PNL ii invita pe detinatorii de cetatenie romana sa vina la vot pe 30 noiembrie, la Chisinau

42-16335654Pe 30 noiembrie, la Ambasada si la Consulatele Romaniei din Chisinau, sint asteptati detinatorii de cetatenie romana, ca sa-i voteze, in cadrul alegerilor pentru Parlamentul Statului Roman, pe candidatii din partea Colegiului 2 uninominal Circumscriptia 43 pentru romanii din afara frontierelor Romaniei. Partidul National Liberal din Moldova ii sprijina pe candidatii Partidului National din Romania: Nicolae Dabija – pentru Camera Deputatilor-, si Petre Roman – pentru Senat. PNL considera ca acesti viitori parlamentari, votati si de romanii din R.Moldova, vor reusi sa convinga propria Fractiune, propriul partid-PNL, precum si pe parlamentarii altor partide, sa-si intoarca toti fata spre cei 80 la suta de romani si fata de alogenii din R.Moldova – al doilea stat romanesc, ce aspira la reintegrarea romaneasca si europeana.

Reprezentantii PNL coopereaza cu Forul Democrat al Romanilor, cu reprezentantii partidelor (AMN, MAE, PE), care si-au declarat public sprijinul pentru candidatii PNL din Romania. Este extrem de complicata identificarea detinatorilor de cetatenie romana. Reprezentantii PNL si-au facut partea de contributie, fiind activi, in special, la Chisinau, tinerii national-liberali, care au procesat listele din Monitoarele Oficiale ale Romaniei, transmise ulterior in teritoriu, ca cetatenii romani sa fie invitati sa mearga la vot, sa-si faca datoria de cetateni si ai Romaniei.

Cei care au unele nedumeriri, inclaritati, care doresc sa precizeze procedura de vot sau alte chestiuni, sint rugati sa sune la sediul PNL – 022-211818/211677.

PNL adreseaza tuturor cetatenilor apelul de a se include, in zilele ce au mai ramas pina la 30 noiembrie, in identificarea si mobilizarea detinatorilor de cetatenie romana, pentru a-i invita sa voteze Sageata liberala, sa-i voteze pe candidatii PNL din Romania pentru Parlament – Nicolae Dabija si Petre Roman.

Tineri national-liberali identificindu-i pe detinatorii de cetatenie romana

12.jpg

(AUDIO) Ion Ungureanu vorbeste in Scuarul Operei Nationale

(AUDIO) Nicolae Dabija vorbeste in Scuarul Operei Nationale

(AUDIO) Vitalia Pavlicenco vorbeste in Scuarul Operei Nationale

Loading Facebook Comments ...

1 Comment

Add a Comment
  1. P.F. Am venit cu totii la vot si am fost intorsi acasa fara ca sa votam.
    Sigur toti am dorit ca N.Dabija sa ne reprezinte interesele in Parlamentul Romaniei si sa influienteze rezolvarea problemelor, care ne framinta mai mult.
    De ce s-a intimplat asa ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *