Ion Galatchi, tinarul cu „arboratul”, pare a fi fiul lui Mihail Galatchi, angajat in Regimentul „Scut”

Iata ce imi scrie un vizitator pe nume crah:

Din informatiile care circula, Ion Galatchi, baiatul care a arborat steagul UE pe Presedintie si Parlament, pare a fi fiul lui Mihail Galatchi, cel care lucreaza in “Regimentul Scut”.

„Activitatea Regimentului “Scut” se desfasoara in corespundere cu principiile legalitatii, umanismului si echitatii sociale, in conlucrare activa cu subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne si serviciile Primariei municipiului Chisinau, cu cetatenii capitalei si colectivele de munca.

Drept sarcini de baza ale activitatii subdiviziunii constituie:

– asigurarea securitatii personale a cetatenilor si mentinerea ordinii publice in timpul desfasurarii manifestatiilor in masa cu caracter social-politic si cultural-sportiv;

– asigurarea securitatii personale a cetatenilor si mentinerea ordinii publice in timpul aflarii in municipiul Chisinau a delegatiilor de stat si guvernamentale la nivel inalt;

– patrularea strazilor, pietelor, parcurilor, scuarurilor in conformitate cu dislocatia unica, in vederea asigurarii ordinii publice si combaterii criminalitatii.

Regimentul de Patrula si Santinela “Scut” permanent se afla in avangarda luptei cu criminalitatea si pe parcursul activitatii sale a demonstrat nu numai odata ca reprezinta un scut de nadejde in apararea vietii, sanatatii si libertatilor locuitorilor si oaspetilor capitalei, in apararea intereselor societatii si ale statului de atentate criminale si alte atacuri nelegitime, continuind si imbogatind traditiile eroice ale politiei nationale si ale serviciului de patrula si santinela din municipiul Chisinau. Faptele politistilor Regimentului “Scut” sint inalt apreciate atit de conducerea Ministerului Afacerilor Interne si Comisariatului General de Politie, cit si de conducerea Tarii. Astfel, pentru neutralizarea si retinerea unui grup de criminali inarmati capitanul de politie Mihail Ciuhrii a fost decorat cu ordinul “Stefan cel Mare”, iar politistii Vasile Ulinici si Mihail Tanasescu au fost decorati cu medalia “Pentru Vitejie”. Deasemeni, pentru retinerea criminalilor inarmati au fost decorati cu medalia “Pentru Vitejie” locotenent-colonelul de politie Gheorghe Cojocaru, plutonierul de politie Mihail Galatchi, plutonierul de politie Vasile Manole, plutonierul major de politie Ion Gonta, plutonierul major de politie Anatolie Farima, iar sergentul de politie Mihail Paraschiv si caporalul de politie Ion Bejenaru au fost decorati cu medalia “Pentru Vitejie” pentru salvarea de vieti omenesti dintr-o casa cuprinsa de flacari. Pentru merite deosebite in lupta cu criminalitatea maiorul de politie Veniamin Costisanu, capitanul de politie Stefan Lachi, plutonierul adjutant de politie Sergiu Cazacu si plutonierul major de politie Tudor Gustiuc au fost decorati cu medalia “Meritul Militar”.

Copyright © 2004—2005 Anticrime.md
La publicarea partiala sau integrala a materialelor de pe portal, referinta la Anticrime.md este obligatorie
info@anticrime.md

Portalul Anticrime.md resprezinta un proiect comun al Biroului relatii publice al Comisariatului General de Politie al municipiului Chisinau si al Asociatiei DNT
Proiectul este finantat de catre Fundatia Soros-Moldova”

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. Stimata doamna Pavlicenco,
  ati discutat in partid despre participarea la proteste a lui Andrei Plop, proaspat aderent la MAE, pe care l-ati inclus in lista electorala? V-a demonstrat telefonul emisie-receptie pe care de obicei il folosesc doar politistii si oamenii din serviciile secrete?
  Sper ca ati urmarit acest clip?
  http://www.jurnaltv.md/?article=2103
  in care Plop e un personaj care vorbeste codat, ca si Ion Galatchi.

 2. Radu,

  Ar fi bine sa mai citesti comentariile Dnei Pavlicenco, ea azi sau ieri deja s-a pronuntat in cazul lui Plop.
  La fel si prin internet deja circula( chiar si peledemistii o spun) ca baietii probabil sa fi fost infiltrati de Iura Ivanovici.

 3. Pt Radu

  Nu am discutat la partid despre Andrei Plop. In prezent, eu nu sint membru al niciunui partid. Dar prin PNL el nu se regaseste. Eu nu-i cunosc pe toti tinerii de la MAE. Dar imi amintesc de venirea lui. Acum stau si ma gindesc – poate a si fost cineva infiltrat in MAE – unde nu sint infiltrati?

 4. Stimata identitate „Eu”, de obicei citesc ce scrie dna Pavlicenco, pentru ca poate sa scrie coerent si inteligibil, in mare contrast cu restul polticienilor, dar se intampla sa-mi scape unele notatii ale domniei sale. Unde mai pui ca e foarte prompta in reactii si foarte prolifica (scriptic). Daca a facut-o, e bine.
  Oricum, prezenta acestui Andrei Plop pe listele MAE (infiltrat, chemat, parasutat…) nu da bine deloc pentru partidul care a pornit o cruciada totala impotrica coruptiei si faradelegilor. Daca Plop Andrei mai este inca membru MAE, poate aflati mai multe detalii despre „revolutie”, „lovitura de stat” de la el (nu cred sa va refuze, ca doar ati fost colegi) si le povestiti aici. Si, intr-un fel, ajutati ancheta, limpeziti diversiunea, scurtati chinurile unor tineri nevinovati.
  Luciditate si… succese!

 5. Dna Pavlicenco
  am citit raspunsul dvs. va cred. tre’ sa punem filtre mai bune. aveti dreptate, parasutistii sunt peste tot.

 6. Cred ca oamenii de buna credinta trateaza oamenii ca atare. Mai putin se ghindesc sa-i faca ancheta, sa-l interogeze..oricum nu ar spune, daca are ceva de ascuns!
  Dar…”vrag ne dremlet” !
  Sunt sigura ca in toate partidele sunt persoane infiltrate .
  Numai ca cei vu experienta mai profunda nu dau gres niciodata si fac foarte mult rau acolo unde sunt infiltrati. Nimeni nu este asigurat de acest risc.
  Parerea mea este ca tre sa lasam rautatile si paruiala pe bloguri, sa fim in sfirsit uniti si sa ne axam pe problemele de baza, care ne stau in cale!
  Oameni buni, suntem in saptamina patimilor si sa ne ghindim mai mult la cea ce facem si ce urmari putem lasa…

 7. dar MAE este nviltrat prin tre partidele dreapta de a rupe voturi..erati sigura ca nu aveti sansele de ce decrarati ca va sustin 10% ?

 8. Pt Mihai

  Repostez, vad ca nu se intelege din prima.

  Cele 10 procente în sondajele reale sint acolo unde sint 52 de mandate promise sa le ia Urecheanu, care a luat numai 11, adica de cinci ori mai putin, unde sint cele 25 la suta ale PL si 18 – ale PLDM. Sint printre sutele de mii de decedati, care i-au votat pe comunisti, printre sutele si miile de santajati de agenti comunisti, printre voturile cumparate de comunisti cu 30 de lei, chiar impartiti de actuali ministri, printre voturile militarilor si politistilor care au votat cu votul fotografiat cu mobile repartizate, printre voturile pierdute prin atacurile presei ce a sustinit Dreapta asupra noastra. Toate aceste cazuri le-am depus la CEC. Vezi nomenclatorul incalcarilor semnalate de MAE la CEC.

  Infiltrate sint partidele de dreapta cu bani din Rusia. Depuneti efort si mai interesati-va. Noi nu facem parte dintre asemenea partide si vom lupta in continuare pentru pozitia noastra care, este adevarat, deranjeaza, dar eu, personal, nu vreau o minciuna sa fie inlocuita cu alta. Deocamdata asta vad.

 9. Cereti cu putere repetarea alegerilor sub egida ONU sau UE. Nu cedati, altfel veti vegeta inca mult timp daca veti mai fi lasati in viata de calaii comunisti sau de instrumentele lor de la SIS, politie si justitie. Pe cei pe care ii cunoasteti deja ca fac parte din structurile de represiune comunista, pedepsiti-i la prima ocazie! Nu asteptati, pentru ca altfel se vor perpetua crimele mafiotilor comunisti la infinit.

 10. Pentru 1%
  si altii

  Sa va spun si eu ceva:

  1. Stiti de ce Pavlicenco este mereu atacata de Pitici?

  2. Stiti cine sunt Piticii ?

  1. Nu exista in Moldova un Om cu o verticalitate mai trainica, cu o minte mai agera, cu o forta de munca mai mare, mai directa si mai luptatoare pentru dreptate, mai mare Dusman pentru Dusmanii POPORULUI! De aceea, Piticii /si barbatii, si femeile/ politici nu o suporta alaturi, pentru ca sunt foarte slabi in comparatie cu D-ei si nu inteleg ca locul ei este in fata, si nu al lor! Dar ei se vor in Fata fara sa o merite!

  2.Care se tem ca nu cumva Pavlicenco sa nimereasca acolo, unde “activeaza” ei in stilul lor mirsav, corupt, lenes si…../tot ce este mai demn de critica/, pentru ca ea este un mare pericol pentru acesti Pitici… le da la moaca si lor asta nu le place!

  Pavlicenco le da la toti la moaca, inclusiv Voronin si aliatii lor. Ea lupta pe forte proprii, si nu poate altfel, dechit sa fie o carte deschisa si sa nu imble cu …..linguselile!

  Cine isi doreste o asa “catastrofa” alaturi ?

  Numai cei puternici ca ea sau cei mai slabi, care inteleg valoarea adevarata a acestei Doamne cu caracter de fier si uneori mai putin comod. Asestea chiar se tem sa nu cumva sa o piarda din preajma, pentru ca ar pierde o sursa foarte importanta de pregatire profesionala multilaterala!

  Piticilor! Curaj! Nu va TEMETI de EA! Fara Frica!

  Fara Frica – Bun Mesaj!

  Dle Filat, ce credeti personal despre acest mesaj? Recunoasteti superioritatea multilaterala a d.Pavlicenco sau NU? Lamuriti odata aceste lucruri in nume propriu! Doar stiti destul de bine ca Pavlicenco este o forta, ca pina la moarte va lupta contra comunistilor si a raufacatorilor din aceasta tara!

  Daca aveti obraz si sunteti Barbat adevarat al neamului, care pretindeti mult sa aduceti binele acestui popor, DVS ajunghind la putere, dezlegati acest nod!

  Spuneti-va curajos parerea despre aceasta DOAMNA si nu lasati sa fie ponegrita pe nedrept de niste Pitici si catelusii lor! Cu atit mai mult de persoane care scriu tot felul de aberatii, fara sa o cunoasca si infectatii fiind de omizile comuniste sa-i strice imaginea!

  Abia astept sa vad, daca sunteti asa cum spuneti, luptator pentru dreptate sau…si DVS …Pitic!

  Numai raspunsul DVS /oricare ar fi/ ma va face sa va inteleg, totusi, odata si odata…

  Pentru mine pina acum inca sunteti ….”tiomnaia losadka” si nu am incredere in DVS!

  Parerea unui simplu cetacean conteaza pentru DVS sau…..
  Daca da, atunci raspundeti la aceasta postare a mea!
  Voi insista sa va expuneti parerea pina o veti face !
  Pe toate blogurile posibile si ori de chite ori voi avea ocazia: public sau face 2 face !
  Numai expunerea Dvs. la persoana Pavlicenco ma poate face sa-mi schimb opinia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *