Loading Facebook Comments ...

11 Comments

Add a Comment
 1. nu suport sa ma uit la publika.tv. Au luat toate apucaturile de comportament ale IREALITATII.TV ,a carei”copil” este .Aceleasi informatii trunchiate si aceeasi politica pentru patidele de stanga.Mai ales ca in Moldova il au pe Voronin dupa care se fugaresc toata ziua si-i dau pe post toate aberatiile spuse.Publica.tv in Moldova este o diversiune informationala .Pentru toti nu mai este un secret ce politica duce mafiotul si excrocul roman Vantu, care patroneaza aceste televiziuni , cat si postul unimedia.md. Presa moldovenaeaca a fost inghitita de excroci.

 2. nu voi privi bublika tv si punct. 😉 e cel mai vandut post tv dupa nit …

 3. Nu exagerati.

 4. Publika TV e cel mai tare post de stiri. E mult peste Jurnal, iar stirile PRO TV Chisinau de 10 minute pe zi sunt prea putine.

 5. Pt Ion

  Chiar ma intereseaza de ce se discuta aici despre calitatea televiziunilor, si nu despre subiectul discutat in emisiunea postata. Asta inseamna ca nu audiati emisiunea. Era interesant sa spuneti ce credeti despre subiectele abordate si dezbatute.

 6. Pt Vlad

  Nu am inteles, in cazul articolului La Publika TV, ce ar insemna „nu exagerati”. Daca e vorba de calitatea Publika TV, la care se refera vizitatorii, asta e o alta discutie. E bine ca sint televiziuni care concureaza. Ziaristii critica atunci cind nu exista competitivitate si concurenta in altele. Pai – asa trebuie sa fie in R.Moldova si in presa. Dar, desigur, se vad niste simpatii si atasamente, interese, mai puternice sau mai putin. E bine, insa, ca invitatii pot spune ce vor. Si daca nu vor mai fi invitati dupa ce spun ce vor, atunci va insemna ca deranjeaza si au anumite indicatii. Eu, deocamdata, personal, nu am motive sa spun despre asta in cazul Publika Tv sau Jurnal TV. De M-1 nu spun, consider ca inca nu e televiziune publica, iar la Pro TV au ramas stirile de la 20.00 si emisiunea Lorenei Bogza, care mai sint urmarite ca top. Reclama cu Pasat la Pro TV putin nedumereste. Se spune ca Pasat a avut niste conexiuni cu unii de la Pro TV si ca asta explica si va explica inca unele lucruri…

 7. Exact, aveam in vedere pe cei care au scris inaintea mea. Cu ceea ce scrieti in ultimul comentariu sunt intru totul de acord. Cat priveste emisiunea, a fost una interesanta. Legat de Rosca, personal inca nu-mi pot explica cum de acest politican, care sa recunoastem are o minte foarte ascuta, a putut merge atat de prosteste pe mana lui voronin. Dupa atatea cate a facut, cred ca nu mai are nici o sansa sa revina in politica mare

 8. Treptat Publica TV devine ca si Realitatea TV un post de TV extremist-terorist.Asa ca orisicare emisiune o privesti. Ajungi la aceasta concluzie.Numai Botan cit costa sa-l privesti. Te gindesti cum sa putut ca el sa ajunga unde a ajuns.Imi place Natalia,dar cind il vad pe acest individ imediat trec pe alt canal TV.

 9. Pt Vlad

  De emisiuni e rar cind sint multumita. Rosca ii opreste pe altii, dar trebuia sa observe ca pe el il ascultam, din bun simt. Mie mi-a placut pt ca am putut repeta atitudinea fata de institutia sefului statului, de care, de fapt, nu avem nevoie. Voi fi cu Rosca la Alt TV marti, de la 19.00.

  Eu cred ca Rosca este santajabil si de aceea a mers alaturi de comunisti, plus ca l-au sfatuit alde Socor, care acum incepe sa-si faca loc pe linga liberali, de care si-a sters picioarele.

 10. Am constatat ca Fluxul a postat si el raportul Comisiei Cojocaru, ceea ce este de apreciat. Mai mult chiar, a inserat si doua poze cu Ghimpu si Filat depunand flori la 28 iunie. Oare cum va actiona Rosca in alegerile viitoare? In ultimul timp el se cam distanteaza de comunisti si inclin sa cred ca ar sustine chiar si interzicerea simbolurilor comuniste, poate sperand ca o parte din electoratul comunist ratacit ar nimeri in plasa lui.

 11. Zato la Mu1 e foarte Kruto . Nu e de ajuns ca la gazeta saptamana sunt rusificatori de fortză . Le mai ajuta si gheorghe urski. Ce sa faci? la batranete te mai lasa mintile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *