Loading Facebook Comments ...

5 Comments

Add a Comment
  1. Șeful serviciului sanitar rus: Guvernul Moldovei este unul incompetent, iar vinul moldovenesc e bun de vopsit gardurile! …INCREDIBILA DECLARATIA A SEFULUI [ NU UN OARECARE ] SERVICIULUI SANITAR DIN RUSIA … PRACTIC IN RELATIILE DINTRE DOUA STATE O ASEMENEA DECLARATIE INSTITUIE UN RAZBOI ECONOMIC TOTAL SAU PE O ANUMITA LATURA ECONOMICA . NUMAI UN BOLNAV MINTAL GRAV SAU CINEVA IMPINS DE LA SPATE PUTEA SA IASA IN FATA SI SA DECLARE ASEMENEA MIRSAVII CARE GENERALIZEAZA POATE UNELE CAZURI REALE , DAR DE AICI SI PINA UNDE S-A AJUNS E CALE LUNGA.LUNGA DE TOT … ASTEA SUNT RELATIILE “ECONOMICE ” SI PARTENERIATUL STRATEGIC CU RUSIA … CU CARE NE TOT BATEAU LA CAP SOBOLANII DE LA PCRM,PD,MOLDOVA UNITA , PASAT ,AMN SI CHIAR PLD … UN MARE ZERO ! TOTUL E SUBORDONAT POLITICII REACTIONARE FASCISTO-IMPERIALISTE A CERCURILOR DE LA MOSCOVA ! CREDE CINEVA CA AVEA CURAJUL INTR-UN REGIM DE TEROARE CUM ESTE CEL DIN RUSIA , SA IASA O PERSOANA PUBLICA SA FACA DECLARATII ATIT DE NEOBISNUITE LA ADRESA UNUI STAT STRAIN ,MEMBRU AL CSI , FARA ACORDUL LUI PUTIN ? LOGIC ,. NICI UNUL …

  2. POLITIQUE A LA RUSSE, cum spun francezii,::: ciomag, glonte in cap, insulta la adres

  3. POLITIQUE A LA RUSSE, cum spun francezii,::: ciomag, glonte in cap, insulta la adresa unui stat „” prieten „” ( sa uitam deportarile si beciurile NKVD-ului ) si „” elita „” ruseasca cu comportament de MUJIC.

  4. Nu am auzit ca in ultima suta se ani OCCIDENTUL sa fi pedepsit pe cale economica un stat care si-ar fi manifestat o evidenta opozitie politica fata de un stat occidental.

  5. „iar vinul moldovenesc e bun de vopsit gardurile!”- corect spus.Macar atita recunosc rusii,ca vopsesc gardurile,dupa ce-l consuma in cantitati de neinchipuit pentru organismul uman.Astea n-au masura la bautura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *