Din activitatea mea de deputat

Mi-am propus de mai multă vreme să sistematizez şi să postez, pe blog, interpelările adresate interpelarile.jpgîn perioada 2005-2008 în calitate de deputat. Aici este o listă a lor, cu link-ul la tabelul integral, care a putut fi plasat, din cauza volumului acestuia, doar pe site-ul PNL. Sigur, si acest nomenclator, care nu este perfect, a solicitat un efort din partea ajutorului meu. Iar pe linga aceste interpelari, amendamente la proiecte de legi si la legi, au mai fost zeci, daca nu sute de declaratii, interventii, sesizari la Curtea Constitutionala, apeluri s.a. Le multumesc celor care isi vor depune efortul sa parcurga tabelul. In imaginea din dreapta sint mapele cu interpelari, care au ramas intacte dupa ce comunistii au devastat si „curatit” birourile deputatilor din Opozitie. Mi-au ramas intacte si fotografiile cu imagini ale Bucurestiului interbelic, aflate acum la sediul PNL… Iar in stinga, jos, este pisicuta noastra Jessica, cea care m-a asistat noptile pina in zori, pina pe la 3.00, cind eu pregateam interpelarile si alte documente ca deputat…

Lista interpelarilor facute in Parlament de deputatul Vitalia Pavlicenco in perioada 2005-2008

Nr. 1. Data expedierii: 16.03.06;  Numele, prenumele: Coceban Pavel; Adresa petitionarului: Chisinau, str. Sf.Vineri nr. 47, apt.3; Problema: Cerere lot de pamint pt constructia casei de locuit; Destinatar: Primaria Chisinau, Directia Arhitectura si Urbanism; Raspuns: C-1777/06-16.03.06, C-1777/06-24.02.06, 08/481-15.03.06.

Nr. 2. Data expedierii: 17.03.06;  Numele, prenumele: Vlas Alexandra; Adresa petitionarului: Soldanesti, s.Chipesca; Problema: Cere televizor pt casa de copii din s.Dobrusca; Destinatar: Cautare sponsori.

Nr. 3. Data expedierii: 16.03.06;  Numele, prenumele: Telicov V.C.; Adresa petitionarului: Chisinau, str.Albisoara nr.70 apt.7; Problema: Nu i se acorda facilitati pt servicii si transport, a stat la psihiatrie; Destinatar: S-a cercetat legislatia si s-au propus modificari.

jessica-si-tastatura-paint.jpg

Citeste mai departe inca circa 450 de interpelari pe:

http://pnl.md/index.php?option=com_content&task=view&id=423&Itemid=57

Loading Facebook Comments ...

46 Comments

Add a Comment
 1. OOOOO, in sfirsit o riposta la gurile rele gare spun ca nu ati facut nimic in parlament, sper sa aiba rabdare sa citeasca toata informatia cei care nu au incredere in faptul ca dumneavoastra ati lucrat in parlament si nu ati facut bani sau sau ati dormit acolo.
  Candilabru de 5mln. lei?!?!? strasnic!!!!

 2. daca tineati cu adevarat la popor nu inaitatii partidul vostru in alegerii , si voturile voastre tot la comunisti se vor duce, numa gura din dumniavoastra

 3. Ptu Adrian
  Adrian, esti ridicol si asta este putin spus.
  Nu ai inteles si nu vei intelege nimic, pentru ca esti inca mic de tot.
  Citeste mesajul lui Eugen, care intelege ce inseamna postarile D.Pavlicenco si chit valoreaza munca dumneaei.

 4. dna Pavlicenco,
  de ce ati sters comentariul meu? sau este diferit de viziunile Dstra?

  multumesc.

 5. Pt Oleg C.

  Nimeni nu a sters nimic. Colegii s-au chinuit foarte mult pina a iesit plasarea listei interpelarilor pe blog si au postat, apoi au sters si repostat lista. Intra si scrie-ti cu succes toate rautatile, pentru ca, din pacate, numai de asta te vad acum capabil.

  Intre altele, ti-am si raspuns ieri, dar si raspunsul meu a disparut odata cu stergerea primei incercari de postare a nomenclatorului interpelarilor pe blog. Insa aprecierea „super articol” sau „articol super”, cum era ieri si am vazut si eu si i-am si raspuns, nu-ti face fata ca om, nu mai spun ca bloger. Mai intii fa tu macar a zecea parte din aceasta munca imensa, ca apoi sa bravezi astfel.

 6. da , doamna, nimeni nu spune ca n-ati facut, n-ati dres.. etc .etc. dar cu participarea nechibzuita in alegerile din 29 iulie a PNL, veti sterge cu buretele tot ce ati facut ! Caci cest lucru este o mare prostie , daca nu O TRADARE a cauzei democratice in MOLDOVA ! Stimati membri ai PNL , nu va uitati la lideriui vostri , ei sunt preocupati de soarta partidului si interesul lor personal… In data de 29 iulie>> Votati responsabil: votati PL, PLDM , AMN ! , daca nu doriti ca voturile voastre sa nimereasca la comunisti !

 7. Sper ca altii (PL, PLDM, AMN), dna Pavlicenco, sa realizeze poate mai mult de a 10-a parte din nomenclatorul dat. De ce zic mai mult de 1/10? pentru ca vor avea mai multi deputati, nu unul singur. Oricum Dstra, doar in visuri veti realiza ceva, daca ati afirmat ca alegeti cetatenia romana, si nu fotoliul de deputat.

  Poate veti incepe vreo cartzulie sa scrieti, cine stie?
  Totusi nu este clar, nu doar pentru mine, dar si pentru sutele de mii de simpatizanti ai Dstra:
  De ce dragostea fata de pasaportul roman prevaleaza asupra dragostei fata de R.Moldova?

 8. Doamna Pavlicenco,
  tot respectul fata de activitatea Dvs din Parlament, DAR daca ati facut interpelarile si amendamentele la fel ca si articolele pe care le plasati pe blog, atunci imi explic de ce munca Dvs nu a fost apreciata. Deja a cata oara citesc articole cu greseli gramaticale grave. Oare chiar nu puteti sa le redactati, sau daca nu va duce capul macar sa lasati pe altcineva sa o faca. Scuzati-mi opinia, dar imi apartine, mi-o asum si mai ales e sincera

 9. Pentru Oleg C.
  Sa raspund eu cum cred ca poate sarsunde un cetatean roman in convingeri si cu acte in regula.
  Cine simte si gindeste romaneste a luptat mult cu coridoarele birocratice pentru a-si restabili identitatea , de care a fost lipsit anafara vointei lui.
  Deacea nici un post in orice tara nu merita sa te dezici de cine esti si sa-ti pastrezi dreptul moral sa te consideri ca esti.
  Dumneata poate nu intelegi sau nu poti intelege, poate vedeti altfel aceasta problema, dar tine de fiecare dintre noi: cine este, cum gindeste, ce prefera si de ce.
  Mai vreti ceva ?
  Nici eu nu mi-asi fi pingarit onoarea si demnitatea pentru un loc in….oriunde.
  Cam asta e.

 10. Ptu Nina Gonta
  Doamna, sunteti paranoica incurabila!

 11. nina gonta,
  „veti sterge cu buretele tot ce ati facut”-noi vom avea grija sa nu se stearga nimic,fii pe pace.
  „Stimati membri ai PNL , nu va uitati la lideriui vostri „- eu personal,nu am nevoie de sfaturile tale.

 12. D.Pavlicenco,
  este interesant, de ce nu au ars si mapele Dumneavoastra, care se aflau in parlament in momentul devastarii?Nu contineau informatii secrete?E foarte curios.In ce birouri n-au mai ars?

 13. Ma intereseaza interpelarile celor de la ppcd. unde le pot gasi?

 14. A muncit mult Pavlicenco! Dacă mai rupe 0,5 la sută şi le dăruie comuniştilor, Voronin îi conferă Erou al Muncii Socialiste.

 15. Dna Pavlicenco! Lauda de sine nu miroase a bine-proverb de al nostru….

 16. nu stiu cum va mai tine pieptul dnei Pavlicenco. Atatea ordine, medalii, stele ale Romaniei….

 17. Larion indignatul

  Ptu Oleg C.
  Va mai tine, va mai tine !
  Incearca si dumneata, daca mai tine pieptul dumitale ce nu ai.

 18. Larion indignatul

  Pentru Gregory
  Nu se lauda, dar se mindreste cu tot ce a meritat in aceasta viata.
  DVS , daca nu vreti sa va impartasiti bucuriile cu altii in aceasta viata, lasati-o pentru cealalta…

 19. Curios lucru sa analizezi activitatea unui deputat, va multumesc pentru aceasta oportunitate. Mult succes!

 20. lauda-ma gura ca ti-oi da friptura… cand un om face ceva maret .. nu se lauda! faceti ceva si mai maret: retrageti-va din cursa si sfatuiti-i si pe altii de teapa dtale. sa faca acelasi luicru.. luati initiativa.. . ar fi , intradevar , o fapta demna sa intre in istorie.. caci veti mai mult blamata , daca cu micropartidul dvoastra mai aduceti cateva voturi comunistilor…

 21. Pt Oleg C.

  Cind ai sa intelegi de ce cetatenia romana este mai importanta decit fotoliul de deputat vei fi alt om. Dar mai ai pina atunci.

  Cetatenia romana, dobindita de noi dupa abia anul 1992 – mai inainte nu a fost posibil! – este un simbol al constiintei si identitatii nationale, al „limanului” nostru, pe care basarabenii nu mai apuca sa-l aiba, fara vina si fara voia lor. Fotoliul de deputat, intr-o tara comunizata, cu simpatizantii lor, dar si cu o alta parte a societatii – minioase, needucate, necivilizate, obraznice, neretinute si inculte, precum sint o parte din vizitatorii blogului, nu ofera, linga o clasa politica – inca azi controlata dur de Rusia – posibilitatea sa schimbi ceva. Eu am facut toate intiativele legislative posibile, importante, fundamental de importante, dar bravii nostri politicieni s-au dat cu fundul la gard. E mai prejos de demnitatea cetatenilor romani basarabeni sa abandoneze cetatenia romana – ei trebuiau sa protesteze zi si noapte in strada, linga Parlament, linga Curtea Constituionala, ca sa permita tututor oamenilor sa fie reprezentati in Parlament. Abandonind cetatenia, au facut jocul comunistilor. Sint sigura ca protestele legat de asta se puteau transforma intr-un protest anticomunist generalizat. De ce nu au facut? Esenta, aici e buba, esenta, care e foarte gaunoasa in privinta multora. Restul – e demagogie ieftina.

  In general, problema cu atacurile dure aici, pe blog, impotriva mea, e ca eu am dreptate in ce am spus, facut si in ce fac. Dar asta tare deranjeaza, pentru ca ridica valul de pe ochii oamenilor, care vad ca nu doar un rege, ci trei deodata, sint goi. Dar asta inca urmeaza sa o constientizam. Fiecare are dreptul la dezamagire.

 22. Pt nina gonta

  Draga, mai teme-te de Dumnezeu! Te-ai scapat la Internet si iti cinti refrenul? Stim noi foarte bine ce avem de facut. Si nu asteptam opinia unor frustrati si nerealizati. Noi ne-am realizat – stiai de ce? – Pt ca nu am tradat, nu am cirtit, nu am fost oportunisti, conjuncturisti, nu am facut cirdasii cu criptocomunistii, care sint azi la putere, am fost curajosi, am pus probleme, am raspuns tururor plingerilor, am si rezolvat, sub regim comunist, unele probleme sau problemute. Altii au tradat, votat comunistii, pe Voronin, altii, altii, domnilor, pe care ii venerati din frica de a va recunoaste adevarul in forul interior.

  Cuvintul „teapa” e chiar cel care imi lipsea sa va caracterizez pe cei de-o teapa, pe care a tunat si i-a adunat pe acest blog pentru ca nimeni nu va primeste in alta parte.

  Eu va primesc pt ca stomacul meu va va mesteca, exact cum se spune, in aceasta clipa, pe Realitatea 22, unde se discuta despre generatia tinara, numita si generatia obraznica. Altii, pur si simplu, nu discuta cu voi, va desconsidera, nu va baga in seama, nu prezentati interes pentru ei, pentru ca voi sinteti nimeni pentru ei.

  Dar voi nu aveti curajul sa va recunoasteti asta. Poate, undeva, in forul vostru, o soapta a unui suflet estompat de dorinta de bravada, va spune ca gresiti, dar sinteti inca prea slabi sa o recunoasteti putintel mai tare.

  Lasati-ne micropartidutul in pace, pt ca daca e micro, e neimportant, nu-i asa?, deci nu vom da voturi la comunisti pentru ca ei nici nu vor trece pragul – parca asa spunea PL inainte de alegeri si dupa? Mergeti si dati sfaturi celor cu macropartide, mai ales ca, iata, oamenii nostri din teritoriu ne suna si spun ca nu se misca nimic acolo, prin raioane. Poate urniti voi lucrurile din loc, pentru ca pe blog deja v-ati epuizat.

 23. am incredere ca electoratul PNL si MAE va vota, in cea mai mare parte , intelept , caci liderii lor se gandesc la alte interese decat interesul national .. s-a vazut acest lucru din actiunile lor recente.. se vede si din ce posteaza pe aici .. iar blogul apartine unimedia .. asa ca ei ne permit sa ne mai dam cu parerea pe aici, nu dta… Cred ca multi / cine trebuie!/.. citesc raspunsurile-mesaje ale dtale si din ele ,doamna, isi dau seama ce prezintati cu adevarat , ce fel de politician.sunteti.. dupa cum procedati in acest moment de rastriste pentru Moldova.. Doamna , PRIN RASPUNSURILE POSTATE , va faceti cea mai negativa reclama.. ASA CA MAI POSTATI , MAI VARSATI-VA AICI GANDURILE SI VETI AVEA VOTURI DIN CE IN CE MAI PUTINE.. cunteti f.aproape de obstescul sfarsit politic.. Dupa fapta , si rasplata ..

 24. pt Maria

  Cred ca nu ma duce capul. E bine? Esti multumita?

 25. pt Maria
  Draga Maria,
  Comunicarea pe blog pentru mine este o simpla informare si eu, spre exemplu, nu-mi propun sa verific cu am nimerit cu degetul pe „clapa”.
  Pentru mine este foarte important sa reusesc sa-mi expun parerea rapid si sa nu pierd prea mult timp pe bloguri.
  Uneori im vine in cap s scriu toate cuvintele prescurtat, sa mai economisesc din timp.
  Oare chiar te socoti indreptatita sa judeci activitatea persoanei in cauza, reiesind din textele scrise, cred, cu viteza, care unii nu pot nici macar citi ?
  Ce te incurca sa publici si tu o tema pentru discutii aici pe blog si sa incerc si eu sa-mi expun parerea mea. Si altii pot face acelasi lucru.
  Sunt sigura ca vor fi opinii diferite, dar asta nu ar insemna ca autorul nu este bun de nimic .
  Dar daca doresti sa stii cu adevarat, Pavlicenco scrie perfect si le ajuta si la altii. Si-ar dori mai multi sa scrie la fel, inclusiv eu.
  Dar comunicarea pe blog nu este un examen.
  Mai bine spune ce te supara in cazul de fata la Pavlicenco?
  Nu te-am prea vazut pe acest blog, cel putin numele Maria nu a prea aparut.
  Ai aparut si nimic mai important nu ai gasit sa spui ? Ce sa-i faci ? Te caracterizeaza.

 26. Pentru Nina Gonta
  Doamna, termina cu prostiile dumitale. Noi toti PNL-istii vom vota la fel si mai intelept ca dumneata.
  Este clar ? Va fi alegerea noastra, nu a dumitale.
  Nu te trudi prea mult, ca ne obosesti.
  Dar blogul este intretinut financiar de V.Pavlicenco si poti si dumneata sa-ti descizi blog, daca doresti, tot pe banii dumitale.
  Atunci sa te obosesc si eu cu prostiile pe care le scrii Dumneata si te vei dumeri chit esti de placuta pentru internauti.
  Dar eu sunt sigur ca s-au saturat multi de monotonul tau ghind – o placa stricata , care se invirte pe loc!

 27. Pentru jidan

  Buna intrebareeeeee!

 28. Intrebare:
  daca PNL acumuleaza vreo 50% la alegerile din 29 iulie, toti cei care posteaza pe blogul Mariei Voastre si isi exprima dezacordul vizavi de comportamentul dnei Pavlicenco, vor fi arestati?

  Intreb asta, caci simt cum fierbe in Dstra dorinta de obtine putere pentru a Va putea rabuna. Ati fi mai periculoasa la putere chiar decat comunistii.

  Daca doriti sa ma actionati in judecata, Va dau adresa la care sa-mi fie expediata citatia.

 29. Oleg C. „…toti cei care posteaza pe blogul Mariei Voastre si isi exprima dezacordul vizavi de comportamentul dnei Pavlicenco, vor fi arestati?”
  Încerc să îţi răspund eu, că tot ma-ţi săturat cu învinurile voastre de be blog, conform constituţiei fiecare are dreptul la opinie şi fiecare are dreptul să şi-o exprime atîta timp cît ea nu LEZEAZĂ DEMNITATEA altei persoane, nu cred că puteţi fi atacat în judecată pentru că gîndiţi altfel dar eu în locul doamnei Pavlicenco nu aşi publica comentariile voastre şi cu atît mai mult nu aşi sta să răspund la toate gogomăniile voastre, deh… eu nu sunt politician, nu am prea multă diplomaţie şi aş acţiona altfel, pînă la urmă e blogul meu şi aş putea liber decide ce comentarii să apară şi ce comentarii nu, dar observ că pînă cind doamna Pavlicenco vă rabdă, dar cum spunea şi d-ei postaţi căci sunteţi liberi s-o faceţi.

 30. Госпожа Павличенко, я в очередной раз от себя и от имени своих друзей (русскоязычных) выражаю искреннее уважение к Вам как к личности. Мы гордимся, что в нашей несчастной насквозь коррумпированной Молдове еще остались порядочные неподкупные политики. Значит еще есть слабая надежда, что хоть что-то может поменяться к лучшему. Мы голосовали и будем голосовать за Вас! Пусть нас не очень много (в процентном отношении), но это наш выбор. Мы голосуем не вслепую, не под действием рекламы,мы голосуем за ЛИЧНОСТЬ.
  Госпожа Павличенко, еще в библии было сказано: „Не мечите бисер перед свиньями.”

 31. Stimata D-na Pavlicenco!! Citind din curiozitate comentariile D-voastra, am inteles ca nu Va deosebiti cu nimic de o scandalagie de la piatza!! Nu Va este rusine sa „ripostati” atat de violent la niste comentarii, care sunt simple pareri? Reactia D-voastra nici pe departe nu denota diplomatia, rezervarea si intelepciunea pe care ar trebui sa o aiba o persoana care pretinde la o functie in legislativ.

  Iata cateva din frazele lansade de D-voastra in calitate de raspuns (insulte):

  „Te-ai scapat la Internet si iti cinti refrenul?”
  „…nu asteptam opinia unor frustrati si nerealizati.”
  „…nu prezentati interes pentru ei, pentru ca voi sinteti nimeni pentru ei.”
  „…nu-ti face fata ca om, nu mai spun ca bloger.”
  „Mai intii fa tu macar a zecea parte din aceasta munca imensa, ca apoi sa bravezi astfel.”

  O senzatie de parca declarati la toti razboi! Nicidecum nu suportati critica, o primiti prea dureros si prea aproape de suflet, aveti cumva vre-un complex?? Se pare ca da!!
  Doi!! O educatie adecvata niciodata nu va permite unui om, nemaivorbind de om public, sa vorbeasca la „TU” cu persoane absolut necunoscute!! Stiti fraza „7 ani de acasa”?? Asta e!!
  Nu e o calitate buna sa faceti scandal de la o usoara critica! Daca V-ati lansat in politica, cred ca ar trebui sa Va asumati riscul de a fi criticata….
  Sa stiti, cu asa calitati personale, fiind total lipsita de carisma si individualitate, nu cred sa aveti succes!!

  Cat despre activitatea in parlament, poate si au fost cateva succese, dar nu are rost sa Va laudati cu o picatura de miere intr-un ocean de fiere, oricum nici un efect nu va avea!!
  Succes in campania electorala!! :)))))))))) Bizar!! Cu toate ca demult sunt clare motivele, 1. sau ca aveti un complex enorm care din subconstient va impinge spre asa fapte; 2. sau jucati festa comunistilor pentru a rupe cateva procente de la electorat, pentru ca sa revina cui nu trebuie! (ca si PPCD)
  Sa fi fost patriot adevarat, V-ati fi retras din cursa si ati fi spus alegatorilor sa voteze unul din cele 3 partide cu sanse reale…
  Concluzie: Ravniti ENORM de tare spre putere, e o dorintza ce Va „roade” zi si noapte, si nu sunteti patriot adevarat!!
  Sanatate!!!

 32. Ati depus o munca enorma in toti anii cit ati fost deputat, sunt sigur ca acestea sunt doar o parte din interpelarile facute de dumneavoastra.Mult succes pe viitor!

 33. Pt Oleg C.

  Iata vezi ce cap bolnav ai? Inventezi tu asa ca in cineva fierbe dorinta de putere si, apoi, grav bolnav de tot, precum te arati, mergi mai departe, spunind ca cineva nu stiu ce iti va face. Cui trebuiesti tu, draga? Am impresia ca si tie iti e sila de tine si de viata ta. Nu-ti mai da importanta ca nu ai pentru ce. Esti, ca si o parte din prietenii tai, infumurat si arogant si se pare ca asta se trage din copilarie, ca sa nu spun mai mult.

  Acum raspunsuri pentru cei superinchisi la minte si orbiti de rautatea ce vine din putinatatea caracterului.

  1. PNL nu acumuleaza 50% pe 29 iulie. De-ar acumula 50 la suta PL, PLDM si AMN, ori macar si cu PD, dar ultimul sa nu plece la comunisti. Baga asta la tartacuta.

  2. Putin dezacord vezi tu aici pe blog de la toti dezaxatii?

  3. Eu ies la pensie peste un an si la putere cum nu am fost nici nu voi fi. Asa ca lasa glumele nefine la o parte, gaseste unele mai credibile si mai placute.

  4. Ce simti tu, nesimtitule? Tu inca mai simti ceva? Ce fel de dorinta de a obtine puterea s-a cuibarit ca o obsesie in capul tau bolnav? Cautati de treburile tale, care nu sint deloc putine, nu pierde timpul cu razbunarea pe blogul meu pt viata proasta pe care o meriti.

  5. Ce stii tu despre mine ca „periculoasa”? Ma cunosti, ai vorbit vreodata cu mine, ai activat impreuna? Chiar crezi ca toata echipa noastra nu ma vede, nu ma stie sau ma respecta pt banii pe care nu am sa li-i dau? Chiar ca prin asa generatie nici atita nu vom construi nimic bun pe pamintul acesta, pt ca cei de teapa ta sinteti nascuti bolnavi la suflet si la minte, nu aveti bun simt, nici discermanint, dar inca mai si vreti sa va fie si Dumnezeu alaturi. Nu va va fi!

  6. Bagati adresa ceea in urechi, poate iti trece curentul de care iti e plin capul. Daca te chem in judecata, te chem pt calomnierile postate anterior. Dar inca ma gindesc.

 34. Pt Dr.D

  Haideti sa facem un experiment

  Iata ce imi reprosati:

  “Te-ai scapat la Internet si iti cinti refrenul?”
  “…nu asteptam opinia unor frustrati si nerealizati.”
  “…nu prezentati interes pentru ei, pentru ca voi sinteti nimeni pentru ei.”
  “…nu-ti face fata ca om, nu mai spun ca bloger.”
  “Mai intii fa tu macar a zecea parte din aceasta munca imensa, ca apoi sa bravezi astfel.”
  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  Iata ce scrie vizitatorul Oleg C.

  Intrebare:
  daca PNL acumuleaza vreo 50% la alegerile din 29 iulie, toti cei care posteaza pe blogul Mariei Voastre si isi exprima dezacordul vizavi de comportamentul dnei Pavlicenco, vor fi arestati?
  Intreb asta, caci simt cum fierbe in Dstra dorinta de obtine putere pentru a Va putea rabuna. Ati fi mai periculoasa la putere chiar decat comunistii.
  Daca doriti sa ma actionati in judecata, Va dau adresa la care sa-mi fie expediata citatia.
  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  Iata doar o postare de-a vizitatorului gregory:

  Oameni buni! Nu mai pierdeţi timpul pe acest blog. Pavlicenco scrie de pe 4 adrese şi îşi varsă veninul pe noi. Pentru frustrările de femeie nerealizată şi poltician ratat. S-o lăsăm în plata Domnului şi să lucrăm în zilele ce au rămas pînă pe 29 îmotriva comuniştilor şi celor care le fac jocul. Oare ce politician, şef de partid ar mai avea timp să se certe pe blog de la cîteva adrese cum o face Pavlicenco. Pînă şi cei care au ţinut la istoria şi titulatura PNL au părăsit-o, ea călărind-o pe Can, la fel de dezichilibrată ca şi Pavlicenco. Este o onoare prea mare să-mi mai pierd timpul pentru a convinge în ceva o femee bolnavă. La Iaşi avem căteva mii de basarabeni cu drept de vot şi îmi asum răspunderea să le ajut să se deplaseze pentru a vota. Adio, doamnă ţîfnoasă şi nerealizată.
  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  Care dintre aceste postari sau replici e mai grava? Mai ales ca cei ce murdaresc sint sub anonimat, iar eu sint la rampa si nu am jignit, ci am dat replici ironice celor care nu au masura. Daca aveti un elementar bun simt, veti recunoaste diferenta, ca sa nu spun ca, de ma ocup cu a face o lista de injurii, nu mai apreti pe blog de rusine pentru autorii lor.
  wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
  Acum in alta ordine de idei

  Stimata D-na Pavlicenco!! Citind din curiozitate comentariile D-voastra, am inteles ca nu Va deosebiti cu nimic de o scandalagie de la piatza!! Nu Va este rusine sa “ripostati” atat de violent la niste comentarii, care sunt simple pareri? Reactia D-voastra nici pe departe nu denota diplomatia, rezervarea si intelepciunea pe care ar trebui sa o aiba o persoana care pretinde la o functie in legislativ.

  Iata cateva din frazele lansade de D-voastra in calitate de raspuns (insulte):

  “Te-ai scapat la Internet si iti cinti refrenul?”
  “…nu asteptam opinia unor frustrati si nerealizati.”
  “…nu prezentati interes pentru ei, pentru ca voi sinteti nimeni pentru ei.”
  “…nu-ti face fata ca om, nu mai spun ca bloger.”
  “Mai intii fa tu macar a zecea parte din aceasta munca imensa, ca apoi sa bravezi astfel.”

  Oare acest blog, pe care intra cine doreste, nu e proba ca de cine rezista la critica? Mai intrati voi asa la Filat, care l-a votat pe Voronin, la Nagacevschi, care e bun, dar a fost cu Rosca, la Urecheanu, care nu vrea NATO, CSI si romanism, la Ghimpu, care vorbeste, in general, numai cu ton rastit? la cine mai intrati? Si sa-mi scrieti mie de „complexe”.

  V-a scris un vizitator, pe blog se foloseste tu. dar cind cineva scrie atitea murdarii, el nici :tu” nu merita. Nu te-ai gindit la asta? Si-apoi eu am aproape 56 de ani, nu cred ca prea multi aici pe blog ma depasesc drept virsta. Si-apoi dumnetaa cind folosesti e tot persoana a doua singulkar, dumneata NU TE-AI GINDIT SI LA ASTA?

  Cine sa-mi vorbeasca mie de educatie si “7 ani de acasa” – cei care nu le au?

  Nu m-am „lansat” in politica, eu deja plec din politica.

  lasati-ma cum sint, nu am nevoie de succes in ochii vostri. Eu am nevoie de succes in rindul oamenilor echilibrati, educati, toletanti, nu in rindul dezaxatilor ce nu au alta treaba decit s aintre sa improaste cu noroi pe blog.

  Nu dumneata esti cea care sa-mi apreciezi munca in Parlament. Nici pe departe. Efectul e ca in „Zborul de asupra unui cuib de cuci” – eu, cel putin, am incercat. sa ii vad pe altii sa incerce, nu ca sa si mai faca!

  Expresia „jucati festa comunistilor” este inversa sensului pe care ati vrut sa-l exprimati. Improscati cu aiureli pe blog, dar mai trageti-va sufletul si corectati-va ineptiile.

  Cu PPCD au avut altii ce au avut – eu – niciodata nu am avut si nu am. Nici nu voi avea.

  Restul – sint manifestari panoidale ale dumitale si ale celor de teapa dumitale.

 35. Am avut marea fericire, ca si multi altii sa n-o cunosc pe Pavlicenco. Si sunt foarte multumit de viata mea personala (ca sa nu presupun de unde la Pavlicenco se trag crizele astea de nervi).
  Cred ca pentru vizitatori este evident a cui tartacutza este bolnavioara. No comments.

  A PIERDUT PAVLICENCO ORICE SIMT!

  A fost, este si va fi penalizata de toti oamenii cu bun simt.
  Si inainte de pomeni de calomnie, ar fi bine ca Pavlicenco sa deschida DEX-ul si sa gaseasca sensul acestui cuvant, dupa care sa se gandeasca bine ce posteaza….

 36. Пусть сначала машину водить научится ДЕПУТАТ называется

 37. Desigur ca nu ai nimic cu rosca, insa cauti electorat naiv care inca mai spera la Unire. Esti profitoare si oportunista, insa una foarte penibila. Vrei sa ingropi idea Unirii in Basarabia? Desigur!!!!!!! Doar participi la alegeri. Numai rau din tine si nimic folos…

 38. :)))))))))))
  cat de previzibila sunteti!!!
  Stiam de la inceput ca o sa ma insultati!! :)))))
  Sa va ierte Domnul, ca nu stiti ce spuneti!!!
  Ramaneti sanatoasa si in afara parlamentului RM!!!!
  Succes!!

 39. Вы определенно правы

 40. Svetok,
  ce are coada vacii cu stampila primariei?Tu chiar atit de instruita esti?Ia uita-te intii la nasul tau.

 41. 7 iulie… Ma mir ca nu am primit insulta indirectia mea, pentru critica constructiva… Hai ca e un inceput bun D-na Pavlicenco!!
  🙂

 42. Ma refer la faptul ca au trecut 5 zile si e liniste! 🙂

 43. Totusi v-ati inscris in campanie…. ce prostie!!! Sa fi fost cu adevarat patriot, a-ti fi lasat cele 3 partide sa faca treaba!! Astfel, este logic de inteles ca totusi sunteti dornica de putere, nimic mai mult, ca diavolul de pacat… Rusine!!!
  ……

 44. Pt Dr.D

  Totusi, ne-am inscris si bine am facut. Fii dumneata cu adevarat patriot, lasa-ne pe noi pacatosi cum sintem. Nu am avut si nu voi avea puterea de care tot spuneti. Noi ne-am inscris pentru a le oferi oamenilor in alegeril;e locale sansa sa candideze pe lista PNL, ca partid. Restul – sint aiureli ale voastre cu un suflet mic si rautacios. Sa va lumineze Dumnezeu ca nu stiti ce spuneti.

 45. Bravo ca v-ati retras din competitia electorala!! Pacat ca si celelalte partidutze nu au facut la fel… Din cauza lor comunistilor le vor mai reveni cateva mandate…

 46. Pt Dr.D
  Noi nu sintem partidut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *