pro-romani ” … o adevarata ghiulea legata de piciorul stalinistului . desi e inca ridicat in slavi de unii si alti din comentatori , prin aceasta declaratie-soc , vedem ca politicianul lupu e o nulitate perfecta . foarte socanta si linistea ce s-a asternut in presa , in clasa politica , in societate , dupa afirmatiile cu iz de tradare de tara , a unui candidat destul de important la presedentia tarii .

  7. Pentru TANK

    Mă domnule cum văd tu bine ştii termeniile din vocabularul comunist.
    Bravo. Nu trebuie să ţi fie ruşine că ai fost fost comunist. În sufletul tu eşti simpatizant a PCRM şi probabil în 2001 ai votat pentru partidul viitorului. Nu ştiu dar matincă ar trebui să scoţi de sub patul biletul de partid şi să eşi ca să susţii la alegerile candidatura Greceanîi. Am speranţa că teai dezamajit în politica destrugătoAREA AieŞTILOR (ţIGARETNICILOR ŞI MAFIOŢILOR).

    SUS PCRM
    jOS AIE
    vREM STABILITATE

  8. Sa facem un exercitiu de imaginatie:

    REPUBLICA MOLDOVA CERE UNIREA CU ROMANIA, ORGANIZEAZA REFERENDUMUL SI UNIREA ESTE PARAFATA DE AMBELE TARI !

    IMEDIAT DUPA SE INTAMPLA URMATOARELE :
    – Pentru ca Rusia INCA NU a recunoscut independenta Transnistriei este prea tardiv sa o mai faca
    – Noua Romania declara zona ocupatie straina si cere Rusiei sa paraseasca teritoriul NATO
    – granita Transnistriei cu Ucraina va deveni grantia de Est a U.E. si astfel U.E. va fi fortata sa ceara Rusiei retragerea de urgenta
    – SUA va forta Rusia sa se retraga pentru ca armata rusa s-a trezit pe teritoriu NATO

    Intrebarea este alta !?!?!?

    POT OPRI SUA, UE si Federatia Rusa Unirea Rep.Moldova cu Romania ? NUUU !!!
    Isi doresc SUA, UE si Rusia acesta unire ??? NUUU !

    Dar culmea este ca NICI-O TARA DIN LUMEA ASTA NU POATE OPRI UNIREA A DOUA TARI IN UNA SINGURA !!!!!!!

    Am mai facut-o si cu ocazia lui Alexandru Ioan Cuza cand toate puterile le convenea ca Romania sa zaca ciopartita, in bucati si nu intreaga, si totusi NU AU PUTUT OPRI UNIREA !

    Asta e secretul ! Ca noi avem puterea de a rezolva problemele noastre si NIMENI NU NE POATE OPRI !
    Dar noi stam ca prostii si de frica sa nu deranjam pe altii zacem intr-o saracie si chin mare.
    Ar trebui sa lasam frica deoparte si sa facem ceea ce altii (Rusia, UE, SUA) le este frica ca o vom face, si anume Unirea.

  9. Pt ED ai perfecta dreptate, dar cu cine sa faci asta, vezi ce generatie avem, consumisti nu alta, nu sunt europeni, nu au vazut Europa,si, nici nu au facut nici un stage, si nici macar baligar in Europa, sa vede de la o posta. nivelul vietei in Moldova e de risul lumei, deaia avem nevoie de vize, macar necioplitii de „ciresar” si altii sa vada Europa.

  10. Arde Balaurul ROSU… se razbuna singele martirilor inocenti…
    Nu vreau sa zic ca asa-i trebuie, ca asa merita, dar… , dupa cum v-am spus: Dumnezeu este indelung rabdator, insa NU INTIRZIE… pentru ca Dumnezeu este milostiv, dar este si DREPT!

    Nu vreau sa zic nimic. Pur si simplu, ca toata lumea sunt SPERIATA de amploarea focului… am citit intr-o informatia, difuzata de kavkazcenter.com ca unii martori oculari din Rusia povesteau ca unele incendii au fost provocate de trasnete din Cer. Ce-o fi asta? doar de 2 luni in Rusia nu ploua si nouri nu sunt!

    Sodoma si Gomora au fost arse din temelii de trasnetele ce veneau din Cer…

    sa nu sfidati pe Dumnezeu… le spun celor care inca mai batjocoresc si oropsesc popoarele mici, popoare pasnice… Hatini… Gulaguri… mafia locala…

    La toti raii pamintului le spun: „Nu va inselati, caci Dumnezeu nu se lasa batjocorit…” caci Dumnezeu se indura de cei inocenti si drepti cu inima…

    Pocaiti-va, deci, si nu mai faceti raul… ca altfel veti arde… cum ard satele rusesti pina in temelii…

  11. Doamna Vitalia Pavlicenco – DOAMNA DE FIER A RM!
    va face ceea ce nu a facut nici un bosurog cumparat si fricos!

    PNL – FORTZA CARE INVINGE!
    VITALIA PAVLICENCO – PRESEDINTELE RM!

  12. CU TOTII TREBUIE SA-L SUSTINEM LA PRESEDENTIE PE GHIMPU !! .. VOTURILE DATE LUI PAVLICENCO VOR FI VOTURI RISIPITE IN VAN !! O FEMEIE ISTERICA , CARE URLA LA TOTI SI IMPROASCA IN JUR PE TOTI CU EPITETE URATE , NU POATE REPREZENTA O TARA .. CHIAR DACA SPUNE PE AICI VORBE MARI .. DOAMNEI VITALIA I S-AU APRINS CALCAILE DAR… DEGEABA..

  13. @ciresar
    Mah, boule rosu!
    Tu ai uitat ca rusii(nu doar in comunism) au distrus basarabia?Cite sute de mii de moldoveni au fost deportati si omoriti de rusi?Tu,si cei ce gandesc ca tine, sufera de o boala mintala numita sindromul Stokholm(cind victima(basarabia) isi iubeste calaul/rusia si isi uraste semenii(romania) si prietenii(europa civilizata).Noi romanii nu avem nevoie de voi!O facem din mila!Cei mai destepti dintre voi au devenit deja cetateni romani iar gunoaiele cu matele chioraind de foame scriu si gandesc ca tine !Pina si rusii stiu ca moldovenii sunt romani !
    ps: sunt din jud. Suceava si apa Moldovei trece prin orasul meu ! Toata istoria Moldovei este in Romania !Eminescu a scris ca este ROMAN si a criticat ocuparea tarii de catre porcii betivi din Rasarit !Oricum dupa al 3’lea razboi mondial(care v-a incepe curind) RUSIA VA DISPAREA CA PUTERE PTR. TOTDEAUNA !CHINA VA OCUPA TOATA SIBERIA PINA LA URALI !

  14. Apropos de presedinte, care nu trebuie sa fie unionist, ci presedinte al poporului Republicii Moldova, care de departe nu este unionist. Din momentul in care functia de presedinte, dupa mine, trebuie sa fie una onorifica, pentru mandatul respectiv ar putea fi inaintata o persoana din afara politicului, de catre o coalitie de partide ca PL, MAE sau PNL. Insa cine ar putea fi aceasta persoana, una notorie, un suflet al poporului Republicii Moldova, exista oare – aceasta este intrebarea. Asteptam sugestiile si propunerile D-voastra.

  15. Eu inca il intreb pe comunistul nostru „ciresar”, si il rog sa nu mai ignore intrebarea:

    DACA II URASTI ASA TARE PE „TIGANII ROMANI”, CE AI CAUTAT TOVARASHE SA ITI FACI STUDIILE IN CLUJ?

    Parerea mea e ca minti de ingheti apele si nu ai fost niciodata acolo.

  16. Ce să vă spun.
    1. Doamna Pavlicenco cu bucăţica ei de % din alegerile trecute, dacă se înaitează la preşedinţie, atunci spun răspicat: lucrează pentru comunişti.
    2. Orice lider din AIE dacă va merge la prezidenţiale numai cu partidul va pierde şi este un amărât care vrea cu orice preţ puterea.
    3. Comuniştii, indiferent de candidatură vor lua, posibil locul întâi, votanţii lor care sunt circa 40%, nu ştiu gramatica, ei vor vota cum le va spune voronin, numai să rămână aici în veci eliberatori cu privilegii, şi vor vota rupând cu dinţii orişice gunoi comunist.
    4. Nu uitaţi de credincioşii lui pasat, ei sunt un pericol, şi dacă se va lucra bine cu ei- pasat ia locul 2.
    5. Numai alianţa, fie şi mai lărgită, cu un singur candidat, are şanse să treacă în turul 2, altfel vor rămâne împreună cu doamna Pavlicenco, să se „bucure” de un preşedinte comunist.
    6. Suntem în pericol să revină hidra comuunistă, nu e timp de ambiţii şi jocul dea cinei mai cine, că vor rămânea cu buza umflată.
    7. Dacă mai avem un dram de minte, mergem numai împreună, cine merge independent, conştient lucrează pentru comunişti, şi-l va arde blestemul neamului…
    8. Dumnezeu a făcut femeia să fie stâlpul casei şi mamă la copii, femeile care se bagă în politică, administraţie, nu mai sunt femei, ceva mediu şi atunci ele sunt periculoase…

  17. UNIREA cu PATRIA noastra ROMANIA este un IMPERATIV.

    Cititi si Dvs articolul de mai jos pe care l-am gasit in portalul kavkazcenter.com В кризисной России возникают предпосылки для революционной ситуации

    Русские СМИ сообщают о возникновении предпосылок для революционной ситуации из-за чекистско-хасидского кризиса в России. Передает АПН-Нижний Новгород:

    «В 2010-м ухудшение уровня жизни в связи с кризисом и малоэффективным его преодолением может спровоцировать социальную и политическую активность. Люди живут все хуже. Растет ощущение социальной незащищенности, брошенности, обманутости. При этом власть продолжает демонстрировать, что не может совладать даже с коррупционными явлениями в милиции. Если низы будут не хотеть, а верхи — не мочь, то, согласно Ленину, возникают предпосылки для революционной ситуации».

    Недовольство чекистской властью действительно зрееет среди рабов ФСБ, свидетельствует традиционно чекистский «Огонёк» и продолжает:

    «Когда кризис только начинался, у людей (рабов — Д.О.) было ощущение, что все преодолимо. Сегодня стратегии все те же: затянуть пояса, снизить потребление, экономить… Люди слышат обещания, но уже не верят».

    О предстоящем крахе банковской системы в России прекрасно знают на Западе. Поэтому многие западные инвесторы перестали работать через русские инвесткомпании. Сейчас уровень непредсказуемости в России очень высокий.

    Западные инвесторы ушли, потому что им не очень нравится Россия, у нее экономические результаты всегда хуже, чем у других слаборазвитых стран, засвидетельствовал заместитель гендиректора по инвестиционно-банковской деятельности ИФК «Метрополь» Саншайн.

    На второй волне кризиса ужасающими темпами нарастает массовая безработица…
    Сейчас Россия повсюду несет одни убытки. Долг каждого уважающего себя человека способствовать экономическому банкротству и разорению этой страны, чтобы быстрее добить гадину…

    Денег сейчас нет ни на что. Всё, что совсем плохо лежало, чекисты уже украли на первой волне своего кризиса. Сейчас, на второй волне, они добирают по крохам. Нет денег, в частности, на поддержку издыхающих авиаторов России. Главарь минтранса хасидской России со звучной русской фамилией Левитин сообщил, что на поддержку русских авиакомпаний он может выделить только «относительно небольшие» деньги.

    На второй волне путинского кризиса безработица приняла настолько массовый, всенародный характер, что не хватает даже жалких грошей на временное «пособие».

    Напомним, кстати, что экономический коллапс России при чекистской власти мы прогнозировали еще 3 года назад, когда никаким кризисом не пахло. Дело в том, что чекисты способны только на то, чтобы умело убить человека из-за угла, заметав все следы, подлить в чай полоний-210 из склянки с ядом, профессионально по-садистки запытать до смерти человека в подвалах Лубянки, но совершенно не способны управлять страной и заниматься экономическими вопросами.

    Кризис наращивает темпы уничтожения русской промышленности. «В России тотальный кризис машиностроения, заводы останавливаются», вынуждена признать промосковскяа пресса Латвии.

    «С началом кризиса у крупных промышленных предприятий начались большие финансовые проблемы в связи с падением спроса на их продукцию (прежде всего — внешнего спроса).

    На фоне выполнения и перевыполнения Плана Путина по Голодомору и Большому Террору чекистской власти есть, что скрывать.
    Цены на жилье в России на фоне ее подыхания будут только падать из-за отсутствия спроса. И правда. Зачем на него тратиться, когда скоро можно будет бесплатно забрать жильё у расстрелянных чекистов, ментов, чиновников и прочей кремляди с москалями-патриотами, справедливо указывают здравомыслящие граждане. «Ценам ничего не остается, как снижаться», пишут издания, специализирующиеся на недвижимости.

    Передаем Русские патриотические новости.

    Ростислав Новоженец заместитель главы Украинской Республиканской Партии (УРП), депутат облсовета Львовской области, потребовал от России выплатить Украине 10 триллионов долларов за 68 лет оккупации. За это период русские замучила 20,5 миллионов украинцев. Русские должны будут платить из расчета по сто тысяч долларов за каждого уничтоженного украинца.

    Говоря о внутриполитическом положении в России, украинский политик отметил: «Россия должна распасться. Это закономерно, потому, что все империи распадаются. По сути дела Россия состоит из множества стран и народов, которые она завоевала, колонизировала. Геополитики прогнозируют распад России на множество государств. Это произойдет, когда Россия лишится месторождений нефти и газа на Урале, в Сибири».

    «Шутить с врагами нельзя — их нужно добивать», справедливо указал Ростислав Новоженец.

    Чекистская власть дико боится предстоящих виселиц по приговорам революционных трибуналов, которые будут созданы в образующихся на построссийском пространстве странах. Потому «список президентского кадрового резерва» Менделя-Путина будет опубликован лишь наполовину — 500 фамилий из тысячи. Остальные преступники будут выступать в роли членов «подпольных обкомов». Фамилии первых 100 кандидатов на виселицу для будущих трибуналов и ориентации партизан в настоящее время уже опубликован.

    Главарь русской тербанды «консульский департамента МИД», хасидский ФСБ-шник Карлов сообщил, что чекистская хунта впускает в недобитую Россию только тех иностранцев, которые лояльны к русской террористической банде ФСБ или являются ее агентами и что получение «визы» в Россию по международным правовым нормам равнозначно проставлению клейма преступнику:

    «Никаких проблем с получением виз у законопослушных (в отношении преступных, человеконенавистнических «законов» чекистской России — Д.О.) иностранцев возникать не должно. Что касается черного списка, то в России существует перечень лиц, которым не разрешен въезд в Россию и которым будет отказано».

  18. kavkazcenter.news

  19. Pentru PLAN–etin.

    PLanati foarte jos in consideratiile DVS politice. Admir politrucii dela asa zisa universitate care v’au dat o diploma de TAIAT FRUNZE la CAINI.

    Comparati 2 situatii care nu au nimic in comun. Ca multi LIMITATI din MOLDOVA , stapaniti de mitul inferioritatii acestui popor, se gasesste totdeauna o tara care este mai desteapta decat NOI :::::: Azi LETONIA, maine FINLANDA, rusia este din oficiu, si asa mai departe.

    Mandria NATIONALA ??????? Nu ati auzit de asa ceva .

  20. Pentru Jay

    Dragule meu am facut stagiere laUniversitatea Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de ştiinte politice,
    Administrative şi ale Comunicării. Am întîlnit acolo oameni buni, dar majoritatea de româno-rromi urăsc pe noi moldoveni. Ei se ocup cu furatul. Dar au fost în Ţigania (România) oameni care au stimat opinia mea ca sunt moldovean. Ei au susţinut pe mine. Dar totuşi menţionăm faptul că români sunt asimilaţi de ţigani, şi de aia ei aşa fel de cuvinte ca gajica ce înseamna femeia, ei sunt negri ca ţigani, şi se comport ca ei galagioşi.
    Nu sunt antiţigan. dar urăsc pe românii care neau ocupat în 1918.

  21. dle ciresar vezi ca te dai de gol ca esti de etnie maghiara care ai o ura fata de romani si lipsa de umanitate

    „si se comport” ?? „urasc pe noi” „ei se ocup” ??
    „ei au sustinut pe mine” ??

    habar nu ai sa vorbesti corect limba romana si vii sa bagi zanzanie intre vest-moldoveni si est-moldoveni numai ca sa fii tu fericit deaiurea, sa iti hranesti ura

    dute si lasa oamenii in pace. Ungaria ca si Rusia a chinuit zeci de natii in jurul ei !!! Sa nu uitam cat de mult rau ati facut si Slovaciei, Romaniei, Serbiei, si nu va inghite nimeni dintre veci …. cu exceptia Austriei care nu are nimic de impartit cu voi, ca ati avut imperiul impreuna

    ati ajuns in U.E. aveti minoritatea cu cele mai multe drepturi in toate tarile vecine si voi nici macar scoala in limba materna romanilor din Ungaria nu le garantati !!! Sa va fie rusine !!!!

    Si Romania ofera scoala in limba materna (toate gradele obligatorii, deci sustinute de statul roman) ! Si suntem mandrii pentru asta! Si nu pentru ca sa va dam voua maghiarilor, ci sa dam CETATENILOR ROMANI indiferent de ETNIE aceleasi DREPTURI !
    Pentru ca asa e normal.

    Si daca s-ar uni Rep.Moldova cu Romania, noi nu suntem nebuni ca maghiarii sa asimilam alti cetateni de alte etnii !!!!
    Ar avea toti scoala in limba materna si gradual administratie locala in limba materna!
    Bine singurul lucru ca nu sunt permise autonomiile teritoriale, dar exista autonomie locala si euro-regionala conform regulilor U.E.

    Asa ca dle „ciresar” mai citeste de Horty care a ucis romani in Transilvania cam la fel cat a ucis Stalin in Moldova de Est
    si dute si pupati in fund criminalul dictator si lasane in pace

  22. D-na Pavlicenco. Propun sa va înaintaţi candidatura D-stra la presedinte, si să mergeţi deschis cu lozinca UNIRE CU ROMÂNA, dar cu o săptămână înainte să refuzaţi în favoarea candidatului M.Ghimpu.
    Şansele D-stră sunt mici încă, de aceia această mişcare va fi „hod konëm” în folosul tuturor liberalilor

  23. Pentru Ed
    Mă Edule tu spune mulţumesc că eu cum şi cum dar vorbesc limba româna, pentru că eu stimez limba lui Eminescu, dar tu macar daca nu ştii moldovenească, învaţă limba rusă, las că eu ştii ce compartament ai pentru tot ce e legat cu etnii în RM.

    Ştii dragule meu că Numai vacă ştie o limba.

  24. Da ce Filat nu este unionist? Baiat de al nostru de la tara din gospodari, munceste , are de guvernat o tara!!! De ce iar trebuii lui Unire? Daca facem unire pe care tara o va guverna? Dar asa omul se gindeste la ~ unirea bugetului de stat cu cel personal~. Si sa incerce cineva sa spuna ca nu este Filat unionist!!!

  25. Unirea deja a fost sunt pentru REUNIRE.

  26. ce tot spune unul aici , ca trebuie sa se mearga cu un candidat unic din partea AIE ? si cine sa fie acesta ? te pomenesti ca Lupu ? ar fi un adevarat dezastru … foarte multi de la pl si pld nu l-ar vota niciodata pe maimutoiul asta stalinizat si rusificat . dinspre comunisti iarasi n-ar scoate prea mult , ca astia voteaza ca zombi secera si ciocanul . dintre zina-carabina si lupu , nu exclud ca multi sa o voteze pe prima , in special dupa declaratia de nebun in ultima faza a bolii , cu etichetarea grupului ilascu ca drept criminali . e posibil ca multi votanti de centru-dreapta si dreapta nici sa nu mai participe la turul decisiv … deci cel mai bine fara maimutoil stalinist cu aere europeniste in turul al doilea de la prezidentiale .

  27. pentru rasistul de „ciresar”: daca asa de rau e in Romania, daca sint asa oameni cum spui tu, care va urasc, care va vor raul, care v-a „ocupat”, de ce te-ai dus sa studiezi intr-o tara pe care o urasti?

    Tu nu-ti dai seama ca nu are nicio logica, mai comunistule? De ce te-ai dus sa inveti scoala de la „dusmanul” tau de moarte?

    Ed te-a deconspirat foarte bine. Sinteti patetici.

  28. „ciresar” este un moldovean (roman) este platit de pcrm ca sa ne enerveze pe noi.

    REPUBLICA MOLDOVA ESTE SI VA RAMANE IN URMA EUROPEI DAR VA FII PESTE UZBEKISTAN, ARMENIA si alte tari primitive.

  29. “ciresar” eu cunosc limba ENGLEZA care este astfel declarata de catre un om din Romania iar europenii fata de rusii care habar nu au nici o limba cunosc mai bine engleza :

    „Pe zi ce trece tot mai multi oameni care nu cunosc bine limba engleza sunt cap de afis pe listele de disponibilizari, luati peste picior de colegi atunci cand pronunta un termen informatic sau refuzati „sec” la orice interviu…

    Stiu asta fiindca eu insumi am fost ridiculizata la serviciu, disponibilizata si mai apoi refuzata zeci de interviuri pentru simplul motiv ca… nu stiam engleza!

    A fost pentru prima data in 20 de ani de munca, cand am realizat cat de importanta devine engleza pe zi ce trece si acum poate face diferenta mai mult ca niciodata intre un job bine platit si unul cu care sa traiesti de pe o zi pe alta…

    Lumea este din ce in ce mai rea, majoritatea privesc viata ca pe o competitie colegii care se mirau ironic „Chiar nu stii engleza?”, refuzau sa-mi traduca un simplu termen, scuza lor nefiind nu stiu, ci n-am timp acum…

    Toate aceste neplaceri au umplut paharul si mi-au schimbat viata…”

    IN ALTA ORDINE DE IDEI LIMBA RUSA NU ESTE CUNOSCUTA DACA IESIM DIN CSI.

  30. dle Ciresar nu dau 2 bani pe faptul ca sunteti un maghiar romanofob sau rus romanofob…

    cat despre limbi straine va spun sincer nu are sens sa ne batem in cate cunoastem (cu siguranta stiu mai multe decat dvs)

    apoi cu etnie sau fara, arata un lucru trist… iti este frica !
    de ce ? pentru ce? … nu stiu…
    banuiesc de propria prostie

  31. Spotul e foarte bun, mai ales ca ati mentionat de un presedinte care sa ne conduca spre unirea cu Romania, un presedinte curajos, un presedinte care sa fie alaturi de oameni.

    Acest presedinte trebuie sa fiti dra.

    Succes, PNL FORTZA, VITALIA PAVLICENCO PRESEDINTE!

  32. VALENTA, ITI MULTUMESC PENTRU ACEST ARTICOL CARE L-AI GASIT IN PORTALUL; „KAVKAZCENTER.COM”,UN ARTICOL PERFECT, TREBUE PUS CA COMENTARIU LA ORICE ARTICOL DE PE UNIMEDIA, INDIFERENT DE TEME, ESTE FOARTE IMPORTANT SA-L CITEASCA TOT MAI MULTA LUME!!!

  33. VALENTA, ITI MULTUMESC PENTRU ACEST ARTICOL CARE L-AI GASIT IN PORTALUL; „KAVKAZCENTER.COM”,UN ARTICOL PERFECT, TREBUE PUS CA COMENTARIU LA ORICE ARTICOL DE PE UNIMEDIA, INDIFERENT DE TEME, ESTE FOARTE IMPORTANT SA-L CITEASCA TOT MAI MULTA LUME!!! SA SE TREZIASCA!!!

  34. Dna Pavlicenco, Ghimpu este unionist atat cat trebuie si conduce un partid liberal, nu considerati ca ajunge un candidat unionist si un partid liberal, sustineti-l pe Ghimpu si PL, ca procentul dvoastra se va duce la comunisti sau in cel mai bun caz pe gura lupului, foarte frumos ati procedat la campania trecuta ati criticat comunistii de le-a mers fumul si v-ati retras in favoarea democratilor, APRECIEZ si sper sa procedati la fel!

  35. Pt VoronescuzaLupu

    Sperati, ca aveti dreptul. Insa PNL nu a fost format sa sprijine mereu pe altii, care nici macar dupa asta nu vor sa coopereze si ne spun ca sintem adversari, asa cum ne-a spus Ghimpu. Cit vom lua, atita va fi al nostru, de Bau-Baul comunist sa se teama cei ce au declansat acum macelul preelectoral, in spatele carora stau comunistii si Filat.

  36. chemati psihiatru doamna are urgent nevoie de internare

  37. dupa cum tiam promis am sa vb cu tine asa cum vb tu cu cei ce nu te sustin

  38. Doamna Pavlicenco, chiar credeti ca pe cineva mai intereseaza ce face PNL, ce crede? Nu mai tulburati apele in RM.

  39. mdeas spune:
    13 August 2010, la 19:07

    … pavlicenco presedinte nu va fi niciodata… asta e mai rea de gura ca voronin si plus e si isterika noua asa presedinti nu ne tre… si nici nu are nici 0.0001 shanse sa fie presedinte.. tre sa fim realisti sis a votam cu cap

    Tu ce? Ti-ai cautat in „boghi” si ai aflat ca Pavlicenco nu va fi presedinte niciodata, numai de aia ca e rea de gura? Te-ai invatat numai cu mieluseii, cu oitele cele blinde? Pare-mi-se, isterica faci tu, de frica sa nu dea adevarul cu crucea peste tine.

    Dar cu „cap”, mdeas, tu personal votezi de cind te stii, acum la sigur vei vota cu picioarele, dar noi astilalti, cu capul vom vota pentru unire, vom vota o femeie, caci ce-au facut barbatii intr-atitia ani am vazut, acum o vom vota pe Pavlicenco.

    Pavlicenco presedinte!

  40. La aceste alegeri trebuie de votat o femeie, o femeie de fier care ne va duce spre unire, o femeie necompromisa, care nu va fi corupta si va pune legea in capul mesei, o femeie mai puternica si mai cinstita dekit barbatii compromisi, corupti si hoti care au fost.

    Votam Pavlicenco PRESEDINTE! Votam PNL!

  41. pentru Jay

    Am făcut studiile în Ţigania pentru că mie îmi place universitatea aia acolo a terminat studiile mulţi din cunoscuţii mei, dar vreau să ţi spun că în tot deauna ascult folclorul românesc, macar acolo nu au ajuns maneliştii. Nu mi place la româno-ţigani compartamentul lor. Dar tu ţaranule nu ştii că pe moldovenii în Ţigania nimeni nu aşteaptă aşa fanatici ca de tine acolo sunt prea mult.
    În RM numai PCRM a făcut curăţenie de aşa şmecheri şi gobnici ca de tine.

  42. pentru Razvan
    Dragă eu ţiam spus despre limba rusă că în RM nu doriţi să vorbiţi cu minorităţile dar tu vorbeşti îndodii despre engleza. Primu învaţă te să vorbeşti macar ruseşte în regiunea vest Europeană, şi atunci vorbeşte despre Engleza. În timpul sovetic americanii învaţau rusă. Amu ia se învaţă în Muntenegru şi Bulgaria.
    Dar tu engleza, engleza
    Ia tebe pro kuziu a tî mne pro fomu.
    sus pcrm!

  43. SURSA KAVKAZCENTER.NEWS

    putlerkaput

    August 15th, 16:49

    Радиоактивный фон в Москве однозначно повысился.
    Действительно горят те леса, в которых рашка прятала последствия экологических преступлений, например в Тульской области, Алексине, Узловой, где осаждала чернобыльские выбросы.

    Горят леса где загрязнения от Маяк и тому подобное было спрятано. Горят и могильники просто с тоннами радиоактивных отходов, свезенных в РФ со всего мира.

    Поднявшуюся пыль швыряет по всей рашке и в том числе по Москве. По городу ездят машины с водой – воду вверх распыляют, но делается это тогда, когда дыма в воздухе уже нет, а москвичи посмеиваются, что это дескать для отчетности, для галочки распоряжение выполняется.

    На самом деле, роль этих средств сейчас – та дегазация, которая в случаях атомной войны происходит. Сейчас можно смывать следы радиации, которые вовсе не дым не туман, а просто зараженный стронцием воздух, он и прозрачный и не воняет, но все равно его нужно чистить. Вот почему воду из машин фонтанов вверх направляют. Прозрачный и кажущийся чистым воздух – тем не менее опасен.

    Киев 1986 года, Москва 2010 года, это сейчас ровня. Вся та грязь, которая не доходила до Москвы благодаря лесам и осаждалась в рашке, теперь как из горящей мусорки – вылетает снова в Москву, нате.

    И прикольно, что первым кто побежал свинцовые трусики покупать, Патриарх Кирюша. Сбежал батюшка, яички в песочек отложить, пасхальные.

  44. pentru Ed
    mă iadule nu tu trebuie să mi spui cene eu sunt.
    n-am fost şi nu fiu româno(ţigano)fob. Pur şi simplu nu înţeleg proşti ca tine care vor unire, vor ca Basarabia să divină judeţul Ţiganiei, şi ca preşidinte strain să divină preşedinte vostru atunci dragul meu giantuţa şi hai la Cluj să vezi ce se întîmplă în ţara asta şi o să spui mulţumesc că cum şi cum dar trăieşti în tara îndependentă Moldova. Tu nu eşti patriot pentru că nu ştii ce e cînd în afara de hotarele ţării unde tu ai născut, unde ai crescut, tu stai cu gîndurile numai la ia.
    Tu ai întrebat pe sine cîte moldoveni doresc unirea, fără să atrag pe etnii.
    Fac cetaţenie româna numai să ajung în Europa, ştiu pe mulţi de eştea care o să votează pentru PCRM!

  45. Ciresare mare pramatie mai esti.

    FORTZA VIATLIA!!!

  46. Mai cireşar,
    te stimez ca incerci sa ginguresti in romana,dar te rog,fa nitica deosebire intre verb si pronume.Te inteleg ca astea din PCRM nu prea au nevoie de ele,insa daca te simti om carturar,atunci mai invata,fiindca nu te vei strica la cap:
    „ia”-este verbul „a lua”adica „vziati”,conjugat la prezent:
    eu iau noi luam
    tu iai voi luati
    el ia ei iau
    ea ia ele iau

    „tu ai născut”-corect va fi „tu te-ai nascut”,fereasca sfintul,sa nasca iezii!!!
    „tu stai cu gîndurile numai la ia”-corect va fi „numai la ea”acesta din urma este pronume si nu verb.

    Invata gramatica,ciresarule!Geaba ai facut studii la Cluj.

  47. Pai „ciresare” pui de comunist fascist, trebuie sa iti spun ca daca tie iti place o universitate si folclorul de la noi, adica din tara pe care o urasti, te contrazici singur. Asta da dovada de prostie si ipocrizie.

    Este evident ca nu iti place comportamentul nostru – nu suportam mancurtii rusificati. Acesta e un compliment pentru noi.

    Si vad ca ma faci taran. Sa inteleg ca ai ceva cu taranii? Barane, in Moldova taranii fac agricultura si sustin economia tarii..ce ai mai cu ei, dobitocule?

    PCRM a facut curatenie de oameni ca mine? 🙂 Ha ha ha..de 10 ani vin pe acolo si ma usurez in capul unora ca tine..

    Gluma zilei:

    „În timpul sovetic americanii învaţau rusă.”

    Cred ca un american daca aude asta, se tavaleste pe jos de ras.. 🙂 🙂 🙂

  48. Patanul de la Botanika!

    Darov ciuvaki, la noi cu patzanashii tot vrem unire cu Roma-nia, asa ca V.Pavlicenco ruleste cu situeishenu.

    Pavlicenco treb sa fie predsedateli la Colhozu nostru maldavenesc!!!

  49. opincuta, de unde nu e (minte), nici Dumnezeu nu cere. Lu’ ciresaru’ nostru ii place „Amu ia”

  50. pentru Jay

    ai scris”PCRM a facut curatenie de oameni ca mine” şi slava domnului că au alungat la gunoi pe tradători ca tine. Ţăran ai fost, ţăran ai rămas dute că te aşteaptă vacă macar ea o să ascultă poveştele tale despre Româno-Ţigania mare. Ţiganule şi tu eşti. (Nam nimic în contra acelui popor nomad). Mă de ce nu eşti la agitaţia pentru referendum? A tu e;ti de eştea care numai şăd şi aştept că totul o să merge cum a decis AIE. Ştii dobitocule Comuniştii nu dorm şi o să vin la putere. Eu fiecare zi merg şi o să merg cu prietenii prin sate ca să spun satenilor că AIE asta drum spre distrugerea Moldovei.
    Sus PCRM
    JOS AIE
    Boicotăm Referendum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *