Si Urecheanu, si Chirtoaca au confirmat vehicularea ca se pregateste falsificarea buletinelor prin tehnologii avansate

familia-mea-tinara.jpgDupa declaratia mea, care poate fi gasita aici (http://www.unimedia.md/?mod=news&id=11987), iata ca si Urecheanu (http://www.amn.md/stiri–635-0.html), si Chirtoaca (http://www.unimedia.md/?mod=news&id=12208) au confirmat vehicularea ca se pregateste falsificarea buletinelor de vot prin tehnologii avansate.

Astfel:

Presedintele AMN a declarat ca PCRM va incerca fraudarea alegerilor cu ajutorul a sute de mii de buletine de vot false, tiparite in Israel. El a aflat informatia de la un angajat al Intreprinderii de Stat „Registru”.

Dorin Chirtoaca a declarat intr-un interviu acordat EVZ ca „se vorbeste despre buletine de vot prelucrate chimic, care sa permita stergerea votului pentru opozitie si transformarea sa intr-un vot pentru comunisti”. E vorba de inovatiile pe care comunistii se pregatesc sa le aduca la aceste alegeri: buletine de vot prelucrate chimic, care sa „refuze” voturile pentru opozitie, adica prelucrarea sa permita stergerea votului pentru opozitie si transformarea sa intr- un vot pentru comunisti.

In imagine: Familia mea in 1976 – sotul Sergiu, fiica Beatriz de 1,5 anisori si eu. 

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

16 Comments

Add a Comment
 1. NU prea vad cum buletinele de vot „prelucrate chimic” pot fi fraudate, mai exact nu inteleg cum ar functiona aceste buletine de vot.
  Chiar sunt curios sa vad (daca e posibil) un astfel de buletin de vot.
  UN lucru e cert – COMUNISTII VOR FRAUDA din nou alegerile parlamentare.Comunistii au ce pierde si respectiv lupta murdar. Prea multe persoane de la conducere au fost implicate in afaceri dubioase si spalare de bani, acum comunistii le-au „explicat” cu ce risca ei daca vine opozitia la guvernare.

 2. Nu va fie FRICA, comunismul PICA!
  Vreau sa zic, eventual, daca ar exista asa buletine, cred ca, pe urma, se poate verifica si constata!
  Nu cred ca kamunistii (special am lasat cacofonia) sa mearga la asa ceva acum, cind…
  si asa sunt sub sabia lui Damocles, avind toate perspectivele sa fie judecati!

  Asa ca, sa mergem toti la VOTATE!

 3. pentru RM

  Nici eu nu am vazut, dar intuiesc ca nu este o problema….
  Cum dispare cu timpul cerneala de pe mesajele primite prin fax, asa poate dispare si apare ce doresti sa obtii in timp si cu viteza respectiva.
  Stiinta a ajuns departe..

 4. Jos komunistii!Jos tradatorii de tara! Jos criminalii!Jos tot felul de NEOCOMUNISTI!Votam PL, PLDM sau AMN.Dumnezeu sa ne ajute!
  Sa fim curajosi si fara frica ca oricum Komunismul cade in prapastia , care singur si-a facuto ani in sir

 5. Cred ca miza nu e pe buletine , ci pe cerneala , demult exista astfel de cerneala care la moment nu se vede , iar apoi poate aparea cu timpul , sau invers -care dispare cu timpul , eu propun tuturor alegatorilor , atunci cind intra in cabinat de vot , dupa ce voteaza , sa mai puie o stampila pe o foaie si sa pastreze acea foaie … ca eventual sa existe ceva dovezi 😉

 6. Pentru Goga,

  sunt de acord ca stiinta a mers departe, dar cum iti inchipui tu ca aceste buletine de vot „prelucrate chimic” vor functiona? Sa presupunem ca sunt prelucrate asa incit stampila aplicata pe buletinul de vot sa dispara de la rubrica partidului din opozitie si sa apara la comunisti. CUm sa programezi astfel de buletine de vot? Noi vorbim de foi nu de un mecanis electronic. Daca vorbim pe termen lung – atunci astfel de „miscari a stampilei” na-i ajuta pe comunisti cu nimic fiindca seara noi facem totalizarile si semnam procese verbale unde indicam cit a luat fiecare partid. CHiar si daca comunistii vor solicita renumararea voturilor mai tirziu, va fi foarte dubios daca rezultatele vor diferentia mult de cele numarate prima data.
  Nu cred ca e posibila programarea unor astfel de buletine nici pe termen scurt altfel este riscul ca stampila sa apara prea devreme ori prea tirziu, ba mai rau – sa apara si pe buletinele de vot anulate :-))).
  Presupun ca fraude cu astfel de buletine de vot pot avea loc doar la ambasade si unitati militare din afara tarii, dar iarasi – se poate intimpla ca si la scrutinul din 5 Aprilie – observatorii din partea partidelor de opozitie, avind copiile proceselor verbale vor putea demonstra ca initial preferintele de vot erau altele decit rezultatele prezentate de comunisti.

  Oricum ma astept la fraude de la comunisti. Dar daca cineva cunoaste sau gaseste schema cum functioneaza aceste buletine de vot „chimice” – spuneti-mi si mie :-))) Sunt curios fiindca vreau sa fiu informat 😉

  JOS COMUNISTII (Volodea, Lupu si Vasilica).

 7. De la camunari la orice te potui astepta. Nu este exclus sa tipareasca si asemenea buletine. Dar daca se stie despre acest secret al lor, este necesar sa se verifice asemenea soi de buletine. Mai cred ca buletinele prelucrate chimic nu va fi unica modalitate a comunistilor de a frauda alegerile. Sa ne amintim ca Voronin declarase dupa dizolvarea Parlamentului ca in scrutinul anticipat ei vor obtine 80%. Pazea.

 8. ptu RM
  Nu-ti face mare bataie de cap….totul este posibil.
  Cine verifica masivul de informatie, care este anuntat ca si total peste doua saptamini ? Nimeni!
  Dupa alegeri si pina la anuntarea totalurilor este destul timp si cred ca se poate face tot ce iti propui….Eu sunt sigura ca se fac mai multe fraude cu lista, buletinele si procesele verbale.
  Partidele de opozitie insotesc expeditorii proceselor vrbale pina la CEC ?
  Au reusit ei sa stringa oate copiile proceselor verbale la ultemele alegeri ? Cum au fost puse cap- in-cap cu cele de la cec?
  Eu cred ca frauda in cea mai mare parte este facita pina la alegeri….

 9. …şi totuşi au furat hoţii de „comunişti” voturille Opoziţiei depe data de 29 iulie, incă inainte de 5 aprilie !!!! (din surse ” demne de încredere” şi dela Gurile rele)…. Help !!!!

 10. Interesant… dar cum sa verificam buletinul de vot??? Cred ca am sa votez mai pe seara pentru ca stampila sa nu reusesca sa dispara. Si desigur cum sa spus mai sus am sa pun stampila pe o foaie sa vad daca dispare sau nu…

 11. to: doommen

  Ce dragut esti….
  Esti primul pentru ziua de azi, care mi-ai ridicat moralul.
  Eu cred ca votantii lor au primit deja buletine in plus si vor intra cu ele in „sin” si le vor arunca in urna de vot.
  Observatorii trebuie sa noteze absolut toti oamenii, care vin la votare si primesc buletin de vot si sa verifice seara coencidenta numarului de buletina cu numarul oamenilor, care au fost sositi la alegeri. Si in mod neaparat trebuie sa obtina un exemplar de proces verbal dupa numararea voturilor, pe care sa-l prezinte in noaptea alegerilor la sediul partidului, care l-a delegat pe observator.
  Partidele trebuie sa faca numaratoarea paralela si sa „rupa” coarnele dracului imediat, daca vad ca au fost anuntate alte rezultate.
  Toate partidele au juristi. Trebuie sa adreseze imediat toate fraudele depistate in toate instantele judecatoresti, prevazute si neprevazute de codul electoral, sa nu se intimple ca data trecuta, ca cei de la judecatoria locala nu au primit actele, dar cei de „sus” au motivat ca trebuiau transmise la cei de „jos”.
  Foarte mult depinde de calitatea observatorilor…….
  si de chit de vigilenti vor fi conducatorii partidelor si echipele lor.

 12. Eu am vazut cu ochii mei cum stampila aplicata a inceput sa dispara!
  Serios!!!

 13. to:Dan

  Tu ce, glumesti ?

 14. UPS: Nu, o sa vedeti ca adevarul va iesi la iveala!

 15. to: Dan
  Dar poate ti s-a parut, fiind influientat de aceste toate temeri ale noastre de „abilitatile” satanistilor ?
  Cum ai inteles, ca a inceput sa-ti dispara cerneala?
  Chit ai stat in cabina ?
  Spune-mi si mie, ca eu o sa merg la alegeri ,mai spre seara sa verific, daca nu a votat cineva pentru ai mei, caci ei nu sunt in tara si vor vota la ambasada.
  Voi incerca si eu sa observ…

 16. Ha, Oleg nu are de unde sau ce p/u o asa inovatie la algerile anticipate? Majoritatea observatorilor internationali au fost expulzati din tara fara motiv intemeiat. Cine ii tine aku’ de la fraudarea alegerilor? Cei care au de gind sa voteze Fufaika Rosie care mi-au dus bunelul in Siberia, unde a murit de cancer la plamani,doar p/u ca preda limba romana la scoala, va #multumesc#.
  Akum nici nu merge vorba de bani, de prosperitate, de integrare europeana…. DAKA DORITI CA COPII MICI SA NU-SI VADA PARINTII CU STUDII SUPERIOARE DUSI PESTE HOTARE LA SPALAT FUNDUL ITALIENILOR, CA COPII MICI SA CREASCA FARA IUBIRE PARINTEASCA, ATUNCI NU MAI MERITA SA BAGATI IN SEAMA TOT CE A FOST SCRIS!!!
  Schimbarea nu vine din senin, EXEMPLUL ROMANIEI CEAUSESCU, ea vine prin lupta, prin efort. VREAU SA-MI VAD COPII CUM FAC PRIMUL PAS, SI NU ULTIMUL PAS AL UNUI ITALIAN BATRIN…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *