Candidatii MAE pentru Parlament Vitalia Pavlicenco si Andrei Lungu au avut intilniri la Donduseni

cimg0060_0.jpgcimg0064_0.jpgSimbata, candidatul pentru Parlament, Vitalia Pavlicenco, si cel mai tinar candidat pe lista MAE, Andrei Lungu, au avut o intilnire cu alegatorii din raionul Donduseni si cu activul de agitatori ai concurentului electoral. Discutiile s-au axat pe necesitatea eradicarii coruptiei incepind de la coruptia mica si terminind cu Marea coruptie. Oamenii trebuie sa delege in Parlament persoane oneste, necorupte, care sa poata gestiona in conditii de transparenta optima banii publici, care sa se gindeasca la modul in care sa se efectueze reforme structurale ce vor permite iesirea R.Moldova din colapsul economic spre care ne conduce vertiginous actualul regim comunist, corrupt pina in maduva oaselor. Oamenii simpli, care isi cistiga din greu existenta vinzind cite ceva pe la piata, cunosc fenomenul coruptiei cind sint “vizitati” de “controlorii” de tot felul, care le cer mita pentru a nu le confisca marfa sau a nu-i alunga de la locul ori de la taraba unde incearca sa o vinda.

O alta problema pusa de oameni este atitudinea functionarilor publici fata de ei, cind merg dupa diferite acte. Din pacate, acesti functionari inca nu au constientizat ca ei sint in serviciul cetatenilor, nu cetatenii ii servesc pe ei.

Justitia nedreapta si costisitoare pentru oameni este o alta problema extraordinara, prin imposibilitatea de a se asigura accesul la ea, urmare a faptului ca oamenii nu au bani si nici incredere.

cimg0061.jpgSalariile mici, pensile mici pentru copiii cu parinti in incapacitatea de a munci si a-i intretine, lipsa de locuri de munca – toate sint cauzate de coruptia care roade bazele societatii si o lipseste de perspectiva de a deveni una prospera, una a bunastarii pentru cetateni. Ca pensionarii sa aiba pensii mai mari, generatia apta de munca ar trebui sa aiba de lucru si sa plateasca impozitele din care se creeaza fondul de pensii. Atita timp cit pensionarii vor vota trecutul si perpetuarea cadavrului comunist, Republica Moldova va fi una inapoiata, una uitata, despre care se stie doar ca e clasata cu un indice “impresionant” in privinta coruptiei si a traficului de finite umane spre Vest.

Cei prezenti s-au angajat sa munceasca sis a le explice cetatenilor de ce trebuie votati politicienii curati si cinstiti, care se regasesc pe lista Miscarii Actiunea Europeana.

Andrei Lungu, cel mai tinar candidat pe lista MAE, liceean, le-a vorbit alegatorilor si activistilor MAE despre faptul ca tinerii vor sa devina liberi, ca ei doresc o schimbare radicala in R.Moldova, unde astazi, tinerii, nu au  perspectiva nici de a invata, nici de a munci.

SP al MAE

Loading Facebook Comments ...

9 Comments

Add a Comment
 1. doamna pavlicenco parca va aud dupa alegeri sa nu de a domnul sa cistije comunistii ca vau pedici si multe altele dar nu prea vad lume in sala oare nu va e clar ca faceti jocul comunistilor voi partiduteli sunteti aliati directi ai puterii mai ales si cu declaratia domnului petrenco bine ca aveti unde bate

 2. La Multi Ani Doamna Pavlicenco!

 3. Pentru jics

  Noi nu facem jocul comunistilor si nu facem jocuri in general!
  Soarta poporului in aceasta tara ne-a facut sa nu mai toleram situatia, in care timp de 18 ani
  „vin ai nostri, pleaca ai nostri,
  noi raminem tot ca prostii ! „.
  Ne-am pornit greu, dar acum nu ne mai poate opri nimeni!
  Vom aduna fortele oneste si vom parcurge toate obstacolele posibile!
  Vom face tot, ce ne sta in puteri, ca cetatenii sa nu se simta in aceasta tara in teroare si saracie permanenta! A venit timpul schimbarii!
  Nu mai putem tolera promisiunile goale ale politicienilor si schimbarea lor la „fata” dupa venirea la putere.
  Opozitia numai opozitie nu a fost! A stat in opozitie fara pozitie! La ce bun mai avem nevoie de ei in viitoorul parlament ?
  Alegem raul cel mai mic ?
  De ce sa nu dam afara raul cu tot cu radacinile lui ?
  Nu ne mai avertizati atit, ca doar nu puteti sa spuneti ca noi ne „bagam” pe proprietatea privata a altor partide politice!

 4. flowers_of_liberty

  Stimate doamne de la MAE, PNL, PNR, va felicit cu ocazia zilei de 8 Martie si va transmit o sageata cu un mesaj ce contine urari de sanatate, prosperitate si de fericire. Fie ca toate zilele anului sa semene intre ele ca surorile si fratii, iar asemanarea sa se traga de la aceasta zi minunata de primavara cu numele de 8 Martie! Si daca anul 2009 undeva pe la inceputul lunii aprilie va mai da nastere la o noua zi de asemenea plina de voie buna, caldura spirituala si plina cu varf de lacrimi…, de BUCURIE desigur si doar de BUCURIE, va rog sa acceptati aceasta zi in cugetele DVS ca o sora a zilelor asemanatoare cu ziua de 8 Martie!
  Sa fiti cinstite, sa fiti dorite, sa fiti marete si cu tandrete! Sa fiti podoabe, dar nu si roabe, tinere si iubitoare, trestioare mladioare. Si va rog inca odata, sa paziti acea sageata. Semnul gloriei si a victoriei, semnul dreptatii si al libertatii!
  La Multi Ani, Marile Doamne ale Neamului!

 5. Pentru flowers_of_liberty
  Frumoasa urare! MUL-TU-MESC!
  Suntem alaturi de DVS, Va dorim multa sanatate si sa ne dea Dumnezeu la toti…..chit meritam!
  Sanatate DVS si familiei!
  Misterul mister ramine in continuare. Sper sa stiu chindva cine este draga/ul/ de flowers_of_liberty.
  Sanatate si voie buna!

 6. MAE = PPCD = aceleaşi lozinci . Petrencu al doilea Rosca
  Puteti sa mergeti in alegeri, ca sa va cunoasca, dar numai atat,pentru a intari partidul, ca pe viitor sa puteti deveni un partid serios. Nu veti trece pragul electoral.Este un partid care se autodistruge caci voturle MAE se vor duce la dusmanii romanilor PCRM

 7. Pentru Sergiu
  Sergiu, votul tau poate fi decisiv. Voteaza si tu pentru MAE, daca doresti sa trecem pragul!

 8. oare credeti si voi in ceea ce spuneti cu marea me a stima voi partidutele veti fi gropari voi nu sunteti de acord cu ce vise spune voi acei toleranti la bloguri il vedeam si pe mocanu acum nue va suparat cu ceva de nu mae

 9. Nina Graur-Tampiza

  jics,
  citeste-ti,te rog, inca odata fraza pe care ai scris-o si daca ai inteles-o,spune-mi si mie ce-ai scris.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *